Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Το thread ξεκίνησε με το εύλογο ερώτημα αν είναι πρέπον το γεγονός ότι η συγγραφέας του βιβλίου ανακοίνωσε ότι ο μάγος είναι gay. Σίγουρα είναι τόσο άτοπο όσο να το να ανακοίνωνε ότι είναι straight. Τώρα αν μπορεί να επηρεάσει 5χρονα το βλέπω λίγο δύσκολο, μιας και ούτε στο βιβλίο αναφέρεται όυτε στη ταινία, ούτε ο 5 χρονος θα googlarei να δει αν και πως τρίβει το πιπέρι ο μάγος.
Πάντως το ερώτημα που έθεσες μήπως το AIDS είναι η τιμωρία της φύσης για την ομοφυλοφιλία, θα ήθελα να το έθετες σε κάποιον που πεθαίνει από AIDS ομοφυλόφυλο ή ετερόφυλο, δεν έχει σημασία............
Και επειδή τελευταία την φύση ( βάλτε στη θέση της τον Θεό) την έχουμε κάνει σχοινί κορδόνι επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο υπέρτατος νόμος της φύσης είναι ο θάνατος, αλλά όλοι οι ζώντες οργανισμοί τον αρνούνται και παλεύουν να επιβιώσουν μέρι το τέλος. Πάνε ενάντια στη φύση δηλαδή:a44:
Το thread από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.Μόνο για τον μάγο δεν μιλήσαμε τελικά αλλά δεν πειράζει,καλό είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Όσο γι'αυτό που λες για το AIDS ίσως να ήταν και μαλακία μου που έκανα αυτή την ερώτηση,μου ηρθέ φλασιά εκείνη την ώρα και το έγραψα στο forum για να το συζητήσουμε αλλά το γεγονός πως το AIDS εξαπλώθηκε ταχύτατα μέσω ομοφυλοφίλων δεν είναι δικά μου λόγια,το έχουνε επιβεβαιώσει έρευνες