sf pou ise re file? se exoume xasi....
to cb pos pai????![]()
sf pou ise re file? se exoume xasi....
to cb pos pai????![]()
Mess With The Best.....
....Die Like The Rest!!!!
kalo afto pou thelis na kanis ante na mathoume k emis tipota gia ta cb mas.
emena simera to proi pou girisa apo tin xthesinovradini volta to konter egrapse 40000km!!!!! k sinexizoume.......
ida sti foto exis vali k gefyra sta kalamia mprosta,
ixa vali k ego gia mia vdomada prin alakso ta elatiria mprosta k ida megali diafora ala otan alaksa ta elatiria tin evgala giati varene to timoni poli mesa sti poli.
Mess With The Best.....
....Die Like The Rest!!!!
Διάβασε εδώ, και πάτα στο λινκ πάνω στο "καφέ Δέλεαρ"...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
μμμ αχ τι μοθ κανατε τωρα σκεφτομαι να δωσο το cbf 250 που εχω για να παρω το 4 κιλ.μοτορι ουαου ψυνωμαι πολυ χοντρα.για πεσ τε μου φιλαρακια τι λεει το μηχανακι πως τα παει? τελικη? σε τι τιμη θα το βρω?????![]()
Ζήσε τη ζωή σου έντονα χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους. Ζήσε το παρών και μη νοιάζεσαι για το αύριο. Ποτέ μη κοιτάς πίσω γιατί έτσι θα χάσεις το νόημα και το αύριο θα γίνει χθες χωρίς να το καταλάβεις. Ζήσε πριν η ζωή φύγει και κάποτε πεις "Ό,τι δεν πρόλαβα να ζήσω, ήταν όλη μου η ζωή..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από beniamin
μμμ αχ τι μοθ κανατε τωρα σκεφτομαι να δωσο το cbf 250 που εχω για να παρω το 4 κιλ.μοτορι ουαου ψυνωμαι πολυ χοντρα.για πεσ τε μου φιλαρακια τι λεει το μηχανακι πως τα παει? τελικη? σε τι τιμη θα το βρω?????![]()
Το "μηχανάκι" όπως λες, λέει υπεραρκετά για μέσα στην Αθήνα καθώς οι επιδόσεις του είναι μεγάλες για μετακίνηση εντός πόλης. όταν λέω μεγάλες δεν εννοώ τρομακτικά μεγάλες, αλλά αν κάπου σε πέρνει να το ανοίξεις, είναι προθυμότατο να σε υπακούσει. Ο όγκος του επίσης δεν θα προβληματίσει , προσωπικά το θεωρώ πολύ ευέλικτο. Κατανάλωση -πολύ καλή.
Τιμές νομίζω οτι μπορείς να βρείς απο 2.200- 2.800 το πολύ αναλόγως χρονολογίας-μοντέλου. Δε μιλάω για V-TEC.
Τελική: Χμμμ! :a13: Τι να πω τώρα?! Το κοντέρ γράφει 180. Σε διαβεβαιώ οτι η βελόνα μπορεί και να ξεπεράσει αυτή την ένδειξη αλλά είναι περιττό και πολύ δύσκολα εφαρμόσιμο.
Για να κλείσω η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη μηχανή είναι οτι είναι ένα πραγματικό "ΕΡΓΑΛΕΙΟ" για καθημερινή χρήση (δε μιλάω να δουλεύεις courier) και μια μηχανή που μπορεί να σου προσφέρει με ευκολία κάποιες οδηγικές συγκινήσεις.
![]()
Έλα... και που είσαι?!!
Εγώ να συμπληρώσω ότι η μηχανή μπορεί να είναι και σούπερ τουριστικό εργαλείο...
Με λίγη φροντίδα μόνο.
![]()
---
τελος του αλλο μηνα θα αρχισω το ψαξιμο γυρο στα 2500ε θελω.αλλα το cbfακι δεν θα το πουλησω.ποθλαει κανεις την δικια του?ποια η διαφορα με την εκδοση vtec????![]()
Ζήσε τη ζωή σου έντονα χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους. Ζήσε το παρών και μη νοιάζεσαι για το αύριο. Ποτέ μη κοιτάς πίσω γιατί έτσι θα χάσεις το νόημα και το αύριο θα γίνει χθες χωρίς να το καταλάβεις. Ζήσε πριν η ζωή φύγει και κάποτε πεις "Ό,τι δεν πρόλαβα να ζήσω, ήταν όλη μου η ζωή..."
Γεια χαρα σε ολους,
να ρωτησω καποια πραγματακια:
-τι συντηρηση κανετε?
-πως ξεχωριζουμε τι μοντελο ειναι? (και οχι ποτε ηρθαν Ελλαδα)
-ανταλλακτικα βρισκονται?
-γιατι υπαρχει τετοια αποκλιση τιμων? (1500-3000)
-βγαζουν κανενα προβλημα?![]()
thanks...
Έχω το μηχανάκι στα χέρια μου για 60000 χλμ και του έχω βγάλει τα μάτια (με την καλή έννοια).
Εγώ κάνω ένα τυπικό σέρβις (λάδι-φίλτρα-μπουζί) κάθε 10000 χλμ περίπου. Βαλβίδες δε χρειάστηκε ποτέ. Βέβαια τον τελευταίο καιρό (που το αγαπάω όλο και περισσότερο), έχω ρίξει το 10000 σε 8000 ή και λιγότερο.
Ανταλλακτικά γενικά θα βρεις. Για περίεργα ή ακριβά πράγματα (βλ. όργανα) ψάχνεις και στο internet.
H ερώτηση αν "βγάζουν πρόβλημα" δεν έχει νόημα φυσικά. Το μόνο στάνταρ θέμα που έχει το μηχανάκι είναι ο ανορθωτής, τον οποίο αλλάζεις μόλις καεί, και ησυχάζεις.
Για μοντέλο/χρονιά, δες σχήμα.
![]()
---
Αν όμως δεν έχεις 17ψηφιο αριθμό πλαισίου, μου στέλνεις ένα πμ ολόκληρο τον αριθμό και σου λέω τι ακριβώς μοντέλο είναι!
![]()
Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.
Δεν μου ειπατε γι'αυτο:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xend
Γεια χαρα σε ολους,
-γιατι υπαρχει τετοια αποκλιση τιμων? (1500-3000)
thanks...
GIA METRHSTE KAI EMENA STH PAREA!SHMERA TO PHRA!SUPER FOUR,PROJECT BIG,PROTH ADEIA 98,H APOLAYSH HTAN AP TA PROTA XILIOMETRA POU KANAME MAZI,POLY MEGALH!THA EPISYNAPSO PIC LIAN SYNTOMOS,ISOS XREIASTO VOITHEIA AP TOUS PALIOTEROUS SE MERIKA TEXNIKA THEMATA GYRO AP TO CB-AKI,ELPIZO SE KATANOHSH!
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο το CBδακι φίλε μου![]()
Περιμένουμε φωτογραφίες
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics