ενταξει αφου εισαι σε αδειο δρομο οκ
το κρανος στο εντο εφυγε απο το πολυ φρεναρισμα?![]()
ενταξει αφου εισαι σε αδειο δρομο οκ
το κρανος στο εντο εφυγε απο το πολυ φρεναρισμα?![]()
οteenαναι...
Αμα παρεις 690 θα ντρεπομαι να κυκλοφορησω το δικο μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ποπο ρε παιδια μολις μιλαμε για καμια σουζα μας περνετε λες και ειμαστε τιποτα καγκουρηδες
αλλα στο χωριο μου μου λεει η γιαγια μου οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....!
Τα κοινουρια προβληματα:
Το κοντερ μετά απο 2000χλμ πήρε πάλι νερά (προσοχή το μηχανάκι δεν πλ'ηθηκε ποτέ)
Το κακο ειναι οτι εχει τόσους υδρατμους που μονο τα χλμ μπορο να δω και αυτα με δυσκολία
Ασε που σβηνει καθε τοσο το κοντερ
Τωρα εχει χαλασει και η θερμοκρασία και διχνει 3-4 γραμμες πιο πανω (με το που το βαζω μπροστα απο κρυο δειχνει 3 γραμμες και μετα παει στα κοκκινα ενω υπολογιζω οτι ειναι γυρω στισ 5-7 το πολυ)
επισις
Σε βροχη το kill switch ΔΕΝ δουλευε σε καποια φαση (ηταν μονιμα on)
Επισις το κουμπι της μιζας παλι με βροχη βραχυκυκλωσε και μολις αναβες διακοπτη επερνε μπρος
Να σημειωσω οτι εχω κανει περιπου 9000 απο τον ιουλιο που το πηρα
Δυσκολα τα ακουω τα πραγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Τα κοινουρια προβληματα:
Το κοντερ μετά απο 2000χλμ πήρε πάλι νερά (προσοχή το μηχανάκι δεν πλ'ηθηκε ποτέ)
Το κακο ειναι οτι εχει τόσους υδρατμους που μονο τα χλμ μπορο να δω και αυτα με δυσκολία
Ασε που σβηνει καθε τοσο το κοντερ
Τωρα εχει χαλασει και η θερμοκρασία και διχνει 3-4 γραμμες πιο πανω (με το που το βαζω μπροστα απο κρυο δειχνει 3 γραμμες και μετα παει στα κοκκινα ενω υπολογιζω οτι ειναι γυρω στισ 5-7 το πολυ)
επισις
Σε βροχη το kill switch ΔΕΝ δουλευε σε καποια φαση (ηταν μονιμα on)
Επισις το κουμπι της μιζας παλι με βροχη βραχυκυκλωσε και μολις αναβες διακοπτη επερνε μπρος
Να σημειωσω οτι εχω κανει περιπου 9000 απο τον ιουλιο που το πηρα![]()
Κουραγιο.
![]()
κριμα ρε γαμωτο![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Παω στοιχημα, ξοδεψανε το 99% του R&D badget σε μοτερ αναρτησεις πλαισιο, και με το 1% τα ηλεκτρικα κλπ
Δεν υπαρχει και τιποτα καλυτερο να παρω ρε γαμωτο στην κατηγορία
Να σημειώσω οτι στην απο κάτω φωτο, πήρε με μισή μιζιά, φαντασουν να ειμουν με το DUKE
Γιατί δεν εμφανίζεται η εικόνα? της εβαλα [ img ] και [ / img ] (χωρις κενα)
http://img299.imageshack.us/img299/1...2008112ce6.jpg
ρε παιδια εχει αλαξει κανεις το πισω φτερο για τη πινακιδα με κανα aftermarket tail tidy?και αν ναι ποιο ψαχνομαι τελευταια για να αλαξω ολη αυτη τη γκουμουτσα που προεξεχει απο πισω.
το μονο που εχω δει και πουλιεται ειναι ενα τη r&g αλλα πανακριβο πανω απο 100 ευροπουλα.
κανεις καμια βοηθειαεστω και πατεντα ρε παιδι μου...
Αμα ξεβαρεθώ, θα σχεδιάσω ενα, θα κοψω ενα ολοκληρο φυλλο απο αυτα στο lazer θα τα στειλω ηλεκτροστατικη και θα τα πουλήσω κοστος
Θελω μονο αποψεις πώς θέλεται να είναι (απαιτήσεις/προδιαγραφές)
Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Αμα ξεβαρεθώ, θα σχεδιάσω ενα, θα κοψω ενα ολοκληρο φυλλο απο αυτα στο lazer θα τα στειλω ηλεκτροστατικη και θα τα πουλήσω κοστος
Θελω μονο αποψεις πώς θέλεται να είναι (απαιτήσεις/προδιαγραφές)
εγω βασικα θα ηθελα να παιρνει τα original φλας της μηχανης και το φως της πινακιδας και να ειναι σε μαυρο χρωμα απλα...
αν μπορεσεις και φτιαξεις κατι τετοιο και το δινεις μετα σε καποια λογικη τιμη ειμαι προθυμος να αγορασω...
δες και εδω http://www.ktmforum.co.uk/showthread.php?t=16204 να παρεις μια ιδεα![]()
![]()
η συνταγη που σου προτεινω ειναι η εξης
Βημα 1.κανεις στην πινακιδα 8 τρυπες απο δυο σε καθε γωνια,
Βημα 2.περνεις 4 ταϊραπ(ελληνιστη)
Βημα3.δενεις την πινακιδα με τις βασεις μαρσπιε του συνεπιβατη πανω απο το αμορτισατερ
κ βουαλα η πατεντα σου!
φαινεται κ μια χαρα,
ειναι μια πιο προχειρη λυση απο καποια ετοιμη βαση αλλα τουλαχιστον βγαζεις την πλαστικουρα κ κανεις την μηχανη πολυ πιο ομορφη.
θα βαλω κ φοτο να παρεις μια ιδεα κ αποφασιζεις.
τωρα για τα φλας πιστευω πως αν ψαξεις θα βρεις καποια πιο μικρα aftermarket για να τα βαλεις στις υπαρχον τρυπες.αυτα
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
αμα μπορεσεις ναι βαλε και καμια φωτο να καταλαβω τι εννοεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
η συνταγη που σου προτεινω ειναι η εξης
Βημα 1.κανεις στην πινακιδα 8 τρυπες απο δυο σε καθε γωνια,
Βημα 2.περνεις 4 ταϊραπ(ελληνιστη)
Βημα3.δενεις την πινακιδα με τις βασεις μαρσπιε του συνεπιβατη πανω απο το αμορτισατερ
κ βουαλα η πατεντα σου!
φαινεται κ μια χαρα,
ειναι μια πιο προχειρη λυση απο καποια ετοιμη βαση αλλα τουλαχιστον βγαζεις την πλαστικουρα κ κανεις την μηχανη πολυ πιο ομορφη.
θα βαλω κ φοτο να παρεις μια ιδεα κ αποφασιζεις.
τωρα για τα φλας πιστευω πως αν ψαξεις θα βρεις καποια πιο μικρα aftermarket για να τα βαλεις στις υπαρχον τρυπες.αυτα
Ζήτησα να μου στείλει το σχέδιο για αυτο που εχει φτιάξει
Χρειάζεσαι στράντζα για αυτο επίσις αλλά αυτό ειναι το λιγότερο
Απότι βλέπω ειναι αλουμινένιο, κακή ιδέα αλουμινιο + κραδασμοί
Πολύ ακαμπτο μου φένεται επίσις
Αρχικά δημιουργήθηκε από okipouros
Ζήτησα να μου στείλει το σχέδιο για αυτο που εχει φτιάξει
Χρειάζεσαι στράντζα για αυτο επίσις αλλά αυτό ειναι το λιγότερο
Απότι βλέπω ειναι αλουμινένιο, κακή ιδέα αλουμινιο + κραδασμοί
Πολύ ακαμπτο μου φένεται επίσις
κανα νεο εχουμε για τη κατασκευη??
Πήρα το σχέδιο αλλά είμαι διακοπές αυτή την στιγμή, θα πρέπει να φτιάξω ένα προτότυπο πρώτα, μην φτιάξω 50 και είναι όλα σκάρτα
Είμαι ακόμα ανοιχτός σε ιδέες / απαιτήσεις
αντε βρε ανθρωπε τελειωνεκρεμομαστε απο το πληκτρολογιο σου!
μολις γυρισεις απο τις διακοπες σου κ μπορεσεις να το φτιαξεις εννημερωσε μας να δουμε πως θα ειναι.
καλα να περασεις![]()
![]()
despite my rage
i'm still just a rat in a cage