Σε γενικές γραμμές αυτό το θρεντάκι κινείται σχετικά σοβαρά.
Τώρα οκ είναι και πως του βγαίνει του καθενός. άλλωστε με τόσα που βλέπουμε ακούμε και συζητάμε αυτές τις μέρες είναι επιβεβλημένο και βγαίνει και ως αντίδραση λίγο χιούμορ...
Σε γενικές γραμμές αυτό το θρεντάκι κινείται σχετικά σοβαρά.
Τώρα οκ είναι και πως του βγαίνει του καθενός. άλλωστε με τόσα που βλέπουμε ακούμε και συζητάμε αυτές τις μέρες είναι επιβεβλημένο και βγαίνει και ως αντίδραση λίγο χιούμορ...
\\Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
είναι επιβεβλημένο και βγαίνει και ως αντίδραση λίγο χιούμορ...![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δεν ηξερα που να το βαλω
Σύντομες οδηγίες προς τους πολίτες για την ελάττωση του κινδύνου από την έκθεση στο νέφος που έχει δημιουργηθεί από τις πυρκαγιές εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Ζητά από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, να μην ανοίγουν τα παράθυρα και να πίνουν πολλά υγρά.
Συγκεκριμένα οι οδηγίες προς τους πολίτες είναι οι εξής:
1. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις εντελώς απαραίτητες. Αν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε χρησιμοποιείστε απλή μάσκα ή ένα μαντήλι στη μύτη σας.
2. Να αναπνέετε μόνο από την μύτη και όχι από το στόμα, όσο μπορείτε περισσότερο.
3. Να αποφεύγετε την κόπωση και να πίνετε πολλά υγρά.
4. Να μην κυκλοφορούν τα μικρά παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών χωρίς συνοδεία, παρά μόνο σε απόλυτη ανάγκη.
5. Να βρίσκεστε σε κλιματιζόμενους χώρους εάν αυτό είναι εφικτό.
6. Μην ανοίγετε τα παράθυρα ακόμα και αν δεν έχετε κλιματισμό και παραμείνετε στο σπίτι σας.
7. Τα άτομα με χρόνιες παθήσεις (ιδίως με αναπνευστικά προβλήματα π.χ. άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), αν εμφανίσουν συμπτώματα να απευθύνονται στο γιατρό τους ή στο πλησιέστερο κέντρο υγείας ή εφημερεύον νοσοκομείο.
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
1) Νταξει το βραδυ παω σπιτι για υπνο εχω περιορισει καπως τις μετακινησεις μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν ηξερα που να το βαλω
Σύντομες οδηγίες προς τους πολίτες για την ελάττωση του κινδύνου από την έκθεση στο νέφος που έχει δημιουργηθεί από τις πυρκαγιές εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Ζητά από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, να μην ανοίγουν τα παράθυρα και να πίνουν πολλά υγρά.
Συγκεκριμένα οι οδηγίες προς τους πολίτες είναι οι εξής:
1. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις εντελώς απαραίτητες. Αν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε χρησιμοποιείστε απλή μάσκα ή ένα μαντήλι στη μύτη σας.
2. Να αναπνέετε μόνο από την μύτη και όχι από το στόμα, όσο μπορείτε περισσότερο.
3. Να αποφεύγετε την κόπωση και να πίνετε πολλά υγρά.
4. Να μην κυκλοφορούν τα μικρά παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών χωρίς συνοδεία, παρά μόνο σε απόλυτη ανάγκη.
5. Να βρίσκεστε σε κλιματιζόμενους χώρους εάν αυτό είναι εφικτό.
6. Μην ανοίγετε τα παράθυρα ακόμα και αν δεν έχετε κλιματισμό και παραμείνετε στο σπίτι σας.
7. Τα άτομα με χρόνιες παθήσεις (ιδίως με αναπνευστικά προβλήματα π.χ. άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), αν εμφανίσουν συμπτώματα να απευθύνονται στο γιατρό τους ή στο πλησιέστερο κέντρο υγείας ή εφημερεύον νοσοκομείο.
2) Θα το παλεψω αλλα οι ωρες στο μηχανακι ειναι πολλες και ξεχνιεμαι.
3) Χαχα αφεντικο ακουσες τι ειπε;
-Σκασε και τρεχα δουλε!
4) Ναι και θα περιμενουν τα γεροντια απο τα παιδια τους να πανε λαικη που κωλοτριβονται στην Μυκονο.
5) Ανοιγω πιο πολυ το γκαζι και δροσιζομαι αμα λαχει.
6) Παραθυρο σε παπι...να μια καλη πατεντα για να κονομησω.
7) Εγω δεν ειχα τιποτα απ'ολα αυτα αλλα μαλλον απεκτησα.
Κοινως γαμηθηκατε που γαμηθηκατε...κοιταχτε τωρα να το απολαυσετε....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
1) Νταξει το βραδυ παω σπιτι για υπνο εχω περιορισει καπως τις μετακινησεις μου.
2) Θα το παλεψω αλλα οι ωρες στο μηχανακι ειναι πολλες και ξεχνιεμαι.
3) Χαχα αφεντικο ακουσες τι ειπε;
-Σκασε και τρεχα δουλε!
4) Ναι και θα περιμενουν τα γεροντια απο τα παιδια τους να πανε λαικη που κωλοτριβονται στην Μυκονο.
5) Ανοιγω πιο πολυ το γκαζι και δροσιζομαι αμα λαχει.
6) Παραθυρο σε παπι...να μια καλη πατεντα για να κονομησω.
7) Εγω δεν ειχα τιποτα απ'ολα αυτα αλλα μαλλον απεκτησα.
Κοινως γαμηθηκατε που γαμηθηκατε...κοιταχτε τωρα να το απολαυσετε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Flowerdub
ksanaepiase fwtia ston ymmhto......![]()
![]()
![]()
Είναι για καινούργια παραγγελεία οικοπέδου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΩΜΑ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩΑρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
καιγεται ΑΜΑΛΙΑΔΑ και δασος ΘΙΝΩΝ ΒΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!!!!!