Πραγματικα δεν εχεις διαβασει κανενα ποστ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σύ είπας...
source: http://www.aekfctickets.gr/tkt_cond_uk.asp
Για τα υπόλοιπα...
χρήματα δεν σημαίνει μόνο ρευστό... επιδοτήσεις - επιχροηγήσεις έχεις με διάφορους τρόπους και αν έβγαζες και τις παρωπίδες του απόλυτου ίσως να κάναμε και σοβαρή κουβέντα.
Για τα ναρκωτικά... σαφώς και υπάρχουν παντού! Αλλά σε ενα χώρο που πας για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά... τι δουλειά έχουν;
Για το θέμα της βίας, .... θα πρέπει να ξέρεις οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει δηλώσει πως δεν θέλει να συμμετέχει σε γήπεδα... οι ΠΑΕ όμως για να έχουν το άλλοθι την θέλουν εκεί. Το 5% που αναφέρεις είναι υπαρκτό αλλά απο την στιγμή που δεν θα είναι εντός γηπέδου δεν θα δίδεται. Έλα όμως που είναι μικρό το αντίτιμο για το άλλοθι.
όσο για την υπογραφή... είπαμε ... για αυτό η Δημοκρατία μας καταστρέφεται... το παράδειγμα σου είναι καίριο, αλλά ποτέ δεν είπα για διαφορετικό νόμο... εσύ το λες με το παράδειγμα περί σπασίματος καθίσματος απο οπαδό - επιχειρηματία.
Μόνο που θα πρέπει να σκεφτείς και κάτι παραπάνω που σου διαφεύγει...
Οπαδός σε ΠΑΕ ποδοσφαιρική;... σε τι σε αντιπροσωπεύει αλήθεια;... σε στάση ζωής;... σε επίπεδο επιβίωσης;... σε τρόπο σκέψης;
Τι είναι αλήθεια εκείνο που σε οδηγεί να γίνεις οπαδός και να μην παραμένεις φίλαθλος;
Πόσο αλήθεια κάποιος πρέπει να είναι "κενός περιεχομένου" για να δηλώνει οπαδός μια κερδοφόρου ΠΑΕ ενός αθλήματος;
Περαστικά μας που αναλώσαμε και τόσα μηνύματα σε σοβαρό επίπεδο για το τι είναι οπαδός και την αντιμετώπιση του απο την πολιτεία με διαφορετικό νομοθετικό τροπο.
ΕΛΕΟΣ...
Gandalf
Αααααα,,,πρεπει να μην εχουμε κ κερματα επανω μας....ε κ παπουτσια γιατι ειναι βαρια.....και πορτοφολια.....Δημοκρατικη χωρα.....
ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ οσα αναφερεις....αλλο ενα site μιας ΠΑΕ.
Δεν διαβασες ουτε καν τον διαχωρισμο οπαδων -χουλιγκανων-φιλαθλων που κανουμε...
ΑΥΤΟ ΠΟΕ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΠΑΔΟ, Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ.
ΑΝ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ" θα ειχατε εντελως διαφορετικη αποψη.....αλλα οπως ειπα...ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Οσο για το γιατι ειμαι οπαδος μιας ΠΑΕ, μαλλον δεν ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΛΙ οτι ειμαι ΜΕΤΟΧΟΣ, κ δεν εχεις ιδεα οτι στην δικη μου παε ειμαστε εταιρια λαικης βασης.
Αλλα ειναι δικαιωμα ΚΑΘΕ ανθρωπου να αγαπαει κατι, μια μαρκα αυτοκινητου, μια ομαδα, ενα κομμα, μια θρησκεια......αυτα δεν ειναι επιχειρησεις?? Ειναι, αλλα ειναι κ δικαιωμα του καθενος να τα αγαπαει, ποιος ειμαι εγω που θα κρινω καποιον που αγαπει κατι? Ακομα κ ενα ειδος μουσικης, και εκει υπαρχουν οπαδοι. Αλλα εσυ εισαι αυτος που θα κρινει τους παντες....ιδιως οσους αγαπανε κατι που εσυ δεν καταλαβαινεις.....κ εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι αγαπανε κατι αλλο αλλα δεν ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ.
Ποσο κενος ειναι καποιος που δεν καταλαβαινει καποιον που του αρεσει να αγαπαει , να ασχολειται με οτιδηποτε τον φτιαχνει κ δεν ενοχλει τα δικαιωματα των αλλων?
Κ φυσικα κανεις δεν απανταει γιατι σε αγωνες την εθνικης επιτρεποντε οι πυρσοι....κ γιατι εκει δεν ισχυει αυτος ο νομος.
Α κ κατι ακομα....η αστυνομια δεν θελει να να πηγαινει σε γηπεδα????????Πραγματικα πες μου, εχεις βρεθει σε συζητηση στην αστυνομια πριν απο αγωνα? εΧΕΙς ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ???
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΕ την αστυνομια πλεον, τουλαχιστον αυτη την οποια παρακολουθω εγω, κ για την οποιο μπορω να μιλαω σιγουρα.