σιγα τα αίματα ρε σεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σιγα τα αίματα ρε σεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
μηπωσ λεω η αντιπορεια ειχα σκοπο να καταλαβει τον χωρο οπου θα γινοταν η εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ?????
Δεν θα σου πω όχι. Δεν το ξέρω αλλά πιθανότατα να έγινε γι αυτό! Ε και;
Εδώ τίθεται το ερώτημα φίλε μου. Οι μπάτσοι τι έκαναν; Αυτή δεν ήξταν η δουλειά τους; Αν δηλαδή εγώ θέλω να πάω σε μία συγκέντρωση που έχει σκοπό να κάνει ντου στη βουλή και κατάληψη θα με αφήσουν; Τι λες τώρα...
Η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να ελέγχει το χώρο κι εφόσον είχε επιτρέψει να γίνει η αντισυγκέντρωση να την αφήσει μέχρι εκεί που μπορούσε να γίνει. Την άφησε όμως ΕΠΙΤΗΔΕΣ όπως άφησε και τους φασίσστες να κάνουν τα δικά τους.
Στάκα φιλαράκι, γιατί έχουν γίνει πάμπολλες συγκεντρώσεις με ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμο που κατέβηκαν στους δρόμους να βρούν το δίκιο τους και οι περί ου ο λόγος τα έκαναν πουτ@να χωρίς να χρειάζονται ούτε χρυσαυγήτες ούτε «ενστολους συνεργάτες»....Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους
και αν ειμασταν χιλιαδες ουτε επεισοδια θα υπηρχαν
Μή λέμε και ότι θέλουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
ρε αλχημηστη θα μας τρελανεις, απο ποιυς ειδοποιηθηκαν? ματια εχουν κ αυτοι κ βλεπουν, αφισες ειχαν βγει πολεμος γινοταν μεσω νετ κ μεσω επιθεδεων κ απο τις 2 πλευρες εδω κ βδομαδες κ συ μας λες ειδοποιηθηκαν?
Αυτά γίνονταιο συνέχεια φίλε στο ιντερνετ. Και υπάρχουν πάντα απειλές ένθεν και ένθεν.
Οι φασίστες ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ να πάνε νωρίτερα από τη δική τους συγκέντρωση. Έληξε.
ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων οταν οι τραμπουκοι αριστριστεσ με τουσ ανρχικουσ συνεργατεσ τουσ θελησαν να καταλαβουν τον χωρο που ειχαν επιλεξει για την εκδηλωση αυτηΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους
και αν ειμασταν χιλιαδες ουτε επεισοδια θα υπηρχαν
Κόφτε το μάγκες...
Αν θέλετε συναντηθείτε να τα πειτε.
Απο το πληκτρολόγιο τσαμπουκάδες έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι βέβαια. Γαμώ τις τιμές τους είχαν ετοιμάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων
Και με επίσημο ένδυμα. Μετά στιλέττου. Παλληκάρια θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;