Είπαμε ....
Η διαφορά της Σεβίλης με την ΑΕΚ είναι τεράστια. Ελπίζαμε σε ενα μικρό θαύμα και ίσως αν μας έκανε το χατήρι η τύχη σε εκείνο το σουτ του Σέζαρ , τότε να είχαμε ακόμα ελπίδες στο θαύμα.
Η μία είναι ομάδα των Ευρωπαϊκών τίτλων και η άλλη μια ομάδα που με το ζόρι μπαίνει σε ομίλους του CH.L. Τεράστιες οι διαφορές.
Επίσης δίνω δίκιο στους φίλους γαύρους για το κέντρο και τον Ρίμπο... αργή η ΑΕΚ... πολύ αργή στο κέντρο. Μόλις μπήκε ο Κονέ, όλο το κέντρο πήρε φόρε.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Ενσαλίβα Ράμος και Αρουαμπαρένα.
Καλός ανέλπιστα ο Άλβεζ και ο Δέλλας.
Χαμένος ο Ζήκος , ο Μαντούκα με Σέζαρ σε άλλο γήπεδο και τους κατάπιαν οι Ισπανοί. Ο Λύμπε μόνος του εναντίον όλων... πολύ δύσκολα θα έκανε κάτι.
Η αλλαγή του Καφέ έγινε γιατί ο Ράμος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα απο τον μικρό της Σεβίλης (τι σβούρα ήταν αυτή; ) και φαινόταν ο Ενσαλίβα στις βοήθειες να τα πηγαίνει καλύτερα για αυτό και έβαλε τον Καφέ μπας και δημιουργηθεί ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν έπιασε.
Και τα δύο goal μπήκαν απο το ταχύτατο ποδόσφαιρο των Ισπανών.... Ειδικά το δεύτερο ο Καφές τράβηξε μια φωτογραφία στον επερχόμενο Ισπανό μιας και μόνο αυτό μπορούσε να κάνει.
Μορέτο..... θα μας κάνει καρδιακούς... έπιασε τα άπιαστα (δείγμα οτι κάτι ξέρει απο μπάλα) αλλά μόλις έπεφτε στα πόδια του η μπάλα.... ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
Με λίγα λόγια... Η Σεβίλη είναι μια ομάδα που πάει να περάσει μέχρι και τους 8 για μένα στο CH.L. με πολλές δυνατότητες για την συνέχεια.
Η ΑΕΚ δείχνει οτι θέλει δουλειά σε επίθεση κυρίως μιας και εκεί ήμασταν χαμένοι σε όλο τον αγώνα , χωρίς το "ειδικό βάρος" ενός Blanco ή έστω του Diuf-Παυλή που όπως και δήποτε έπρεπε να είναι στην ομάδα , στον πάγκο.
Τι μου άρεσε απο την ΑΕΚ...
Καλή άμυνα όταν ήαν συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνει το κέντρο των αντιπάλων. Ειδικά τα back half είναι το λαχείο της ΑΕΚ φέτος (Αρου-Ράμος).
Τι δεν μου άρεσε...
το αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ... κέντρο - ανάπτυξη. Χωρίς τον Ζήκο δεν υπάρχει κέντρο. Ο Ενσαλίβα είναι το τέλειο στήριγμα του , αλλά θα πρέπει και εκείνος να ανέβει αρκετά για να μπορέσει η ΑΕΚ να παίξει καλά.
Αργή ομάδα... πολύ αργή... δίνω δίκιο στους φίλους γαύρους για το θέμα "Ριβάλντο". Αν είναι στην μέρα του θα σου πάρει ενα παιχνίδι μόνος του. Αν οχι.... όλη η ομάδα κάθεται στο κέντρο. Η αλλαγή επιβεβλημένη όπως και του Μαντούκα για μένα η οποία δεν έγινε. Για την γκρίνια του Ρίμπο , δεν νομίζω οτι ιδρώνει το αυτάκι του Φερέρ απο κάτι τέτοια.
Επαναληπτικός... θα πάω να το δώ, για να το απολαύσω. Αυταπάτες δεν τρέφουμε. Πολύ απλά δεν περνάμε με 2 goal παθητικό , κόντρα σε μια ομάδα που στις 28/8 θα είναι ακόμα καλύτερη , μιας και θα έχουν "ξεπιαστεί".
Συγχαρητήρια στην ομάδα μου πάντως για το οτι κόντραρε μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες της Ευρώπης και κατάφερε να φύγει με αξιοπρεπές σκορ απο εκεί.
Gandalf