Απορω που το συζητατε ακομα ρε παιδια, για μενα αυτο το μηχανακι μονο καποιοι "κολλημενοι" θα το αγοραζαν...
με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα παιρνει καποιος v-strom ή versys...
![]()
Απορω που το συζητατε ακομα ρε παιδια, για μενα αυτο το μηχανακι μονο καποιοι "κολλημενοι" θα το αγοραζαν...
![]()
Για V-strom πολύ λιγότερα: 7350 (μπλε - ανθρακι). 7550(μαύρο - κίτρινο) τιμές αντιπροσωπίας. Με την διαφορά παίρνεις όλα τα έξτρα αξεσουαρ που θες και έκλεισες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
![]()
Αν δεν την ρίξουν την τιμή δεν το βλέπω καλά το transalpακι...... ΚΡΙΜΑ!!!!!
Με τετοια τιμη μπεστ σελλερ το τρανσαλπ;:rotflmao: Με τετοια φωτουμπα μπροστα σαν τρενο;:rotflmao: :rotflmao: Με τετοιο ψωφιμι κινητηρα;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μηχανακι ειναι μονο για αρωστους χοντακηδες και φιλους της κλασικης μοτοσυκλετας.![]()
![]()
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ TRANSALP ΑΡΝΙΟΤΑΝ
ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ
ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΑΥΤΟ
ΤΟ V-STROM ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΙ
ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΑ
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?
ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΣΑΚΙ
ΟΧΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΤΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ, ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ? ΜΑΛΟΝ... ΕΚΕΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ
ΧΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ...
Για δείτε το τελευταίο ΜΟΤΟ.....
Οχι οτι δεν γράφουν και κάποια σωστά πράγματα αλλά το όλο θέμα έχει και ένα "άρωμα " διαφήμησης του Trans.... Kαινούρια μηχανή παρουσιάζουν ε;
Εγώ όταν το οδήγησα δυο γύρους στο τετράγωνο ομολογώ μιας και δεν μου επέτρεψαν παραπάνω δεν μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι πιο δυνατό απο το στρομ στις μεσοχαμηλές (όπως λένε στο μοτο)..... δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.....Σίγουρα σε τόσο λίγο χρόνο δεν μπορείς να βγάλεις σαφή συμπεράσματα....
Πάντως ένα αρκετά ξεκάθαρο κριτήριο για επιλογή του ενός ή του άλλου είναι η χρήση που το θες...
Πόλη: Trans. Ταξίδι: VStrom.
Και τα δυο: Και τα δυο.....:rotflmao: :rotflmao:
Το διάβασα χτες και μου έδωσε ακριβώς την ίδια εντύπωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Για δείτε το τελευταίο ΜΟΤΟ.....
Οχι οτι δεν γράφουν και κάποια σωστά πράγματα αλλά το όλο θέμα έχει και ένα "άρωμα " διαφήμησης του Trans.... Kαινούρια μηχανή παρουσιάζουν ε;
Και όντως έγραψαν μερικά σωστά πράγματα παρόλο που στα περισσότερα τους βρήκα υπερβολικούς.
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνεται θα πάρω το CBF να ξεμπερδεύω απο τα διλειματα....
Προσέξτε λογική:
Το καινουριο CBF απο ότι μου είπε αντιπρόσωπος Honda θα βγεί γύρω στα 8000Ε. Θυμίζω οτι το μηχανάκι έχει δεχτεί πάρα πολές αλλάγες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με σημαντικότερη τον εντελώς διαφορετικό κινητήρα (απο CBR).... To Τrans απο την άλλη με αυτές τις ψιλές βελτιώσεις που του κάνανε το δίνουν 8650...
Ε η ίδια η εταιρία δεν το χαντακώνει το μηχανάκι;;
Θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα.....
Εγώ λέω οτι αν το δεις απο την οπτική τα κάνω όλα (εκτός απο το χώμα) ίσως και να μην είναι και τόσο ανόμοια... Ε; Αν δε το συγκρίνεις με το strom είναι ακόμα πιο "ίδια"...
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα απ τα δυο HONDA, θα αγοραζα κατευθειαν το cbf που το θεωρω καταπληκτικο μηχανακι.
Λοιπόν αυτό το παλικάρι εγώ το είχα παρεξηγήσει αλλά έχει άποψη τελικά !Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αν ειχα να διαλεξω αναμεσα απ τα δυο HONDA, θα αγοραζα κατευθειαν το cbf που το θεωρω καταπληκτικο μηχανακι.![]()
![]()
![]()
Για να δούμε θα το φέρουν σύντομα ή θα περιμένουν να ξεπουλήσουν το παλιό πρώτα....
Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ; Ακριβό είναι ;:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
8650 το trans?
Δεν ειμαστε με τα καλα μας......
Πλάκα σου κάνω, ψαρά !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά μιλάς σοβαρά τώρα ; Ακριβό είναι ;:a24:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πλάκα σου κάνω, ψαρά !![]()
![]()
![]()
![]()
το καταλαβα, αλλα τωρα ειδα το μνμ
![]()
![]()
Κι εγώ σάστισα με τα ογδονταεξίμιση κατοστάευρα πάντως !Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
το καταλαβα, αλλα τωρα ειδα το μνμ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()