Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 193

Θέμα: Κυριακη 11-11 γενικη ΧΩΜΑΤΙΝΗ εξορμηση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

όχι το ΤΕΛΟΣ αλλά το τέλος της βόλτας μεταξύ εμού,εσού και του Σπύρου (....και με το που βγλαινουμε από το νεράκι....)

Μετά σκέψου την νέα παραφθορά του nick σου....:smilea:

Μπερδευουν μαλλον τα καρμπυρατερ μου και δε σε πιανω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    αυτός που τα παιξε μάλλον έχει πέσει για ύπνους.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    όπως έχει τη μύγα, μπυριάζεται

δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα :a13:
    τί διάολο .. κάμερες έχει το σπίτι

είσαι κακεντρεχής και κακοήθης !!! άκου εκεί "κάποιοι τα παίξανε" ... ΕΛΙΩΣΑ λέμε ... πρώτη φορά είχαν ιδρώσει έτσι τα γάντια μου. Είχα λαχανιάσει μέσα από το κράνος ... την είχα δει και στην αρχή άνετος και ωραίος με ανοιχτή την ζελατίνα ... μέχρι που άρχησαν να περνούν μπροστά μου τα κατέμια σκάβοντας το έδαφος ... μέσα στο μισάωρο ήμουν ζωντανός νεκρός και πάνω που σε καταβάλλει η κουράση, αρχίζουν και οι αγοροπωλησίες οικοπέδων. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνα τόσο γέλιο με τις σαβούρες των άλλων και τις δικές μου !!!
    είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι ...

Ευχαριστώ την παρέα για τις συμβουλές (ψυχολογική υποστήριξη) και την υπομονή σε κουλάδια σαν την πάρτη μου.

Υ.Γ: Θα επαναφέρω το θηρίο στην αρχική του κατάσταση, θα ξεφορτωθώ τα φαγωμένα λάστιχα που είχαν γίνει slick με την λάσπη, θα περάσω τα (ποιά λάστιχα ήταν να δεις ???) michelin Τ36 ??? .... και θα τα ξαναπούμε ... γιατί όπως είπαμε ..... είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
    όπως έχει τη μύγα, μπυριάζεται

δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μένα :a13:
    τί διάολο .. κάμερες έχει το σπίτι

είσαι κακεντρεχής και κακοήθης !!! άκου εκεί "κάποιοι τα παίξανε" ... ΕΛΙΩΣΑ λέμε ... πρώτη φορά είχαν ιδρώσει έτσι τα γάντια μου. Είχα λαχανιάσει μέσα από το κράνος ... την είχα δει και στην αρχή άνετος και ωραίος με ανοιχτή την ζελατίνα ... μέχρι που άρχησαν να περνούν μπροστά μου τα κατέμια σκάβοντας το έδαφος ... μέσα στο μισάωρο ήμουν ζωντανός νεκρός και πάνω που σε καταβάλλει η κουράση, αρχίζουν και οι αγοροπωλησίες οικοπέδων. Πλάκα πλάκα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνα τόσο γέλιο με τις σαβούρες των άλλων και τις δικές μου !!!
    είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι ...

Ευχαριστώ την παρέα για τις συμβουλές (ψυχολογική υποστήριξη) και την υπομονή σε κουλάδια σαν την πάρτη μου.

Υ.Γ: Θα επαναφέρω το θηρίο στην αρχική του κατάσταση, θα ξεφορτωθώ τα φαγωμένα λάστιχα που είχαν γίνει slick με την λάσπη, θα περάσω τα (ποιά λάστιχα ήταν να δεις ???) michelin Τ36 ??? .... και θα τα ξαναπούμε ... γιατί όπως είπαμε ..... είναι τρελοί αυτοί οι χωμάτινοι.

Κατά τα άλλα ελπίζουμε να σου κολλήσαμε το μικρόβιο τελικά! Αν δεν κάνω λάθος είσαι με το dr650 που είχες έρθει ε;
    Και χωμάτινα λάστιχα να μπείς θα απέχεις αρκετά από το fun ενός χωμάτινου καθαρού των 100 κιλών και δεν θα εξελιχθείς όπως πρέπει.

Και αφού κανένας δεν γράφει τον επίλογο επιτρέψτε μου:

Κατά τις 10 είχαμε μαζευτεί στο γνωστό περίπτερο της BP:

(χωμάτινα) Katanas, tati, zubitos, dimchios, dirtbird, zid, papasouzas, trickster
    (με σχετικά χωμάτινα) χωμάτινος and friend (σόρρυ δεν έπιασα όνομα)
    (με μαστόδοντα) sas (με χωμάτινα λάστιχα ευτυχώς), spy, dimzab, matsamitsou

μετά από ένα σεβαστό αριθμό γύρων στα πιστάκια της Βαρυμπόμπης τυπικό ζέσταμα ουσιαστικά περάσαμε το εύκολο tunnel από τις γραμμές του τραίνου και κάναμε κανά 2 γύρους μερικοί και στο πιστάκι των ποδηλατών (yeah baby!). Εκεί και μετά την αγορά οικοπέδου το πρόγραμμα περιέλαμβανε λούνα πάρκ και τελικά μετά από ασφάλτινη παράκαμψη για να μην βγούμε βασιλικά στη πηγή.

Τα παιδιά που ήταν νέα τα πήγαν ομολογουμένως καλά, βέβαια τους αδικήσαν τα λαστιχά τους και το βάρος των μηχανών τους αλλά νομίζω το fun ήταν μεγαλύτερο. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε με ποιό σωστά μοτόρια.

Ευχαριστώ για την παρέα όλων!

P.S. κάποιοι κύριοι διασπαστήκαν από την βασική παρέα και παίζαν μόνοι τους.
    P.S2 κάποιον κύριο τον περιμένω να μου ρυθμίσει το sag
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

kati εχει η συνδεση μου ή το φορουμ παει με σκασμενα και τα δυο λάστιχα;

εχθες ηταν απο τις πιο ηπιες "μονοπαταδικα" βολτες αλλα απο τις πιο διασκεδαστικές!

στα πιστακια ψιλολιώσαμε, το χώμα είχε απίστευτο γκρίπ και γενικοτερα το εργαλειο μου εσκιζε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε (μια αλλαγη θελω στη βελονα παλι γιατι στα σαμαρια βηχει)

@τατι εχεις βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ και με τις στροφές, μολις κανεςι κανενα γυρολογιο σε Σουπερ Μοταρντ θα βρεις αυτο που σου λέιπει (απο τα λιγα πραγματα που η ασφαλτινη οδηγηση αβανταρει την χωματινη)

@τρικστερ μου εδωσες το μηχανακι σου μπας και γλυκαθω με τα 2Τ και εγώ λάτρεψα ακομα πεισσοτερο τα 4Τ και δη την νταλικα μου... ρε φίλε τι νέυρο είναι αυτό έφυγα πίσω ξεκολλησαν τα ποδια απο τα μαρσπιέ με ενα δεξι χερι στο γκαζι ειχα μεινει... στο τσακ δεν ξαπλωσα!

@βρωμοπουλοΣωτήριε, εκεί που πήγες να σωσεις την υπολειψη των 2Τ στα ματια και στον καρπο μου με αυτο το μηχανακι που μαλλον ηλεκτρικο ειναι και το φορτιζεις τα βραδια με τον φορτιστη του κινητου... με εκανες να τρελαθω απο το αγχος του πρωταρη που πρωτοκαβαλαει και οταν σταματαει κανει την μαλακια (ξεχναει ταχυτητα μεσα) εγω απλά ξέχασα πως στην ουσια δεν ειναι "μονωμενο" το κιβωτιο και αφου ξεκαβαλλησα για αγνωστο λογο μεχρι τωρα μαρσαρησα και το κατσικι ('ή τραγος ) πήγε να ζευγαρωσει με την γιδα του απο πάνω

γαμωτο και θα βγαζαμε ενα 2,5 αρακι μουρλιααααααα, οτι πρεπει για μενα!

@ματσαμιτσου πάρα πολυ καλός για πρωτη επαφη με το χωμα και με τετοια λαστιχα... δεν το φοβασε και αυτο ειναι το σημαντικοτερο, τωρα για τις γρατζουνιές... όυτε στον παπά! του τρικστερ η παρθενικη θα φθασε τα 2 κατοσταρικα τοτε...

βαλε πισω Τ63 και μπροστινο ΜΤ21 πιρελλι, διαβαζει καλυτερα! ή πές στην Τατι να σου δωσει μισοτιμης τα δικα της που εχουν ψωμι και να βαλει αυτη κατι πιο extreme (εχω εξεληχθει σε μεγαλος νταβας με φαινεται )

@ντιμ... τι να πω... απλά προσπαθουσα να καταλαβω αν ο ταπας ειναι "δικος μας" μεχρι να καταλαβω οτι εισαι εσυ! τρεϊλ ραϊντ ασυζητητι... ετσι για να κολλησεις κι εναν αριθμο πανω... οσο για το πως θα πλοηγησεις... απο κοντα αυτα!

@SAS πολυ εξοικειωμενο σε βρηκα απο παλιοτερα... σιγουρα δεν προπονησε μονο σου;

@ντιμζαπ... ελα ελα ευκαιρια ειναι σου λεω... παρτο μην το προλαβει κανεις αλλος!

@SPY θα θελα να ξερα γιατι εβαλες ανακεε... αφου εισαι φτιαγμενος για continental!

ευχαριστω όλους σας για την υπέροχη παρέα (μπορει να μην ειπαμε και πολλα πραγματα, τα χαμογελα ομως φθανουν με το παραπανω) ειναι και η η εικονα που μενει συνηθως πολυ πιο πλουσια σε συναισθηματα

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    όλα ήταν ωραία, η παρέα τέλεια......αν και στα μικρά την χαλάσαμε λίγο αφόύ τους περιορίσαμε σε διαδρομές.

ευχαριστώ για τα tips

Όλα καλά, όλα ανθηρά..

γιά έλα να γινόμαστε πολλές

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    όλα ήταν ωραία, η παρέα τέλεια......αν και στα μικρά την χαλάσαμε λίγο αφόύ τους περιορίσαμε σε διαδρομές.

ευχαριστώ για τα tips
    οταν κανονίζονται τετοιες βολτες δεν ισχύει κατι τέτοιο!!!!!!

αλλιώς τα μικρα΄θα κανόνιζαν πριβέ καταστάσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    οταν κανονίζονται τετοιες βολτες δεν ισχύει κατι τέτοιο!!!!!!

αλλιώς τα μικρα΄θα κανόνιζαν πριβέ καταστάσεις

Εχμ, sorry κιολας αλλα επειδη αναφερθηκε 1-2 φορες!

Υπηρξε προβλημα, ή τελωσπάντων "χαλάστηκαν" καποιοι επειδη "εσπασε" η "παρέα"?

Θελω να μου απαντησετε, να το συζητησουμε και αν υπαρχει λογος να απολογηθω να το κανω!

Δε θελω να αιωρείται τίποτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

@ντιμ... τι να πω... απλά προσπαθουσα να καταλαβω αν ο ταπας ειναι "δικος μας" μεχρι να καταλαβω οτι εισαι εσυ! τρεϊλ ραϊντ ασυζητητι... ετσι για να κολλησεις κι εναν αριθμο πανω... οσο για το πως θα πλοηγησεις... απο κοντα αυτα!

σε ευχαριστω πολυ Σταυρο!

Για ΟΛΑ!

Ωραία περάσαμε, λασπώσαμε τα μηχανάκια μας, λασπωθήκαμε και εμείς. Μπράβο στον Σταύρο για την ιδέα

ΥΓ1: Με τακούνια δεν έχει πλάκα...

ΥΓ2: Όσο για τα άτομα που μου δάνεισαν τα μηχανάκια τους, ένα έχω να πω....ΜΑΜΙΕΣΤΕ...που θα με βάλετε σε έξοδα πριν την ώρα τους....

(πολλά ευχαριστώ)

ΥΓ: Άντε Μήτσο, πότε με το καλό το 250?
    ---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Ωραία περάσαμε, λασπώσαμε τα μηχανάκια μας, λασπωθήκαμε και εμείς. Μπράβο στον Σταύρο για την ιδέα

ΥΓ1: Με τακούνια δεν έχει πλάκα...

ΥΓ2: Όσο για τα άτομα που μου δάνεισαν τα μηχανάκια τους, ένα έχω να πω....ΜΑΜΙΕΣΤΕ...που θα με βάλετε σε έξοδα πριν την ώρα τους....

(πολλά ευχαριστώ)

ΥΓ: Άντε Μήτσο, πότε με το καλό το 250?

Κανε λιγο υπομονη, μαζεψε φραγκα και κατα την ανοιξη μερια παρε το δικο μου να παω για το...

300 :a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

300 :a13:

Καλά ρε κάθε μέρα θα ανεβαίνεις και 50cc ???
    ---Dum spiro, spero---

ρε πας καλα;

ποιος χαλαστηκε;

ποια παρεα εσπασε;

άλλωστε ο dirtbird ουδεποτε εγραψε στο παρων θρεντ... ειχε εξαρχης δικο του προγραμμα (ω σαν αθλητης που ειναι ) κι εσυ ακολουθεις 1ον επειδη φορτωνεται μαζι τα μοτορια σας και 2ον επειδη εισαι σε φαση εντατικης προπονησης προετοιμασιας!

μου αρεσει που καθομαι και σε δικαιολογω σε εσενα!

οι βολτες οι χωματινες και δη σε μια πλαγια διαφερουν απο τις ασφαλτινες...οταν ο καθενας εχει να κανει μια προσωπικη εργασια σεταρισματος ή ειδικης τεχνικης προκειμενου να βελτιωσει κατι συγκεκριμενο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster

Θελω να μου απαντησετε, να το συζητησουμε και αν υπαρχει λογος να απολογηθω να το κανω!

Δε θελω να αιωρείται τίποτα!

όχι ρε αγόρι, μια παρέα είμαστε... περιπαιχτικά το είπα εγώ πάντως..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 19/11 - Βόλτα με το KTM Club
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2006, 18:03
  2. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 17:22