και αλμπουμ με τα στρουμφακια![]()
και με ποδοσφαιρο και με τα νιντζακια και αλλα πολλα!!!
και αλμπουμ με τα στρουμφακια![]()
και με ποδοσφαιρο και με τα νιντζακια και αλλα πολλα!!!
Τι Lego ρε χλιδομπεμπεδες σκαλιζετε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
πω πω τι μου θυμίσατε τώρα..αν και του 86 κάποια από αυτά τα θυμάμαι, και με αυτό που συγκινήθηκα για τα καλά είναι τα lego technic..χαλαρά ότι καλύτερο..πραγματικά τροφή για το μυαλό..είχα εκτός από ηλεκτρικά μοτεράκια σε αυτά, υδραυλικά (με αέρα) συστήματα!! αααααχ χρυσές εποχές..πήγα και εγώ στα jumbo τις προάλλες αλλά δεν τα βρήκα..μάλλον δεν υπάρχουν πια..
θυμάμαι υπήρχε το υπέρτατο technic, ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραήταν ακριβό για το budjet μου..
![]()
Εμεις ειχαμε ΜΕΚΑΝΟ με κατσαβιδια και βιδες και περστρεφομενους κοχλιοστροφους δοχειους !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Τι Lego ρε χλιδομπεμπεδες σκαλιζετε !!
Εμεις ειχαμε ΜΕΚΑΝΟ με κατσαβιδια και βιδες και περστρεφομενους κοχλιοστροφους δοχειους !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Βασικά τώρα που το λες τα θυμάμαι..τώρα γιατί δεν είχα ποτε..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
και τα αλμπουμ με τα χαρτακια ποδοσφαιριστων που κολλουσαμε ηταν ......ψιλοαπατη![]()
αυτη την ΚΟΡΙΝΘΟ ρε πουστη την συμπληρωσα δεκα φορες με τους απιθανους παικτες
......κατι περιεργους μαλλιαδες ειχε και τον ΠΙΤΤΑ αν θυμαμαι
![]()
και ο ΜΑΥΡΟς ηταν ψιλοδυσκολος ............να τον πετυχεις ...
μια περιουσια φαγαμε με τις μλκιες![]()
ναι ομως το "γυριστο" ηταν γαματο!
ετσι δε λεγοταν ο τζογος στα χαρτακια?
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Όχι γυριστό ρε Χαμουτζήδες Αθηναίοι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ναι ομως το "γυριστο" ηταν γαματο!
ετσι δε λεγοταν ο τζογος στα χαρτακια?
![]()
![]()
![]()
![]()
"Τάπα-τάπα" λεγότανε Σε λέω![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όχι γυριστό ρε Χαμουτζήδες Αθηναίοι.......![]()
Aσε ρε που θα με πεις κι'ολας!!!
πατα το προφιλ μου κ κανε τουμπες!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Όπα........με το μπαρδόν καρντάσι......Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Aσε ρε που θα με πεις κι'ολας!!!
πατα το προφιλ μου κ κανε τουμπες!!!
![]()
![]()
Πάντως τάπα-τάπα λεγόταν επιμένω.....
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
emeis ftiaxname kai keftedakia me laspi kai kobame kati xaza prassina filla louloudiwn kai ta onomazame maintano!! xaxaxaxa!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..
Εμεις τα πρασινα φυλλα τα λεγαμε αλλοιως ....Αρχικά δημιουργήθηκε από stellita
emeis ftiaxname kai keftedakia me laspi kai kobame kati xaza prassina filla louloudiwn kai ta onomazame maintano!! xaxaxaxa!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
κουνελοφαγο !! για να μη παει ο νους σου σε πονηρες ζωνιανες σκεψεις !
εμεις το λεγαμε "τοιχακι" προφανως απο τον τοιχο και καναμε πουστιτσες βαζοντας κατι μεταλικο μεσα 'η πλαστικο για να εχει βαρος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όχι γυριστό ρε Χαμουτζήδες Αθηναίοι.......![]()
![]()
όπα! αυτό είναι nintendo nintendo? γιατί εγώ έχω ένα κλασσικό λευκό gameboy και λέω θα είμαι ο πιο παλιός αλλά τελικά με φάγατε..Αρχικά δημιουργήθηκε από mhtsorodas
Μετα απο τοσα που ειδα και διαβασα με πιασαν τα![]()
+γ@μ@τ@...!!!! Βρήκα και αυτό στο συρτάρι μου.Δωρο μου το κανανε το 1984!!!!
Απίστευτο παιχνίδι για την εποχή του, είναι ακόμη σε λειτουργια.
MARIO RULE!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
πω πω τι μου θυμίσατε τώρα..αν και του 86 κάποια από αυτά τα θυμάμαι, και με αυτό που συγκινήθηκα για τα καλά είναι τα lego technic..χαλαρά ότι καλύτερο..πραγματικά τροφή για το μυαλό..είχα εκτός από ηλεκτρικά μοτεράκια σε αυτά, υδραυλικά (με αέρα) συστήματα!! αααααχ χρυσές εποχές..πήγα και εγώ στα jumbo τις προάλλες αλλά δεν τα βρήκα..μάλλον δεν υπάρχουν πια..
θυμάμαι υπήρχε το υπέρτατο technic, ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραήταν ακριβό για το budjet μου..
![]()
αν υπαρχουνε λεει;;;
δες εδω http://technic.lego.com/en-us/Produc...struction.aspx φιλε μου και συμπηρωσε την λιστα σου προς τον Αϊ Βασιλη![]()
εχει και Ferrari μονοθεσιο![]()
:hypnotize ανταλλάζω honda mtx 50 με lego technic μπουλτόζα λέμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν υπαρχουνε λεει;;;
δες εδω http://technic.lego.com/en-us/Produc...struction.aspx φιλε μου και συμπηρωσε την λιστα σου προς τον Αϊ Βασιλη![]()
εχει και Ferrari μονοθεσιο![]()
θέλω να ξαναγίνω παιδί τωωωωωώρααααααα
(τι μακάκας που ήμουν μικρός..ήθελα λέει να μεγαλώσω και να δουλέψω σαν τον μπαμπά..)