keleyti ποιος εχει αυτο το RG?
To ειχα δει σε ενα περιοδικο και ειχα φαει κολλημα
Αυτο το φτιαξαμε για ενα φιλο
Αγορα 100 ευρω +200 ευρω για να γινει ετσι
Λυθηκε σκελετος και ξαναδεθηκε ...
Αλλαξαμε κυλινδροπιστονο μετα απο 1 χρονο ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ γιατι τσιμπαγε λιγο λαδακι ...
Κοστος 50 ευρω
Ειναι κλειδαρας και πρεπει να του εχει κανει απο τοτε τουλαχιστον 20.000 χλμ (απο τοτε που το πηρε)
![]()
Το Rg ειναι ενος μελους μας του Χρηστου
Οκ το μονο που ειναι RG ειναι ο σκελετος και τα καρτερ και παλι ορκο δεν βαζω ...
Τελευταια μετατροπη ηταν 4 κυλινδρα rgv με δυναμομετρηση 110 αλογα +
Το κακο ηταν οτι ψηλα αδειαζαν τα φλοτερ των καρμπς , ηταν μονο 34 αρια !!! :hypnotize![]()
Τελικα το ξαναεριξε στα ταπεινα 95 και κατι αλογα με κυλινδρα RG
Να πω εδω οτι δεν ειναι μηχανικος αλλα ολες τις μετατροπες τις κανει μονος του και αν το δειτε απο κοντα ειναι κατι παραπανω απο εργοστασιακο το αποτελεσμα
Πραγματικος λατρης των RG , οταν τον πετυχαινω σε κανα καφε του φορουμ μπορω να τον ακουω για ωρες
ΕΝΤΙΤ Ψαχνω να βρω μια φωτο και απο ενα μοναδικο RD που εχει φτιαξει παλι Ελληνας φιλος αλλα δεν την βρισκω γμτ
Προχθες κατω απο μια σκαλα σε τ-ε-λ-ε-ι-α κατασταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ποτε ειδατε το τελευταιο?
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
το εβαλα και εγω ποιο πισω (βασικα τα μισα + εχουν ξαναμπει αλλα who cares?)Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xωρις ειρωνιες, ρε παιδια γιατι δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ τετοιο τα τελευταια χρονια?
Σιγα το παλιο μηχανακι πια, ποσα χρονια εχουν περασει?
και εχεις δικιο εξαφανιστικαν λεμε
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Aκομα θελω ενα τετοιο με την πιστοναρα/κουβα του, να παταω τον CRS-K με την καφρικα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κι επειδή δεν θέλω ν αφήσω απέξω ένα πολυ αγαπημένο μου μοντέλο... (DR-800 BIG)
![]()
Ρε παιδια ειναι φοβερο, τι τα κανανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το εβαλα και εγω ποιο πισω (βασικα τα μισα + εχουν ξαναμπει αλλα who cares?)
και εχεις δικιο εξαφανιστικαν λεμε
Τα λιωσανε για να φτιαξουν την στεγη Καλατραβα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Xωρις ειρωνιες, ρε παιδια γιατι δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ τετοιο τα τελευταια χρονια?
Σιγα το παλιο μηχανακι πια, ποσα χρονια εχουν περασει?
μηπως επειδη ειναι ασχημο??
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μηπως επειδη ειναι ασχημο??
Οχι και ασχημο
Θυμασαι τα υπολοιπα που βγαινανε εκεινη την εποχη?