Στο... Λυκαβηττό το 1992 (μάλλον!)
Εκείνη την Κυριακή είχε αγώνα αντοχής στην Χαλκίδα με δύο αναβάτες και μια μοτό σε στυλ σκυταλοδρομίας. Έριξε τρελό χιόνι και μέσα στην Αθήνα, οπότε ο αγώνας αναβλήθηκε (αν θυμάμαι καλά δεν μας επέστρεψαν καν τα χρήματα της συμμετοχής).
Στον αγώνα αυτό θα τρέχαμε μαζί με τον (πλέον κουμπάρο μου) Δημήτρη Κωνσταντινίδη.
Τώρα αμα σας πω αυτό...:
Φέτος, 16 χρόνια μετά επρόκειτο να γίνει ο αγώνας αντοχής με δύο αναβάτες από την Motor & Nature στον Κουραδά εεε ... Κουβαρά. Στον αγώνα αυτό θα έτρεχα με τον κουμπάρο....
Θυμηθείτε τι έγινε.... Χιόνισε και μέσα στην Αθήνα και ο αγώνας αναβλήθηκε....![]()
![]()
Τουλάχιστον πήραμε τα λεφτά πίσω!!!![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ δεν ξαναδηλώνουμε συμμετοχή μαζί σε αγώνα αντοχής!!!!! :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Σπάτα Χειμώνας 1994. Εγώ με RM250 του 91 και ο κουμπάρος με ένα RM125 του 94.
Τι κοιτάμε?????!!?!?!
Πριν λίγο έκαναν άλμα απόαυτή την ράμπα και σκάσανε στου διαόλου την μάνα δύο μοτοκροσάδες (ο ένας ήταν ο Καρέτσος, ό άλλος δεν θυμάμαι....).
Κοιτάγαμε λοιπόν το θέμα και προσπαθούσαμε να πείσουμε τον ευατό μας να πηδήξουμε και εμείς.... ανεπιτυχώς...!!
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Όντως... Ο μουσάκιας ήταν μαζί μου και την επόμενη χρονιά...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Marlboro Adventure Team 1998 στην Utah. Το σημείο λέγεται Top of the World και βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο ενός από τα γνωστά "arches" του National Arches Park of Utah.
Στην μέση εγώ και δεξιά αριστερά οι αμερικάνοι συνοδοί της εντουράδας. Ο τυπάκος με το μουσάκι τράγου ήταν φοβερός αναβάτης αλλά και ο μπάρμπας ήταν καλός!
Τα μηχανάκια μας ήταν ΧR250 ενώ των συνοδών ήταν XR400...
Φανταστείτε μια ολόκληρη ημέρα του Σεπτέμβρη του 1998 εντουράδα στην Utah...!!
Σε μια φάση καθώς βρεθήκαμε κάθετα σε ένα στενό ασφαλτόδρομο στο πουθενά, όπου εκείνη ακριβώς την στιγμή πέρναγε μια Harley με ένα ζευγάρι. Και οι δύο αναβάτες μας χαιρέτησαν ταυτόχρονα και εμείς ανταποδώσαμε σαστισμένοι (ήμασταν στο πουθενά και χαιρετάγαμε δύο χαρλεάδες...)
Στην συνοδεία υπήρχε και γιατρός με XR250, ο οποίος έφαγε τα μούτρα του και ήρθε και τον μάζεψε το ελικόπτερο της οργάνωσης....!!!
Ο μπάρμπας ήταν από τους οργανωτές.
Τρομερή εμπείρια η Utah!!!
2 τρελλοί πηδούσν τότε: Ο Φωτόπουλος -ο μπαμπάς- και ο Κεραμιδάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
ο ένας ήταν ο Καρέτσος, ό άλλος δεν θυμάμαι.....
Γράψτε κι άλλα οι παλαιότεροι, βάλτε φωτογραφίες, είναι πολύ ωραίo να μαθαίνουμε και να βλέπουμε οι καινούργιοι, τι γινόταν στον χώρο πιο παλιά.
Φοβερό thread.![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Γράψτε κι άλλα οι παλαιότεροι, βάλτε φωτογραφίες, είναι πολύ ωραίo να μαθαίνουμε και να βλέπουμε οι καινούργιοι, τι γινόταν στον χώρο πιο παλιά.
Φοβερό thread.![]()
![]()
Έχω πετύχει εκείνη την εποχή τον Γεωργακόπουλο να κάνει απίστευτα πράγματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
2 τρελλοί πηδούσν τότε: Ο Φωτόπουλος -ο μπαμπάς- και ο Κεραμιδάς!
Θυμάμαι ότι τον πειράζαμε κιόλας με τον Αλέξη..... 'τα θες και τα κάνεις ή σου ξεφεύγουν'? 'όχι παιδιά αλήθεια έτσι ακριβώς το υπολόγιζα το άλμα'.
Αλήθεια έλεγε γιατί το επανέλαβε πάνω από 10 φορές.....![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Φοβερό thread.![]()
Σωστός ο Κώστας +1
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
I know......Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Σωστός ο Κώστας +1![]()
![]()
![]()
You BETA believe...