Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 142

Θέμα: Harry Potter and the gay Archmage

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Το thread ξεκίνησε με το εύλογο ερώτημα αν είναι πρέπον το γεγονός ότι η συγγραφέας του βιβλίου ανακοίνωσε ότι ο μάγος είναι gay. Σίγουρα είναι τόσο άτοπο όσο να το να ανακοίνωνε ότι είναι straight. Τώρα αν μπορεί να επηρεάσει 5χρονα το βλέπω λίγο δύσκολο, μιας και ούτε στο βιβλίο αναφέρεται όυτε στη ταινία, ούτε ο 5 χρονος θα googlarei να δει αν και πως τρίβει το πιπέρι ο μάγος.
    Πάντως το ερώτημα που έθεσες μήπως το AIDS είναι η τιμωρία της φύσης για την ομοφυλοφιλία, θα ήθελα να το έθετες σε κάποιον που πεθαίνει από AIDS ομοφυλόφυλο ή ετερόφυλο, δεν έχει σημασία............
    Και επειδή τελευταία την φύση ( βάλτε στη θέση της τον Θεό) την έχουμε κάνει σχοινί κορδόνι επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο υπέρτατος νόμος της φύσης είναι ο θάνατος, αλλά όλοι οι ζώντες οργανισμοί τον αρνούνται και παλεύουν να επιβιώσουν μέρι το τέλος. Πάνε ενάντια στη φύση δηλαδή:a44:

Το thread από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.Μόνο για τον μάγο δεν μιλήσαμε τελικά αλλά δεν πειράζει,καλό είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις.Όσο γι'αυτό που λες για το AIDS ίσως να ήταν και μαλακία μου που έκανα αυτή την ερώτηση,μου ηρθέ φλασιά εκείνη την ώρα και το έγραψα στο forum για να το συζητήσουμε αλλά το γεγονός πως το AIDS εξαπλώθηκε ταχύτατα μέσω ομοφυλοφίλων δεν είναι δικά μου λόγια,το έχουνε επιβεβαιώσει έρευνες
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    επειδη ο Band(age)it παραπονεθηκε για τα χρωματα βαζω και λιγο γοζ

ρε παπάρα δεν κατέκρινα κανέναν. τωρα το ρε τι το ηθελες ???

Απλά δεν θέλω να περάσει (κατι που εδω και χρόνια προωθείται σαν αντίσταση στον πουριτανισμό) οτι είναι κάτι τόσο φυσικό όσο το αρσενικό ή το θηλυκό.γερνας ε ??

Ε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΜΤ ειναι αστοχία της φύσης.
    Τυφλοί γεννιόνται απο την ώρα που αναπαραχθήκαμε, αυτό δεν σημαίνει οτι η φύση αναπαράγει τα λάθη της αλλά οτι υπάρχουν γενετικές ανωμαλίες.και αυτο δλδ δεν ειναι μεσα στη φυση ???αυτο λεω ρε χαμενε οτι ακομα και αυτο που ονομαζουμε ως ανωμαλια εινα κατι φυσικο!!!!!!!

Και ξεκολλάτε από τα ζώα. Αλλο ειναι το πήδημα που κάνει για κυριαρχία το ένα αρσενικό στο άλλο και άλλο η πίπα του λαλάκη σωστα...εδω μπορει να υπαρχει συναισθημα...αυτο που λεμε αδεφες ψυχες!!!

ΥΓ
    Και στο δικό μου μυαλό έχω πάντα όταν μιλάω, μια φίλη απο το 81' (κουκλάρα και κ@υλ@ .[SIZE=0,9]γαμω την επιλογή της[/SIZE] ) και έναν φίλο απο το 76', που είναι και οι δύο, απο τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει καλα ρε...πηρες την τυπισα (και καλα εκανες) και τη θυμασαι ακομα.ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΙΤΙΛΟ ΣΗΜΑΔΙ???ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εκανα αυτο το θεμα για να εκφρασω την αντιθεση μου σε μια τοποθετηση μιας κυριας,συγγραφεα στο επαγγελμα,η οποια μεσω παιδικου βιβλιου θελει να περασει την αποδοχη της ομοφυλοφυλιας στο κοινο της. Το οποιο ειναι,η συντριπτικη πλειοψηφια,παιδια 5-15(?) ετων προφανως με ελαχιστες γνωσεις επι της σεξουαλικοτητας και ποσο μαλλον επι της ομοφυλοφιλιας.Επι της ουσιας δηλαδη αναγκαστικη αποδοχη επειδη το λεει ο ηρωας/χαρακτηρας που εχει φοβερη επιρροη στα παιδια.Εγω ετσι το βλεπω.

Στην τελικη μπορουσε να γραψει αλλο βιβλιο ή αρθρο σε περιοδικο ή οπως νομιζει για να εκφρασει τις αποψεις της επι του θεματος οχι να μπλεξει ενα βιβλιο που υποστηριζεται φανατικα,δες τι ουρες κανουνε στις <<πρεμιερες>>,απο το παραπανω target group.

Και για να το πω 3η-4η φορα.Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους,οπως οι πιο πολλοι απο οτι ειδα.Στο κρεβατι ας κανουν οτι θελουν.Δεν με ενδιαφερει αν ειναι νορμαλ ή οχι.Εχω ομως προβλημα με την συγγραφεα και την παραπανω επιλογη της.

Και γιατι σε πειραξε τοσο πολυ?Τοσο που να καταφευγεις σε υπερβολες και προσπαθειες εντυπωσιασμου?

Λες και ειπαμε οτι αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα στον κοσμο και τιποτα αλλο.Μια απλη κουβεντα ειναι.
    καταρχήν ΔΕΝ κατέκρινα ΕΣΕΝΑ ειδικά, ΓΕΝΙΚΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ μιλησα..(δηλ. βάζω και τον ευατο μου μέσα)

μιλάμε τόσες σελίδες για ενα μη υπαρκτό θέμα!!!!
    ουτε στις ταινιες ουτε και στο βιβλιο γινεται ,εστω και εμμεσα, αναφορά στην ομοφιλοφιλία του χαρακτήρα!
    αρα πως ειναι δινατόν να επιρρεαστουν τα παιδια?
    αλλα ακομα και αν γινοταν, ακομα και αν τα παιδια θα μπορουσαν να επιρρεαστουν απο μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ομοφιλοφιλη φιγουρα, ΟΛΟ το ποστ και ΟΛΕΣ η αποψεις ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ!!!!

διοτι απλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ παρα πολλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ''προτυπα'' ομοφιλοφιλίας απο τα οποια θα μπορουσαν να επιρεαστουν τα παιδια, αλλα για τα οποια ΔΕΝ γινεται καμια απολυτως αναφορά απο κανέναν και πουθενά!!!!
    -αλλιως θα είχαμε ηδη εναντιωθεί στις επαναληψεις των ελληνικων κομοδιών οπου σχεδον ΠΑΝΤΑ υπαρχει και ο χαρτηρας του ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΥ!!!
    -δεν θα είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ θεαμτικότητα διαφορα σιριαλ στην τηλεοραση οπως δεν θα είχαν θεαματικότητα διαφορες εκπομπες στην τηλεοραση οπου σε σχεδον ολες υπαρχει και ενας gay

τα παραδειγματα ειναι παρα πολλα!
    υπερβολή και δημιουργία εντυπώσεων ειναι , παντα κατα την γνωμη μου, το παρον θρέντ!!!! (και πάλι λέω οτι καλα έκανες και το άνοιξες αφου σε απασχολει οσο πολυ το θέμα)

Ειδικα αυτο ειναι τραγικο.
    .

Πρεπει να εχουμε τυψεις που δεν σωσαμε κοσμο ενω μπορουσαμε???????Κακιστο παραδειγμα.Οπως και τα αλλα που παραθετεις.Τα οποια ειναι καταδικαστεα,πιστευω,απο ολους χωρις αναγκη συζητησης.

Τελος παντων,ειναι ενα θεμα που απο οτι βλεπεις,συμφωνεις ή διαφωνεις,ενδιαφερει αρκετο κοσμο να συζητησει.
    ναι έχεις δίκιο ειναι τραγικό!!!

ειναι τραγικό ενα θρεντ για ενα ανυπαρκτο θέμα να έχει 10 σελιδες και οταν ποστάρει ενανς νεος αναβάτης (θυμομαστε πως ειναι να εισαι νεος αναβάτης???? ) να ειναι γεμάτο ειρωνίες, πλακιτσα, spam....ειναι τραγικό!!!!

ειναι τραγικο που ενδιαφέρει αρκετο κοσμο ενας φανταστικος gay μαγος και δεν ασχολειτε κανεις πλεον με τους σχεδον 1500 νεκρους που έχουμε καθε χρονο στους δρομους!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ μπορουμε να σωσουμε κοσμο ακομα και μια κουβέντα!!! απλα επιλέγουμε μαλλον να κάνουμε αλλες κουβέντες....
    και ΝΑΙ θα έπρεπε να εχουμε τυψεις που καθε μέρα και κάποιος μοτοσυκλετηστης αφηνει την τελευταια πνοη του στην ασφαλτο και εμεις.....

τεσπα.....μπορει και να υπερβάλω λιγο.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ειναι τραγικο που ενδιαφέρει αρκετο κοσμο ενας φανταστικος gay μαγος και δεν ασχολειτε κανεις πλεον με τους σχεδον 1500 νεκρους που έχουμε καθε χρονο στους δρομους!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ μπορουμε να σωσουμε κοσμο ακομα και μια κουβέντα!!! απλα επιλέγουμε μαλλον να κάνουμε αλλες κουβέντες....
    και ΝΑΙ θα έπρεπε να εχουμε τυψεις που καθε μέρα και κάποιος μοτοσυκλετηστης αφηνει την τελευταια πνοη του στην ασφαλτο και εμεις.....

Ρε αγόρι εινα ανάγκη να συζητάμε μόνο για το ένα απο τα προβλήματα?
    θα ήταν μονότονο!
    Και τί μας εμποδίζει να έχουμε τύψεις ενώ ταυτόχρονα μιλάμε για ένα άλλο θέμα?
    και δέν μιλάμε για τον μάγο αλλα με αφορμή αυτό, μιλάμε για τα όρια που πρέπει ή δεν πρέπει να θέτουμε στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών

Και ναι υπερβάλλεις

άλλα λίγο

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θα σου απαντήσω με την πείρα τόσων χρόνων, την παιδεία και την ευγένεια που με χαρακτηρίζει.

ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα σου απαντήσω με την πείρα τόσων χρόνων, την παιδεία και την ευγένεια που με χαρακτηρίζει.

ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΤΟΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΑ !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και επειδη εχω βαρεθει τη συνεχομενη γκρινια απο διαφορους εδω μεσα....

δειτε τους διαλογους μου με τον tai και σκεφτειτε αν το θρεντακι πρεπει να παραμεινει στις γενικες, να παει στις διαμαχες, να παει στους προβληματισμους η στα ανεκδοτα.

αυτο ειναι το φορουμ και αυτος ειναι ο πλεον ομορφος τροπος να διαφωνουμε !!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

thnx χρηστο

Αμα ηταν ανυπαρκτο θεμα με ανυπαρκτες συνεπειες δεν θα το εβγαζε στην φορα η μανταμ.

Συλλογικα υπηρξαν πολλες αποψεις και οχι μια.

-αλλιως θα είχαμε ηδη εναντιωθεί στις επαναληψεις των ελληνικων κομοδιών οπου σχεδον ΠΑΝΤΑ υπαρχει και ο χαρτηρας του ΓΥΝΑΙΚΟΤΟΥ!!!
    Ναι αλλα ξερεις πολλα πιτσιρικια να τα βλεπουν στις 9-10 το βραδυ?Και μην το επικεντρωνεις στην Ελλαδα.Ειναι γενικο το θεμα.Το βιβλιο πωλειται παγκοσμιως.Και αυτο που λες ειναι μερος του προβληματος.Απλα εγω αναφερθηκα σε κατι που απευθυνεται σχεδον αποκλειστικα σε παιδια.

και πάλι λέω οτι καλα έκανες και το άνοιξες αφου σε απασχολει οσο πολυ το θέμα
    Ηθελα να δω εντυπωσεις και φυσικα να εκφρασω την αποψη μου.Και παλι λεω οτι απο οτι βλεπεις ειναι πολλες οι αποψεις.Αν και δεν ηταν προθεση μου η κριτικη των ομοφυλοφιλων αλλα της συγκεκριμενης δηλωσης.

ειναι τραγικό ενα θρεντ για ενα ανυπαρκτο θέμα να έχει 10 σελιδες και οταν ποστάρει ενανς νεος αναβάτης (θυμομαστε πως ειναι να εισαι νεος αναβάτης???? ) να ειναι γεμάτο ειρωνίες, πλακιτσα, spam....ειναι τραγικό!!!!
    Υπαρχει η ενοτητα για τα οδηγικα hints and tips να παει να διαβασει.Ειναι μια ενοτητα του φορουμ οχι καθαρα για μοτο.Αν ειναι υπαρκτο ή οχι θεμα ειναι προσωπικη αποψη του καθενα.Μπορουσες να μην ποσταρεις

Παρολα αυτα δεν σε ειδα να κανεις αντιστοιχο θεμα πχ στο ποστ για την επιλογη χρωματος του hayabusa(τυχαια αναφορα)που εχει αρκετες παραπανω απαντησεις και κινηση.Αλλα ισως σου φαινεται καλο για εναν νεο αναβατη.

Στην τελικη να κλεισουνε ολες οι ενοτητες που δεν εχουν να κανουν με θεματα μοτοσυκλετας.Να ειμαστε μηχανοβιοι με ολη την σημασια της λεξης και να γραφουμε κοινωνικα φαινομενα στα @@ μας.

Το thread αυτο δεν νομιζω οτι απαγορευει σε κανεναν να ποσταρει σε αλλα θεματα.Δηλαδη εγω και οι υπολοιποι εδω δεν ειπαμε τιποτα πουθενα αλλου?Δεν πιασαμε αλλα θεματα?
    Και ειναι αλλο το μας ενδιαφερει,ναι με ενδιαφερει προσωπικα αυτη η παγκοσμια ταση να επιβαλλουμε τετοια πραγματα στα μικρα παιδια και αλλο δεν κανουμε αλλη δουλεια απο το να κυνηγαμε φαντασματα.

Δεν θεωρω τον εαυτο μου καταλληλο να συμβουλευσει νεους οδηγους περα απο απολυτως βασικα πραγματα τα οποια υπαρχουνε σε αλλη ενοτητα.Και κατα πασα πιθανοτητα αυτο ισχυει για την συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα.Και δεν νομιζω να πιανει και πολυ.Σημερα βρηκα παλι το 19χρονο φιλαρακι μου τον Ηλια να οδηγαει χωρις κρανος.Τον εκραξα για 1000στη φορα.Του εχω δειξει κατεστραμενο κρανος μου κτλ.Τι λες να τον δειρω να βαλει μυαλο?

Λιγο

Διαμαχες παει χαλαρα

Ρε αγόρι εινα ανάγκη να συζητάμε μόνο για το ένα απο τα προβλήματα?
    θα ήταν μονότονο!
    να μιλάμε για τα πάντα αλλα....

Και τί μας εμποδίζει να έχουμε τύψεις ενώ ταυτόχρονα μιλάμε για ένα άλλο θέμα?
    τιποτα δεν μας εμποδίζει! αλλα ΕΧΟΥΜΕ τυψεις?.....

και δέν μιλάμε για τον μάγο αλλα με αφορμή αυτό, μιλάμε για τα όρια που πρέπει ή δεν πρέπει να θέτουμε στη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών
    και εγω για ποιο πράγμα μιλούσα?

Και ναι υπερβάλλεις
    άλλα λίγο
    θα προσπαθήσω αλλη φορά να υπερβάλω περισσοτερο.....

υγ: τωρα που το θυμηθικα...ΜΠΑ?!?!?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ(TROOPER), ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ?!?!?!?

:rotflmao:

Αμα ηταν ανυπαρκτο θεμα με ανυπαρκτες συνεπειες δεν θα το εβγαζε στην φορα η μανταμ.

Συλλογικα υπηρξαν πολλες αποψεις και οχι μια.

Ναι αλλα ξερεις πολλα πιτσιρικια να τα βλεπουν στις 9-10 το βραδυ?Και μην το επικεντρωνεις στην Ελλαδα.Ειναι γενικο το θεμα.Το βιβλιο πωλειται παγκοσμιως.Και αυτο που λες ειναι μερος του προβληματος.Απλα εγω αναφερθηκα σε κατι που απευθυνεται σχεδον αποκλειστικα σε παιδια.

Ηθελα να δω εντυπωσεις και φυσικα να εκφρασω την αποψη μου.Και παλι λεω οτι απο οτι βλεπεις ειναι πολλες οι αποψεις.Αν και δεν ηταν προθεση μου η κριτικη των ομοφυλοφιλων αλλα της συγκεκριμενης δηλωσης.

Υπαρχει η ενοτητα για τα οδηγικα hints and tips να παει να διαβασει.Ειναι μια ενοτητα του φορουμ οχι καθαρα για μοτο.Αν ειναι υπαρκτο ή οχι θεμα ειναι προσωπικη αποψη του καθενα.Μπορουσες να μην ποσταρεις

Παρολα αυτα δεν σε ειδα να κανεις αντιστοιχο θεμα πχ στο ποστ για την επιλογη χρωματος του hayabusa(τυχαια αναφορα)που εχει αρκετες παραπανω απαντησεις και κινηση.Αλλα ισως σου φαινεται καλο για εναν νεο αναβατη.

Στην τελικη να κλεισουνε ολες οι ενοτητες που δεν εχουν να κανουν με θεματα μοτοσυκλετας.Να ειμαστε μηχανοβιοι με ολη την σημασια της λεξης και να γραφουμε κοινωνικα φαινομενα στα @@ μας.

Το thread αυτο δεν νομιζω οτι απαγορευει σε κανεναν να ποσταρει σε αλλα θεματα.Δηλαδη εγω και οι υπολοιποι εδω δεν ειπαμε τιποτα πουθενα αλλου?Δεν πιασαμε αλλα θεματα?
    Και ειναι αλλο το μας ενδιαφερει,ναι με ενδιαφερει προσωπικα αυτη η παγκοσμια ταση να επιβαλλουμε τετοια πραγματα στα μικρα παιδια και αλλο δεν κανουμε αλλη δουλεια απο το να κυνηγαμε φαντασματα.

Δεν θεωρω τον εαυτο μου καταλληλο να συμβουλευσει νεους οδηγους περα απο απολυτως βασικα πραγματα τα οποια υπαρχουνε σε αλλη ενοτητα.Και κατα πασα πιθανοτητα αυτο ισχυει για την συντριπτικη πλειοψηφια εδω μεσα.Και δεν νομιζω να πιανει και πολυ.Σημερα βρηκα παλι το 19χρονο φιλαρακι μου τον Ηλια να οδηγαει χωρις κρανος.Τον εκραξα για 1000στη φορα.Του εχω δειξει κατεστραμενο κρανος μου κτλ.Τι λες να τον δειρω να βαλει μυαλο?

Λιγο
    το αφήνουμε εδω....εξαλλου αρχισα παλι το spam... μαλλον επιασε το χαπακι που πηρα!

το αφήνουμε εδω....εξαλλου αρχισα παλι το spam... μαλλον επιασε το χαπακι που πηρα!

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Μια μικρή διόρθωση, μιας και θέλετε επιστήμη...

Ναι τα έμβρυα είναι ίδια - αλλά είναι ΟΛΑ κορίτσια, μέχρι να αποφασιστεί αν τελικά θα γίνει αρσενικό...

απογοητευτήκατε ε , κι εγώ όταν το είχα μάθει

Αλλα μερικοι ειναι πολυ αναποφασιστοι ε;

:rotflmao:
    victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Ρε παιδιά, θα πω κι εγώ τι γνώμη μου συνοπτικά αλλά μάλλον η εισαγωγή θα είναι μεγαλύτερη.
    Δεν έχω την πρόθεση να την πω σε κανένα-μια. Δεν θα απαντήσω σε όσους διαφωνούν με την άποψή μου. Θα παραδεχτώ ότι είναι τεράστιο θέμα και ούτε από κοντά δεν μπορεί να εξαντληθεί. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον θέμα, υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία, έχει προεκτάσεις σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής και έχει ιστορία μεγαλύτερη από αυτή του ανθρώπινου είδους. Η ταπεινή (παρότι όχι ταπεινά κατατεθημένη) άποψή μου γενικά είναι αυτή (ε, ρε τι θα ακούσω τη Δευτέραααα λέμεεεε)...
    -Ποτέ στην ιστορία δεν είχε ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό όπως σήμερα η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ με την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.
    -Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε συγκεκριμένη απάντηση στις ελεύθερες ακομπλεξάριστες σεξουαλικές προτιμήσεις ενώ διαρκώς και σε κάθε κοινωνία υπήρχε καθεστωτική αντίληψη με βάση τις κοινωνικές κατασκευες του κάθε καθεστώτος (βλέπε κοινωνική πλειοψηφία).
    -Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχε τόσο σεξουαλικό ΣΤΥΛ που να διεκδικεί τις δάφνες της απελευθερωμένης σεξουαλικότητας.
    -Κάθε κοινωνία έχει τα κομπλεξ της και την καθεστωτική σεξουαλικότητά της καίγοντας τις κάθε φορά μάγισσες.
    -Δεν με αφορούν οι Life style ομοφυλόφυλλοι-ες ούτε τα λοιπά ψώνια αυτής της κατηγορίας όποια σεξουαλική προτίμησει και αν έχουν.
    -Από τότε που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ η ψυχολογία έγινε η πιο χρήσιμη επιστήμη του καθεστώτος.
    -Αν η σεξουαλικότητα ήταν μόνο διείσδηση (πάει η απόπειρα σωστής ορθογραφίας) ή αναπαραγωγή, οι καύλες θα ονομαζόντουσαν έρωτας (και σήμερα μάλλον έτσι γίνεται κατανοητό από την πλειοψηφία).
    -Όλες οι νέες εξουσίες (για να ξεπεράσουν τις προηγούμενες) επέβαλλαν ένα νεο καθεστώς αντιμετώπισης των φύλλων (με το αντρικό στο ρόλο του κυρίαρχου) και ενα νέο καθεστώς σεξουαλικών προτύπων.

* Το AIDS ήταν η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου οι «περισσότερες πιθανότητες» να αρρωστήσεις ονομάστηκε ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Οι πρώτοι που κατηγορήθηκαν ήταν πουερτορικανοί ή κοσταρικανοί μετανάστες (δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά αν είναι το τσεκάρω).

-Οι μεγαλύτερη εχθροί της ομοφυλοφιλίας και της γυναικείας απελευθέρωσης (όχι μέσω του life style για την πραγματική μιλάω) είναι οι παππάδες... Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΥΓ. Στηρίζω trooper (μάλλον). Η ιστορία των σωμάτων γράφτηκε και αυτή από τους νικητές... Και για την ώρα δεν είμαι σε αυτούς... Δηλαδή καμία σχέση με το Χαρρυ Πότερ... Οπότε άμα θέτε ξουρίστε το και τα λέμε κι από κοντά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτον εδω να τον βαλουμε να κανει παρεα με τον uriah heep ??πολυ γελιο δεν θα εχει ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.το ονομα και των 2 ειναι βασιλης!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spank.gif 
Προβολές:	33 
Μέγεθος:	26,6 KB 
ID:	110131

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Iggy Pop and the Stooges...χτες
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 15:55
  2. and the winner issssssss (again....)
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2006, 15:42
  3. And the Oscar goes to&#8230;.
    από bugsbunny στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 19:37
  4. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04
  5. MotoGP Oλλανδιας - ΑSSEN - and the winner is....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2005, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF