Όλα τα καλά έχουν δυστυχώς και ένα τέλος .Μακάρι να είναι πάντα αίσιο για όλους μας . 2300 αξέχαστα χλμ και αναμνήσεις για ένα χειμώνα που πλησιάζει .Ελπίζω να μην σας κούρασα . Δεν έχω ξανακάνει ταξιδιωτικό όποτε όποια παρατήρηση ή πρόταση ευπρόσδεκτη .Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς τα μόνα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι , όρεξη και γερή μέση . Ότι έκανα το έκανα με ένα ταπεινό Honda Bros 400 του 90 φορτωμένο με πάνω από 100.000 χλμ και αρκετά χλμ ήταν δικαβάλα . Αλλοίμονο αν περίμενα να παρώ varadero ,Gs 1200 , η ότι άλλο . Τώρα που έσπασε το ρόδι ανεβάζω τον πήχη ψηλά και αν είμαι καλά του χρόνου Αύγουστο θα πάω στο Cluj της Ρουμανίας να προσκυνήσω το κάστρο του Δράκουλα στην Τρανσυλβανία . Μέχρι τότε.....![]()
ΤΕΛΟΣ
EDIT :Μερικές ακόμα φωτογραφίες στην σελίδα 11 .
128.
![]()
Modenas Kriss 125
Και του χρόνου, και του χρόνου!
![]()
ΥΓ Ευχαριστούμε για την υπομονή με την μετατροπή των φωτογραφιών!![]()
Μπράβο φίλε μου πάντα τέτοια (ΤΜ) και καλύτερα!![]()
![]()
![]()
![]()
...μπράβο και για το σχόλιο που έκανες στο τέλος...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
...Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς τα μόνα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται είναι ένα αξιόπιστο μηχανάκι , όρεξη και γερή μέση . Ότι έκανα το έκανα με ένα ταπεινό Honda Bros 400 του 90 φορτωμένο με πάνω από 100.000 χλμ και αρκετά χλμ ήταν δικαβάλα . Αλλοίμονο αν περίμενα να παρώ varadero ,Gs 1200 , η ότι άλλο...
Μπράβο !!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και επειδή είμαι κακός , στο 3ο ποστ έγραψες 91.211 αντί 99.211![]()
:a029:
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Η Ελλαδάρα με τα ωραία της !!
Πολύ όμορφα, να είσαι καλά να αναπολείς τις μοναδικές στιγμές και στο επόμενο με το καλό !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάρα πολύ ωραίο ταξίδι, και με μέρη που ούτε σε φωτογραφίες δεν τα είχα δει ποτέ,(και δεν λέω για την Κέρκυρα), μπράβο!![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad