+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").
Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.
Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...
Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
περισσότερο μοτοσικλετιστής? :a24:
Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα...![]()
όπως και με τους βαραντερόβιους, και τους αφρικάνους, και και και ...
σόρρυ αν ξέφυγα εκτός θέματος, ή αν τα πήρα λίγο...
nikker, καλές βόλτες
![]()