Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 147

Θέμα: Laguna Seca U.s. Gp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Επ ευκαιρία να πω κάτι που παρατήρησα. Κανένα από τα κανάλια δεν κάνει ουδεμία αναφορά στις ειδήσεις του για το Motogp εκτός από την Ετ3. Το τελευταίο καιρό όμως βλεπω ότι στον Σκαι έχουν ρεπορτάζ για τους αγώνες αλλά και τα δοκιμαστικά. Τι σημαίνει αυτο? Μήπως του χρόνο μετακομίσει εκει (λέω εγώ τώρα). Πάντως τα ρεπορτάζ για την ώρα είναι γτπ.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Το μονο που του αναγνωριζω ειναι οτι απο τις προσπαθειες του (και μονο) δειχνει τους αγωνες η ΕΤ3.
    By the way, ο Σκλαβενιτης δεν ειναι και τοσο κακος...
    Μια χαρα ειναι ο Σκλαβενιτης. Το παλικαρι μπορει να μιλησει κανει σχολια εγκαιρα, εγκυρα και στο σωστο timing...

O Διατσιδης... ο λογος του ειναι λιγο καλυτερος απο ενος πενταχρονου παιδιου...μιλαμε θα εχει πλακα να κατσεις να μαζευεις μαργαριταρια...κοσμηματοπωλειο χαλαρα ανοιγεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Τι να το κανεις οταν ο ανθρωπος ειναι βλαξ και δηθεν...
    Πάντως για βλάκας δε το νομίζω...για δήθεν 100%! Επείδη έχει τύχει να τον συναντήσω από κοντά αρκετές φορές , έχει πολύ υφάκι ...ξέρεις σοβαρό στυλ και μη μου μιλάτε γιατι έγω είμαι ο Διατσίδης , και για να το κάνω πιο λιανά... μιλάει διαρκώς για μηχανές (άλλωστε είναι το "επαγγελμά" του - δικαιολογημένα) και έτσι και αλλίως και είμαι σίγουρος οτι αν δει μοτοσυκλετιστή στο δρόμο ούτε να τον κοιτάξει θα γυρίσει .Ακόμα πιο απλά ο άνθρωπος δεν είναι μοτοσυκλετιστής είναι δημοσιογράφος.

Τέλος.

Υ.Γ. Τέλικα δε μας ξεκαθάρισε , το HRC τι έδωσε στο Μελάντρι καίνουριο πλαίσιο , ηλεκτρονικά ή μηχανικά...ή εξατμίσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Πάντως για βλάκας δε το νομίζω...για δήθεν 100%! Επείδη έχει τύχει να τον συναντήσω από κοντά αρκετές φορές , έχει πολύ υφάκι ...ξέρεις σοβαρό στυλ και μη μου μιλάτε γιατι έγω είμαι ο Διατσίδης , και για να το κάνω πιο λιανά... μιλάει διαρκώς για μηχανές (άλλωστε είναι το "επαγγελμά" του - δικαιολογημένα) και έτσι και αλλίως και είμαι σίγουρος οτι αν δει μοτοσυκλετιστή στο δρόμο ούτε να τον κοιτάξει θα γυρίσει .Ακόμα πιο απλά ο άνθρωπος δεν είναι μοτοσυκλετιστής είναι δημοσιογράφος.

...
    Καλα δεν εννοω και καθυστερημενος...

Ασε, πηγαινα στο ιδιο γυμναστηριο και ετυχε να μιλησουμε... τι το ηθελα...???
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Το μονο που του αναγνωριζω ειναι οτι απο τις προσπαθειες του (και μονο) δειχνει τους αγωνες η ΕΤ3.
    By the way, ο Σκλαβενιτης δεν ειναι και τοσο κακος...
    Σωστός!

Ο Διατσίδης είναι το βούρλο της υπόθεσης αλλά με όποιον δάσκαλο καθήσεις ...
    Και ο Σλαβενίτης έχει κολλήσει και αυτός χαζομάρα απο το Διατσίδη και πετάει κάτι κουλά που δε λέγονται στον αέρα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Μια χαρα ειναι ο Σκλαβενιτης. Το παλικαρι μπορει να μιλησει κανει σχολια εγκαιρα, εγκυρα και στο σωστο timing...

O Διατσιδης... ο λογος του ειναι λιγο καλυτερος απο ενος πενταχρονου παιδιου...μιλαμε θα εχει πλακα να κατσεις να μαζευεις μαργαριταρια...κοσμηματοπωλειο χαλαρα ανοιγεις.
    Aπορώ που δεν έχει ασχοληθεί ο Θέμος μαζί του ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix

Υ.Γ. Τέλικα δε μας ξεκαθάρισε , το HRC τι έδωσε στο Μελάντρι καίνουριο πλαίσιο , ηλεκτρονικά ή μηχανικά...ή εξατμίσεις
    Kοίτα να δείς τη μία σύμφωνα με το Διατσίδη του δίνει πλαίσιο, την άλλη εξάτμιση, την άλλη εξάτμιση και ηλεκτρονική! την άλλη μόνο το αυτοκόλλητο HRC...

Είναι αλλού το άτομο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Να σας πω πάντως κάτι; Για το Διατσίδη; Άσχετος δεν νομίζω πως είναι.
    Τώρα από κει και πέρα... επειδή ξέρω λίγα πραγματάκια για το χώρο οκι παίδες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μεταδίδεις αγώνες.
    Αν θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα να το παλέψετε να δείτε πως είναι. Θα εκπλαγείτε.
    Δεν λέω ότι είναι άπαιχτος καταπληκτικός κλπ αλλά οκ όχι κι εντελώς άχρηστος.

Που ειναι ο Rossi....?ΟΕΕΟΟΟΟΟ????

ΚΥΑΛΙΑ!!!!
    The precious made me do it...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να σας πω πάντως κάτι; Για το Διατσίδη; Άσχετος δεν νομίζω πως είναι.
    Τώρα από κει και πέρα... επειδή ξέρω λίγα πραγματάκια για το χώρο οκι παίδες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να μεταδίδεις αγώνες.
    Αν θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα να το παλέψετε να δείτε πως είναι. Θα εκπλαγείτε.
    Δεν λέω ότι είναι άπαιχτος καταπληκτικός κλπ αλλά οκ όχι κι εντελώς άχρηστος.
    Δεν λέω οτι είναι ευκολο, αλλά πχ ο Αντζουλάτος που δεν το ειχε ξανακάνει ηταν πολύ καλύτερος στην πρωτη του προσπάθεια απ αυτόν μετα απο τόσο καιρό.

Επίσης ο άνθρωπος δεν μπορεί καν να μιλήσει, κεκκκεδίζει.

Και ναι ειναι πανάσχετος κι αυτός και ο Σκλαβενίτης.

Τουλάχιστον να μην μιλάει αν δεν ξέρει γιατί γίνεται και ρεζίλι.

Tα λάθη και παραλείψεις, είναι δεκάδες σε κάθε μετάδοση.

Η πλάκα ειναι οτι μπαίνει και σε λεπτομέρειες για να δείξει τις γνώσεις του και καλά, και γίνεται ακόμα περισσότερο ρεζίλι, τουλάχιστον στους γνώστες.
    Μια ώρα μας έλεγε οτι ο West εχει κάποια εμπειρία στα GP από τα 250 κλπ κλπ, αλλά οχι απο την μεγάλη κατηγορία.
    Ο West εχει τρέξει και 500 με το δικύλινδρο V της Honda....αλλά που να το ξέρει...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν τους γνωρίζω προσωπικά, δεν αμφισβητώ τις γνώσεις που μπορεί να έχει (Διατσίδης) στο χώρο από την εμπλοκή του με αγώνες ούτε τις προσπάθειες που κάνει για το moto gp (την μετάδοση εννοώ) αλλά είναι άλλο πράγμα να παρουσιάζεις από την τηλεόραση και άλλο να έχεις γνώσεις. Συμφωνώ με το σχόλιο του alximisti, δεν πρέπει να είναι εύκολο γι΄αυτό πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και ο Διατσίδης ή ο κάθε Διατσίδης μπορεί να κάνει τη δούλεια πίσω από την κάμερα. Τελικά το όλο σκηνικό θυμίζει άλλες δεκαετιές και οι σαχλαμαρούλες προσωπικά με ξενερώνουν. Τι να κάνουμε έκαστος στο είδος του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    sapila +46

κ μας τα χει πρηξει με τις συγκρισεις με την φ1. στο eurosport που παρακολουθησα ξερουν τα παιδια τι τους γινεται. ο διατσιδης δν κανει για παρουσιαστης. ακομα κ εγω καλυτερος θα μουνα.... το πιστευω..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ο διατσιδης δν κανει για παρουσιαστης.
    Γιατί,κάνει για αναβάτης;:rotflmao: :rotflmao:

Τέλος πάντων,στα περί αγώνος....αν και οπαδός τού Ρόσι ένα μεγάλο respect στον Stoner,τη Bridgeston και την Ducati.

Απίστευτη οδήγηση,καταπληκτική μοτοσυκλέτα,άψογα ελαστικά.Να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει στη συνέχεια ο γιατρός με τη μηχανή και τα λάστιχά του.
    Γιατί σαν αξία....ε!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιατί,κάνει για αναβάτης;:rotflmao: :rotflmao:

Τέλος πάντων,στα περί αγώνος....αν και οπαδός τού Ρόσι ένα μεγάλο respect στον Stoner,τη Bridgeston και την Ducati.

Απίστευτη οδήγηση,καταπληκτική μοτοσυκλέτα,άψογα ελαστικά.Να δούμε τι θα μπορέσει να κάνει στη συνέχεια ο γιατρός με τη μηχανή και τα λάστιχά του.
    Γιατί σαν αξία....ε!!

+800 για Stoner-Ducati-Bridgestone τους αξιζουν πολλα :a19:

Τωρα για τη yamaha...δεν πιστευω οτι θα το παρατησουν (αν και για να εχουν ελπιδες πρεπει να εχει τουλαχιστον μια ατυχια ο Stoner...) Εχουν σχεδον 1 μηνα να καταφερουν να φερουν το μηχανακι πιο κοντα στο Ducati...θα δειξει! Μακαρι να τα καταφερουν. Αλλα δε θα ειναι ευκολο καθως και η Ducati αυτο το μηνα θα βελτιωσει το δικο της μηχανακι! Αρα η yamaha αν θελει να γινει ανταγωνιστικη πρεπει να δουλεψει 2 φορες πεισσοτερο απ τη Ducati!!!
    Για καλο δικο μας ελπιζω να τα καταφερει η yamaha, να δουμε κι αλλους αγωνες σαν την Καταλονια!!!
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

+1000 @ Sapila racing!

Όσο για το πρωτάθλημα το βλέπω δύσκολο!

Ο Στονερ είαι πολύ δυνατός και μένουν μόνο 7 αγώνες αν δε κάνω λάθος!
    και οι 44 δύσκολα θα καλυφθούν και μη μου πείτε πέρυσυ το ίδιο ήταν με το Χέιντεν η διαφορά ίσως και παραπάνω γιατί ο Χέιντεν είναι κουλάντζα και μόνο απο τύχη το πήρε ή μάλλον απο ατυχία του Ρόσι!
    Ο Στόνερ είναι πολύ σταθερός και πάει για τη νίκη!

Γιατρέ ξύπνα !!! Δε μας νοιάζει μόνο να το σηκώσεις αλλά θέλουμε και θέαμα!

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Laguna Seca Moto GP
    από pan_ski στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 172
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2008, 12:46
  2. Moto Gp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 06:37
  3. MotoGp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 09:54
  4. Αποτελέσματα Laguna Seca
    από Tigas στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 20:56
  5. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF