Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 155

Θέμα: Γελοια παραβαση....

παντως σε κατι παρομοιο που ειχαν ορεξη τα οργανα... ειχα παει δικαστηριο και βγηκα αθωος λογω αοριστιας κατηγορητηριου δηλαδη ναι μεν οδηγουσα επικινδυνα αλλα επειδη δεν εγραφε τι ακριβως εκανα δεν μπορουσαν να βγαλουν αποφαση που να στεκει εσυ μπορεις να ισχυριστεις οτι θελεις μιας και το οργανο... σιγουρα δεν θα ειναι εκει αλλα και την αληθεια να πεις παλι σωστος εισαι αφου δεν εκανες τιποτα!νομιζω πανω στην κληση οριζει μια μερα δικασιμο στο πταισματοδικειο ταδε..!
    βεβαια ειναι και λιγο ρισκο αλλα στην θεση σου με 350ε φεσι και αφαιρεση 1 μηνα θα το επαιρνα ανετα!καλη επιτυχια με τους τυροπιτες!

Zήτησα απο την ΑΜΟΤΟΕ και μου έστειλαν βαβαίωση οτι είμαι αθλητης κ οτι 8,9/12 λαμβάνω μέρος σε αγώνα.Το θέμα είναι αν θα το δεκτούν στη ΓΑΔΑ.
    Σκεφτομαι πλέον να βάλω την μεταλική πινακίδα μόνιμα διότι για προπόνηση πάω καβάλα αλλα και κατα τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει περίπτωση να πάρουμε κλήση και εδώ το θέμα θέλει ψάξιμο διοτι σύμφωνα με τον κανονισμό, όποιος κάνει τροχαία παράβαση κατα τη διάρκεια του αγώνα και πάρει κλήση απο την αστυνομία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!!! 9 στους 10 εχουμε πλαστική πινακίδα και το ξέρω οτι είναι τραβηγμένη η σκέψη μου αυτή αλλα όλα είναι πιθανα.
    Απο την άλλη μεριά σε περίπτωση που σπάσει το φτερο, όπως έγινε σε εμένα χθές στον αγώνα μάλλον μετά απο πτώση, χάνεις την γνήσια πινακίδα....

φίλε DimChios δεν ξερω τι πρέπει να κάνουμε. Δέν ρώτησα αλλα αν έχεις την πινακίδα στην τσάντα τυπικά δεν είσαι νόμιμος αλλα είναι πολύ πιο πιθανό να την γλυτώσεις.

προσπαθησα 3 φορες να μιλησω με τον διοικητη και δεν μου το επετρεψαν διοτη δεν δεχοταν οντας πολυ απασχολημενος

την μια φορα μαλιστα βγηκε απο το γραφειο του ο Λεβεντης ο πολιτικος με χαμογελο μεχρι τα αυτια...

τελικα μετα απο πιεσεις στην γραμματεα του μου πΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ πως εκτελει ανωθεν εντολες να αποκρουει οιονδηποτε θελει να απασχολησει τον διοικητη για θεματα παραβασεων

και πως στο γραφειο παραπονων ο αξιωματικος ηταν εξουσιοδοτημενος απο τον διοικητη α αποφασιζει για την καθε περιπτωση

στη δικια μου περιπτωση η αποφαση ηταν "αβασιμοι ισχυρισμοι"

οτι καταλαβενετε καταλαβαινω...

περασα απο το δικηγωρο μου και μου ειπε, δικαστικως τα εξοδα μονο του διακαστηριου υπερβαινουν τα 350 ευρα αν και θα τους κερδισουμε 100%

χωρις δικηγωρο μπορω να παω αλλα κορανα γραμματα, και ισως τα 700 γινουν 1500

οποτε να πανε να γαμηθουνε, πληρωσα τα 3,5 και θα βαλω εναν καθρεφτη να βλεπω ποτε με ακολουθει γαμωμπατσος

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    :a37:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    :a37:
    Θες βοήθεια??

:a015:

Μακάρι να συνέφερε να κάνεις κάτι.. αλλά δυστυχώς το καθίκι δε θα μάθει να κάνει σωστά τη δουλειά του..
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Θες βοήθεια??

:a015:

Μακάρι να συνέφερε να κάνεις κάτι.. αλλά δυστυχώς το καθίκι δε θα μάθει να κάνει σωστά τη δουλειά του..
    Ε μα έλεος πια , η μλκια τους δεν έχει όρια. Θα καταλήξουμε το 2000+ να τρέχουμε στα βουνά για τα αυτονόητα.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Ε μα έλεος πια , η μλκια τους δεν έχει όρια. Θα καταλήξουμε το 2000+ να τρέχουμε στα βουνά για τα αυτονόητα.
    δυστηχως ετσι ειναι

αυτος ο εισπρακτικος μηχανισμος δουλευει αψογα... σε καθε περιπτωση εισαι ο χαμενος

αχχ ελλαδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Για το ΜΠουτσο ολοι τους!

Α στο διαολο μλκες!

Γ@μ@ τα... Τι να πεις...

Σταύρο υπομονή...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σταυρο χεστους.

Παιδια κοιταχτε αυτο τον καιρο να μην τρωμε χαζοκλησεις γιατι ολα τα σταμπαρισμενα μπλοκα ειναι καθε μερα εκει για να κανουν Χριστουγεννα με τα λεφτα μας.

μάλιστα....

αν την είχα φάει εγώ, και η κατάληξη ήταν αυτή, θα έγραφα μια επιστολή διαμαρτυρίας, όσον το δυνατό καλύτερη τεκμηριωμένη, με όμορφο ύφος (οχι υβριστικό) αφενός αλλά καυστικότατη αφετέρου (με άλλα λόγια, να τους ξέχεζα ευγενικά ), οχι μόνο για τη συγκεκριμένη παράβαση, αλλά γενικότερα για την αντιμετώπιση και την ασχετοσύνη και την κατάχρηση της "εξουσίας" απο μερικά "όργανα" περιορισμένης ευθύνης.
    Θα την έστελνα στη ΓΑΔΑ, και γιατί όχι, με κοινοποίηση σε κανα περιοδικό και στο φόρουμ, να το καταλάβουν όμως οτι τους ξεμπροστιάζεις σε πολλές χιλιάδες αναγνωστών (ή μελλών φόρουμ), έτσι ρε φίλε, αισταδιαλα πια..

καραγκιοζηδες
    υπομονη παιδια γιατι δυστυχως εχουμε να διαβασουμε ακομα πολλα τετοια
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και μετα μιλαμε για δικαιοσυνη...
    και στον δρομο και παντου...

το ξερουν οτι εισαι ο χαμενος (οτι και αν γινει) και το εκμεταλλευονται δεοντως....

υπομονη ρε Σταυρο...
    λεφτα ειναι τα π0υστικα δε πα'να γ@μηθουνε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μιλαμε για θυμο !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γελοια Μικρα Λαθη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •