Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

δεν εχεισ διαβασει τποτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    σύ είπας...

source: http://www.aekfctickets.gr/tkt_cond_uk.asp

Για τα υπόλοιπα...

χρήματα δεν σημαίνει μόνο ρευστό... επιδοτήσεις - επιχροηγήσεις έχεις με διάφορους τρόπους και αν έβγαζες και τις παρωπίδες του απόλυτου ίσως να κάναμε και σοβαρή κουβέντα.

Για τα ναρκωτικά... σαφώς και υπάρχουν παντού! Αλλά σε ενα χώρο που πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά... τι δουλειά έχουν;

Για το θέμα της βίας, .... θα πρέπει να ξέρεις οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε γήπεδα... οι ΠΑΕ όμως για να έχουν το άλλοθι την θέλουν εκεί. Το 5% που αναφέρεις είναι υπαρκτό αλλά απο την στιγμή που δεν θα είναι εντός γηπέδου δεν θα δίδεται. Έλα όμως που είναι μικρό το αντίτιμο για το άλλοθι.

όσο για την υπογραφή... είπαμε ... για αυτό η Δημοκρατία μας καταστρέφεται... το παράδειγμα σου είναι καίριο, αλλά ποτέ δεν είπα για διαφορετικό νόμο... εσύ το λες με το παράδειγμα περί σπασίματος καθίσματος απο οπαδό - επιχειρηματία.

Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς και κάτι παραπάνω που σου διαφεύγει...

Οπαδός σε ΠΑΕ ποδοσφαιρική;... σε τι σε αντιπροσωπεύει αλήθεια;... σε στάση ζωής;... σε επίπεδο επιβίωσης;... σε τρόπο σκέψης;

Τι είναι αλήθεια εκείνο που σε οδηγεί να γίνεις οπαδός και να μην παραμένεις φίλαθλος;

Πόσο αλήθεια κάποιος πρέπει να είναι "κενός περιεχομένου" για να δηλώνει οπαδός μια κερδοφόρου ΠΑΕ ενός αθλήματος;

Περαστικά μας που αναλώσαμε και τόσα μηνύματα σε σοβαρό επίπεδο για το τι είναι οπαδός και την αντιμετώπιση του απο την πολιτεία με διαφορετικό νομοθετικό τροπο.

ΕΛΕΟΣ...

Gandalf
    Πραγματικα δεν εχεις διαβασει κανενα ποστ.....
    Αααααα,,,πρεπει να μην εχουμε κ κερματα επανω μας....ε κ παπουτσια γιατι ειναι βαρια.....και πορτοφολια.....Δημοκρατικη χωρα.....
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ οσα αναφερεις....αλλο ενα site μιας ΠΑΕ.
    Δεν διαβασες ουτε καν τον διαχωρισμο οπαδων -χουλιγκανων-φιλαθλων που κανουμε...

ΑΥΤΟ ΠΟΕ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΠΑΔΟ, Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" θα ειχατε εντελως διαφορετικη αποψη.....αλλα οπως ειπα...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Οσο για το γιατι ειμαι οπαδος μιας ΠΑΕ, μαλλον δεν ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΛΙ οτι ειμαι ΜΕΤΟΧΟΣ, κ δεν εχεις ιδεα οτι στην δικη μου παε ειμαστε εταιρια λαικης βασης.
    Αλλα ειναι δικαιωμα ΚΑΘΕ ανθρωπου να αγαπαει κατι, μια μαρκα αυτοκινητου, μια ομαδα, ενα κομμα, μια θρησκεια......αυτα δεν ειναι επιχειρησεις?? Ειναι, αλλα ειναι κ δικαιωμα του καθενος να τα αγαπαει, ποιος ειμαι εγω που θα κρινω καποιον που αγαπει κατι? Ακομα κ ενα ειδος μουσικης, και εκει υπαρχουν οπαδοι. Αλλα εσυ εισαι αυτος που θα κρινει τους παντες....ιδιως οσους αγαπανε κατι που εσυ δεν καταλαβαινεις.....κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι αγαπανε κατι αλλο αλλα δεν ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ.
    Ποσο κενος ειναι καποιος που δεν καταλαβαινει καποιον που του αρεσει να αγαπαει , να ασχολειται με οτιδηποτε τον φτιαχνει κ δεν ενοχλει τα δικαιωματα των αλλων?

Κ φυσικα κανεις δεν απανταει γιατι σε αγωνες την εθνικης επιτρεποντε οι πυρσοι....κ γιατι εκει δεν ισχυει αυτος ο νομος.

Α κ κατι ακομα....η αστυνομια δεν θελει να να πηγαινει σε γηπεδα????????Πραγματικα πες μου, εχεις βρεθει σε συζητηση στην αστυνομια πριν απο αγωνα? εΧΕΙς ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ???
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΕ την αστυνομια πλεον, τουλαχιστον αυτη την οποια παρακολουθω εγω, κ για την οποιο μπορω να μιλαω σιγουρα.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μαλλον δεν εχετε δει πως δουλευουν οι νομιμοι συνδεσμοι τελευταια. Πιστευω οτι θα λεγατε πως μοιαζουν με τα κλαμπ του εξωτερικου....λιγο...εχουμε πολυυυυυ δρομο ακομα.
    και το παράδοξο συνεχίζεται...

την μια οι σύνδεσμοι του εξωτερικού είναι μπυραρίες και εστία φασαριών ... και με αυτό , τους πλησιάζουμε.

Μάι'στα!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πωπω....σκας γαιδαρο..

και το παράδοξο συνεχίζεται...

την μια οι σύνδεσμοι του εξωτερικού είναι μπυραρίες και εστία φασαριών ... και με αυτό , τους πλησιάζουμε.

Μάι'στα!

Gandalf
    Υπαρχουν ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΚΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ στο εξωτερικο που ξεφουρνισες ως επιχειρημα.
    Αλλα εκει λειπει αυτος ο αγιος νομος....αλλα δεν ξερουν....ειναι βλακες.....Ελλαδα 1000 χρονια μπροστα....αλλα μη παιρνετε κερματα...σκοτωνουν....
    Δεν σκοτωνει δηλαδη ο καθε βλακας που θα πεταξει κατι, αλλα το κερμα που εχω επανω μου.
    Για αυτο πληρωσε ο καθε ελληνας τις καμερες στα γηπεδα....αλλα ποιος ειδε να λειτουργουν???

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ οσα αναφερεις....αλλο ενα site μιας ΠΑΕ.
    καλά δεν συνεχίζω.... αν δεν βλέπεις και στο Link οτι είναι ticket terms... τι να πώ;

Για το οπαδός και να μαθαίνεις... είναι εκείνος που υποστηρίζει στα όρια του απόλυτου εκείνο που αγαπάει όπως είπες.

Απόλυτο σημαίνει οτι αγαπάει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου... την ομάδα του και οχι την μπάλα γενικά. Το δεύτερο ισχύει μόνο για τον φίλαθλο.

Πες μου τώρα ποιός είναι πιο επιρρεπής σε βία... ο φίλαθλος που του αρέσει γενικά η μπάλα... ή ο οπαδός που αγαπάει απόλυτα και το εκφράζει στο γήπεδο για το αντικείμενο του πόθου του;

Αλλά ακόμα και έτσι... οπαδός μια επιχείρησης;....ενός αντικειμένου;

Το να αγαπάς κάτι δεν σημαίνει οτι είσαι και οπαδός του.

Μέτοχος είμαι λέει... αλήθεια τι μετοχές έχεις;... ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ... οχι μέτοχος! Δεν λαμβάνεις κέρδος απο την ποδοσφαιρική εταιρία.

Τα έχεις μπουρδουκλώσει όλα στο μυαλο σου και καλά κάνεις για την πάρτη σου... αλλα απο εκεί μέχρι να προσπαθείς να αποδείξεις οτι "και σωστόν έχει!" , έχει τεράστια διαφορά.

Σε αφήνω στις σκέψεις σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

χμμμμ

καλά δεν συνεχίζω.... αν δεν βλέπεις και στο Link οτι είναι ticket terms... τι να πώ;

Για το οπαδός και να μαθαίνεις... είναι εκείνος που υποστηρίζει στα όρια του απόλυτου εκείνο που αγαπάει όπως είπες.

Απόλυτο σημαίνει οτι αγαπάει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου... την ομάδα του και οχι την μπάλα γενικά. Το δεύτερο ισχύει μόνο για τον φίλαθλο.

Πες μου τώρα ποιός είναι πιο επιρρεπής σε βία... ο φίλαθλος που του αρέσει γενικά η μπάλα... ή ο οπαδός που αγαπάει απόλυτα και το εκφράζει στο γήπεδο για το αντικείμενο του πόθου του;

Αλλά ακόμα και έτσι... οπαδός μια επιχείρησης;....ενός αντικειμένου;

Το να αγαπάς κάτι δεν σημαίνει οτι είσαι και οπαδός του.

Μέτοχος είμαι λέει... αλήθεια τι μετοχές έχεις;... ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ... οχι μέτοχος! Δεν λαμβάνεις κέρδος απο την ποδοσφαιρική εταιρία.

Τα έχεις μπουρδουκλώσει όλα στο μυαλο σου και καλά κάνεις για την πάρτη σου... αλλα απο εκεί μέχρι να προσπαθείς να αποδείξεις οτι "και σωστόν έχει!" , έχει τεράστια διαφορά.

Σε αφήνω στις σκέψεις σου.

Gandalf
    1) Εισιτηριο: Ολοι δηλαδη οσοι πανε στα εκδοτηρια να παρουν ενα εισιτηριο εχουν πλεον μαζι τους laptop οπου κ διαβαζουν τους ορους.

2) Μετοχος. Με ξερεις απο χθες κ ξερεις ποιος ειμαι? Αλλα οπως αποδειξες....ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Ναι εχω κερδος, ναι ειμαι μετοχος, αν κ μονο ζημια εχω καποια χρονια που ειμαι μετοχος, αλλα αυτο νοιαζει εμενα κ οχι εσενα.

3) Ακομα δεν λες να καταλαβεις......οπαδος ειναι για εμας ο κατ εσενα φιλαθλος. Χουλιγκαν λεγεται αυτο που περιγραφεις εσυ. Αλλα αν το θεωρησουμε οτι εχεις δικιο τοτε οι αγγλοι, οι γαλλοι, οι γερμανοι κλπ οπαδοι γιατι δεν κανουν επεισοδια? Η΄μηπως αυτοι ειναι ΟΛΟΙ φιλαθλοι? Το θεμα ειναι να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος κ φιλαθλος μαζι ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ? Κ χωρις αδικια στους νομους θετουμε εμεις, αλλα εχεις-ω ξεφυγει απο το τοπικ εδω κ ωρα.

Φιλαθλος= φιλος αθληματος. Δηλαδη πας σε ολα τα γηπεδα οποια ομαδα κ αν παιζει?
    Αν ναι δικαιωμα σου, κ παλι δεν μπορω να σε κρινω εγω. Απλα εγω δεν το κανω, κ δεν μου αρεσουν οι αλλες ομαδες τοσο ωστε να παω να τις δω απο κοντα. Μου αρεσει το ομορφο θεαμα κ θα το δω απο μακρια.

Το ποιος ειναι πιο επιρεπης στην βια δεν με ενδιαφερει καθολου. Η βια ειναι βια απο οπου κ αν προερχεται, ακομακ απο εναν 80 χρονο με καραμπινα. Με /μας ενδιαφερει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, κ να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο που να ειναι δικαιο προς ΟΛΟΥΣ τους πολιτες.

Re: χμμμμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    1) Εισιτηριο: Ολοι δηλαδη οσοι πανε στα εκδοτηρια να παρουν ενα εισιτηριο εχουν πλεον μαζι τους laptop οπου κ διαβαζουν τους ορους.

2) Μετοχος. Με ξερεις απο χθες κ ξερεις ποιος ειμαι? Αλλα οπως αποδειξες....ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Ναι εχω κερδος, ναι ειμαι μετοχος, αν κ μονο ζημια εχω καποια χρονια που ειμαι μετοχος, αλλα αυτο νοιαζει εμενα κ οχι εσενα.

3) Ακομα δεν λες να καταλαβεις......οπαδος ειναι για εμας ο κατ εσενα φιλαθλος. Χουλιγκαν λεγεται αυτο που περιγραφεις εσυ. Αλλα αν το θεωρησουμε οτι εχεις δικιο τοτε οι αγγλοι, οι γαλλοι, οι γερμανοι κλπ οπαδοι γιατι δεν κανουν επεισοδια? Η΄μηπως αυτοι ειναι ΟΛΟΙ φιλαθλοι? Το θεμα ειναι να υπαρχει φιλαθλος ή οπαδος κ φιλαθλος μαζι ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ? Κ χωρις αδικια στους νομους θετουμε εμεις, αλλα εχεις-ω ξεφυγει απο το τοπικ εδω κ ωρα.

Φιλαθλος= φιλος αθληματος. Δηλαδη πας σε ολα τα γηπεδα οποια ομαδα κ αν παιζει?
    Αν ναι δικαιωμα σου, κ παλι δεν μπορω να σε κρινω εγω. Απλα εγω δεν το κανω, κ δεν μου αρεσουν οι αλλες ομαδες τοσο ωστε να παω να τις δω απο κοντα. Μου αρεσει το ομορφο θεαμα κ θα το δω απο μακρια.

Το ποιος ειναι πιο επιρεπης στην βια δεν με ενδιαφερει καθολου. Η βια ειναι βια απο οπου κ αν προερχεται, ακομακ απο εναν 80 χρονο με καραμπινα. Με /μας ενδιαφερει να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ, κ να υπαρχει ενα νομοθετικο πλαισιο που να ειναι δικαιο προς ΟΛΟΥΣ τους πολιτες.

1)στο ΟΑΚΑ οι κανονισμοι συμπεριφορας/υποχρεωσης φιλαθλης ιδιοτητας ειναι στην εισοδο καθε θυρας οπως οριζει ο νομος....και οχι η ΠΑΕ ΑΕΚ....
    2)το να εχεις καποιες μετοχες της ομαδας σου σε κανει οντως μετοχο,αλλα το οικονομικο κερδος σου ειναι μηδεν γιατι καμμια ελληνικη ΠΑΕ δεν ειναι εισαγμενει στο Χρηματηστηριο ωστε να εχεις να περιμενεις κατι....ασε που με μια αυξηση ΜΚ η αξια που εχεις(αν δεν αγορασεις και αλλες μετοχες για να καλυψεις το ποσοστο σου)μειωνεται ακομα....για να μην πω οτι δεν εχεις κανενα διοικητικο δικαιωμα...
    3)στο εξωτερικο τα κρουσματα βιας ειναι πολυ περισσοτερα και πολυ χειροτερα,αλλα εχουν καταφερει(αν εξεραισουμε την Ιταλια τον τελευταιο καιρο)να τα αποθησουν μακρια απο τα γηπεδα...πλακωνονται πια,κατοπην ραντεβου σε αλλανες,και οποιος επιζησει παει να δει και τον αγωνα...πως το καταφεραν αυτο???με ενα παρομοιο νομο που ισχυει στην Ελλαδα τωρα...οποιος πιαστει μεσα αμεσως....για τον φιλο σου και για του υπολοιπους δεν ξερω,γιατι δεν ειμουν μπροστα....αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν θες να μπλεξεις....δεν μπλεκεις....

busa...χαλάς φαιά ουσία τσάμπα...

Βλέπεις οτι κυριαρχεί το απόλυτο στις σκέψεις κάποιων... περιμένεις να βγάλεις άκρη τώρα;

Gandalf

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Πάντως φίλε Gandalf πρέπει να παραδεχτείς ότι λίγη λευτεριά ακόμα...οι οπαδοί την χρειάζονται.

Πολύς περιορισμός ρε παιδί μου...

Σε λίγο ούτε να κάψουνε αυτοκίνητα δεν θα τους αφήνουνε τους κακομοίρηδες...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    κοιτα που η αστυνομια μαντευει ποιοι τα σπανε!

Απαγορευμένος τόπος η Τρίπολη

Οποιος Ελληνας πολίτης, που τυγχάνει να είναι οπαδός της ΑΕΚ, ήθελε την Κυριακή να ταξιδέψει στην Τρίπολη, δε θα κατάφερνε ποτέ να μπει στην πόλη... Ακόμη κι αν είχε κάποιο πολύ σοβαρό λόγο. Τα όσα έγιναν στον αγώνα του τοπικού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ πριν κάποιες εβδομάδες, είχαν ως συνέπεια η αστυνομία να στήσει μπλόκο στα διόδια και να μην επιτρέπει σε αυτοκίνητα από την Αθήνα, με οπαδούς της ΑΕΚ, να μπουν στην πόλη. Συνολικά, επέστρεψαν στην Αθήνα 200 αυτοκίνητα...

Οχήματα από την Αθήνα με φίλους της Ενωσης κατευθύνονταν από το πρωί της Κυριακής προς την Τρίπολη αλλά στην εθνική οδό συναντούσαν... μπλόκο από την αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδών αλλά και άλλων πολιτών που ήταν εκείνη την ώρα στο χώρο, οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στους φίλους της ΑΕΚ και στα αυτοκίνητα τους, προσπαθώντας να βρουν οτιδήποτε που να έχει και την παραμικρή σχέση με τον δικέφαλο αετό.

Από τη στιγμή που το έβρισκαν, ουσιαστικά διέταζαν την... αναστροφή και την επιστροφή στην Αθήνα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ μάταια, όπως αποδείχθηκε, προσπαθούσαν να εξηγήσουν στην αστυνομία ότι δεν υπάρχει νόμος που να τους απαγορεύει να ταξιδέψουν σε μια ελληνική πόλη... Συνολικά, σύμφωνα και με τις αρχές, στην Αθήνα επέστρεψαν 200 αυτοκίνητα, ενώ όσοι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν εντός της Τρίπολης και κατευθύνονταν προς το γήπεδο, αναγκάστηκαν να περάσουν από τέσσερις ελέγχους της αστυνομίας.

apo sportime.gr
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μαγικες βραδιες ζουμε....

Το ακριβος πανω ποστ προς ΜΙΑ ακομα απαντηση σας.

Το ιδιο ακριβως τραβηξαν κ περσι οι οπαδοι του ΑΡΗ, κ του Ηρακλη που θελησαν να πανε Κερκυρα για να δουν τον εκει αγωνα. Μονο που γυρισαν πολυ λιγοτερους πισω. Δημοκρατικη χωρα λεμε τωρα, οχι μλκ......(αλλα ξεχασα ειμαι απολυτος ).

Ας δουμε τωρα κ ενα ακομα παραδειγμα οσον αφορα το αρχικο ποστ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
    Μολις προχθες, κατα την διεξαγωγη του αγωνα ΗΡΑΚΛΗ-οσφπ ειχαμε ομορφα-δημοκρατικα γεγονοτα.

Οι καλοι κ αγιοι φιλοι του οσφπ ειχαν την ορεξη να βριζουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την Θεσσαλονικη κ να τραγουδανε ομορφα αντιεθνικα συνθηματα. Μεχρι εδω καλα, θα μου πειτε οτι ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, δεν ειναι εξαλλου η πρωτη φορα, κ το ιδιο ισως συμβαινει κ απο αλλους οπαδους. Μονο που πλεον σε περιπτωσεις υβρεων υπαρχουν συλληψεις. Τρανο παραδειγμα το ζευγαρι οπαδων της ΑΕΚ που ειναι φυλακη με την εν λογω κατηγορια. Δεν χρειαζεται να σας πω οτι ΚΑΜΙΑ συλληψη δεν ειχαμε απο οπαδους του οσφπ. Και εδω θελω να πω οτι ΚΑΛΩΣ δεν συνεληφθει κανεις για υβριστικο συνθημα, μιας κ το ιδιο αδικημα δεν τιμωρειται με τον ιδιο τροπο στον δρομο, εκτος γηπεδου δλδ.
    ΑΛΛΑ πρεπει να τηρουντε ΕΣΤΩ οι κανονισμοι κ ο Χ διαιτητης να πρατει αναλογα, κατι το οποιο εκανε ΜΟΝΟ μετα απο το υβριστικο συνθημα των οπαδων του ΗΡΑ κατα του Κοκκαλη.

Κ καλως εκανε εκει ο Χ διαιτητης, ετσι πρεπει να γινεται, αλλα ΩΩΩΩΩΩ τι παραξενο ...αυτο συμβαινει μονοπλευρα!!!!! Ως απλος θεατης δεν γινεται παρα να μην εξοργιστεις με αυτην την αδικια....αλλα τι λεμε τωρα....η Μακεδονια κ η Θεσσαλονικη δεν κλανουν μια μπροστα στον ιδιο τον "πρωθυπουργο" ε?
    Την ιδια στιγμη εισεβαλλαν στον αγωνιστικο χωρο ενας παραγοντας του ΗΡΑ Κ ενας βουλευτης(!!!) ωστε να διαμαρτυρηθυον στον διαιτητη μιας κ ειχαν νευριασει με οσα εβλεπαν, συμφωνα με δηλωσεις τους, libero fm 107,4.
    Κ ρωταω εγω ως ενας απλος ανθρωπος, οπαδος. Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ ΑΝΩΝΥΜΟ ΟΠΑΔΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?? Φυσικα κ οχι, μιας κ κανεις τους δεν συνεληφθει!!!!

Εδω να τονισω την προσωπικη μου αποψη μιας κ ΚΑΛΩΣ δεν συνεληφθησαν, κ ετσι πρεπει να γινεται. Αλλα πρεπει να τους πετανε εξω απο το γηπεδο, το λιγοτερο, μιας κ το να μπουκαρεις στο γηπεδο ειναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!!!! Αλλα ειναι επισης απαραδεκτο να σε βαζουν φυλακη με ΑΥΤΟΝ τον νομο για ενα τετοιο παραπτωμα. Πρεπει να ισχυει ο νομος οπως ισχυει σε ΟΛΗ την κοινωνια, κ οχι σε ενα μερος της κ μονο. Κ φυσικα τετοιες πραξεις ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρουντε, αλλα κανεις μας δεν θελει να τιμωρουντε με αλλα σταθμα απο αυτα που ισχυουν αν κανεις την ιδια πραξη καπου αλλου κ οχι σε γηπεδο.

Μετα το περας του αγωνα, κ εχοντας περασει 1μιση ωρα συνεληφθει οπαδος του ΗΡΑ , κατα την ωρα που προχωρουσε στην οδο εγνατια(καμια σχεση δλδ) με την κατηγορια οτι συμετειχε σε επεισοδια κατα την διαρκεια του αγωνα. Επεισοδια απλα να πουμε οτι ΔΕΝ εγιναν καθολου στον εν λογω αγωνα, παρα μονο υβριστικα συνθηματα. Δειτε λοιπον πως εκτελουντε οι νομοι μονοπλευρα....ο βουλευτης κ ο παραγοντας του ΗΡΑ την εβγαλαν καθαροι, κ ενας που εβριζε στην κερκιδα του Ηρακλη μεσα, μιας κ δικαστηκε σημερα το πρωι, δεν γνωριζω την ποινη που του επιβληθει. Προσεξτε παρακαλω τωρα. Ο εν λογω οπαδος του ΗΡΑ ειναι 21 ετων , με ΛΕΥΚΟ ποινικο μητρωο, κ φοιτητης ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

ΑΝ εχει διαπραξει μια αξιοποινη πραξη τοτε σαφως κ πρεπει να τιμωρηθει. Αν ειναι δυνατον να περνανε γαλα οσοι κανουν μια αξιοιποινη πραξη!!! ΑΛΛΑ πρεπει να τιμωρηθει συμφωνα με ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. Οπως θα τιμωρουταν αν εκανε την ιδια πραξη σε οποιαδηποτε εκθανση της κοινωνιας μας. ΑΝ η πραξη του γινοταν στον δρομο πχ. κ επρεπε να μπει μεσα τοτε ΝΑΙ ενοειτε να μπει μεσα. Αν ομως Η ΙΔΙΑ ΠΡΑΞΗ τιμωρηθει διαφορετικα επειδη εγινε σε ενα γηπεδο τοτε απλα δεν μπορουμε να μιλαμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλα για δυο μετρα κ δυο σταθμα.

Σε αυτο το σημειο να θυμηθουμε μια παρομοια κατασταση περσι, οπου κ οπαδος του ΗΡΑ ειχε συλληφθει κ οδηγηθει στον εισαγγελεα με καταγγελια οτι επιτεθηκε σε αστυνομικους κ εισεβαλε στο γηπεδο για να επιτεθει σε διαιτητη. Οπως καταλαβαινετε με τον παροντα νομο ο οπαδος αυτος θα σαπιζε πραγματικα μεσα. Κ καλα θα εκανε λεω εγω αν ειναι να μπουκαρουμε κ να πλακωνουμε στο ξυλο κοσμο, ΑΛΛΑ ο οπαδος αυτος ζητησε απο τον δικαστη να εχει ως στοιχειο αθωοτητας το ΒΙΝΤΕΟ του αγωνα, κατι το οποιο δεν δεχτηκε η αστυνομια, αλλα το δεχτηκε εν τελει ο δικαστης. Το αποτελεσμα?? Ο οπαδος αυτος ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ σε επεισοδια ΑΛΛΑ τον εδειχνε ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΑΜΕΡΑ να αποτρεπει κοσμο απο το να μπει στο γηπεδο, κ να χτυπιεται με οπαδους του ΗΡΑ ωστε να τους εμποδισει να μπουνε στον αγωνιστικο χωρο. Το δικαστηριο πραγματικα ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. κ ο οπαδος φυσικα κριθηκε ΑΘΩΟΣ. Μαλιστα ο εν λογω οπαδος δεν ασκισε μηνυση προς τους αστυνομικους, ΚΑΚΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. Για φανταστειτε να μην εκανε δεκτο το αιτημα του το δικαστηριο.....δικαιοσυνη ε? ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο εχει γινει, σε αρκετους οπαδους που ασκισαν εφεση ΜΕΤΑ την εκτελεση των ποινων τους, οπου κ κριθηκαν ΑΘΩΟΙ. ΑΛΛΑ ο νομος αυτος δεν επιτρεπει εφεση παρα μονο αφου εκτελεστει η ποινη!!!! Ε και ας ειναι αθωοι καποιοι, δεν πειραζει...ας καταστραφει η ζωη τους στην φυλακη. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Ας δουμε κ κατι ευχαριστο ακομα. Δηλωσεις- συνεντεξη του βουλευτη που εισεβαλε στον αγωνιστικο χωρο σημερα, στον Libero fm 107.4

-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: Γνωριζετε οτι η πραξη σας να εισβαλετε στον αγων χωρο τιμωρειτε με τον νεο νομο κ χωρις να εχετε δικαιωμα εφεσης, λευκου ποινικου μητρωου κλπ?

-Βουλευ: Ναι, αλλα εγω μπηκα για να μιλησω με τον διαιτητη κ οχι να τον χτυπησω!!!! Μπορουσα να τον χτυπησω αλλα δεν το ηθελα.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ....ΔΛΔ ΑΝ μπαινουμε ολοι μεσα κ απλα μιλαμε στον Χ διαιτητη δεν θα μας συλλαβουν???

-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ : Ναι αλλα καποιοι οπαδοι εχουν συλληφθει για τον ιδιο λογο, κ χθες συνεληφθη ενας ακομα....τι εχετε να πειτε για αυτον τον νομο?

- ΒΟΥΛΕΥ: Ειναι αδικος, κ δεν γινεται να τιμωρουντε ετσι οι φιλαθλοι, δεν ειναι σωστος ο νομος. Δεν συνετεις ετσι, απλα κανεις εναν ανθρωπο χειροτερο κ οχι καλυτερο. Αν εχει καποιος νεος λευκο ποινικο μητρωο ειναι κριμα να μπει φυλακη για ενα λαθος του. Πρεπει να βπηθαμε οσους κανουν ενα λαθος κ οχι να τους κλεινουμε αμεσως φυλακη.(!!!!!)

- ΔΗΜΟΣ: Ναι αλλα τον ψηφισατε ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

-ΒΟΥΛΕΥΤ: Χμμμμμ.....εεεε....ναι.....εεεε....πρεπει να το κοιταξουμε.....εμμμμ.....ναι......Ειναι λαθος να μπαινει ενας νεος που δεν εχει διαπραξει ποτέ αξιοποινες πραξεις στην φυλακη.....

Αλλα λογια να αγαπιομαστε φιλοι μου.....
    Το αποτελεσμα ειναι ενα. Οι οπαδοι θα πηγαινουν αμεσα φυλακη κ καποιοι θα λενε τα δικα τους. Θα μπουκαρουνε αυτοι μεσα κ οι υπολοιποι θα μπουκαρουμε φυλακη. Σκεφτειτε οτι ενας βουλευτης εσπασαν τα νευρα του με οσα ειδε σε ενα γηπεδο....οι απλοι οπαδοι δλδ πρεπει να ειναι ηρεμοι? Ενοειτε πως πρεπει να ειναι ηρεμοι, αλλα μερικες φορες γινοντε καταστασεις που σε βγαζουν απο τα ρουχα σου. Μηπως θα επρεπε να προλαβαινουμε τετοιες καταστασεις ΠΡΙΝ συμβουν, κ ΑΝ συμβουν τοτε να προχωρουμε στις ποινες? Τι ειναι καλυτερο, το θεραπευειν ή το προβλεπειν? Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε καμια εκφανση της κοινωνιας το προβλεπειν.....

Να στε ολοι καλα. Παω να βαλω υποψηφιοτητα σε ενα κολοχωρι να βγω βουλευτης, να με πληρωνετε, να ψηφιζω ΟΤΙ σκατα θελω, να κανω οτι θελω κ να δουλευετε για να ζω εγω.....ε θα εχω κ την ασυλια μου....ομορφα πραματα δημοκρατικα....

ΥΓ. Θα ανοιξω κ αναψυκτηριο - βιλλα κ μετα θα βαλω τα δελτια ειδησεων να ασχολουντε με τις αυξησεις τιμων που ο ΙΔΙΟΣ θα επιβαλλω για να κανω τις λαμογιες μου χωρις να με παρακολουθητε. Φιλακια

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ρε...να το πω στα ίσα...γαμώ τα ζώα που πάνε γήπεδο και τα σπάνε.

Δεν με ενδιαφέρει να τους βάλουνε όλους σε ένα καζάνι να τους βράσουνε.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

.

Οφειλω να κανω μια διορθωση για την οποια μολις ενημερωθηκα.
    Ο οπαδος του ΗΡΑ που συνεληφθει κατηγορειτε γιατι εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε εναν αντρα της σεκιουριτυ του γηπεδου. Ο αντρας της σεκιουριτυ δεν ειναι σιγουρος για το αν ειναι αυτος ο ενοχος, καθως δεν μπορει να τον αναγνωρισει.

Φυσικα πιο πολυ εχει να κανει πλεον μεταξυ των δυο αυτων αντρων, απλα μπαινει στη μεση κ αυτος ο νομος. Δεν μπορει δλδ ο σεκιουριτας να ακσησει μηνυση , οπως θα εκανε αν γινοταν αυτο στον δρομο, αλλα αν καταδικαστει ο οπαδος παει απευθειας μεσα.

Το πιο απλο ειναι να εχει την ιδια ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ αυτου του αντικειμενου κ στον δρομο, σε εναν αλλον χωρο πλην του γηπεδου.

ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΥΓ. Για την φωτο κ το πραγματικα δημοκρατικοτατο σχολιο το μονο που εχω να πω ειναι οτι αναρχες κ χωρις αποδειξεις-επιχειρηματα κραυγες συνδεοντε αμεσα με το επιπεδο του καθε ανθρωπου.

Οπως ειπα κ σε πρωτερο ποστ μου μπορουμε ανετα να καταργησουμε το κρατος μιας κ ο καθενας μας κρυβει εναν δικαστη μεσα του, εναν φονια, εναν οφθαλμο αντι οφθαλμου. Στην ουσια λουζομαστε οτι μας αξιζει. Ας υπαρχει εστω κ μια μικρη κ χαζη φωνη που να διεκδικει τα αυτονοητα για τον υπολοιπο πλανητη. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, τουτεστιν ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ(please δεν μπορω να δω ξανα ποστ οτι το εννοω κυριολεκτικα)

ΥΓ2. Εχουν περασει πολλες σελιδες, ακομα περιμενω μια αποψη για οσους ηταν αθωοι. Εφοσον δεν σας καιγεται καρφι για τους ενοχους, κ δικαιωμα σας εξαλλου, απορω τι σκεφτεστε για καποιον ΑΘΩΟ, οπως εχει αποδειχθει εστω κ εκ των υστερων σε εφετειο. Φυσικα κ δεν περιμενω σοβαρη συζητηση μιας κ οσοι καταλαβαινουν εχουν προτιμησει τον δρομο του ΠΜ, κ καλα κανουν. Ευχαριστω οσους πιστευουν ακομα στα ισα δικαιωματα, κ φυσικα οπως μου ειπε ενας φιλος κ στις ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΩΡΕΙΕΣ, οχι οπως παλια που αφηναν τον καθε χουλιγκανο ελευθερο με ενα τηλεφωνο απο τον καθε Χ κ Ψ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Οφειλω να κανω μια διορθωση για την οποια μολις ενημερωθηκα.
    Ο οπαδος του ΗΡΑ που συνεληφθει κατηγορειτε γιατι εκανε χρηση πυροσβεστηρα σε εναν αντρα της σεκιουριτυ του γηπεδου. Ο αντρας της σεκιουριτυ δεν ειναι σιγουρος για το αν ειναι αυτος ο ενοχος, καθως δεν μπορει να τον αναγνωρισει.

.
    σωστος ...........που ειναι τα χρονια που ετρωγαν μαπες τα κορακια?? ......εκεινον τον Μπακα τον ειχαν λιωσει στο ξυλο οι αεκτζηδες

Re: Re: .

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    σωστος ...........που ειναι τα χρονια που ετρωγαν μαπες τα κορακια?? ......εκεινον τον Μπακα τον ειχαν λιωσει στο ξυλο οι αεκτζηδες
    Aν και ειμαι εναντια στην βια...αυτου του παλιοπουστα καλα του εκαναν....μετα απο αυτο το περιστατικο αποφασισε να παρατησει την διαιτησια(εστω την επαγγελματικη).....αλλα και στα τοπικα τον ειχαν κανει ασηκωτο...μαλλον βλεπεις εκει παιζει πολυ παρανομο και δεν παιζουν με αυτα αυτοι....τους τωρινους ποιος θα τους πλακωσει???......ωστε αν δεν βαλουν μυαλο,να καταλαβουν και να αποφασισουν να αποχωρησουν....καλα,και για κατι πλαγιους ακομα χειροτερα....???γιατι ανθρωποι ειμαστε και εμεις ρε γαμωτη μου και το αιμα φτανει ευκολα στο κεφαλι....

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    από DUKASII στο forum Αντιπαραθέσεις