Ποιος ειπε την λεξη κλικα να τον κανω ban???
Ποιος?????
Ποιος ειπε την λεξη κλικα να τον κανω ban???
Ποιος?????
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Δεν μας χέζεις ρε φίλε με τον Μίμη τώρα; Που θα ασχοληθούμε με τα υπαρξιακά του μπάτσου τώρα...
http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-
καποιος εδω εχει 4 ντιβιντι?
πωπω
επίδειξη πλούτου!!!!!!
:rotflmao:
αχ αυτος ο ευαισθητούλης μιμης τι μας κάνει!
φανταζομαι οτι μετα το κοπάνημα σε κανά πακιστανό θα τρέχει για μετάνοιες στον όσιο προστάτη τους!
α! το ξερετε βεβαια οτι οπροστατης αγιος των μπατσων (που μου διαφευγει το ονομά του τωρα)
ειναι ο διος με τον προστατη αγιο των όρχεων! (και δεν κάνω πλάκα!)
http://www.topontiki.gr/pontikiforum...?showtopic=808
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
το αντιγραφω απο καπου αλλου..
αφιερωμενο ξερουν ποιοι σε ποιουσ
Αλλά έλεος... Ας μη μας τη βγαίνουν τώρα και οι Κουμμουνιστές για πατριώτες...Και μιλώ για πάσης αποχρώσεως κομμουνιστές...
Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα. Ξεχνάμε το ότι "η κύπρος είναι μακριά" του Καραμανλή? Ξεχνάμε τα Ίμια του Σημίτη?
Εεεε, νομίζω όμως πως στην ουρά των προδωτών προηγούνται, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, οι κομμουνιστές!!! Έλεος! Δεν έχουμε ζήσει το παιδομάζωμα? Την μεγάλη Αλβανία? Το αντάρτικο??? (ενάντια σε νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση!!!!! αν είναι δυνατόν!!! και βγάζουμε ήρωες τους Βαφειάδηδες και τους Βελουχιώτιδες!!!) Ας μην έχουμε τόσο επιλεκτική μνήμη!!!
Σύμφωνοι, οι καιροί άλλαξαν, νέοι άνθρωποι ήρθαν... αλλά και η ιστορία έχει τη σημασία και τον ρόλο της!!! Ο καθένας κρίνεται εκ των πράξεών του, αλλά ας είμαστε όλοι λίγο προσεκτικότεροι στους χαρακτηρισμούς! (Δεν αναφέρομαι σε εμάς εδώ μέσα συνάδελφοι, γενικά μιλώ)
Τολμά κανείς να μιλήσει για την πατρίδα του και θεωρείται γραφικός και σωβινιστής και εθνικιστής και δε ξέρω και γω τι άλλο! Έχουνε αφήσει να καπηλεύονται τις έννοιες της πατρίδας και του έθνους οι πάσης φύσεως καθοδηγούμενοι ακροδεξιοί!!! Στα πόστα βρίσκονται οι ψευτοκουλτουριάρηδες!!! Σπάσανε το χέρι της δασκάλας στη Θράκη και δεν ακούστηκε κίχ! Αν τυχόν όμως φάει κάποια σπρωξιά ο τυχών συνδικαλιστής γίνεται θέμα μείζων! Δε δικαιολογώ τη σπρωξιά, αλλά εξανίσταμαι με τον γραικυλισμό των νεοελλήνων! Και ο δήμαρχος της πόλης, άκουσον άκουσον, επειδή υποστηρίζεται και από τη μουσουλμανική μειονότητα, απαίτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η κακοποιημένη δασκάλα (επειδή τόλμησε να διδάξει Ελλάδα) να φύγει από την περιοχή!!! Και δεν ακούστηκε τίποτα!! Που πάμε ρε συνάδελφοι???
Βρέθηκε ένας Παπαδόπουλος στην Κύπρο και όρθωσε ανάστημα... και ένα νησί μια σπιθαμή γής τα έβαλε με τον ΟΗΕ... Και εμείς πάντα τουμπεκί?? Η τάχα περίφανη εξωτερική πολιτική του Αντρέα? Με τα μεγάλα λόγια και τις υπογραφές στο παρασκήνιο? Η Αλβανία ήταν τότε "πρότυπο δημοκρατίας"... Φώναζε ο Σεβαστιανός.. ποιός τον άκουγε τον "τραγόπαπα".. ε?... Σούρχεται τώρα ο Σημίτης και βλέποντας πως αλλάζει η διάθεση της Ευρώπης στο θέμα της Τουρκίας σπεύδει όψιμα να συμβαδίσει...βλέπετε, δεν είναι πια στην εξουσία για να τον νοιάζει η γνώμη του μεγάλου αδελφού... Έχεις την Ντόρα που τάχα διαπραγματεύεται....τάχα...! Λες και δε ξέρουμε την κατάληξη... Και το "παντί", ο Γιωργάκης, πουλάει μαγκιές έξω από τον χορό... Οι γνωστοί yesmen παντού!... Παλινωδούμε μεταξύ της αστειότητας τύπου Πάγκαλου και της εκλεπτυσμένης προδωσίας...
Κατά τον λαό και οι άρχοντες! Σοφή η ρήση!
Συγνώμη για το ύφος μου... αλλά φόρτωσα...
Δεν ξέρω από που το αντέγραψες το παραπάνω...και δεν το βλέπω πουθενά λάθος.
Ωστόσο για τους μπάτσους που βάλαν τα τσογλανάκια να πλακωθούν στα χαστούκια, πιστεύω οτι λίγες φάγαν..
Μια ένσταση μόνον:
ΔΕΝ θα τους έλεγα να λενε ο ένας στον άλλο ''είμαι μαλάκας'' πριν το χαστούκι, παρά θα τους έβαζα να λένε ''δεν θα ξαναχτυπήσω την γιαγιά σου''.
Κωλοπαιδα του κερατά....
πριν μερικά χρόνια, 3(!!!) τέτοια @ρχιδι@ πετάξαν κάτω την ΜΗΤΕΡΑ μου και αφού της πήραν την τσάντα την κλώτσησαν κιόλας...!!!
Τριγύριζα για τουλ 10 μέρες στο σημείο.
Μάταια όμως, γιατί δεν τους πέτυχα.
Αν τους τσίμπαγα δεν θέλετε να φαντάζεστε την συνέχεια.
απαπαπα πιπερια στο στομα σου...![]()
![]()
κατσε να μπουν οι λοιπεσ δημοκρατικεσ δυναμεισ να δουνε αυτα που εγραψα εγω κ αυτα που εγραψεσ εσυ,κ να δεισ τι εχουμε να παθουμε..![]()
![]()
Τιποτα δεν έχετε να πάθετε. Το κείμενο του tpap αναφέρεται σε ένα λυπηρό περιστατικό που συνέβει στη μητέρα του και έχει να κάνει με την παραβατικότητα γενικώς. Εκτός και αναφέρεται σε μετανάστες κάτι που δεν το κατάλαβα απ΄το κείμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
απαπαπα πιπερια στο στομα σου...![]()
![]()
κατσε να μπουν οι λοιπεσ δημοκρατικεσ δυναμεισ να δουνε αυτα που εγραψα εγω κ αυτα που εγραψεσ εσυ,κ να δεισ τι εχουμε να παθουμε..![]()
![]()
Το «δικό σου» έχει τόσες δεκάδες ανακρίβειες που δεν κάνω κάν τον κόπο να τις σχολιάσω. Καλό θα ήταν πάντως να έχει διαβάσει κάποια βασικά πράγματα ιστορίας ο συντάκτης (και εσύ που το υιοθετείς) πριν αρχίσεις να γράφεις παρόμοια μηνύματα.
@Βύρων: κράτα μόνο αυτό από το κείμενο του παλικαριού...Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
τΌλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα. .
όσο γι αυτό που έγραψα εγώ δεν αναφερόμουν σε μετανάστες ή ιθαγενείς.
και επίσης όσο για τους μπάτσους που ''χτυπούν'' τα κωλοπαίδια, ΔΕΝ κάναν και τίποτε κακό.
Εχουν κάνει κατά καιρούς τόσες άλλες μαλακίες, και ασχολούνται όλοι με το βιντεάκι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα.
Σωπα...Δεν ξεραμε να βαλουμε τους υπερπατριωτες μπροστα να παρουμε την Πολη...Πολλες ανακριβειες και πολλες γενικοτητες...Δεν θα σου αλλαξω τα πιστευω αλλα διαφωνω καθετα.-
ΥΓ Και κοιτα να παει σεμνα το θεμα μην φαει κλειδωμα και αυτο...Κριμα ειναι...
Το κείμενο του παλληκαριού δεν μου λέει τίποτα νέο, και είναι μια γενικότητα. Ολοι και όλες οι παρατάξεις; Ποιές και από πότε; Απ΄το 1821, το 1895, το 1903, τον Μικρασιατικό, τον Β΄ΠΠ κλπ κλπ κλπ. Για να πετάξεις τέτοια τσιτάτα, πρέπει να στηριχθείς σε μια ανάλυση των γεγονότων της περιόδου και των γενικότερων συνθηκών που υπήρχαν την εποχή που συνέβησαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@Βύρων: κράτα μόνο αυτό από το κείμενο του παλικαριού...
όσο γι αυτό που έγραψα εγώ δεν αναφερόμουν σε μετανάστες ή ιθαγενείς.
και επίσης όσο για τους μπάτσους που ''χτυπούν'' τα κωλοπαίδια, ΔΕΝ κάναν και τίποτε κακό.
Εχουν κάνει κατά καιρούς τόσες άλλες μαλακίες, και ασχολούνται όλοι με το βιντεάκι...
Διαφορετικά μιλάμε για κουβέντες καφενείου και μιας γενικής απόρριψης των πάντων χωρίς να έχουμε να προτείνουμε και τίποτα.
Το σχόλιο που έκανες σχετικά με τι πρέπει να ασχολούμαστε με βρίσκει σαφώς αντίθετο. Αν θεωρητικά εκπροσωπείς τον νόμο οφείλεις να λειτουργείς με αυτόν. Διαφορετικά μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας απο σαδιστές που βρίσκουν ενόχους και αθώους για να βγάλουν τον κάλο που κουβαλάνε.
Ποιός θα θέσει τα όρια μεταξύ σωματικής βλάβης/ξυλόδαρμού/βασανισμού. Αυτός που τα διαπράττει;![]()
@Βύρων:
γιατί πιστεύω πως αν χτυπούσαν την γιαγιά σου και κατόπιν την ληστεύαν θα έκανες το ίδιο...?
Προσωπικά για το συγκεκριμένο (μόνο) τους δίνω δίκιο.
Καλά --και λίγα--τους κάνανε.
Το γεγονός οτι έχουν κάνει και χειρότερα δεν αναιρεί τη σοβαρότητα αυτού του γεγονότος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Τι σχέση έχει τι θα έκανα εγώ ή εσύ αν γινόταν στη γιαγιά μου, μάνα μου παιδί μου μ΄αυτό που έκανε δλδ ο τύπος την ώρα που έχωνε τις φάπες; Εκτός και είχαν κλέψει τη γιαγιά του....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@Βύρων:
γιατί πιστεύω πως αν χτυπούσαν την γιαγιά σου και κατόπιν την ληστεύαν θα έκανες το ίδιο...?
![]()
Απο την μια καυχεστε για τον πατριωτισμο σας, τα ιδανικα σας, και την ιστορια σας, και αυτοαποκαλειστε ως <<ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ>> απο την αλλη ομως με τις πραξεις σας και τα λογια σας εκμηδενιζετε την ιδια μας την ιστορια.
Διστυχος βλεπω απο καποιους <<ΕΛΛΙΝΕΣ>> μεσα σε αυτο το forum να υποβιβαζουν και να εξευτελιζουν την μεγαλητερη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ανακαλυψη ολων των εποχων σε αυτον τον πλανητη που φυσικα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
Τωρα οποιος πιστευει πως ο <<Κυριος>> μπατσακος εχει την δυνατοτιτα να δικασει και να αποφανθει για την οποιαδιποτε τιμορια (επιδη εχει την ψευδεσθιση ο ιδιος οτι ειναι εξουσια) με κυρια κριτιρια το χρωμα, την εθνικοτητα, και την προφορα του εκαστοτε κατηγορουμενου. Και φυσικα αυτοι που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης ειναι αυτοι που ψιφιζουμε καθε τετραετια που εχουν εκπαιδευσει τα αστυνομικα οργανα ως τρομονομους, βλπ ποριες, βια και εξευτελισμος καρατουμενων και των ιδιων στα τμιματα, και φυσικα ως μηχανοβιοι ολοι μας εχουμε ζεισει την απαραδεκτη συμπεριφορα των τροχονομων.
Υ.Γ. Εκφραζω μονο την δικια μου αποψη φιλικα. Ελπιζω να μην με περεξηγησετε
epeidh exei faei kollhma kai den allazei se ellhnika se parakalo (an kai eimai karga anorthografh sto net kai ego) toylaxiston na grafeis sosta to ellHnesΑρχικά δημιουργήθηκε από κακγουρας
Διστυχος βλεπω απο καποιους <<ΕΛΛΙΝΕΣ>> μεσα σε αυτο το forum να υποβιβαζουν και να εξευτελιζουν την μεγαλητερη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ανακαλυψη ολων των εποχων σε αυτον τον πλανητη που
Υ.Γ. Εκφραζω μονο την δικια μου αποψη φιλικα. Ελπιζω να μην με περεξηγησετε
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone