Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 198

Θέμα: Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Π. ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ-''Η ΑΝΑΡΧΙΑ''

Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
    [B

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ. [/B]

ελα αυτα να τα πεις σε

κλεφτες
    βιαστες
    δολοφονους
    σε αυτους που δερνουν τις γυναικες τους-τα παιδια τους
    σε φιλοπολεμους
    φιλοδοξους με την κακη εννοια (επι πτωματων)

ελα να το πεις στον καθημερινο ανθρωπο που δεν ειναι εγκληματιας καθε αλλο

αλλα το ΠΙΣΤΕΥΕΙ πραγματικα οτι θα γινει ΣΤΕΛΕΧΟΣ (:rotflmao: ) και ρουφιανευει και γινετε κουτοπονηρος εις βαρους αλλων συναδελφων του για να παρει θεση (:rotflmao: ) ενω ειναι ενα υπαλληλακι και παντα θα ειναι

ελα να το πεις αυτο να δουμε με τι ηλιθια φατσα θα σε κοιτανε!

οχι γιατι εχεις αδικο ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ !.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

to kserw evi mou apla synexizw na exw kapoia elpida mesa mou estw kai mikri mpas kai kanoume kati EMEIS OI NEOI STO MELLON GIA TO IDIO MAS TO MELLON!

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    (σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)

... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση"
    πιθανοτολογικα ιντι, το οτι καθε δευτερος περιπου που το διαβαζει φηφισε ΝΔ, ΔΕΝ ισχυει. Αμα παρεις ισως 10000 ατομα τοτε ενας στους δυο, αλλα με 50-100 ατομα η πιθανοτητα ειναι πολυ μικροτερη...
    οχι τιποτα αλλο, απλα ειμαι μαθηματικος και το βαζω εδω

γι ατο δευτερο, φιλε μου ιντι ΥΠΑΡΧΩ σε πολλα μερη και υπαρχουν πολλοι που με ξερουν, απλα εσυ δεν συγκαταλαγεσαι σε αυτους, αρα για σενα υπαρχω μονο εδω στο φορουμ (οχι πως με νοιαζει, απλα να διευρυνουμε λιγο τους νοητικους μας οριζοντες και να καταλαβουμε πως υπαρχουν και αλλα ατομα στο κοσμο εκτος απο εμας, τους γνωστους μας και τους διασημους)
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

το υπολοιπο ποσοστο δε παει να πει οτι εχει ομοιογενεια! ειναι χωρισμενο σε αλλα κομματια -κομματα- η ειναι στο εξωτερικο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? - μονο να εχει αποψη και τιποτα αλλο.

οπως επισεις παρα πολλοι -ειδικα νεοι- ψηφιζουν .....ολυμπιακο και βαζελο στα χαρτακια που ριχνουν και αλλα πολλα

επισεις σου ειπε και δε καταλαβες οτι σε αλλες χωρες με καποιους περιεργους τροπους ενα 20% ειναι κυβερνηση! δλδ ολοι οι αλλοι τι?που το ποσοστο ανεβαινει δραματικα
    με ξερεις τοσο καλα δηλαδη... δε ψηφιζω ΕΛΛΑΔΑ γιατι δε γουσταρω να τρεχω καθε τρεις και λιγο την περιοδο των εκλογων και να ψηφισω τον ενα απατεωνα η τον αλλο κλεφτη.
    Και δεν εχω "απλα αποψη", εχω αποψη που κανεις σας δεν μπορει να αντιλεξει η να μου την αλλοιωσει, και που μπορω να την υπεραπιστω μεχρι τελους. Πληροφοριακα εδω που βρισκομαι εχω αρκετα υψηλη θεση στο πανεπιστημιακο κοινο συστημα, διατηρωντας την ανεξαρτησια μου απο τα διαφορα πανεπιστημιακα κοματα (και αυτο ειναι σπανιο, ακομα και στη Γερμανια).

οσο για τους περιεργους τροπους, σε αυτες τις χωρες υπαρχουν ενωσεις που εξασφαλιζουν την κυβερνηση του καθε κοματος και τα μελη στη βουλη, δεν ειναι κανενα περιεργο συστημα, απλα αυτοι δεν εχουν καταραμενο δικοματισμο.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

ρε συ! οταν δε βλεπεις το ονομα σου σε ενα ποστ και παρολαυτα πεταγεσε να υπερασπιστεις τον εαυτο σου εδω στην ελλαδα θυμασε τι λεμε?

οποιος εχει την μυγα .............να την φερει πισω

δε σε σκευτηκα να σου πω την αληθεια οταν το εγραψα αλλα οκ !

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σου απαντησε εσυ δε καταλαβες

το υπολοιπο ποσοστο δε παει να πει οτι εχει ομοιογενεια! ειναι χωρισμενο σε αλλα κομματια -κομματα- η ειναι στο εξωτερικο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? - μονο να εχει αποψη και τιποτα αλλο.

