Drz... Μπλε όμως...![]()
Drz... Μπλε όμως...![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
.... με άσπρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Drz... Μπλε όμως...![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Λοιπόν εγώ το πουλάω το DRZ.
Μπλε άσπρο με το τελειότερο στρώσιμο του πλανήτη γη.
Μόλις του έβαλα 1000 χιλιόμετρα.
Σκόπευα να το ντύσω όλο με carbon Fibre αλλά σκέφτηκα τι? Μία μηχανή με 35 άλογα στον τροχό? Γιατί τόσα περίπου βγάζει. 43 στις 6000 στον στρόφαλο.
Ότι πρέπει για μέσα στην πόλη, endurάδες κάνει και παιχνίδι κάνει.
Θα αρχίσω να μαζεύω χρήματα για τον καινούριο Δούκα που θα βγει του χρόνου. Έτσι και αλλιώς μπαίνω στρατό τώρα.
Πάρε το 690 για test ride...αυτό το δίνουνε. Μπορεί να είναι κακάσχημο αλλά όταν το οδηγήσεις θα έχεις δεύτερες σκέψεις.
Θα ντύσω τον καινούριο Δούκα με carbon. Και θα τον έχω για να την λέω στους γιάπωνες που την έχουνε δει αξιόπιστοι.
Εγω θα σου προτεινω καποιεs λυσειs:η ακριβη ειναι το 610 το husky η το 690 η ενδιαμεση βρεs ενα lc4 η duke 04 και μετα,σε καλη κατασταση και εισαι οκ η τελοs απο japan μονο το drz αξιζει αυτη ειναι η γνωμη μου, δεs το οικονομικο(κτηση-service)δεs ποιο σου αρεσει περισσοτερο και και αποφασησε.που δε το βλεπω![]()
![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
Nαι είμαι σίγουρος ότι το LC4 ή τον Δούκα μπορείς να τον βρεις σε πολύ κατάσταση...γιατί δεν τους πίνουνε το αίμα.
Άμα μετά τρέχεις σε συνεργία μην κάθεσαι να κλαίγεσαι.
Άμα όντως βρεις σε καλή κατάσταση, πες μου και εμένα να πα΄ρω 2.
Δεs εχειs και αδικο και γω δουκα ειχααπλα θελει πολυ καλο ψαξιμο,θα βρεθει κατι,βρομαει ο τοποs με δαυτα
![]()
ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!
Δεν ξέρω να απαντήσω στο "αλλά", αλλά θα κάνω και εγω μια ερώτηση:
Γνωρίζετε τι διαφορές έχουν τα husqvarna 610 ετών 2005-2006-2007? Κατάλαβα καλά ότι από το 05 στο 06 έγιναν κάποιες "καλές" αλλαγές, ενώ από το 06 στο 07 σχεδόν τίποτα?
Από το συγκεκριμένο thread μπριζώθηκα για το πανέμορφο 610, (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ MOTO.GR...). ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...
To τελευταίο Husq είναι ψεκαστό και βγάνει περισσότερα άλογα και ροπές.
Μήπως θα ήθελες όμως να περιμένεις για τον νέο Δούκα?
Απο εκεί και έπειτα όλα επάνω του είναι top of the line.
Iδέα δεν έχω...αρχές 2008 υποθέτω. 2007 σίγουρα δεν παίζει αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, πέρνα μία βόλτα απο τα Hell In Store να τεστάρεις το 690 και σου εγγυόμαι ότι θα το ερωτευτείς. Θα δεις ότι αξίζει την αναμονή.
Προσέθεσε τώρα τώρα 5-6 αλογάκια ακόμα, λίγο πιο αγριέμενο ήχο, ημι street ημίmotard θέση οδήγησης και φυσικά πολύ πιο όμορφο design. Σίγουρα Brembo φρένα, σίγουρα White Power αναρτήσεις αν όχι κάτι καλύτερο.
Ούτε καν πως θα είναι δεν ξέρουμε αλλά έχουνε κυκλοφορήσει στον κυβερνοχώρο διάφορα πιθανά μοντέλα.
![]()
Κι εγώ πιστεύω πως από τη στιγμή που βγήκε το Aprilia, μόνον το Hypermotard το φτάνει (μεταγενέστερο δε).
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κι εγώ πιστεύω πως από τη στιγμή που βγήκε το Aprilia, μόνον το Hypermotard το φτάνει (μεταγενέστερο δε).
τωρα κατι ακουσα και για απριλια super motard 1200 ωρε χαμος που εχει να γινει![]()
μου φενεται οτι θα ασχοληθουν και οι japan με αυτο το ειδος σε λιγο
Ναι αλλά πόσο θα κάνει ο Δούκας? Το 610 κοστίζει 7990...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
To τελευταίο Husq είναι ψεκαστό και βγάνει περισσότερα άλογα και ροπές.
Μήπως θα ήθελες όμως να περιμένεις για τον νέο Δούκα?
Απο εκεί και έπειτα όλα επάνω του είναι top of the line.
Α και μπορεί να μου πει κάποιος τιμή για το 690 ρε παιδιά??? Δεν μπορώ να την βρω ούτε στο ΜοτοΤρίτη ούτε στο site της KTM.
Και κάτι υποκειμενικό, το 610 είναι πανέμορφο, θα είναι δύσκολο για την ΚΤΜ να βγάλει τον Δούκα πιο όμορφο... Και αν κρίνω από το 690 άστα να πάνε!![]()