λοιπον, τι εγινε τελικα??
![]()
![]()
θα το παρεις το κοριτσι? και αν ναι,ποιο κοριτσι απ'ολα? τωρα ή τον Απριλη?
![]()
μπερδευτηκα ρε μαγκες:hypnotize
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
Μετά από ώριμη σκέψη και περισυλλογή αποφάσια να πάρω το γνωστό μωρό που είναι η . . .
YZF.
Εντάξει ρε παιδιά θα περιμένω . . . αλλά ούτε ένα μήνα νωρίτερα δεν μπορώ να την πάρω;
Καλή επιλογή αλλά εγώ θα σου πω εφόσον το Α1 θα το καλύπτει να πάρεις το zzr 250 που θα τιμολογηθεί στα ίδια πλαίσια..λίγο κάτω από τα 4.000 ευρώ..(τουλάχιστον έτσι έχουν αφήσει να διαρεύσει από την μαμά kawa)Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Μετά από ώριμη σκέψη και περισυλλογή αποφάσια να πάρω το γνωστό μωρό που είναι η . . .
YZF.
Εντάξει ρε παιδιά θα περιμένω . . . αλλά ούτε ένα μήνα νωρίτερα δεν μπορώ να την πάρω;
Εσύ δε δίνεις εργαστήριο Δίκτυα τώρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Καλή επιλογή αλλά εγώ θα σου πω εφόσον το Α1 θα το καλύπτει να πάρεις το zzr 250 που θα τιμολογηθεί στα ίδια πλαίσια..λίγο κάτω από τα 4.000 ευρώ..(τουλάχιστον έτσι έχουν αφήσει να διαρεύσει από την μαμά kawa)
Δεν μ'αρέσει το zzr 250 γι' αυτό παραμένω σταθερος . . .Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Καλή επιλογή αλλά εγώ θα σου πω εφόσον το Α1 θα το καλύπτει να πάρεις το zzr 250 που θα τιμολογηθεί στα ίδια πλαίσια..λίγο κάτω από τα 4.000 ευρώ..(τουλάχιστον έτσι έχουν αφήσει να διαρεύσει από την μαμά kawa)
Κακός άνθρωπος . . .Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ δε δίνεις εργαστήριο Δίκτυα τώρα?
Ώπα, τι έχουμε εδώ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
περιπλεκονται ακομα περισσοτερο με την αφιξη του gsxr-125 (και το zx250).....
αχχχ τυχερη νεολέα.....![]()
Μπορεί κάποιος να μου πει περισσότερα για το .... ΖΧ250 ;
Τι'ν τούτο πάλι ;
Πάντα όρθιοι
Αν έχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο μοντέλο, και το έχεις σκεφτεί ,κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
Δεν μ'αρέσει το zzr 250 γι' αυτό παραμένω σταθερος . . .
Απλά να σου θέσω 3 ακόμα παραμέτρους:
1. Όταν θα ξεκινήσεις να ψιλό-γνωρίζεις το μηχανάκι σου, και αποφασίσεις να δοκιμάσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μην σε καλύπτει το μηχανάκι στις εξορμήσεις, τότε σταματάω. Αν φαντάζεσαι ότι υπάρχει η πιθανότητα να σκέφτεσαι πως "Δεν με καλύπτει.Θα ήθελα λίγη δύναμη παραπάνω. Λίγο καλύτερα φρένα.Λίγο...", τότε σκέψου το λίγο περισσότερο.
2. Αν έρθει η ώρα να το πουλήσεις, πιο πιστεύεις ότι έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό?
3. Για ποια χρήση το θέλεις? Αν παίζει μεγάλο ρόλο η μούρη, το μέσο με το οποίο θα ρίξεις πιο εύκολα γκόμενες, και τα φανάρια, τότε το 1 δεν σε αφορά. Αν επίσης, θέλεις να μάθεις, τότε υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν θες να μπεις πίστα, επίσης.
Για μένα, στα 125, αν δεν θέλω να μπαίνω πίστα, ή να κάνω enduro, και το θέλω απλά να κάνω την βόλτα μου και την δουλειά μου, τότε μιλάμε για παπί.
Αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Για τι το θέλω, και πόσο το κόστος. Αλλιώς παίρνω ένα διακοσμητικό, και του κάνω χρήση παπιού.
Αλλά αν εσύ αυτό θέλεις, κανείς δεν θα σου πει τίποτα.
Η μόνη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι,
τι είδους γλυκό του κουταλιού να προμηθευτείς για το λάδωμα στις αποθήκες!![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Data Networks Εργαστήριο έχω περάσει με 10..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ δε δίνεις εργαστήριο Δίκτυα τώρα?Θεωρία δίνω μόνο..
1) Από φρένα και γκάζι, πιστεύω, ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του,Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Αν έχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο μοντέλο, και το έχεις σκεφτεί ,κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.
Απλά να σου θέσω 3 ακόμα παραμέτρους:
1. Όταν θα ξεκινήσεις να ψιλό-γνωρίζεις το μηχανάκι σου, και αποφασίσεις να δοκιμάσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μην σε καλύπτει το μηχανάκι στις εξορμήσεις, τότε σταματάω. Αν φαντάζεσαι ότι υπάρχει η πιθανότητα να σκέφτεσαι πως "Δεν με καλύπτει.Θα ήθελα λίγη δύναμη παραπάνω. Λίγο καλύτερα φρένα.Λίγο...", τότε σκέψου το λίγο περισσότερο.
2. Αν έρθει η ώρα να το πουλήσεις, πιο πιστεύεις ότι έχει μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό?
3. Για ποια χρήση το θέλεις? Αν παίζει μεγάλο ρόλο η μούρη, το μέσο με το οποίο θα ρίξεις πιο εύκολα γκόμενες, και τα φανάρια, τότε το 1 δεν σε αφορά. Αν επίσης, θέλεις να μάθεις, τότε υπάρχουν πολλές επιλογές. Αν θες να μπεις πίστα, επίσης.
Για μένα, στα 125, αν δεν θέλω να μπαίνω πίστα, ή να κάνω enduro, και το θέλω απλά να κάνω την βόλτα μου και την δουλειά μου, τότε μιλάμε για παπί.
Αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Για τι το θέλω, και πόσο το κόστος. Αλλιώς παίρνω ένα διακοσμητικό, και του κάνω χρήση παπιού.
Αλλά αν εσύ αυτό θέλεις, κανείς δεν θα σου πει τίποτα.
Η μόνη συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι,
τι είδους γλυκό του κουταλιού να προμηθευτείς για το λάδωμα στις αποθήκες!![]()
2) Όσον αφορά την πώληση . . . κάτσε να την αγοράσω πρώτα και βλέπουμε,
3) Το θέλω για το σχολείο, καμία βόλτα, και κανά μπαντελίκι στη μέση του δρόμου, απλά πράγματα . . .
Για το γλυκό σκέφτομαι . . . κερασάκι ή νεράτζι . . . μπορεί και συκαλάκι ανάλογα την περίπτωση . . .
:a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
3 μπαντελίκι στη μέση του δρόμου, απλά πράγματα . . .
[/B]![]()
Τι . . . δεν συμφωνείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:a1:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πίθηκος
μπαντελίκι
τι ειναι ρε παιδια το μπαντΕλικι??![]()
![]()
και μαλιστα θα γινει και στην μεση του δρομου.
σταματημενος δηλαδΙς??![]()
για λεγε να μαθαινουμε και εμεις οι αδαεις!!![]()
ε είσαι αδαήστατος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal τι ειναι ρε παιδια το μπαντΕλικι??![]()
![]()
για λεγε να μαθαινουμε και εμεις οι αδαης !!![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μπαντελίκι είναι το burnout ή το drift ή το σπινιάρισμα όπως θες το λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι ειναι ρε παιδια το μπαντΕλικι??![]()
![]()
για λεγε να μαθαινουμε και εμεις οι αδαης!!![]()