Σελίδα 9 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οταν εχεις χρονο διαβασε λιγο αυτο
    και πιστευω οτι θα καταλαβεις καποια πραγματα....φιλικα παντα....

φίλε φιλικά γράφω εδώ μέσα.κανένας δεν είναι εχθρός μου.
    να διαβάσω εκεί που λες,αλλά αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί είναι πολλές οι σελίδες στο τόπικ αυτό
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

"Σούζα το αλογάκι!"

Η Λάρισα έκανε το πρώτο τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπλάκμπερν στον πρώτο αγώνα στο «Πανθεσσαλικό». Αν κατά τη διάρκεια του ματς κάποιος έβλεπε την εικόνα ανάμεσα στην Λάρισα και την Μπλάκμπερν, θα νόμιζε ότι οι «βυσσινί» αγωνίζονται στην Πρέμιερσιπ και οι «κυανόλευκοι» κινδύνεψαν πέρυσι με υποβιβασμό στην Σούπερ Λίγκα...

Από το πρώτο λεπτό η Λάρισα είχε τον έλεγχο με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να κάνει και το 3-0 και το 4-0... Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Δώνη πρέπει να κρατήσει το 2-0 μέσα στο "Ίγουντ Παρκ" σε 14 μέρες κόντρα στην Μπλάκμπερν για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Μπλάκμπερν έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις, οι παίκτες της Λάρισας είχαν ψυχραιμία, κυκλοφόρησαν την μπάλα, μετέφεραν το παιχνίδι στην περιοχή των Αγγλων και δημιούργησαν μάλιστα πολλές ευκαιρίες.

Οι πιο μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από πολύ καλή θέση, τόσο από τον Μπακαγιόκο όσο και από τον Κλέιτον, που βγήκαν πολλές φορές σε θέση βολής αλλά δεν σημάδεψαν σωστά και έκαναν «ήρωα» τον Φρίντελ...

Στο πρώτο 45λεπτο η Λάρισα δεν έδειξε καθόλου άγχος. Με κοντά τις γραμμές της και σύστημα 4-3-3, οι «βυσσινί» κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο στο κέντρο με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο από το 20ο λεπτό μέχρι το 30’.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν επέτρεψε και στην Μπλάκμπερν να απειλήσει, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίωρο να περάσει χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αν εξαιρέσει κανείς την ευκαιρία του Μακάρθι από πλάγιο, στην οποία έσωσε ο Φέρστερ.

Και φτάσαμε στο «κολασμένο» δίλεπτο 34'-36'. Ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο πήρε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, την κράτησε παρά την πίεση των αμυντικών της Μπλάκμπερν, σούταρε δυνατά από 30 μέτρα, η μπάλα κόντραρε και λίγο και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φρίντελ.

Οι παίκτες της Μπλάκμπερν «πελάγωσαν» και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Έμερτον έκανε το λάθος, ο Αλεξάνδρου βγήκε μόνος του απέναντι στον Φρίντελ, αλλά έχασε το πλασέ, ο Μπακαγιόκο δεν μπόρεσε να σουτάρει σε κενή εστία και η μπάλα κατέληξε στον Κλέιτον, ο οποίος ψύχραιμα σημάδεψε την γωνία και έκανε το 2-0!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	larissa200907b6_b.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	105297
    AELARA GIA NA GOYSTAROYME !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    φίλε φιλικά γράφω εδώ μέσα.κανένας δεν είναι εχθρός μου.
    να διαβάσω εκεί που λες,αλλά αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί είναι πολλές οι σελίδες στο τόπικ αυτό

εσυ ναι.....καποιοι αλλοι καποιες φορες γινονται χαχανουληδες,γιαυτο και η αντιδραση του iriniaa....αλλα αν διαβασεις θεωρω οτι θα καταλαβεις περισσσοτερα....αυτα....

Παλαιό μέλος
    iriniaa είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον να σκούζει συνέχεια και να ωρύεται πως είναι παντογνώστης...

Επίσης πλέον είναι λυπηρό (για να μην πω κάτι άλλο) να βλέπεις κάποιον τόσο μα τόσο πολύ κομπλεξαρισμένο...

το ότι βράζουμε στο ζουμί μας απο που προκύπτει???απο τα άρθρα του χελάκη και των λοιπών ΑΡΔ???
    απο τη δική σου πανσοφη τοποθέτηση??

ειδικά όταν λένε όλοι μπράβο για τις νίκες???

είσαι πολύ "μικρός" τελικά και όσο και να σκούζεις δύσκολα θα πείσεις...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.........ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ..........Ο ΜΠΡΙΑΚΟΣ.......

Σάν τούς προηγούμενους........νά σού πώ καί έγώ μετά άπό πού προκύπτει.......Ο ΒΡΑΣΜΟΣ..
    Δέν έχω διάθεση κανέναν σας νά πείσω..........
    Έσείς άποδεχτήκατε όρισμένα πράμματα..........φτιάξατε τό δικό σας δίκαιο,
    καί όποιος σάς ταράζει..........ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ .........

ΕΜΕΙΣ.........ΦΙΛΕ.........ΕΙΜΑΣΤΕ..............ΑΕΚ............
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ..............
    ΔΕ.............ΛΕΜΕ................ΒΡΕΧΕΙ.........!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..........λοιπόν νά βράζετε στό ζουμί σας.......ΓΙΑΤΙ............ΑΠΟΨΕ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....................ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ.............

Έκτός ΑΝ...........δέν τό πήρες χαμπάρι..............ότι άπό τή μιά .........ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ
    κι άπό τήν άλλη.............
    ΟΛΟΙ.............ΟΙ ΑΛΛΟΙ..........!!!!!!!!!!

Γιατί κατά δώ πάνω είναι κι ό ΑΡΗΣ..........ό ΠΑΟΚ.......ό ΗΡΑΚΛΗΣ........ή ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.......
    ή ΞΑΝΘΗ........καί οί άλλοι.......!!!!!!!!!!

κι όλοι αύτοί ζηλεύουν τήν όμάδα σας,γιατί είναι πρώτη.........καί καλύτερη

Μόνο νά αύτή ή........ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΛΙΓΟ........
    ΕΔΩ...........ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.....!!!!!!!

Μάς ξεβρακώνει συνέχεια,καί νά ρέ παιδί μου έκεί .....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ .........ΜΠΡΙΑΚΟΥΣ.....!!!!!!

ΑΝΤΕ................ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...................5..............ΣΤΑ 5.............

Ό 6ος........μαζεύει τίτλους....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ανίκητος!
    Πραγματικά ανίκητος!

κάποιος έγραψε νωρίτερα ότι είναι αλλιώς να παίζεις Α' Εθνική Ευρώπης....

με εξαίρεση τον Άρη και τη Λάρισσα που πράγματι είχανε πολυ δύσκολο έργο,αν εσύ πιστεύεις ότι τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να βγάλουν κόσμο στους δρόμους για πανηγύρι,τότε τι να πω?

ο βάζελος με την ψυχή στο στόμα τους πουθενάδες...
    εσείς με 30000 κόσμο με τους πεθαμένους της Αυστρίας (μεγάλη ποδοσφαιρομάνα η Αυστρία ε?) τι περίμενες δηλαδή να κάνετε?

ακόμα και ο Πανιώνιος για μένα αναμενόμενο αποτέλεσμα είχε.ο Λίνεν δουλεύει καλά την ομάδα και η μαντάμ Σοσό είναι γτπ.

και παρόλα αυτά λέμε μπράβο!!!μπορεί να το χωνέψει αυτό το κολλημένο απο ότι φαίνεται μυαλό σου???

Αυτη τη λογική του με ξένα κόλυβα κάνω κηδείες που έχεις(και όχι μόνο εσύ),δεν μπόρεσα ποτέ να την καταλάβω...

μου κάνει κάτι σαν τη χαρά που πήραν κάποιοι όταν η Ισπανία έχασε στον τελικό απο τους Ρώσσους....

το point ειναι οτι ΟΛΕΣ οι ελληνικες ομαδες πηραν το τροποντο μεσα-εξω!!!

δε θυμαμε αλλη χρονια να εχουμε παρει τοσα ποντακια σε μια αγωνιστικη!

θυμαμε ομως χρονιες που ολη τη σεζον περναμε λιγο παραπανω ποντους!

αντε τον παραλο χρονο θα ξαναβγαινει δευτερη ομδα τσουλου να γελαμε τριτη-τεταρτη!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μπράβο σε όλες τις ομάδες μας.Επιτέλους κάποιοι ας βγάλουν τις παρωπίδες και μη βγάζουν χολή.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Pε gayros ηρεμησε λιγο,πολυ πατριωτικα το πηρες το θεμα.Στις διαμαχες μπηκες και το παιζεις
    κυονοκρανος.Χαβαλε κανουμε να πικαρη ο ενας τον αλλον.Εχεις κανει ποτε ποδοσφαιροκουβεντα και εχεις βγαλη ακρη;(μονο αμα μιλατε οι γαυροι μεταξυ σας τα βρισκετε
    σαν τους ΚΚΕδες και τους ιαχωβαδες ενα πραγμα:rotflmao: :rotflmao: )Χαλαρωσε λοιπον και απολαυσετο

Υ.Γ.Ευχαριστουμε για τα συχαρικια
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

με εξαίρεση τον Άρη και τη Λάρισσα που πράγματι είχανε πολυ δύσκολο έργο,αν εσύ πιστεύεις ότι τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να βγάλουν κόσμο στους δρόμους για πανηγύρι,τότε τι να πω?

ο βάζελος με την ψυχή στο στόμα τους πουθενάδες...
    εσείς με 30000 κόσμο με τους πεθαμένους της Αυστρίας (μεγάλη ποδοσφαιρομάνα η Αυστρία ε?) τι περίμενες δηλαδή να κάνετε?

Ορέ παιδί,ποιός μίλησε για σπουδαίο παιχνίδι τής ΑΕΚ σήμερα;

Αυτό που έγινε είναι ότι κερδίσαμε ένα ματς που δεν χανόταν.Ήμασταν καλύτεροι,κάναμε 5-6 φάσεις και μπορούσαμε κι άλλα.
    Προσωπικά πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλα περιθώρια να κάνει σπουδαία ομάδα.Όταν βρεθεί η χημεία,όταν ο Ζήκος και ο Λυμπερόπουλος ανέβουν,θ' ανέβει πολύ και ο πήχυς.
    Και αν αυτό συμβεί γρήγορα ούτε ο Ολυμπιακός ούτε κι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσουν να τον περάσουν.
    Ξέρεις τι μού έμεινε από τον αγώνα με τη Λάτσιο;Έπαιρνε τη μπάλα ο Τζόρτζεβιτς και,αφού δεν ήξερε τι να την κάνει,γύριζε στον Νικοπολίδη.
    Έφυγε ο Ριβάλντο και δεν υπάρχει κανείς να βγάλει μιά σωστή,μια έξυπνη μπαλιά,να πάρει το παιχνίδι πάνω του,να απασχολεί τέλος πάντων 1-2 αντιπάλους είτε έχει τη μπάλα είτε όχι.
    Ο Τζόρτζεβιτς ποτέ δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό.
    Άμα δεν τραβήξει ο Στολτίδης,πέφτουνε λευκές πετσέτες.

Έβλεπα τον Λούα Λούα,με τόσα φυσικά προσόντα,να κάνει το πιο επιτυχημένο του κοντρόλ(από πάσα10-20 μέτρων)με τίς τέσσερις.Τα υπόλοιπα έφευγαν αράουτ.
    Να μην πω για τον Ντομί.Τ'είν' τούτος ρε παιδιά;Στον Πόρο δεν θα τον παίζαμε λέμε!!

Ντάξει,θα μού πεις θα στρώσει σιγά σιγά το πράγμα,θα επιστρέψουν κι οι τραυματίες...αλλά ρε γαμώτο,ο Λεμονής στον πάγκο ρε πούστη μου;Που κοουτσάρει λες και ετοιμάζεται να χτυπήσει το μπαλάκι τού γκολφ;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ορέ παιδί,ποιός μίλησε για σπουδαίο παιχνίδι τής ΑΕΚ σήμερα;

Αυτό που έγινε είναι ότι κερδίσαμε ένα ματς που δεν χανόταν.Ήμασταν καλύτεροι,κάναμε 5-6 φάσεις και μπορούσαμε κι άλλα.
    Προσωπικά πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλα περιθώρια να κάνει σπουδαία ομάδα.Όταν βρεθεί η χημεία,όταν ο Ζήκος και ο Λυμπερόπουλος ανέβουν,θ' ανέβει πολύ και ο πήχυς.
    Και αν αυτό συμβεί γρήγορα ούτε ο Ολυμπιακός ούτε κι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσουν να τον περάσουν.
    Ξέρεις τι μού έμεινε από τον αγώνα με τη Λάτσιο;Έπαιρνε τη μπάλα ο Τζόρτζεβιτς και,αφού δεν ήξερε τι να την κάνει,γύριζε στον Νικοπολίδη.
    Έφυγε ο Ριβάλντο και δεν υπάρχει κανείς να βγάλει μιά σωστή,μια έξυπνη μπαλιά,να πάρει το παιχνίδι πάνω του,να απασχολεί τέλος πάντων 1-2 αντιπάλους είτε έχει τη μπάλα είτε όχι.
    Ο Τζόρτζεβιτς ποτέ δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό.
    Άμα δεν τραβήξει ο Στολτίδης,πέφτουνε λευκές πετσέτες.

Έβλεπα τον Λούα Λούα,με τόσα φυσικά προσόντα,να κάνει το πιο επιτυχημένο του κοντρόλ(από πάσα10-20 μέτρων)με τίς τέσσερις.Τα υπόλοιπα έφευγαν αράουτ.
    Να μην πω για τον Ντομί.Τ'είν' τούτος ρε παιδιά;Στον Πόρο δεν θα τον παίζαμε λέμε!!

Ντάξει,θα μού πεις θα στρώσει σιγά σιγά το πράγμα,θα επιστρέψουν κι οι τραυματίες...αλλά ρε γαμώτο,ο Λεμονής στον πάγκο ρε πούστη μου;Που κοουτσάρει λες και ετοιμάζεται να χτυπήσει το μπαλάκι τού γκολφ;
    Ω ρε μάστορα με το μπαρδό αλλά τα σχόλια του ομοϊδεάτ' σου τα διάβασες?
    χολή και κόμπλα σε κάθε λέξη είναι ο άνθρωπος.δεν ξέρω τώρα,εσείς γνωριζόσαντε και προσωπικά πέρα απο την ψύχρα των πληκτρων και μπορεί απλά να μου φαίνεται εμένα έτσι.
    Όταν σας λέμε ότι έχετε μικρύνει επικίνδυνα,τσινάτε ωσάν κορασίδες που τους βάζουν χέρι.
    Αλοίμονο αν δεν νικούσε η ΑΕΚ με τόσο κόσμο τους Αυστριακούς πουθενάδες.
    τα ίδια και για το βάζελο.και για μένα και για τον Πανιώνιο.

τα δύσκολασήμερα ήταν στην ΑΕΛ και στον Αρη.

Περί Θρύλου τώρα.
    Μπορώ να κάτσω να σου κάνω ανάλυση μέχρι αύριο για τα τι και τα πως του προχθεσινού παιχνιδιού με τους φασίστες.
    Δε θα το κάνω γιατί κάπου χάνεται και το νόημα με τις αναλύσεις απο τα πλήκτρα σε ένα φόρουμ για μηχανάκια.

Θα σου πω όμως 2 πράγματα και πε μου εσύ τι γνώμη σου.
    1)Είμαι απο αυτούς που βρίζανε τον Σώκο για την επιλογή Λεμονή όπως και για την επιλογή Μπαγιεβιτς τη δεύτερη φορά.με την λογική του ξαναζεσταμένου φαγητού...
    2)Παρόλη την όχι και τόσο καλή γνώμη που έχω για τον Λεμονή,δεν μπορώ παρά να μην αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον ο άνθρωπος σε αυτή τη δεύτερη φορά του το παλεύει,το κυνηγάει και δουλεύει πολύ με σκοπό να κάνει βήματα προς τα εμπρός.

και εδώ θα σου θέσω ένα ερώτημα.

Ξέρεις κανέναν,σε οποιαδήποτε θέση και σε οποιοδήποτε επάγγελμα,που να μπορεί να αποδώσει όταν είναι με το πιστόλι στον κρόταφο ΟΛΗ την ώρα???
    το κλίμα για τον Λεμονή,ασχέτως των τρανταχτών λαθών που έκανε προχθές,υπερμεγεθυνθηκε απο τα ΜΜΕ που μυριστήκανε αίμα.

γιατί φίλε δεν γίνετε το ΑΕΚ να διασύρεται με 4αρα με σβηστές μηχανές από τη Σεβίλλη (ούτε που ιδρώσανε οι Ισπανοί) και όλα να παρουσιάζονται ως γιορτή και ως διδακτικό/εκπαιδευτικό παιχνίδι και όταν φέρνει ο Ολυμπιακός Χ στο 2ο παιχνίδι του,σε άδειο γήπεδο,με ομάδα που όταν μάθαμε την κλήρωση όλοι κάπως μαγκωθήκαμε,να είναι τραγωδία,οδύνη κλπ ωραία που ακούστηκαν.

κοίτα να δεις που είχα δεν είχα πάλι γράμμα έγραψα.
    και να σκεφτείς ότι πολλάαπο αυτά που σκέφτομαι για το παιχνίδι δεν τα έγραψα...
    αυτά καλύτερα να λέγονται τετ α τετ.και πιο πολύ χαβαλέ έχει και πιο πολύ νόημα.

γέμισαν τα φόρα αναλυτές-ξερόλες...

Υ.Γ.1: Καπλάνι δεν είμαι KFOR!;όταν θα σας παίξουμε,ματσόλα θα φάτε.
    Υ.Γ.2: αυτά που λέτε οι ΑΕΚτζήδες περί ανωτερότητας σας,με κάνουνε και γελάω με την καρδιά μου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Συγχαρητηρια σε Λαρισα, Αρη και Πανιωνιο

αντε και στην ΑΕΚ...

Για τις δυο ''μεγαλες'' ομαδες της Ελλαδας (μην χεσω) τι να πω;

Εμεις με την βια και με μουφα πεναλτυ (γιατι μουφα ηταν!!) σωθηκαμε τελευταια στιγμη...

για τον γαυρο ; ας τα πουν οι γαυροι...

ΡΕΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ξέρεις κανέναν,σε οποιαδήποτε θέση και σε οποιοδήποτε επάγγελμα,που να μπορεί να αποδώσει όταν είναι με το πιστόλι στον κρόταφο ΟΛΗ την ώρα???
    το κλίμα για τον Λεμονή,ασχέτως των τρανταχτών λαθών που έκανε προχθές,υπερμεγεθυνθηκε απο τα ΜΜΕ που μυριστήκανε αίμα.

Εσεις τον φερατε τον Λεμονη και εσεις του κολλησατε το πιστολι στον κροταφο.
    Οταν στο πρωτο του παιχνιδι βγαινει ο ιβιτς και ο θεοδωριδης και του τα χωνουνε κατα αυτον
    τον τροπο τισας φταινε μετα τα μ.μ.ε.Αυτα την δουλεια τους κανουν.

Υ.Γ.1ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΑΚΗΔΕΣ
    Υ.Γ.2ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Λοιπόν....Τα σχόλια τού ομοϊδεάτη μου θα τα καταλάβεις αν τον κουβεντιάσεις από κοντά που,όπως πολύ σωστά λες,δεν γίνονται κατανοητά μέσα από τίς οθόνες τών υπολογιστών.
    Δεύτερον.Εδώ μέσα ως γνωστόν,καλαμπουρίζουμε και νά'χαμε να λέγαμε.
    Τρίτον,είμαστε οπαδοί άρα από χαζούληδες έως ελεγχόμενα χαζούληδες στην καλύτερη.

Πάμε λοιπόν.
    Ο αποκλεισμός τής ΑΕΚ από τη Σεβίλλη ήταν δεδομένος μόλις έγινε η κλήρωση.Επομένως το μόνο που μπορούσε να κάνει η ΑΕΚ ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση που,κατά τη γνώμη μου,το κατάφερε.
    Η μαγιά χάλασε λόγω Μορέτο κυρίως.Σωστά λοιπόν είπαν,"πάθαμε και μάθαμε",αφού τίποτ' άλλο δεν ήταν εφικτό.
    Αυτά δε που λέει ο iriniaa περί διατροφής και αναβολικών,μην τα περνάς στο ντούκου,γιατί από τα λίγα που έχω διαβάσει κι εγώ,μού έχει φύγει το σαγόνι.
    Τι καρκίνοι τι δυσπλασίες,τι τερατογενέσεις,τι θάνατοι....γάμησέ τα.Τέλος πάντων.....

Στον Ολυμπιακό τώρα.
    Λες ότι ο Λεμονής προσπαθεί για το καλύτερο,το παλεύει,τα δίνει όλα κλπ.
    Κι εγώ ρε φίλε μου να πάω προπονητής στον Ολυμπιακό,θα προσπαθήσω,θα τα δώσω όλα.Μόνο που αυτά που έχω να δώσω δεν φτάνουν ούτε για κουβαρίστρες.
    Ξέρεις τι σημαίνει να μπαίνει ο προπονητής στ' αποδυτήρια και να τού λέει ο παίχτης του,ο υφιστάμενός του δηλαδή,"Γειά σου Τάκη";Σημαίνει μπουρδέλο εξ' ορισμού.
    Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να προκαλέσει την γενική αντιπάθεια στην Ελλάδα και αυτό το έχει γεννήσει ο Κόκκαλης.Παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα,οι γαύροι πανηγυρίζουν και λένε κλαψιάρηδες τούς ΑΕΚτζήδες και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα.
    Δεν γίνεται ρε αδερφέ να είσαι επί 13 χρόνια η καλύτερη ομάδα στη χώρα σου και επί 13 χρόνια να γελάει κάθε πικραμένος από Σεπτέμβρη μέχρι Χριστούγεννα.Δεν πάει.
    Έβλεπα το ματς με τη Λάτσιο στο καφενείο.Ρε να μην ακούσω μια στραβή κουβέντα για Κόκκαλη-Λεμονή-παίχτες!!!Το πιστεύεις;
    Άλλος μίλαγε για ατυχία,άλλος για άδειες εξέδρες,άλλος για αδικία από τον διαιτητή και τέτοια.
    Δύο παιχνίδια έχει παίξει φέτος ο Ολυμπιακός και δύσκολα μπορώ να θυμηθώ χειρότερο ποδόσφαιρο απ' αυτό.Ξυλίκι και άγιος ο Θεός.

Προσωπικά παρακαλάω να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα η ΑΕΚ,μήπως και τσιμπήσουνε και κάποιοι άλλοι κι αρχίσουν να δουλεύουν με μακροπρόθεσμα όρια.
    Να μην αλλάζουν δηλαδή δυο φορές το χρόνο προπονητή(έχοντας βέβαια βρει σωστό προπονητή),να κοιτάνε με μεγάλο σεβασμό και σοβαρότητα τίς ακαδημίες(και όχι να τα παίρνουν από τούς κομπλεξικούς γονείς για να παίξουν τα μπουμπούκια τους)να προσέχουν την ψυχολογία κάθε παίχτη χωριστά κι άλλα πολλά κι άλλα πολλά,που έλεγε κι ο Ζαμπέτας,καλή του ώρα.
    Κάποια απ' αυτά έχουν αρχίσει να λειτουργούν στην ΑΕΚ και τ' αποτελέσματα θα φανούν.Σε ένα,σε δύο χρόνια,θα δούμε.
    Ορίστε....γράμμα έγραψα κι εγώ.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

να δώσω συγχαρητήρια κατ'αρχην σε ΛΑΡΙΣΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΑΡΗ

υπερβάλαν εαυτούς.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

τώρα αεκακι και παο κάναν το καθήκον ως όφειλαν
    αν χάναν σημερα (οποια) με τις αντιπάλους που είχαν θα διαλυόταν

ο el_hymador τα είπε όλα.

τώρα για μας τα είπαμε πάλι...ο ματζουρακης είναι κοντα

υ.γ irinia σοβαρέψου.νομίζω είσαι κ μεγαλυτερος μου
    υ.γ αυριο περισσότερα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Άντε να δούμε και τη συνέχεια. (Από το contra)

Οι πέντε νίκες των πέντε ελληνικών εκπροσώπων εκτόξευσαν την Ελλάδα στην 16η θέση της κατάταξης της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ. Η χώρα μας συγκέντρωσε 11.000 βαθμούς και ανέβηκε δύο θέσεις, "φλερτάροντας", πλέον, με την 15η και κομβική.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν τη σεζόν από την 9η μέχρι και την 15η θέση θα έχουν δύο εκπροσώπους στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2009-10, ένα προνόμιο που εάν δεν είχαμε αυτήν την θεαματική άνοδο, θα έπρεπε να είχαμε ξεχάσει. Οι νίκες αυτές όχι μόνο μας έφεραν μπροστά από δύο αντιπάλους, αλλά η Ελλάδα πλησίασε και ομάδες που βρίσκονταν πολύ μακριά πριν μόλις μία μέρα.

Στην αρχή της σεζόν, η Ελλάδα ήταν η χώρα με τη μεγαλύτερη πτώση (επτά θέσεις) από τις 53 χώρες-μέλη της ΟΥΕΦΑ, ωστόσο αυτή η εβδομάδα (μαζί με την ισοπαλία του Ολυμπιακού) ήταν… ιαματική για τη συγκομιδή της χώρας μας. Βασικοί αντίπαλοι παραμένουν οι Βούλγαροι, οι Τσέχοι και οι Βέλγοι, οι οποίοι, όμως, άρχισαν τη σεζόν τέσσερις εκπροσώπους (σε όλες τις χώρες έχει αποκλειστεί ήδη ο ένας) κι έτσι έχουν μικρότερο διαιρέτη στους βαθμούς που κερδίζουν.

Σημειώνεται ότι η βαθμολογία μιας χώρας υπολογίζεται από τις συγκομιδές των εκπροσώπων της σε Τσάμπιονς Λιγκ και κύπελλο ΟΥΕΦΑ, διαιρούμενες με τον αριθμό τους σε χρονικό φάσμα πενταετίας. Κάθε αρχή της χρονιάς, αφαιρούνται οι βαθμοί της πρώτης σεζόν και προστίθενται οι βαθμοί της νέας.

Η πρώτη 20άδα

1. Ισπανία 65.141 (8/8)
    2. Αγγλία 61.374 (8/8)
    3. Ιταλία 53.410 (8/8)
    4. Γαλλία 47.954 (7/7)
    5. Ρουμανία 39.799 (3/5)
    6. Γερμανία 38.007 (7/7)
    7. Ρωσία 35.500 (4/4)
    8. Ολλανδία 35.213 (6/6)
    9. Πορτογαλία 33.927 (7/7)
    10. Ουκρανία 29.350 (4/4)
    11. Σκωτία 26.625 (3/4)
    12. Τουρκία 26.225 (4/4)
    13. Βέλγιο 23.700 (3/4)
    14. Τσεχία 23.000 (3/4)
    15. Βουλγαρία 22.416 (3/4)
    16. Ελλάδα 20.664 (6/6)
    17. Ελβετία 20.475 (3/4)
    18. Νορβηγία 20.425 (3/5)
    19. Δανία 18.200 (4/4)
    20. Αυστρία 16.900 (3/5)

Ευρωπαϊκά εισιτήρια

Θέσεις 1-3: Τέσσερις σύλλογοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις στο ΟΥΕΦΑ
    Θέσεις 4-6: Τρεις σύλλογοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις στο ΟΥΕΦΑ
    Θέσεις 7-8: Δύο σύλλογοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις στο ΟΥΕΦΑ
    Θέσεις 9-15: Δύο σύλλογοι στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στο ΟΥΕΦΑ
    Θέσεις 16-21: Ενας σύλλογος στο Τσάμπιονς Λιγκ, τρεις στο ΟΥΕΦΑ
    Θέσεις 22-52: Ενας σύλλογος στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο στο ΟΥΕΦΑ
    *** Αναλόγως τη θέση της χώρας, οι εκπρόσωποί της μπορεί να αγωνίζονται σε προκριματικές φάσεις των διοργανώσεων.
    *** Οι πρωταθλητές της Ανδόρας και του Σαν Μαρίνο και η κυπελλούχος του Λίχτενσταϊν αγωνίζονται στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 9 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF