Σελίδα 9 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δηλαδη ρε Μητσο το προβλημα σου ειναι το μαγαζι και μονο;
    Μηπως το να πας σε αλλο μαγαζι εχει να κανει και με το γεγονος οτι θες να εισαι μονο με αυτους που γουσταρεις;
    Δενκακο ολοι αυτο θα θελαμε κατα βαθος.
    Μιλα ντομπρα ρε μαλακα δεν θα σε μαλωσουμε....

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ????

ΠΑΣ ΚΑΛΑ???
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ???

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΘΕΛΩ???

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!

ΜΗ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!

EDIT: ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ! ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    re guys iremia..

pame gia ipno kai ta lete avrio me tin iremia sas..

min tsakoneste san malakes tetoia ora..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

min tsakoneste
    Egw file de se eipa "mhn tsakwneste".....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Μιάς και ήμουν παρών προχθές(και στο Δέλεαρ και στην ταβέρνα που ακολούθησε)να πω κι εγώ δυο πραγματάκια.

Κατ΄αρχήν για το Δέλεαρ.Ίσως και να είμαι μαθημένος από τίς τιμές τής επαρχίας,μού φαίνεται εξωφρενικό το 3,80 για το νες καφέ,σε συνδυασμό με τη στάση "δεν κερνάω ούτε οδοντογλυφίδα" τού μαγαζιού.
    Συμφωνώ επίσης με τον Δημέτρη,που άνοιξε το θρεντ,για τη συμπεριφορά τών ανθρώπων εκεί,σε κάπιες περιπτώσεις.Πράγματι,είναι σπαστικό να σε κάνει να αισθάνεσαι απατεώνας,περιμένοντας να πληρωθεί πριν σού δώσει την παραγγελία σου,όσο κι αν στο παρελθόν τού έχει φύγει κόσμος.
    Στο κάτω κάτω,ένας καλός σερβιτόρος θα δείξει ΚΑΙ εκεί την αξία του.Είτε δηλαδή τού ξεφύγουνε μερικά λαμόγια μηχανόβιοι είτε κάποιο δικαστικοί από παραδίπλα.

Και πάμε στο δεύτερο και σημαντικότερο.Ξέρετε τι μού ήρθε στο μυαλό,διαβάζοντας τα μηνύματά σας;Η κλίκα!!Που το κάναμε χάζι πριν από λίγο καιρό.Ήμαρτον ρε παιδιά!

Χρήστο μου,πικράθηκες στενοχωρήθηκες που φύγαμε και σάς αφήσαμε σύξυλους.Κι εσύ Γιώργο και Λεωνίδα(που ακολουθήσατε τούς αποχωρήσαντες)συμφωνείτε σε γενικές γραμμές ότι αυτό δεν ήταν σωστό.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΩ!Η γνώμη μου όμως είναι η εξής....

Έρχομαι σ'ενα χώρο που ξέρω ότι θα συναντήσω γνωστούς και άγνωστους,θα καλαμπουρίσω κλπ.Κάθε Δευτέρα,σαν από έθιμο,αυτό το πράγμα.Ωραία.
    Δεν έχω δώσει ραντεβού με κανέναν,δεν περιμένω κάποιον.....και με πιάνει πείνα.Και δε γουστάρω το καθιερωμένο κλαμπ,αλλά κάτι με την ίδια,ή και παραπάνω χοληστερίνη,κι επίσης γουστάρω ταβέρνα.Και το προτείνω.
    Και σηκώνεται όλο το μαγαζί και φεύγει διότι βρίσκει την ιδέα μου καλή.Όλο.εκτός από δυο τρία παιδιά που δεν γουστάρουν και που θεωρούν ότι θα ήταν καλό να κάτσουμε(έστω κι αν δεν μάς πολυαρέσει)διότι ΙΣΩΣ έρθουν και κάποιο νέοι στο φόρουμ για να μάς γνωρίσουν.Αυτό όμως εγώ δεν το ξέρω και φεύγω.Και τι μένει;Η παρεξήγηση."Μάς παρατήσατε".
    Είναι έτσι ρε παιδιά;Εσάς είναι που παρατήσαμε;Αυτό αισθάνεσθε;
    Εγώ σαν Βαγγέλης-και πολλοί από σάς απ' όσο σάς ξέρω-το γουστάρω το απρογραμμάτιστο,το απρόσμενο.Την καβαλάω και φεύγω δηλαδή.
    Όπως έφυγα κι εγώ,μαζί με τη γυναικα μου,με τα παιδιά που ήρθαν στον Πόρο την περασμένη βδομάδα.Αφήσαμε παιδιά σκυλιά και φύγαμε.Δεν τούς παρατήσαμε όμως.Δεν φύγαμε απ' αυτούς.Απλά φύγαμε.Και περάσαμε και πολύ ωραία μάλιστα!!!
    Μην το παίρνετε προσωπικά που να πάρει!......

Όσο για την αλλαγή χώρου συνάντησης,είμαι μέσα.Αν και δεν έχω βρεθεί στίς προηγούμενες απόπειρες,ό,τι πείτε!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Πολυ πλακα.

Ρε παρτε το χαμπαρι ,ειμαστε χα'ι' μοτοσυκλετιστες και παμε μονο σε ακριβα μαγαζια.

Και την πιτα παλι στο σεφ θα την κανουμε γιατι μας πιανουν τον κωλο και μας αρεσει ολο αυτο το απροσωπο μαγαζι.

Οποιος δεν θελει να παει να κανει κακα.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    ............
    Ο Χρηστος (λυκος) θυματε λαθος οταν ερχομουν στο Δελεαρ ημουν πολυ συχνα κι εγω το θυμα που πληρωνε τα εξτρα απο τα καλοπαιδα, και αρχιδια ξεχναγανε...
    ............

Δεν ειμαι και τερας μνημονικου καρντια μου...

Θυμαμαι μονο τις δικες μου περιπτωσεις, που ημουν μπροστα...

Σιγουρα και καποιοι αλλοι εχουν πληρωσει κατα καιρους "κερατιατικα", αλλα προφανως ή ειχα φυγει ή δεν το ειδα (μιας και σ' αντιθετη περιπτωση θα συμμετειχα)...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ...

Μετα απο τοσα χρονια ΔΕΝ εχει μαθει να κανεις σωστα Quotes, μ' αποτελεσμα να θελει καποιος μια μερα για να μαζευει τα επι μερους κομματια των απαντησεων σου, για να απαντησει...

Αλλος Αλχιμηστης μας βρηκε...

:rotflmao:

Τωρα αν νομιζεις εσυ οτι ειναι πιο "γρηγορη" κι "ευκολη" η προσβαση σε μαγαζι στην Βουλιαγμενης, απ' οτι στο κεντρο, τι να πω?

Εκτος αν μετρας με τα δικα σου μετρα και σταθμα ΜΟΝΟ και ΔΕΝ σκεφτεσαι κι αυτους που θα ερθουν απο Ανατολικα προαστια, απο... απο... (μπορω ν' αναφερω δεκαδες περιοχες, αλλα δεν εχει νοημα).

Δεν θυμασαι (μιας και δεν ειχες βρεθει εκει) αλλα οι πρωτες συναντησεις του Μοτο ηταν στον "Πευκωνα".
    Ηταν ενα μαγαζι, οπου πηγαινα με τα ποδια απ' το σπιτι μου, μιας κι εμενα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ!!!
    Παρ' ολα αυτα, ημουν απ' τους πρωτους που συμφωνησε, να γινεται στο Δελεαρ, για να βολευει και τους ΑΛΛΟΥΣ !!!

Με το ιδιο σκεπτικο "απορριπτηκαν" τελικα μαγαζια οπως το "Wild think" ή το "ΝΑΙ" (οπου κοβουμε και την πιτα τα 2 τελευταια χρονια), που ειναι σαφως και πιο κοντα απο 'κει που λες!

Απ' την αλλη, "ευκολη" και "γρηγορη" προσβαση ειναι κι ενα μαγαζι στην Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, γιατι δεν το κοιταμε?

Ειχαμε πει για κατι στο κεντρο, ωστε να ΙΣΑΠΕΧΕΙ απ' ολες τις περιοχες της Αθηνας και να εχει και τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι κοντα στις τυχουσες δουλειες του οποιουδηποτε.

Βαλτε το αυτο αυτο ΚΑΛΑ στο μυαλο σας και μετα βρειτε οτι 'θετε!

Εγω θα 'μαι μαζι σας!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Η "συζήτηση" αυτή έχει ξαναγίνει πριν 1-2 χρόνια, και περιέχει και περισσότερες προτάσεις νομίζω. Ας κάνει κάποιος τον κόπο να την ξεθάψει (γιατί εγώ είμαι κουλός).
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Πως στο διαολο καταφερατε κ τσακωθηκατε μονο εσεις ξερετε

Ας πω κ εγω τη μαλακια μου λοιπον

Προσωπικα δεν μου πεφτει λογος για το θεμα, γιατι ερχομαι Δελεαρ 2-3 φορες το χρονο, οποτε καταφερνω κ να ανεβω ελλαδα.
    Σαν μαγαζι ειναι αθλιο. Η εξυπηρετηση ειναι κλαματα, η ποιοτητα φαγητου κανει το φαγητο του νοσοκομειου να δρεπει σκουφους μισελεν ΑΛΛΑ....

Χεστηκα

Αν ηταν να βγω για φαγητο, θα διαλεγα αλλο μερος, αν ηθελα καφεδακι με ομορφη θεα κ οχι εσας τα παλιορεμαλια, θα πηγαινα αλλου επισης.

Ερχομαι Δελεαρ γιατι εκει θα γνωρισω τους ανθρωπους πισω απο τα ψευδωνυμα του φορουμ. Θα επιβεβαιωσω την αποψη που εχω για καποιους κ θα διαψευσω αυτη που ειχα για καποιους αλλους. Αν αποφασιστει να γινεται καπου αλλου η συναντηση, τοτε κ παλι εκει θα ειμαι. Βεβαια η τοποθεσια του Δελεαρ με βολευει αφου ο χρονος μου παντα ειναι καπως περιορισμενος κ μενω κ Κολωνο κ με βολευει. Αλλα οπου κ να αποφασισετε μεσα ειμαι...

Ομως, μιας κ πεσαμε κ βδομαδα ψυχαναλυσης.. θα συνεχισω

Παλια θυμαμαι, καθε τριτη εσκαγε ο σερβερ απο τις φωτογραφιες της προηγουμενης κ τα πειραγματα. Υπηρχε διαχυτη η αισθηση οτι καθε δευτερα σε ενα σημειο της Αθηνας γινοταν ενα μικρο θαυμα. Καποια ετεροκλητα κ ξεκαρφωτα ατομα, περναγαν καλα. Γινονταν φιλοι με την ιδια απλοτητα κ ευκολια οπως οταν ημασταν παιδια.

Κ Χαιρομουν που ανηκα σε αυτη την παρεα, εστω κ απο μακρυα. Κ ανυπομονουσα να μπορεσω να βρω το χρονο να ανεβω κ εγω. Κ εφτανα στο σημειο να αλλαζω την αδεια μου, η να αλλαζω τα επαγγελματικα μου ραντεβου για να ''σφηνωσω'' μια Δευτερα μεσα για να μπορεσω κ εγω να βρεθω εκει.

Τωρα τι εγινε κ τα δυτεριατικα δελεαρ εγιναν κατι σαν βαρετες συζυγικες υποχρωσεις... κ ολοι ψαχνουν αφορμη να την κανουν.. Ισως εχει δικιο ο Κρουκης, ισως ο Ντιμ, ισως ο Χρηστος ισως ολοι ισως κανενας...

Οσο για το θεμα συμπεριφορας στο μαγαζι κ αν αλλο θα μας αφηνε να κανουμε τα ιδια.. μαλλον την δικια μας συμπεριφορα την εχει υπαγορευσει το ιδιο το μαγαζι. Σε ενα σοβαρο μαγαζι θα ημασταν ισως κ εμεις αντιστοιχα σοβαροι.

Τελος παντων, ειχα γραψει κ αλλα πιο συγκεκριμενα πανω σε θεατα που διαβασα σχετικα με αποχωρησεις, για μαζεμα παρεας για φαγητο κτλ, αλλα τα εσβησα. Ουτε θελω ουτε μπορω να κατηγορησω καποιον που βαρεθηκε κ εφυγε, γιατι το ιδιο ισως εκανα κ εγω. Επισης παλι δεν μπορω κ δεν θελω να κατηγορησω αυτον που εμεινε κ τα πηρε γιατι ισως εκανα κ εγω το ιδιο.

Επιμενω να πιστευω πως αυτο ειναι απλα η αφορμη. Η αιτια ειναι καπου αλλου. Κ η αληθεια ειαι παντα καπου στη μεση

Κοψτε λοιπον τις αηδιες κ σκεφτειτε που κ πως θα μαζευεστε για να ερχομαστε κ εμεις.

Ακολουθει περιληπτικο μηνυμα για οσους βαριουνται να διαβασουν το κατεβατο κ για να ανεβασω λιγακι τα μηνυματα μου γιατι εχω χαλασει τον μεσο ορο μου τωρα τελευταια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    Εγώ πάντως απο την πρώτη φορά που πήγα δελεαρ, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση και αυτός είναι και ένας λόγος που δεν έχω όρεξη να έρχομαι τις Δευτέρες... Ναι θα μου πέιτε 'η παρέα έχει σημασία'. αλλά για μένα έχει και το περιβάλλον τπυ μαγαζιού.. 'Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε στέκι

Γ@μωτο ρε παιδια! Καταρχας πριν προσπερασετε το μηνυμα αυτο, καντε ενα κοπο και ριξτε μια καλη ματια.

ΓΙΑΤΙ καθε φορα που ξεκιναει ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θεμα, πρεπει να καταληγει σε γκρινια, μουρμουρα, καυγαδες και ολοι τελικα να παρεξηγουνται;

Και σαν να μην φτανει ολο αυτο το μπαχαλο να μπαινουν και ενα σωρο χαζα σπαμ;

Περισσοτερο ομως απο ολα με πειραξε το μηνυμα του Χρηστου CRSK.
    Χρηστο ξερεις καλα οτι σε εκτιμω αλλα θεωρω το αρχικο σου μηνυμα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απαραδεκτο! "Οσοι θελετε αλλου, πατε και στα @@ μας" -αυτο ΔΕΝ ειναι αντιμετωπιση ουτε ξενου -ποσο μαλλον ενος καλου φιλου οπως ο Δημητρης.

Ειλικρινα δεν καταλαβα γιατι επιμενεις τοσο να μεινουν ολοι στο Δελεαρ; ΚΑΙ εγω το θεωρω απαραδεκτο: το σερβις ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ (απαραδεκτη η κοπελια που ειναι εκει συνηθως), το μαγαζι εντελως αθλιο αισθητικα, η προσβαση τραγικα δυσκολη.
    Δεν ειπα ποτε τιποτα ομως γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ερχομαι για το μαγαζι αλλα για τα ΠΕΝΤΕ φιλαρακια μου, και θα παω σε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι θελησουν να πανε.

Με στεναχωρει παρα πολυ καποιος να ξεκιναει μια ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ προταση ρε γαμωτο για ενα νεο χωρο (που σου ΛΕΝΕ οτι τον εχουν βρει) και να ξεκιναει μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ φιλολογια και φαγωμαρα απο ολες τις πλευρες. Ελεος! Αυτο ειναι ξεκατινιασμα ρε γμ!!!!

Γιατι πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι οτι κατι παιζει πισω απο αυτη την προταση; Ειναι δυνατον να σκεφτεστε καν τετοια πραγματα; Ειδικα για ατομα σαν τον Δημητρη; Για μενα προσωπικα ειναι τιμη να λεω οτι εχω φιλο ενα τετοιον ανθρωπο, και ξερω καλα οτι αν πει κατι το λεει εντελως ανοιχτα και ανυστεροβουλα.

Εδω το μονο που ειδα ηταν οτι χρησιμοποιηθηκε η αρχικη προταση ως αφορμη για να πει καποιος τον καημο του!

Και στην τελικη, τι παει να πει "σηκωθηκατε να φυγετε;"
    Ρε συ Χρηστο συγνωμη! Εχω εγω η κανενας αλλος υπογραψει συμβολαιο οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρεβρισκομεθα στο Δελεαρ μεχρι την 12 νυχτερινη, η οτιδηποτε αλλο;
    Ο χριστιανος σου λεει πειναγε και ΚΑΛΑ εκανε να μην θελει να φαει τη μλκια που του σερβιρουν στο Δελεαρ, οποτε εριξε την προταση και καποιοι ακολουθησαν!
    Ποιος κανει κουμαντο και λεει οτι αυτο ειναι λαθος;
    Μπορω εγω να κλαψουριζω σαν μωρο οτι ο Δημητρης η ο καθε Δημητρης μου πηρε την παρεα;

Στην τελικη υπαρχει και κατι ακομα: Ειναι ΑΛΛΟ να ερθει καποιος, να μαζεψει την παρεα σου και να φυγει, και ΑΛΛΟ να ερθει, να κατσει, να πιει παρεα και στο τελος να ριξει την προταση.
    Αφου με καλουν και ΕΠΙΛΕΓΩ να μην ΣΥΝΕΧΙΣΩ, τοτε κλεινει ΕΚΕΙ το θεμα.

Οσο για το μαγαζι δεν μπορεις ρε Χρηστο να προεξοφλεις οτι ΔΕΝ θα βρουνε. Ξερω το μαγαζι που αναφερονται, και επειδη τυχαινει να πηγαινω εκει (καποιες φορες με παρεα 15+ ατομα, ΟΛΟΙ με μηχανες), ξερω οτι εχει δυνατοτητα και διαθεση να εξυπηρετησει αλλους τοσους.
    (Και απο κερασματα αλλο τιποτα!)

Ειλικρινα με την παραπανω σταση σου μου θυμιζεις καποιους στριμμενους γερους που τους λενε να αλλαξουν καφενειο και στραβωνουν λες και τους βρισανε τη μανα, παροτι το καφενειο τους ειναι το χειροτερο του χωριου.

ΥΓ. Εχω παψει να ερχομαι τακτικα στο Δελεαρ, και ειλικρινα δεν με νοιαζει αν θα αλλαχτει το μερος η οχι -θα ερχομαι, θα δινω ΠΕΝΤΕ ευρω για ΜΙΑ μπυρα, θα βλεπω τους φιλους μου και δρομο.
    Αυτο που με πειραζει ομως ειναι οτι πλεον το moto.gr βλεπω να εχει παρει την κατω βολτα... Απο εκδρομες, απο πειραγματα, απο πλακα, απο κουβεντες ουσιας, απο απο απο....
    Και καποιοι επιμενουν να στραβωνουν με οσους θιγουν τα κακως κειμενα και να τους λενε "οξω π*στη απ την παραγκα"...

Και ειναι κριμα γιατι καποια παιδια εδω (δεν βαζω τον εαυτο μου μεσα) αξιζουν ΠΟΛΥ καλυτερης αντιμετωπισης απο αυτο ρε γμτ!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Ακολουθει περιληπτικο μηνυμα για οσους βαριουνται να διαβασουν το κατεβατο κ για να ανεβασω λιγακι τα μηνυματα μου γιατι εχω χαλασει τον μεσο ορο μου τωρα τελευταια

Ακομα αυτη η περιληψη?

Πως στο διαολο καταφερατε κ τσακωθηκατε μονο εσεις ξερετε

Πρωτα απ' ολα, προσωπικα δεν θεωρω οτι "τσακωθηκα" με καποιον...
    Οπως ακριβως μιλαω στην γυναικα μου, στις κορες μου, στους κολλητους μου κλπ για πραγματα που θεωρω (ακομα κι αν κανω λαθος) "στραβα", ετσι ακριβως μιλησα κι εδω...
    Αυτο, εχω την απαιτηση, να αναγνωριστει σαν ενδειξη φιλιας κι οχι "εχθροτητας"!

Ειδικα με το δεδομενο του οτι υπεραμυνομαι του δικαιωματος να βλεπω μια φορα την βδομαδα ΑΥΤΟΥΣ του ανθρωπους, με τους οποιους φαινεται οτι "τσακωνομαι".

....................
    Προσωπικα δεν μου πεφτει λογος για το θεμα, γιατι ερχομαι Δελεαρ 2-3 φορες το χρονο, οποτε καταφερνω κ να ανεβω ελλαδα.
    Σαν μαγαζι ειναι αθλιο. Η εξυπηρετηση ειναι κλαματα, η ποιοτητα φαγητου κανει το φαγητο του νοσοκομειου να δρεπει σκουφους μισελεν ΑΛΛΑ....

Χεστηκα

Αν ηταν να βγω για φαγητο, θα διαλεγα αλλο μερος, αν ηθελα καφεδακι με ομορφη θεα κ οχι εσας τα παλιορεμαλια, θα πηγαινα αλλου επισης.

Ερχομαι Δελεαρ γιατι εκει θα γνωρισω τους ανθρωπους πισω απο τα ψευδωνυμα του φορουμ. Θα επιβεβαιωσω την αποψη που εχω για καποιους κ θα διαψευσω αυτη που ειχα για καποιους αλλους. Αν αποφασιστει να γινεται καπου αλλου η συναντηση, τοτε κ παλι εκει θα ειμαι. Βεβαια η τοποθεσια του Δελεαρ με βολευει αφου ο χρονος μου παντα ειναι καπως περιορισμενος κ μενω κ Κολωνο κ με βολευει. Αλλα οπου κ να αποφασισετε μεσα ειμαι...

Λογος σου πεφτει, οπως πεφτει και σε ΟΛΟΥΣ που ειναι μελη του Μοτο.

That's the point man!

Λιγο-πολυ ολοι συμφωνουμε για το μαγαζι, αλλα το θεμα ειναι οτι εκει ερχονται (και προσφατα) και ατομα που ΔΕΝ εχουν προσβαση στο internet, ξεροντας οτι θα βρουν κοσμο!

............................
    Παλια θυμαμαι, καθε τριτη εσκαγε ο σερβερ απο τις φωτογραφιες της προηγουμενης κ τα πειραγματα. Υπηρχε διαχυτη η αισθηση οτι καθε δευτερα σε ενα σημειο της Αθηνας γινοταν ενα μικρο θαυμα. Καποια ετεροκλητα κ ξεκαρφωτα ατομα, περναγαν καλα. Γινονταν φιλοι με την ιδια απλοτητα κ ευκολια οπως οταν ημασταν παιδια.

Κ Χαιρομουν που ανηκα σε αυτη την παρεα, εστω κ απο μακρυα. Κ ανυπομονουσα να μπορεσω να βρω το χρονο να ανεβω κ εγω. Κ εφτανα στο σημειο να αλλαζω την αδεια μου, η να αλλαζω τα επαγγελματικα μου ραντεβου για να ''σφηνωσω'' μια Δευτερα μεσα για να μπορεσω κ εγω να βρεθω εκει.

Τωρα τι εγινε κ τα δυτεριατικα δελεαρ εγιναν κατι σαν βαρετες συζυγικες υποχρωσεις... κ ολοι ψαχνουν αφορμη να την κανουν.. Ισως εχει δικιο ο Κρουκης, ισως ο Ντιμ, ισως ο Χρηστος ισως ολοι ισως κανενας...

Οσο για το θεμα συμπεριφορας στο μαγαζι κ αν αλλο θα μας αφηνε να κανουμε τα ιδια.. μαλλον την δικια μας συμπεριφορα την εχει υπαγορευσει το ιδιο το μαγαζι. Σε ενα σοβαρο μαγαζι θα ημασταν ισως κ εμεις αντιστοιχα σοβαροι.

Καποιες στιγμες παλιοτερα εγιναν καποιες "υπερβολες" στις δημοσιευσεις φωτογραφιων, που ενοχλησαν καποιους...
    Αποτελεσμα αυτου ηταν να "κοπουν" οι φωτος απ' το Δελεαρ και καπου εκει χαθηκε κι η "Μαγεία" (προσωπικη αποψη)!

Χαθηκαν (για διαφορους λογους) και πολλοι παλιοι, χαθηκε και μεγαλο μερος απ' τον χαβαλε που γινοταν, αλλα ετσι ειναι οι ανθρωποι και μ' αυτους ζουμε και πρεπει να ζησουμε.

Πιστευω ομως οτι ακομα και ΟΛΟΙ οι "παλιοι" να εξαφανιστουν, οι συναντησεις της Δευτερας (δεν μιλαω για το Δελεαρ υποχρεωτικα), ειναι ικανες απο μονες τους να φτιαχνουν νεες ή να μεγαλωνουν τις παλιες παρεες!

Για το μαγαζι τα εχω ξαναπει 1000 φορες!
    Δεν ειναι το μαγαζι, αλλα η τοποθεσια!

Τελος παντων, ειχα γραψει κ αλλα πιο συγκεκριμενα πανω σε θεατα που διαβασα σχετικα με αποχωρησεις, για μαζεμα παρεας για φαγητο κτλ, αλλα τα εσβησα. Ουτε θελω ουτε μπορω να κατηγορησω καποιον που βαρεθηκε κ εφυγε, γιατι το ιδιο ισως εκανα κ εγω. Επισης παλι δεν μπορω κ δεν θελω να κατηγορησω αυτον που εμεινε κ τα πηρε γιατι ισως εκανα κ εγω το ιδιο.

Επιμενω να πιστευω πως αυτο ειναι απλα η αφορμη. Η αιτια ειναι καπου αλλου. Κ η αληθεια ειαι παντα καπου στη μεση

Κοψτε λοιπον τις αηδιες κ σκεφτειτε που κ πως θα μαζευεστε για να ερχομαστε κ εμεις.

Καλυτερα πιθανον που δεν εγραψες...
    Προσωπικα, ΔΕΝ θελω (τυχοντες) "υπερασπιστες".
    Ημουν παντα ο Χρηστος που φαινεται μεσα απ' τα κειμενα του, μιας και ποτε ΔΕΝ προσπαθησα να παρουσιασω "κατι αλλο" μεσα απ' το Φορουμ.
    Οσοι μ' εχουν γνωρισει απο κοντα, μπορουν να το επιβεβαιωσουν φανταζομαι...

Λεω λοιπον παντα την γνωμη μου με παρρησία, ακομα κι αν καμμια φορα σηκωσει και θυελες αντιδρασεων...

Αντε και στην απομενη αδεια Λιάκο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Γ@μωτο ρε παιδια! Καταρχας πριν προσπερασετε το μηνυμα αυτο, καντε ενα κοπο και ριξτε μια καλη ματια.
    ......................

Πριν απαντησω (αααν απαντησω τελικα) θα σου συνηστουσα να διαβασεις ΕΣΥ ολο το θρεντ πρωτα!

Μολις στην 5η σελιδα, αναφερθηκα καπως πιο σοβαρα στο θεμα και φρασεις οπως το "αν δεν σας αρεσει στα @@ μας και πατε αλλου", ουτε ειπα ποτε ουτε τις υπονοησα!

Επισης στην ζωη μου, ημουν παντα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ και ΔΕΝ εχω "κλαψουρησει" για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ θεματα που επιρεαζουν ΑΜΕΣΑ την ζωη μου (και κατ' επεκταση και της οικογενειας μου)!

Ουτε νομιζω οτι σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα να με χαρακτηριζεις μ' αυτον τον τροπο!

Οταν μου πεις λοιπον οτι διαβασες αυτα που εχω πει κι ακομα επιμενεις οτι εγω "υπερασπιζομαι" το συγκεκριμενο Δελεαρ...
    Κι οταν το υφος σου (ειδες δεν ειπα "υφακι") ειναι αναλογο με το δικο μου, τοτε εδω ειμαι για ν' απαντησω σε οτι θες! :wacko:

Νομιζω οτι σΕ μιλησα ομορφα...

Xρηστο, δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με σενα, ουτε με κανεναν αλλον, και ουτε θα συνεχισω αυτο το θεμα.

Διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες, και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη ειναι οτι τα μηνυματα σου ηταν εξαρχης αρνητικα και εμενα τουλαχιστον μου εδειξαν οτι εχεις στραβωσει με καποιον/καποιους και βρηκες αφορμη το ολο θεμα για να το δειξεις.

Επισης απο τα μηνυματα σου μου εδωσες να καταλαβω οτι υπερασπιζεσαι το Δελεαρ -δεν βλεπω κανεναν αλλον να επιχειρηματολογει υπερ του- και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το λογο.

Τελος, ΠΑΛΙ προσωπικη μου αποψη οτι το φορουμ τον τελευταιο καιρο εχει βγαλει μια μιζερια και μια γκρινια που παλια δεν ειχε (η ισως δεν ειχα προσεξει), και με στεναχωρει, γιατι στο κατω κατω αντι να λεμε που θα παμε τα ΣΚ εκδρομες, γκρινιαζουμε για τις μπυρες και τα κοψιδια και τις θεσεις παρκινγκ...
    Νίκος
    Open Horizons

ΥΓ. Οταν γραφουμε μηνυματα δημοσια (εγω, εσυ, ολοι) αποδεχομαστε και την συνεπεια να μας κρινει ο καθενας ΟΠΩΣ νομιζει. Κρινομαστε απο τα γραφομενα μας, και τα δικα σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτιμηση ηταν οτι εβγαζαν ενα "παραπονο".
    Μπορει να κανω λαθος, και συγνωμη, αλλα αυτο καταλαβα.

Απο εκει και περα ΑΝ θες να απαντησεις στην ουσια του μηνυματος μου καντο. Αν οχι μην το κανεις. Ετσι και αλλιως δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ηθελα απλα να πω και εγω τη γνωμη μου και μεχρι εκει.

Το θεμα κουβεντες/φιλολογιες/αμπελοφιλοσοφιες κλπ εχει παψει να με ενδιαφερει προ πολλου. Χιλιες φορες να κανω ενα ταξιδακι με 2 φιλους παρα αυτα.
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 9 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04