Είπαμε ότι το ΑΧ είναι ένα καλό σχολείο... αλλά 14 χρόνια; :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
κυριακο respect!!!!
100000 χλμ
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα και εγω να ασχοληθω και επεσα σε γρασσο!!!
Είπαμε ότι το ΑΧ είναι ένα καλό σχολείο... αλλά 14 χρόνια; :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
κυριακο respect!!!!
100000 χλμ
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα και εγω να ασχοληθω και επεσα σε γρασσο!!!
Θάνος..
Περαστικά και από εμένα γειτονάκι
Αν και δεν είμαι καλός στης συμβουλές
Καλό είναι όταν ξανά ανοίξεις το γκάζι να μην έχεις μπροστά κάποιον άλλο
Οι τρύπες που δημιουργούνται στην κίνηση είναι πολύ ύπουλες
Αυτά βέβαια τα έμαθες τώρα
Έχω και μια ακόμα συμβουλή
Τώρα που έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο
Φέρε στην μνήμη σου το σκηνικό της πτώσης και άρχισε να αναλύεις της κινήσεις που έκανες
Ψάξε να βρεις τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα
Τα λέω λίγο μπερδεμένα αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να μαθαίνουμε πως θα πέφτουμε.
Το να κάνεις κώλοτούμπα είναι πολύ επικίνδυνο δείχνει ότι δεν είχες κανένα έλεγχο του σώματος σου κατά την πτώση και ότι δεν είχες διαλέξει βέβαια το σημείο πτώσης
![]()
Περαστικά κι από μένα! Την επόμενη φορά (να μην υπάρξει ποτέ επόμενη, για χάρη του κρύου αατείου μου το λέω!) αν θέλεις, σώνει και καλά, να πέσεις κάπου, να διαλέξεις το φλυτζάνι με τον καφέ μου!
Περαστικά Ζάχη![]()
Και ας πω κι εγώ τη μ@λ@κία /συμβουλή μου.
Απόφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι την διήθηση μεταξύ μεσαίας και λεωφορειολωρίδας.Η λεωφορειολωρίδα δεν έχει καθόλου ομαλή ροή αφού σταματάνε ταρίφες ,λεωφορεία,βγαίνουν από παραδρόμους αυτοκίνητα ,πεζοί κλπ κλπ....
Όλο και κάποιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα για να αποφύγει όλα τα παραπάνω κλείνοντάς σε.Από την άλλη τα cat eyes που έχει η λεωφορειολωρίδα σου καταστρέφουν το φρενάρισμα και δημιουργούν αναπηδήσεις.
Υ.Γ. Καλό το δισκάκι?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
συμφωνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.Η λεωφορειολωρίδα δεν έχει καθόλου ομαλή ροή αφού σταματάνε ταρίφες ,λεωφορεία,βγαίνουν από παραδρόμους αυτοκίνητα ,πεζοί κλπ κλπ....
Όλο και κάποιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα για να αποφύγει όλα τα παραπάνω κλείνοντάς σε
αποδεδειγμενα η καλυτερη για διηθηση ειναι μεταξύ αριστερης και μεσαιας λωριδας...
οι οδηγοι της αριστερης εχουν το ρυθρο κοντα τους, μπορουν να πλησιασουν αρκετα διχως φοβο και ετσι μας απομενει περισσοτερος χωρος προς διηθηση!
τωρα που το θυμηθηκα ... το μινι σεμιναριο που εκανε ο χουντρας την ανοιξη ειναι must για την επιβιωση μας στην πόλη...
ειχε αναφερθει μια πρωτοβουλια απο Νοστρα για επαναληψη ... αλλά πρεπει να μαζευτουμε κόσμος για να μπορεσει να πραγματοποιηθει!
![]()
Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν ευχηθηκα ουτε περαστικα ουτε καλα μυαλα..
Αλλα εκ των υστερων αυτα ακουγονται καπως περιεργα.
Νταξει μεγαλο κοριτσι ειναι καταλαβε τι παιχτηκε οποτε παμε γι'αλλα.
Αντε περαστικα λοιπον...(γμτ μου ξεφυγε)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τωρα που το λετε για το πεσιμο...νομιζω πως επεσα καλα...δηλ. δεν εσκασα σα σακι με πατατες...
Το μονο που εκανα (κρινοντας απο τα γδαρσιματα σε σωμα ρουχα και μπουφαν)ηταν να απλωσω το δεξι μου χερι κι εβαλα ποδι γονατο λεκανη και γυρισα τουμπα ...
Εκεινη την ωρα τιποτα δε σκεφτηκα...απλα αυτος ο τροπος πεσιματος μου βγηκε ασυνειδητα γιατι αυτον ξερω... παντα απλωνεις σταδιακα για να μην μπλοκαρει το ρολαρισμα σου καποιο μερος του σωματος σου και χτυπησεις ....επισης ρολαρεις για να εκτονω8ει η φορα που εχεις παρει..
Δεν εχω ιδεα αν ισχυει για τις μοτο...παντως στο γηπεδο λειτουργουσε μια χαρα...
Ειχα δοκιμασει μπλονζον μια φορα στο σπιτι φορωντας κρανος για να δω πως ειναι...οταν εφερα την τουμπα δε με ενοχλησε πολυ...
Να επισημανω αλλη μια πως ο τροπος που επεσα απλα ''βγηκε''...εκεινη την ωρα σιγα μην ειχα γνωση να σκεφτω και πως 8α πεσω.....![]()
8υμαμαι πως ειδα οτι πατησε η μοτο στο ανισοπεδο σημειο απλωσα το χερι...και μετα οταν ξανανοιξα τα ματια σερνομουν ανασκελα και αντι8ετα απο το πως ειχα ξεκινησει να πεφτω...
![]()
Ξερει κανεις να πει??![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά, :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ειχα δοκιμασει μπλονζον μια φορα στο σπιτι φορωντας κρανος για να δω πως ειναι...οταν εφερα την τουμπα δε με ενοχλησε πολυ...![]()
![]()
:rotflmao:
Για τα υπόλοιπα, πόσες ώρες έπεφτες και τα θυμάσαι όλα αυτά;Άντε εάν είναι κάτι που το δεις ότι έρχεται (γαμώτ γαμώτ γαμώτ) να μαζευτείς και να αρχίσεις τα ακροβατικά, αλλά αυτά τα ξαφνικά δεν τα σχεδιάζουμε και τόσο πολύ.
![]()
perastika
i toumpa exei tin texni tis
oses perisoteres fores exeis pesei, toso kalitera antidras stin epomeni
episis stin toumpa paizei rolo ta antanaklastika sou
ama peseis pantos me polla den nomizo na kaneis kati idiaitero
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καλωσήρθες στο forum (αν δε σ' έχουν καλοσωρίσει ήδη δηλαδή).Αρχικά δημιουργήθηκε από Tenerrius
Περαστικά σου και σιδερένια.
Οπότε τώρα ξέρεις...
Οοοχι κόντρες.![]()
Οοοοχιι απότομες αντιδράσεις...![]()
Σε Μηχανές που δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.
Σημασία έχει που είσαι καλά.
Την καλημέρα μου.
![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Μήπως θα έπρεπε ν' αλλάξεις το dry bread σε stale bread.![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
8υμαμαι πως ειδα οτι πατησε η μοτο στο ανισοπεδο σημειο απλωσα το χερι...και μετα οταν ξανανοιξα τα ματια σερνομουν ανασκελα και αντι8ετα απο το πως ειχα ξεκινησει να πεφτω...
![]()
Ξερει κανεις να πει??![]()
![]()
![]()
Το να απλώσεις/βάλεις κόντρα τα χέρια σου στο δρόμο είναι η 1η αντίδραση αν πέσεις με πολλά και η μηχανή φύγει πιο μπροστά απο εσένα. Τώρα αν πέσεις με λίγα και συνήθως πριν πέσεις είσαι με ανάποδο τιμόνι προσπαθώντας να το σώσεις τότε κρατάς το τιμόνι γερά και δεν τ' αφήνεις (πάλι ενστικτώδης αντίδραση).
Ο σωστός τρόπος κατ εμε είναι ν' αφήσεις τη μηχανή να φύγει μακριά σου για να μη σε χτυπήσει περισσότερο απ' οσο έχεις ήδη.
Περαστικά τρελοκόριτσο!
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αυτο ήταν το πριν ... τώρα που το ξαναζωντάνεψα !! Θα καταντήσω αιώνιος φοιτητής !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Είπαμε ότι το ΑΧ είναι ένα καλό σχολείο... αλλά 14 χρόνια; :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκο είναι να σε θέλει... εγώ που την άφησα για να μη με χτυπήσει κατέληξα σε μια κολώνα ενώ η μηχανή σύρθηκε και δεν ακούμπησε πουθενά. :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ο σωστός τρόπος κατ εμε είναι ν' αφήσεις τη μηχανή να φύγει μακριά σου για να μη σε χτυπήσει περισσότερο απ' οσο έχεις ήδη.
Το θέμα είναι να μην τύχει γιατί άμα είναι να συμβεί...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[B]Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...
Τουλάχιστον ας ξέρουμε πριν μιλήσουμε τι λένε σε αυτά τα μαθήματα... Μπορεί και να εκπλαγούμε.. ή να καταλάβουμε πόσους ανθρώπους έχουν σώσει μέχρι σήμερα.
Για να το λέω κάτι θα έχω μάθει και εγώ
και φυσικά δεν είπα ποτέ πως δεν μαθαίνεις στα σχολεία αλλά πως με 2-3 μαθήματα δεν μαθαίνεις το δρόμο
αυτός θέλει πολλά χλμ και αυτά που μαθαίνεις μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά ΟΧΙ να καβαλάς το καλάμι (δεν λέω για σένα) αλλά για όσους γυρνούν από τα σχολεία και νομίζουν πως θα μαζέψουν και το Rossi
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Το είπα αυτό γιατί την 1η φορά που έπεσα έγινε γιατί έστριβα σε στενό κατηφορικό δρόμο και ερχόταν πατητό ενα φορτηγάκι. Μπλόκαρα το μπροστινό (κλασσική αντίδραση αρχάριουΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Νίκο είναι να σε θέλει... εγώ που την άφησα για να μη με χτυπήσει κατέληξα σε μια κολώνα ενώ η μηχανή σύρθηκε και δεν ακούμπησε πουθενά. :hypnotize
Το θέμα είναι να μην τύχει γιατί άμα είναι να συμβεί...) αλλα το άφησα να φύγει απο τα χέρια μου.
Το φορτηγάκι πάτησε την μπροστινή ανάρτηση με αποτέλεσμα να στραβώσει ολόκληρο το μπροστινό σύστημα (120.000δρχ. τότε η αλλαγή). Αν το κρατούσα ίσως τώρα να μην είχα πόδια
γι' αυτό το λέω.
Αλλα εννοείται πως συμφωνώ οτι το θέμα είναι να μην πέσουμε καθόλου.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!