οπως επισεις παρα πολλοι -ειδικα νεοι- ψηφιζουν .....ολυμπιακο και βαζελο στα χαρτακια που ριχνουν και αλλα πολλα

επισεις σου ειπε και δε καταλαβες οτι σε αλλες χωρες με καποιους περιεργους τροπους ενα 20% ειναι κυβερνηση! δλδ ολοι οι αλλοι τι?που το ποσοστο ανεβαινει δραματικα

ουσιαστικα φιλε μου αν δε το καταλαβες υπαρχουν 2 κομματα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα (στραβα κουτσα αναποδα) και καμμια 50ρια αλλοι ανυπαρκτοι τυποι τελειος

στους τυφλους βασιλευει ο μονοθαλμος!

λιγο τα ρουσφετια λιγο οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες μενουν παντα στην επιφανεια!.

ολα τα αλλα ειναι μπουρδες με το συμπαθειο!
    ευη το τι γινεται στο εξωτερικο ποσως με ενδιαφερει.αλλωστε ειναι σαχλο οταν μας συμφερει να λεμε οτι <<οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες οι αλλοι κρεμοταν απο τα δεντρα>> και οταν παλι μας συμφερει να λεμε κοιτα τι γινετε στο εξωτερικο...
    τωρα στα δικα μας.εχω 47% στον πρωτο και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.στο αποτελεσμα ειναι πρωτο το 47% (σαφως και δεν διαφωνω!) επι του συνολου ομως ειναι κατω απο το 51% αρα το 53%ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αυτο που το 47% θελει.αρα το κομμα με το 47% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυβερνησει (με τη δικη μου δημοκρατικη λογικη) και το 47% που το ψηφισε αλλα και το 53% που ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ !!!!και η ερωτηση μου ειναι μηπως τελικα μιλαμε για μια κατ επιφαση δημοκρατια ???

τι ειναι δυσνοητο δεν καταλαβαινω...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ευη το τι γινεται στο εξωτερικο ποσως με ενδιαφερει.αλλωστε ειναι σαχλο οταν μας συμφερει να λεμε οτι <<οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες οι αλλοι κρεμοταν απο τα δεντρα>> και οταν παλι μας συμφερει να λεμε κοιτα τι γινετε στο εξωτερικο...
    τωρα στα δικα μας.εχω 47% στον πρωτο και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.στο αποτελεσμα ειναι πρωτο το 47% (σαφως και δεν διαφωνω!) επι του συνολου ομως ειναι κατω απο το 51% αρα το 53%ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αυτο που το 47% θελει.αρα το κομμα με το 47% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυβερνησει (με τη δικη μου δημοκρατικη λογικη) και το 47% που το ψηφισε αλλα και το 53% που ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ !!!!και η ερωτηση μου ειναι μηπως τελικα μιλαμε για μια κατ επιφαση δημοκρατια ???

τι ειναι δυσνοητο δεν καταλαβαινω...

ρε ελληνικα μιλαω μηπως θες να σου μιλησω με τη γλωσσα του σωματος για να καταλαβεις?

το 53% δε θελει κατι συγκεκριμενο

θελει οικολογους
    βεργιδες
    καρατζαφεριδες
    συνασπισμους
    κκουεδες
    ολυμπιακους
    τα μπουτια σου μαρια
    κλπ κλπ κλπ

ειναι μικρα μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερισχυσουν

οσο για το εξωτερικο δε πιστευω να ειπα κατι που τους κανει καλυτερους απο μας στο παραδειγμα μου οτι βγαινου περιεργος κυβερνησης με κατι γελοια ποσοστα των 15% του πλυθησμου.

μην τα ξαναπω 3η φορα ελεος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε ελληνικα μιλαω μηπως θες να σου μιλησω με τη γλωσσα του σωματος για να καταλαβεις?

το 53% δε θελει κατι συγκεκριμενο

θελει οικολογους
    βεργιδες
    καρατζαφεριδες
    συνασπισμους
    κκουεδες
    ολυμπιακους
    τα μπουτια σου μαρια
    κλπ κλπ κλπ

ειναι μικρα μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερισχυσουν

οσο για το εξωτερικο δε πιστευω να ειπα κατι που τους κανει καλυτερους απο μας στο παραδειγμα μου οτι βγαινου περιεργος κυβερνησης με κατι γελοια ποσοστα των 15% του πλυθησμου.

μην τα ξαναπω 3η φορα ελεος

μαλιστα αρα επειδη ειναι μικρο το ποσοστο που ψηφιζει κατι αλλο εκτος απο το κυβερνον κομα ειναι αμελητεο.ειναι μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερυσχισουν αλλα μεγαλυτερο ποσοστο αθροιστικα σε σχεση με το 47% του κυβερνωντος κοματος.δεν συγκρινω το 47% με το 43%, το 10%, το 5% κλπ....
    συγκρινω το πρωτο κομα με το αθρισμα των υπολοιπον και το 47% ειναι μικροτερο απο το 53% αρα κομα κατω απο 51% κατα τη γνωμη μου δεν θα πρεπε να κυβερνα για να εχουμε σε πρωτη φαση ενα ξεκινιμα μιας καποιας δημοκρατιας.απο κει και περα θα μπορουσαμε να μιλαμε για μια εκκινηση αλλα για να φτασεις στη δημοκρατια εχει πολυ δρομο ακομα...σορυ...αυτο που εχουμε δεν ειναι δημοκρατια.ειναι κατ επιφαση δημοκρατια.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

και ποιος σου ειπε οτι λεω το αντιθετο?(περι δημοκρατιας) αλλο ρε παιδια ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!

Αυτός επέλεξε να γίνει μπάτσος, να κρατάει όπλο, να δέρνει κόσμο ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ!!!

Δεν του 'φταιξε κανείς.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!

Αυτός επέλεξε να γίνει μπάτσος, να κρατάει όπλο, να δέρνει κόσμο ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ!!!

Δεν του 'φταιξε κανείς.....

τι φοβερή επιχειρηματολογία....

άλλος ενας επαναστάτης του πληκτρολογίου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

τι φοβερή επιχειρηματολογία....

άλλος ενας επαναστάτης του πληκτρολογίου

Δε σε κατηγορώ....
    Τόσα ξέρεις για μένα τόσα λες.... Είναι πολύ φυσιολογική η απάντησή σου...

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ !!! Χρήστος

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Τόσα ξέρεις για μένα τόσα λες.... Είναι πολύ φυσιολογική η απάντησή σου...
    Με συγχωρείτε κύριε Γκυ Ντεμπόρ, δεν ήξερα οτι περνατε τον καιρό σας σε οδοφράγματα και θυελώδεις συνελεύσεις στα αμφιθέατρα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με συγχωρείτε κύριε Γκυ Ντεμπόρ, δεν ήξερα οτι περνατε τον καιρό σας σε οδοφράγματα και θυελώδεις συνελεύσεις στα αμφιθέατρα

Ειδες captain?

Απο χουντικους μεχρι και εκπροσωπους του λεττριστικου κινηματος εβγαλε στην επιφανεια το θρεντ σου...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλιστα αρα επειδη ειναι μικρο το ποσοστο που ψηφιζει κατι αλλο εκτος απο το κυβερνον κομα ειναι αμελητεο.ειναι μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερυσχισουν αλλα μεγαλυτερο ποσοστο αθροιστικα σε σχεση με το 47% του κυβερνωντος κοματος.δεν συγκρινω το 47% με το 43%, το 10%, το 5% κλπ....
    συγκρινω το πρωτο κομα με το αθρισμα των υπολοιπον και το 47% ειναι μικροτερο απο το 53% αρα κομα κατω απο 51% κατα τη γνωμη μου δεν θα πρεπε να κυβερνα για να εχουμε σε πρωτη φαση ενα ξεκινιμα μιας καποιας δημοκρατιας.απο κει και περα θα μπορουσαμε να μιλαμε για μια εκκινηση αλλα για να φτασεις στη δημοκρατια εχει πολυ δρομο ακομα...σορυ...αυτο που εχουμε δεν ειναι δημοκρατια.ειναι κατ επιφαση δημοκρατια.

Σωστό αυτό για τα ποσοστά trooper, εύχομαι οι περισσότεροι να το έχουν καταλάβει οτι δεν έχουμε δημοκρατία, τπυλάχιστον σίγουρα όχι στις εκλογές. Από την άλλη πλευρά ο συνασπισμός κομμάτων (φαντάζομαι οτι είναι η μόνη αντικειμενική λύση για να βγει κυβέρνηση με 51%) είναι θετικός μεν αλλά συνήθως δεν είναι ισχυρός με αποτέλεσμα να μην γίνεται ουσιαστική διακυβέρνηση αφου για να παρθεί μια απόφαση χρειάζεται η συγκατάθεση πολιτικών με διαφορετικές θεωρίες και αντιλήψεις. Εν πάση περιπτώση να πάντα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και το μέχρι τώρα πολιτικό σκηνικό και τρόπος διακυβέρνησης κυρίως αρνητικά έχει να μας δώσει από όλες τις πλευρές.

Προσωπικά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά και δεν ξέρω ποιος τύπος διακυβέρνησης μπορεί να ωφελήσει αυτή τη χώρα.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τα 250αρια εχουν (ειχαν) ψυχη
    από dimzan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2012, 08:13
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks