παιδια να πατε, ειναι πολυ ευκολο κ αξιζει, κ γω ελεγα για φετος αλλα #%@#%^%#% δν ειναι σιγουρο![]()
![]()
![]()
κ να πατε μονοι σας χωρις skylines περιοδικα κλπ κλπ.......
παιδια να πατε, ειναι πολυ ευκολο κ αξιζει, κ γω ελεγα για φετος αλλα #%@#%^%#% δν ειναι σιγουρο![]()
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μάκη τα εισιτήρια για τον αγώνα εξαντλούνται εύκολα, μην το αφήσεις για πολύ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Φτου, αυτό δεν τό'ξερα, με Skylines με βλέπω να πηγαίνω γιατί μέχρι να οργανώσω -τ'ανοργάνωτα δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+1
μάκη τα εισιτήρια για τον αγώνα εξαντλούνται εύκολα, μην το αφήσεις για πολύ...- ζήσε Μάη μου να φας γαρούφαλο..
Μόλις χτες μου μπήκε η κάψα και περιμένω να δω τι θα πει κι ένας φίλος, τέτοια ώρα τέτοια λόγια γμτ γμτ
Ρε'σεις από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site τους, έπαιζαν τιμές από 550 μέχρι 650 (στο περίπου για δίκλινα/μονόκλινα κλπ), σ'αυτές τις τιμές συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια για τον αγώνα ; Μ@λακία ρωτάω ε;![]()
![]()
ρε συ πολλά μου φαίνονται, τι περιλαμβάνει αυτή η τιμή?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σεις από μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site τους, έπαιζαν τιμές από 550 μέχρι 650 (στο περίπου για δίκλινα/μονόκλινα κλπ), σ'αυτές τις τιμές συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια για τον αγώνα ; Μ@λακία ρωτάω ε;
τα δικά μου έξοδα ήταν :Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
το ταξίδι κανονίστηκε για ένα γκρούπ 13 ατόμων, και αυτό έχει σημασία γιατί μας είχαν πει αρχικά πως άλλες τιμές θα παιρναμε στο ξενοδοχείο για <10 άτομα.
εισητήρια αγωνα (θέση tribuna D με εξέδρα και video wall) : 139
πλοίο : πήγαινε 99 deck, moto 40 / επιστροφή 49 deck, moto 20
ξενοδοχείο : 160 δικλινο, 3 διανυκτερευσεις με πρωινο
τα υπόλοιπα έξοδα αναλόγως ορέξεως, και λαμβάνοντας υπόψην τις παραπάνω παρατηρήσεις για τις τιμές (διόδια, βενζίνες, φαγητό κλπ)... Συνολικά μου πηγε περίπου στα 800 χωρίς διάθεση για περιορισμό
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ ρε ΤζονΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε συ πολλά μου φαίνονται, τι περιλαμβάνει αυτή η τιμή?![]()
Στο πρόγραμμα λέει αυτά:
03/09/2009
Αναχώρηση από Πάτρα για Ανκόνα
Διανυκτέρευση στο πλοίο
04/09/2009
Άφιξη στην Ανκόνα
Άφιξη στο ξενοδοχείο στη περιοχή Ρίμινι
Τακτοποίηση στα δωμάτια
Απόγευμα ελεύθερο
05/09/2009
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Μεταφορά στη πίστα για την παρακολούθηση των προκριματικών
Απόγευμα ελεύθερο
06/09/2009
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Μεταφορά στη πίστα για την παρακολούθηση του San Marino Moto GP Misano
Απόγευμα ελεύθερο
07/09/2009
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Αναχώρηση για Ανκόνα
Διανυκτέρευση στο πλοίο
08/09/2009
Άφιξη στην Πάτρα
Βγάζει κανείς άκρη ;![]()
Με μια ματιά εδώ μήπως ;![]()
ρε π@π@ρα, αφου γράφει κάτω κάτω τι περιλαμβάνεται![]()
![]()
ρε παιδιά αυτός δεν αξιώνεται να μπει στο πλοίο ως τον Πειραιά, και του απαντάτε σοβαρά![]()
![]()
Είμαι μ@λάκας..Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε π@π@ρα, αφου γράφει κάτω κάτω τι περιλαμβάνεται![]()
![]()
:rotflmao:
Περιλαμβάνονται:
» Εισιτήρια πλοίου για Πάτρα – Ανκόνα - Πάτρα
» 2 διαν/σεις σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες ΑΒ4
» Εισιτήρια μοτοσικλέτας μετ’ επιστροφής
» 3 διαν/σεις στο ξεν/χείο Villa Bianca 3* στην περιοχή Ριμινι
» Πρωινό Καθημερινά
» Ο συνεπιβάτης έχει έκπτωση 50? στην τιμή του πακέτου
» Αρχηγός Οδικής Αποστολής
» Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνονται:
» Εισιτήριο αγώνα (διατίθενται εισιτήρια για οποιαδήποτε κερκίδα της επιλογής σας)
» Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
» Προσωπικά έξοδα
» Οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
Σημείωση: Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για γκρουπ με ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων. Για μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων δεν περιλαμβάνεται συνοδός και ενδέχεται ν' αλλάξει το κόστος του ταξιδιού.
