Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 125 από 125

Θέμα: ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας

KAI KALITERA

NA PO KAI EGO...HATN KALOKERI HMOUNA PITSIRIKAS 15X PIRA TO PROTO MOU MIXANAKI...HONDA TSALAKI 3TAXYTO 50ARI.....TO TI TRELES EKANA DEN LEGETAI...MIA MERA POU EKANA KONTRES ME KATI ALLA TSALAKIA PERASAME APO TO PROEYLIO TIS EKKLISIAS TOU XORIOU KAI HTAN APOGEMA..O KOSMOS EYGENE APO TIN EKKISIA KAI EMEIS PERNOUSAME KSISTA TO TI GINOTAN,ALO PRAMA...GIAGIADES NA FONAZOUN O PAPAS NA BRIZEI!POLI GELIO

30 γεναρη

Γεια χαρα σε ολη την δυτροχη παρεα.
    Να πω και εγω την ιστορια μου αφου ηρεμησα απο τα γελια διαβαζοντας ολες τις αλλες...
    Λοιπον (χρονος) 30 ιανουαριου προπερσι
    (τοπος) ορος Οχη Β ευβοια
    7 εντουρο/κρος μηχανες λοιπον ξεκινανε με πολυ κεφι για την επετειακη τελευταια εντουροβολτα του χρονου.
    Η διαδρομη ευκολη και οχι πολυ απαιτητικη (ακομη και για εμας) μεχρι λιγο πριν τις κορυφες που εχει πεσει χιονακι...
    Λοιπον, κοτ κοτ κοτ πουλ πουλ πουλ στο χιονι καθως οι πιο τολμηροι που πηγαμε να ανοιξουμε τσιμπησαμε τα σχετικα οικοπεδα (με θεα και σε τιμη προσφορας) αφου το χιονι ηταν παγωμενο και οχι φρεσκο.
    Μετα απο κανα 3 χλμ με αργες ταχυτητες επρεπε να βγουμε λιγο δρομο και να Ξαναμπουμε σε ενα αλλο κομματι.
    Καταλαβαινετε μετα απο αυτην την ταλαιπωρια του παγωμενου χιονου τι εγινε μολις βγηκαμε στον δρομο (να ξεμπουκωσουν τα καθαρα να φυγει η λασπη να ξεμουδιασουμε κτλ)\
    Ωσπου σε μια ελαφρια αριστερη στροφη -εγω ημουν 5ος στην σειρα και σε αποσταση καμμια 20 ρα μετρα απο τον πρωτο-
    Βλεπω ενα yzf να σερνεται στα καπακια ενα κτμ, να σερνεται ενα ρμ,και μετα ενα κχ
    Το χερι στην εικονα αυτη πιεσε την μανετα του φρενου απο μονο του αυτοματα οποτε αλλαξα εικονες
    εβλεπα μια την ασφαλτο
    μια την ροδα απο το κχ μου
    μια τον γιωργο που ερχοταν με πιο πολλα και με πλησιαζε
    και μια μια οικογενεια με ενα αμαξι σταματημενο στο αντιθετο που εκανε τον σταυρο της...
    Καποτε σταματησα το rolling round endo σε αριστερη στροφh με ολη την δεξια πλευρα να βρισκει...
    Μετραω καλα ολα τα κοκαλλα και δεν ελειπε κανενα οποτε σηκωνομαι να δω την παρεα ...
    Ολοι καλα ορθιοι μαζευομαστε κοιτιοματε και λυνοματε στα γελια
    Ο πατερρ φαμιλιας της οικογενειας με το αμαξι εχωντας βγει εξω να δει αν ημαστε καλα μολις βλεπει το σκηνικο κουναει το κεφαλι του κατι μουρμουριζει και μπαινει στο αμαξι.
    Ολοι οι υπολοιποι εχουν κολλησει τις φατσες τους στα παραθυρα

Το μονο αρνητικο ο γιωργης ο εκτος επαθε μερικη ριξη σους συνδεσμους του αγκωνα

ΕΡΩΤΗΣΗ? ΠΟΙΟΣ ΦΥΤΕΥΕΙ ΕΛΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
    ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ 11 Η ΩΡΑ?

Παλαιό μέλος
    Εντάξει ξέρω δεν θα γελάσετε πολύ αλλά αυτή είναι η καλύτερη χαζομάρα και ταυτόχρονα τούμπα που έχει γίνει μπροστά μου!!! Καλοκαίρι 2008 εγώ με τρία παλικάρια το θηρίο (ο bobos που κατέχω) και μια φωτογραφική μηχανή!!! Αρχικά μπαίνει ο ένας στο ντεπόζιτο και ο άλλος στη σχάρα και τρικάβαλο με 40 χιλιόμετρα στο κοντέρ!!! Μετά από κανένα 30 λεπτό έρχεται η βαρεμάρα και λέω στον Alex :

-Είσαι για μαλακία???
    -Τι μαλακία???
    -Ανέβα πάνω στους ώμους μου και μην φοβηθείς!!!
    -Καλά πάμε!!!

Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που φρενάραμε και ο Alex βρέθηκε 5 μέτρα μακριά από το μηχανάκι και εγώ πάνω στο μηχανάκι έτοιμος να πέσω από τα γέλια!!!

Παλαιό μέλος
    καλοκαιρι 86 σε ενα χωριο κοντα στο μεσολογγι εγω και ο ξαδερφος μου πανω σε παπι λιωμα απο το κρασι . εγω οδηγαω αυτος εχει το κεφαλι του γερμενο πανω στην πλατη μου απο την σουρα του και γυρναμε απο ενα πανηγυρι πισω στο χωριο .δεν ξερω τον δρομο και σε καποια φαση φτανουμε σε μια διχαλα .τακη τον ρωταω που παμε ισια ή αριστερα?? ισια λεει αυτος παω και εγω ισια και πεφτω σε χωματοδρομο σπαρμενο με κοτρωνες( ενας σκατοδρομος ηταν που εβγαζε κατευθειαν στο ποταμι ουτε τρακτερ δεν τα βγαζαν περα εκει) στιβω δεξια στριβω αριστερα μπας και τις αποφυγω γιατι ειχα μπει φορτσατος και σε καποια φαση νοιωθω τον ξαδερφο μου να φευγει με το κεφαλι κατω απο το τρανταγμα αλλα και επειδη εκανα και εγω περα δωθε να εξισορροπησω το παπι και αυτος ακουμπαγε στην πλατη μου .μετα απο μερικα μετρα πεφτω και εγω σηκωνομαι κατ ευθειαν και τρεχω εντρομος στον ακινητο ξεδερφο μου που ειναι πεσμενος και το κεφαλι του ακουμπαει σε μια κοτρωνα .παω απο πανω του τον φωναζω τον κουναω και σε καποια φαση σηκωνει το κεφαλι με κοιταει βαζει το χερι του αναμεσα απο τα ποδια του και μου λεει με βαρια μεσολογγιτικη προφορα <<α μουρε αχρηστο μου σκισκε το μπαντιλονι μ >>(μτφ α μωρε αχρηστε μου σκιστηκε το παντελονι μου και οντως ειχε σκιστει απο το κουμπι μεχρι πισω)!!!!!!!εκλασα απο τα γελια

χτες παω να ανεβω 1η φορα στο sf

σηκωνω το ποδι.......και χρααατς παει το τζιν. μιλαμε για τεραστια τρυπα

ευτυχως με εκρυβε το τεποζιτο
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 14:31
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 10:30