Ρε Μητσο καταλαβες τωρα γιατι σου ειπα να μην ξαναγραψουμε;![]()
Ρε Μητσο καταλαβες τωρα γιατι σου ειπα να μην ξαναγραψουμε;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Όποιος σταματήσει πρώτος να απαντά κερδίζει βόλτα με την κούτα (με την κλειστή εξάτμιση) όσο εγώ θα βρίζω τον πατέρα (μην συγχίζεστε, το κάνω από παλιά)![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όποιος σταματήσει πρώτος να απαντά κερδίζει βόλτα με την κούτα (με την κλειστή εξάτμιση) όσο εγώ θα βρίζω τον πατέρα (μην συγχίζεστε, το κάνω από παλιά)![]()
![]()
LOoOOOoOOOL ε ρε τι τραβαμε απογευματιατικα παλι...
Dirt πως πανε οι βολτες ολα καλα;;;;;;;
![]()
απ οτι θυμαμαι για κοντρα σε ειχε προ(σ)καλεσει ο dukas αλλα κοτεψες.Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
....... υπαρχει συγκεκριμενο θεμα για τις κοντρες...
εχτες σου ειπανε οτι θα ειναι βουτα αλλα παλι κοκοκο
να σου πω ρε παλικαρε θελεις να τα παμε οι 2 μας???αλλα θα βαλουμε τις αδειες.εισαι???
και επειδη δε λεει σε δημοσιο δρομο, διαλεξε σε ποιο td θα ερθεις μεγαρα να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος.αντε γιατι το παραξεχειλωσες.
εγω ειμαι on topic οπως βλεπεις και επισεις να σου πω οτι και off topic να ημουν...υπαρχουν και mods δε σε διορισαμε μπατσακο του φορουμ.
θα περιμενω να δουμε ποτε θα παμε πιστουλα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
1)O doukas προκαλεσε με Street μοτοσυκλετα ενω εγω εαν ξερεις εχω μονοκυλινδρο,εαν θελει ο δουκας να ερθει να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο με μονοκυλινδρο δεν εχω προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απ οτι θυμαμαι για κοντρα σε ειχε προ(σ)καλεσει ο dukas αλλα κοτεψες.
εχτες σου ειπανε οτι θα ειναι βουτα αλλα παλι κοκοκο
να σου πω ρε παλικαρε θελεις να τα παμε οι 2 μας???αλλα θα βαλουμε τις αδειες.εισαι???
και επειδη δε λεει σε δημοσιο δρομο, διαλεξε σε ποιο td θα ερθεις μεγαρα να δουμε ποσα απιδια βανει ο σακος.αντε γιατι το παραξεχειλωσες.
εγω ειμαι on topic οπως βλεπεις και επισεις να σου πω οτι και off topic να ημουν...υπαρχουν και mods δε σε διορισαμε μπατσακο του φορουμ.
θα περιμενω να δουμε ποτε θα παμε πιστουλα.
2)ΧΘΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MOTO.GR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ MODERATOR ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ82 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.
3)ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
4)Moderators δε βλεπω να υπαρχουν γιατι η συγκεκριμενη παρεουλα σας παντοτε εκτος θεματος ειναι αλλα ποτε δεν σβηνει κανενας moderator μηνυματα σας η μπινελικια σας, φενεται πανε Δελεαρ μερικοι απο αυτους.
σιγα μην ηθελε...Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
1)O doukas προκαλεσε με Street μοτοσυκλετα ενω εγω εαν ξερεις εχω μονοκυλινδρο,εαν θελει ο δουκας να ερθει να ανοιξουμε σε φιλικο επιπεδο με μονοκυλινδρο δεν εχω προβλημα.
2)ΧΘΕΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MOTO.GR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ MODERATOR ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ, ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ82 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.
3)ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
(μιλησα για πιστα οχι για κοντρα σε δημοσιο δρομο.και δε σε εχω βρισει ποτε.ετσι για την ιστορια)
α και που σαι ψηλε τα εβο, bmw ηταν μονοκυλινδρα???
![]()
![]()
![]()
![]()
κοτκοτκοτκοτκοτ
Και που ξερεις εσυ οτι εκανα την κοντρα με το Evo? με BMW δεν ηταν κοντρα,κολλητος μου το εχει και παιζαμε στο δρομο.
Εσυ αμα θελεις παρε ενα μονοκυλινδρο να κατεβω με R1 να σε περασω και κατι εγινε...
ΥΓ:Περισσοτερο ενδιαφερον εχει να δοκιμασεις με Evo παρα με μια μηχανη αλλων κυβικων.
ΥΓ2: Και το ξαναλεω δεν πηρα μοτοσυκλετα για κοντρες αλλα σαν μοτοσυκλετιστης τρεχω οπως ολοι.
κοτκοτκοτκοτκοτΑρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Και που ξερεις εσυ οτι εκανα την κοντρα με το Evo? με BMW δεν εχω κανει εγω αλλος χρηστης εχει κανει.
![]()
LOoOOOoOOL!!!!!
με bmw αυτοκινητο δεν εχω κανει αλλος χρηστης εκανε και εγραψε θεμα νομιζω χθες,νομιζα οτι ελεγες για αυτοκινητο, με GS1200 (bmw) εχω κανει ναι με κολλητο μου αλλα παιζαμε καθως πηγαιναμε Πεντελη.
![]()
![]()
![]()
http://www.xo.gr/searchParser.action
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΥΓΕΙΑ / ΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΦΡΟΝΑ 30
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2108670600
Α εκει πηγαινεις; ειναι καλος; θα του τηλεφωνησω να του πω οτι δεν σε εχει κανει τελειως καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2108670600
![]()
![]()
![]()
δε θα το καταλαβει ρε....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΚΥΨΕΛΗ, 11364
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2108670600![]()
![]()
![]()
μονοκυλινδρο???Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
με GS1200 (bmw) εχω κανει ναι με κολλητο μου αλλα παιζαμε καθως πηγαιναμε Πεντελη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μονοκυλινδρο???![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ!!!!1
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: