Ιδέα σου..!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπαμπη μηπως πηγαινες πλακωμενος?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ιδέα σου..!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπαμπη μηπως πηγαινες πλακωμενος?
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Όχι πάντα. Ειδικά στις πρώτες 3 ασκήσεις σχεδόν καθόλου.
Στην 4η πήγαινα σχετικά γρήγορα με αποτέλεσμα να κάνω κάποια χοντρά λάθη όπως είπα παραπάνω...
Στο τελευταίο σέσσιον ναι, πήγαινα πλακωμένος και τους λόγους τους εξήγησα...
Λαθος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Όχι πάντα. Ειδικά στις πρώτες 3 ασκήσεις σχεδόν καθόλου.
Στην 4η πήγαινα σχετικά γρήγορα με αποτέλεσμα να κάνω κάποια χοντρά λάθη όπως είπα παραπάνω...
Στο τελευταίο σέσσιον ναι, πήγαινα πλακωμένος και τους λόγους τους εξήγησα...
Σου λειπει η πιστα , καλο θα ηταν παντα να ησουν με μικροτερη ταχυτητα απ'οτι απαιτουσε η ασκηση, σε βοηθαει να εισαι πιο χαλαρος και πιο ανετος στην ολοκληρωση των ασκησεων.
Μην κλεισεις καπακι 1 και 2 δεν λεει, αποψη μου.
Παντα φιλικα , γιατι σε βλεπω και λιγο παρμενο να ουμ.![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην κλεισεις καπακι 1 και 2 δεν λεει, αποψη μου
γενικά, δυο levels στα καπάκια δεν λεει, παθαίνεις data overflow... σοβαρά!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Α ρε sapila.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
data overflow...![]()
EEEEEE!! Τι εγινε??Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Α ρε sapila.![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τετάρτη(μεθαύριο) θα είμαι στο trackday.Θα πάει κάποιος άλλος να βρεθούμε νωρίτερα στην πίστα να πιούμε κανα καφέ; mako θα πάς μέγαρα απο ότι κατάλαβα ε;![]()
![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Εγω ειμαι εκει σε ολα τα track day, ακομα και αν δεν μπω (σπανιο)!!!!! Μπαμπη το level 1 και 2, τα εκανα μαζι (Σαββατο και Κυριακη). Δεν ειχα προβλημα, απλα στη συνεχεια επικεντρωνομουνα στην ασκηση και στα track day's εκανα επαναληψη τις ασκησεις, εφαρμοζοντας μια σε καθε στροφη και μεταφεροντας την ασκηση στην επομενη σε καθε γυρο. Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι, αν καταφερεις να γυριζεις αργα (χωρις καθολου φρενα), η βελτιωση σου θα ειναι πολυ μεγαλυτερη, απο οτι πιο γρηγορα!
η μοναδική άσκηση η οποία υπερέβαλα εαυτόν ήταν η τέταρτη, και εκεί ήταν που έκανα μαλακίες αλλά δεν το μετανιώνω...έμαθα από αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Λαθος σου.
Σου λειπει η πιστα , καλο θα ηταν παντα να ησουν με μικροτερη ταχυτητα απ'οτι απαιτουσε η ασκηση, σε βοηθαει να εισαι πιο χαλαρος και πιο ανετος στην ολοκληρωση των ασκησεων.
Μην κλεισεις καπακι 1 και 2 δεν λεει, αποψη μου.
Παντα φιλικα , γιατι σε βλεπω και λιγο παρμενο να ουμ.![]()
στην 5η καλά πιστεύω έκανα. στην ουσία μας είπαν τραβάτε εφαρμόστε ό,τι μάθατε!
είχα και τον εκπαιδευτή μου που πηγαίναμε την πίστα...πέρναγε κάτι αργούς λίγο πριν τη στροφή και έλεγε από μέσα μου: Σιγά ρε Σάββα! από πάνω θα τον περάσω αυτόν?
Γενικά με παρότρυνση του εκπαιδευτή μου πήγαινα πλακωμένος και, πίστεψε με, μου φαινόντουσαν φυσιολογικά (όχι ό,τι τα έκανα 100% κτήμα μου αλλά λέμε τώρα...)
Εχμμ...παρμένος?![]()
Είμαι υπέρ αυτής της άποψης και δεν είχα σκοπό να κάνω 2 levels σε ένα Σ/ΚΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+1
γενικά, δυο levels στα καπάκια δεν λεει, παθαίνεις data overflow... σοβαρά!
Πρίν από λίγο τηλεφώνησα στο 0-300 και έκλεισα css1 στα Μέγαρα τον Απρίλιο (ακούς trooper?)
και css2 στας Σέρρας τον Ιούνιο...
Στο ενδιάμεσο trackdays και συχνές παραγγελίες supercorsa III από e-bay!![]()
Θα ξαναβγώ για καφέ πάλι τον Ιούλιο!![]()
αρρώστησες και εσυ, ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Θα ξαναβγώ για καφέ πάλι τον Ιούλιο!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Εγω ειμαι εκει σε ολα τα track day, ακομα και αν δεν μπω (σπανιο)!!!!! Μπαμπη το level 1 και 2, τα εκανα μαζι (Σαββατο και Κυριακη). Δεν ειχα προβλημα, απλα στη συνεχεια επικεντρωνομουνα στην ασκηση και στα track day's εκανα επαναληψη τις ασκησεις, εφαρμοζοντας μια σε καθε στροφη και μεταφεροντας την ασκηση στην επομενη σε καθε γυρο. Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι, αν καταφερεις να γυριζεις αργα (χωρις καθολου φρενα), η βελτιωση σου θα ειναι πολυ μεγαλυτερη, απο οτι πιο γρηγορα!
Όταν τελείωσα την 4η άσκηση έλεγα στον εαυτό μου: Πήγαινα γρήγορα αλλά δεν πήγαινα σωστά...
Νίκο τι ακριβώς εννοείς να γυρίζω χωρίς καθόλου φρένα? Είναι πιστεύεις σωστό να μπαίνω σε trackdays και να κάνω ένα αρκετά αργό γυρολόγιο μόνο και μόνο για να κατανοήσω τις ασκήσεις?
Αυτό το "πηγαίνω-αργά" δεν μπορώ να το εφαρμόσω σε έρημα στροφιλίκια και να εφαρμόσω ένα γρήγορο γυρολόγιο για την πίστα?
Όχι απλά τότε υπολογίζω να μου περισσεύουν 3 ευρώ για καφεδοποσία!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αρρώστησες και εσυ, ε??![]()
Περιμένοντας τον Νίκο να απαντήσει, θα σου πω οτι μετα τα CSS, πήγαινα σε τρακντει του 0300 σε αργό γκρουπ μαθητών για να κάνω ακριβώς αυτό, προσαρμογή της ταχύτητας εισόδου απο πριν, χωρίς φρένα... και αναγκαστικά αργο γύρισμα στην πίστα... Εξάλου, αυτός είναι ο σκοπός του συγκεκριμένου γκρουπ, να κάνεις εξάσκηση στα όσα σας έδειξανΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Νίκο τι ακριβώς εννοείς να γυρίζω χωρίς καθόλου φρένα? Είναι πιστεύεις σωστό να μπαίνω σε trackdays και να κάνω ένα αρκετά αργό γυρολόγιο μόνο και μόνο για να κατανοήσω τις ασκήσεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
τι ακριβώς εννοείς να γυρίζω χωρίς καθόλου φρένα? Είναι πιστεύεις σωστό να μπαίνω σε trackdays και να κάνω ένα αρκετά αργό γυρολόγιο μόνο και μόνο για να κατανοήσω τις ασκήσεις?
Ναι.
Οχι.Αυτό το "πηγαίνω-αργά" δεν μπορώ να το εφαρμόσω σε έρημα στροφιλίκια και να εφαρμόσω ένα γρήγορο γυρολόγιο για την πίστα?