Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 236

Θέμα: Γαμημένοι πολιτικοί και ρουφιάνοι δημοσιογράφοι!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Συνειδηση οχι δυστηχως δεν μας εχει μεινει πολυ.
    Χρειαζεται ομως δραστηριοποιηση με οποιο τροπο μπορουμε.
    Πρεπει να κανουμε ολα αυτα που λες αλλα αυτο προυποθετη οτι πρεπει να εχουν εναν
    αποδεκτη.Οπως καταλαβαινεις θεωρω την πολιτικη ενα αναγκαιο κακο.Οχι σαν κατι που θα με σωσει αλλα σαν κατι που θα μου βελτιωσει λιγο την ποιοτητα της ζωης στην χωρα που ζω.
    Οι πολιτικοι να ειναι αυτοι που θα με φοβουνται(μεσω της ψηφος μου για να μην χασουν την καρεκλα που τοσο αγαπανε)και θα πρεπει να μου προσφερουν κατι καλυτερο απο αυτο που μου δινουν τωρα.Το θεωρεις πολυ ουτοπικο αυτο;
    Κάθε άλλο!Ουτοπικό είναι αυτό που λέω εγώ.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική είναι αναγκαίο κακό,έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ανθρώπινη συνείδηση,απλά η δική μου συνείδηση δεν την δέχεται.
    Έτσι λοιπόν,μετά τη συναυλία τού Paco στη Θεσσαλονίκη στίς 13 τού μηνός,θα κάνω,για πρώτη φορά στη ζωή μου διακοπές,
    Τι κρίμα που συμπίπτει με τών υπέρ πάντων αγώνα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κάθε άλλο!Ουτοπικό είναι αυτό που λέω εγώ.
    Συμφωνώ μαζί σου ότι η πολιτική είναι αναγκαίο κακό,έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ανθρώπινη συνείδηση,απλά η δική μου συνείδηση δεν την δέχεται.
    Έτσι λοιπόν,μετά τη συναυλία τού Paco στη Θεσσαλονίκη στίς 13 τού μηνός,θα κάνω,για πρώτη φορά στη ζωή μου διακοπές,
    Τι κρίμα που συμπίπτει με τών υπέρ πάντων αγώνα!
    Φιλε μου καληνυχτα και καλλες διακοπες αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Φιλε μου καληνυχτα και καλλες διακοπες αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε
    Γεια σου ρε ΑΕΚΑΡΑ!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παραθέτω μια φωτογραφία που έβαλε ο Κώστας a.k.a. LIBYKOS σε άλλη κατηγορία και τή βάφτισε "Πρόληψη"...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	adsc00952.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	14,4 KB 
ID:	100861
    moto perpetuo

hasta luego.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Δεν ξέρω τι σκατά πίνεις , αλλά σταμάτα ΤΟ .... ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ... ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ...
    ΒΟΗΘΗΣΕ !! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ... ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ..

ΑΙ ΝΤΕ ... πες μας καμιά μαλακιούλα πάλι , να περάσει η ώρα !!
    ωχ πεσαμε σε ψηφοφορο....

για αυτο χθες βγηκε και ελεγε στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΑ να παν στο διαλο καναλι του ανα 2΄λεπτα ΕΓΩ πηγα και βοηθησα ΕΓΩ κραταγα την μανικα ΕΓΩ ημουν εκει κτλ-κτλ γιατι καηκε το χωριο του....και για αυτο τον τραβαγανε και οι καμερες και μετα επαιζε στην εκπομπη σε repeat mode ενα βιντεακι 2' λεπτων που τον εδειχνε να σβηνει εναν θαμνο...επειδη καηκε το χωριο του...για αυτο επειδη ειναι μεγαλος ο θρηνος του πηγε να βοηθησει και το προβαλε συνεχως μετα....

ελεος

αν αγαπας τον τοπο σου, πας βοηθας και το κανεις γαργαρα ....καποιοι εχασαν συγγενεις και περιουσιες με ολη αυτη την ιστορια....δεν παιζουμε με αυτα γαμοτο μου!!!!

ας παει καλυτερα σε κανα αγιασμο η καμια δεηση ....ετσι και αλλιως πρωτη μουρη ειναι παντα σε τετοιες εκδηλωσεις....

ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από batistuta 13
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΔΕΣ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΡΕΟΙΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΡΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΒΡΙΖΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Παραθέτω μια φωτογραφία που έβαλε ο Κώστας a.k.a. LIBYKOS σε άλλη κατηγορία και τή βάφτισε "Πρόληψη"...........

Γιάννης φιλαράκι
    LIBYKOS

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οτι πιο σωστο εχω διαβασει μεχρι σημερα....απο το anadasosi

http://anadasosi.blogspot.com/2007/08/blog-post_27.html

Προς πολιτικούς και κόμματα
    Το ΠΑΣΟΚ έδωσε το 30% του προυπολογισμού του για τις εκλογές. Ο Καρατζαφέρης έδωσε το 100%.(Αυτος που βοηθουσε στην κατασβεση ντε...) Οι άλλοι τι θα κάνουν;
    Μήπως θα έπρεπε να δώσουν όλα τα κόμματα όλα τα χρήματα στoυς πληγέντες που βρίσκονται σε εξαθλίωση; Ο λαός κύριοι είναι πάνω από τις καρέκλες σας. Να κάνετε εκλογές χωρίς χρήματα. Αποδείξτε μας πως είστε πατριώτες που ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου. Ιδού η ευκαιρία σας.

Οικονομική βοήθεια στους πληγέντες
    Πέντε εκ. ευρώ προσφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος
    Δέκα εκατομμύρια ευρώ βοήθεια προσφέρει το ζεύγος Αγγελοπούλου
    Οι άλλες τράπεζες είναι σε δυσμενή οικονομική κατάσταση άραγε;
    Αλλοι επιχειρηματίες και επιχειρήσεις θα βοηθήσουν;
    Εστω και για διαφήμιση, ας κάνουν κάτι. Θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από το να τα δίνουν στα ΜΜΕ. Ας δώσουν και ας το διαφημίσουν. Πολύ θα το εκτιμήσουμε.

Τα ΜΜΕ θα βοηθήσουν;
    Τρεις μέρες η Ελλάδα καίγεται και χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, έχουν καταστραφεί οικονομικά και έμειναν στο έλεος του Θεού.
    Μήπως είναι καιρός να οργανωθούν και ν'αρχίσουν να μαζεύουν χρήματα και εφόδια για τους πυροπαθείς;

H εκκλησία που βρίσκεται;
    Mήπως νοσεί με τον αρχιεπίσκοπο;
    Το πορτοφόλι θα το ανοίξει η εκκλησία???? Η μόνο να εισπράττει ξέρει ???
    Γιατί δυστυχώς οι προσευχές δεν φτάνουν, ούτε να στεγάσουν, ούτε να σιτίσουν τόσα άτομα.
    Αλλά ξέχασα, εδώ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ του αρχιεπισκόπου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.
    Mια ζωή υποτιμούν την νοημοσύνη μας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

H ekklhsia? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    Alla ayta na ta blepoun oi geroi kai oi grioules pou kegonte ta spitia tous alla ta leyta tous ta dinoun sthn ekklhsia.Pou einai twra oi ekklhsia na tous boithisei?
    Pou kanonika ola h ekklhsia tha eprepe na ta edine kai ta leyta kai thn stegasi kai to fagito.Tosa leyta exoun oi tragopapes.Giati pistepste me h ekklhsia exei pio polla leyta apo olous aytous pou anaferate kai apo to zeygos aggelopoulou kai apo to pasok kai thn n.d.
    Alla mono na trwne kseroun kai na kanoun allaksokolies.
    Ftou re ston tafo tou karkiniari kai se aytous pou koumantaroi.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    100.000€ έδωσε χθες το βράδυ η Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης , στο ταμείο πυροπαθών που άνοιξε η Ελληνική Τράπεζα.

Αυτό ανακοινώθηκε χθες απο την ΕΤ3.

Για τις υπόλοιπες τράπεζες και επιχειρήσεις... συμφωνώ με όσα λέτε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Βασικά καλησπέρα σας, επέστερψα κι εγώ . Τι τό θελα? Δεν καθόμουν στην Κρήτη. Δεν είχα πάρει πρέφα για τις φωτιές και μια μέρα που είμαι εδώ έχω αηδιάσει τόσο που δεν μου βγαίνουν τα λόγια . Δεν μπορώ να πώ τίποτα ουτε κάν σχόλιο να κάνω τόσο με έχει χαλάσει το θέμα.

Αλλά επειδή βλεπω ότι μιλάτε για εκκλησία θα σας πώ το εξής. Η περιουσία της εκκλησίας είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να αγοράσει 10 καναντέρ χωρίς να ζοριστεί καθόλου. Για πλάκα θα το είχε αν ήθελε.

Στην Κρήτη που πήγα ειδα στον δρόμο προς Σητεια, να κατασκευάζεται ένα resort από τα μεγαλύτερα που έχω δει, και όπως έμαθα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Όταν ρώτησα φίλο μου ντόπιο για το ποιός είναι ο επενδυτής, αυτό που μου είπε με κούφανε εντελώς. Μια μονή της περιοχής η Μονή Τοπλου είναι ο κύριος επενδυτής.

Φανταστείτε, μια Μονή στην Κρήτη, δεν μιλάμε για το σύνολο της εκκλησίας ή για κάποια επισκοπή. Μιλάμε για μια και μόνο Μονή.

Μονι καπέλο...
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    100.000€
    ...OUAOU
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    Γιάννης φιλαράκι
    ....Εν συγχύσει διατελών.
    moto perpetuo

hasta luego.

100,000? η εκκλησία ε;Σα δε ντρέπεστε ρε αγύρτες ,Στο διάλο παλιοξεφτύλες!
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