-σαρκασμός-
Το καλό με την χρονική συγκυρία αυτής της καταστροφής είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα reality της νέας σαιζόν (συμπεριλαμβανομένων των εκλογών) οπότε δεν θα χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε και να νιώθουμε τύψεις.
-σαρκασμός-
Το καλό με την χρονική συγκυρία αυτής της καταστροφής είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα reality της νέας σαιζόν (συμπεριλαμβανομένων των εκλογών) οπότε δεν θα χρειάζεται πλέον να σκεφτόμαστε και να νιώθουμε τύψεις.
Εδώ έχουν κυρήξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης & δε ξέρουν τι σημαίνει αυτό!
Μπορούν να επιτάξουν ανά πάσα στιγμή οτιδοίποτε χρειαστούν & οι πολίτες να ακολουθούν τις διαταγές των σωμάτων ασφαλείας. Μόλις τώρα έχει κατέβει Super Puma σε χωριό για να πάρει κόσμο & κανένας δε θέλει να ανέβει!!!Πάμε καλά?Θέλουν όλοι να σκοτωθούν? & από την άλλη είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης..
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...ειναι πολεμος αυτο το πραγμα!!
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά είμαι έτοιμος να σκοτώσω, αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο εχθρός.
δεν ειναι ευκολο να πεισεις εναν ανθρωπο που εχει ισχυρους δεσμους με τον τοπο του να τον εγκταλειψει ετσι απλα....αυτο ειναι σιγουρο.....απο την αλλη θα μπορουσαν να τους βουτανε με την βια κανονικα μεσα απο τα σπιτια τους και να τους φυγαδευουν....απο οτι εχω καταλλαβει δινουν μια εντολη εκκενωσης και την κανουν πρωτα αυτοι που την δωσαν....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εδώ έχουν κυρήξει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης & δε ξέρουν τι σημαίνει αυτό!
Μπορούν να επιτάξουν ανά πάσα στιγμή οτιδοίποτε χρειαστούν & οι πολίτες να ακολουθούν τις διαταγές των σωμάτων ασφαλείας. Μόλις τώρα έχει κατέβει Super Puma σε χωριό για να πάρει κόσμο & κανένας δε θέλει να ανέβει!!!Πάμε καλά?Θέλουν όλοι να σκοτωθούν? & από την άλλη είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης..
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
τι ψαχνουμε τωρα βεβαια μεσα σε αυτο το χαος....
Δεν ξερω πως θα με χαρακτηρισουν μερικοι για αυτο που θα πω.....
Πριν χρονια που ειχαμε πολλους εμπρησμους στα νησια μας,σε πολλα περιοδικα του ειδικου τυπου ειχε γραφτει οτι ηταν Τουρκοι πρακτορες....Το βρισκω πολυ πιθανο να ειναι και τωρα κατι αντιστοιχο,μονο που δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ειναι....
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Πειτε οτι νομιζετε,αλλα η τιμωρια για τους εμπρηστες ειναι μονο μια.........
ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΥΡΑ........ΝΑ ΚΑΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.......ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά είμαι έτοιμος να σκοτώσω, αλλά δεν ξέρω ποιός είναι ο εχθρός.
ελα ντε...
ποιος ειναι ο εχθρος?
αλλα πριν αναρωτηθουμε αυτο ας αναλογιστουμε που ηταν η ''οχυρωση'' μας....
Συμφωνώ.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάνουν κάποιες ενέργειες που ούτε καν οι ίδοι ξέρουν τη σημαίνουν. Φίλε μου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ειδικά αν έχει μπεί ολόκληρη η χώρα, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αυτό που θα σου πουν. Προσωπικά συγχαίρω μόνο αυτούς του ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες, πιλότους & εθελοντές που είναι στα μέτωπα. Δε μπορεί να προσπαθούν με τόσες δυσκολίες, να προσγειόνουν το super puma & όλοι να αρνούνται να φύγουν, τη στιγμή που οι ίδιοι καλούσαν σε βοήθεια. Ο καθένας θέλει μια πυροσβεστική έξω από το σπίτι τους. Το μπάχαλο, το χάος & το ότι είναι μπουρδέλο αυτή η χώρα ξεκινάει από εμάς τους ίδιους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν ειναι ευκολο να πεισεις εναν ανθρωπο που εχει ισχυρους δεσμους με τον τοπο του να τον εγκταλειψει ετσι απλα....αυτο ειναι σιγουρο.....απο την αλλη θα μπορουσαν να τους βουτανε με την βια κανονικα μεσα απο τα σπιτια τους και να τους φυγαδευουν....απο οτι εχω καταλλαβει δινουν μια εντολη εκκενωσης και την κανουν πρωτα αυτοι που την δωσαν....
τι ψαχνουμε τωρα βεβαια μεσα σε αυτο το χαος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Πριν χρονια που ειχαμε πολλους εμπρησμους στα νησια μας,σε πολλα περιοδικα του ειδικου τυπου ειχε γραφτει οτι ηταν Τουρκοι πρακτορες....Το βρισκω πολυ πιθανο να ειναι και τωρα κατι αντιστοιχο,μονο που δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ειναι....
Σίγουρα κάτι παίζει, όλ' αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός. Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες και το μυαλό σου σε εγρήγορση.
Ρε hyma δεν θελω να το παιξω ξερολας......αλλα θεωρω οτι οποια οχυρωση και να υπηρχε δεν θα εκανε τιποτα......μειλαμε για χλμ μετωπο.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ........μονο αν ειχαμε 1000ασια αεροπλανα και ελικοπτερα θα μπορουσε να γινει κατι....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ελα ντε...
ποιος ειναι ο εχθρος?
αλλα πριν αναρωτηθουμε αυτο ας αναλογιστουμε που ηταν η ''οχυρωση'' μας....
Καποιο ερασιτεχνικο βιντεακι απο 2 μαλακισμενα που εβαλαν φωτια στον Υμητο το ειδε κανεις???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
who knows...
και παλι θα πω....που ηταν (ειναι...) η οχυρωση μας?
Παιδιά καλό όμως είναι να μην αρχίσουμε και εμείς να λέμε σα τον Bush για τρομοκρατία..Στην Εύβοια αποδεδιγμένα η φωτιά ξεκίνησε από αμέλεια κάποιον, στον Υμμητό ήταν καθαρά εμπροισμοί για ικοπεδοποίηση. Προσωπικά δε πιστεύω ότι δεχόμαστε επίθεση & άλλα τέτοια.. Κάποιοι ήθελαν ξενοδοχεία στο Καϊάφα, καθώς & μαγαζιά στην Ιωνιά Οδό & απλά η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχο γιατί δεν υπάρχει ούτε πρόληψη αλλά ούτε και συννενόηση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε hyma δεν θελω να το παιξω ξερολας......αλλα θεωρω οτι οποια οχυρωση και να υπηρχε δεν θα εκανε τιποτα......μειλαμε για χλμ μετωπο.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ........μονο αν ειχαμε 1000ασια αεροπλανα και ελικοπτερα θα μπορουσε να γινει κατι....
Καποιο ερασιτεχνικο βιντεακι απο 2 μαλακισμενα που εβαλαν φωτια στον Υμητο το ειδε κανεις???
οχι φιλε μου εχεις δικιο!! δεν ειναι δυνατον να σταματησει τωρα η φωτια...δεν σταματα αυτο το πραγμα ...πολυ φοβαμαι οτι το οριο του ειναι η θαλασσα...
αλλο ηθελα να πω...
δεν χρειαζονται 1000 αεροπλανα....αρκουσε ενα ατομο να επητηρει μια περιοχη με κυαλια και μια συντονισμενη δυναμη πυροσβεστικης....αν αυτο υπηρχε σε καθε δημο τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα.
ολες αυτες οι φωτιες αναβουν απο μια μικρη εστια ...οσο πιο εγκαιρα φτασεις εκει μπορεις να σωσεις ενα ολοκληρο δασος, εναν ολοκληρο νομο....και οι φωτιες μπαινουν συνηθως κοντα σε δρομους γιατι εκει εχουν προσβαση και οι εμπρηστες ....