![]()
:a31:
![]()
![]()
Άσε ρε, με καλούν οι γρήγοροι τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε παιδιά αυτός δεν αξιώνεται να μπει στο πλοίο ως τον Πειραιά, και του απαντάτε σοβαρά![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε ρε, με καλούν οι γρήγοροι τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μακη με τπτ ρε σου λεω..... το 2007 ημουν με μοτο-skylines κ ολοι ηταν δυσαρεστημενοι... οι μοτοσυκλετιστες.. δλδ τι να πουμε εγω με ενα φιλο μου που πηγαμε πεζοι... χαλασαμε ανετα 300-400 παραπανω απ οτι αν πηγαιναμε μονοι μας... το διαπιστωσα επειδη πηγα μετα σε αλλα 2 τζιπι αλλα αυτο ηταν το πρωτο μου κ δν ειχα τοτε ιδεα πως να κινηθω.... βρες παρεα κ πηγαινετε.. υπαρχει κ μια πιθανοτητα να μαι κ γω αλλα ειναι δυσκολο γιατι δν βρισκω ατομα λογω εξεταστικης εκεινη την περιοδο.. εισητηριο κλεισε απο δω www.motogptickets.com ή εδω www.gpticketshop.com
Νά'σαι καλά ρε Μπιλ έτσι όμως που ήρθαν τα πράγματα (απόφαση τελευταίας στιγμής..) τέσσερεις οι περιπτώσεις που βλέπω τώρα εκτός απ'αυτή που δείχνει αρκετά δύσκολη για φέτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εισητηριο κλεισε απο δω www.motogptickets.com ή εδω www.gpticketshop.com
-Η που το αναβάλω για του χρόνου οργανώνοντάς το από νωρίς (ίσως για Mugello που το προτιμώ)
-Η που πίνω φέτος τη γκαζόζα και πληρώνω την καψούρα παραπάνω, τραβώντας ταυτόχρονα και την ταλαιπωρία που προανάφερες
-Η που κάνω ένα άλλο μου όνειρο πραγματικότητα συγκατοικώντας με τον Λεωνίδα για μια ολόκληρη εβδομάδα να με βαρεθεί να ησυχάσει![]()
-Η που θα κάτσω σπίτι μου και θα το ρίξω στον αλκοολισμό :rotflmao:
Φτιάξτε πίστα στην Ελλάδα ρεεεεεεεΕΕΕΕΕ !!!![]()
τελευταια στιγμη?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
(απόφαση τελευταίας στιγμής..)μουτζελλο περσι αποφασισα να παω ξημερωματα πεμπτης, ενω ο αγωνας ηταν κυριακη..
εισητηριο αγωνα βρηκα στο καραβι!
![]()
αν ειναι να πας σε ενα απο τα 2, σαφως προτιμησε μουτζελλο δν το συζητω! το μισανο ειναι πιο κοντα αλλα για σας με τις μεγαλες μηχανες αυτο δν ειναι προβλημα..![]()
Aυτουνού τώρα τι του λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τελευταια στιγμη?μουτζελλο περσι αποφασισα να παω ξημερωματα πεμπτης, ενω ο αγωνας ηταν κυριακη..
εισητηριο αγωνα βρηκα στο καραβι!
![]()
Μου λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μάκη τα εισιτήρια για τον αγώνα εξαντλούνται εύκολα, μην το αφήσεις για πολύ...![]()
re, ο βασίλης είναι τόσο πορωμένος που εισιτήρια θα έβρισκε και ... μετά τον αγώναΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Aυτουνού τώρα τι του λες;
Μου λες;![]()
![]()
![]()
στο φετινό πρωτάθλημα που εξελίσσεται γαμώ (βαθμολογικά) και άρα θα έχει αυξημένο ενδιαφέρον, δεν θα το άφηνα τελευταία στιγμή