Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 249

Θέμα: Bmw F 800 Gs - It's show time

Πέρασα μ' ένα φίλο (ο οποίος χάθηκε ερχόμενος ) απ' το Βαγιανέλη το Σάββατο. Αρκετός γνωστός κόσμος, ονόματα δε λέμε

Πάντως κατι άφρικες τις βλέπω να φεύγουν σύντομα

Επίσης η γνώμη μου για το 650 είναι οτι ειναι ο φτωχός συγγενής του 800. Είναι 2,000 ευρώ πιο φτηνό και φαινεται αυτό...

Μου θύμισε τις παλιες φτηνες εκδόσεις των αυτοκινητων (1000αρια χωρις στροφόμετρο κλπ)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    Εχει ανεβει κανεις σας στο f800gs με την χαμηλη σελα?
    Σε εξουσιοδοτημενο που ρωτησα και δεν την ειχε ,μου ειπαν οτι οσοι ανεβηκαν παραπονεθηκαν οτι ηταν σκληρη και αβολη λογω αφαιρεσης υλικου

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    Εχει ανεβει κανεις σας στο f800gs με την χαμηλη σελα?
    Σε εξουσιοδοτημενο που ρωτησα και δεν την ειχε ,μου ειπαν οτι οσοι ανεβηκαν παραπονεθηκαν οτι ηταν σκληρη και αβολη λογω αφαιρεσης υλικου
    Εγώ για λίγο, το περασμένο Σάββατο. Αυτό δεν είχε τη χαμηλή έκδοση.

Εκατσα πολύ λιγο και δεν το οδήγησα, αλλά δε μΕ φάνηκε τόσο σκληρή.

Σίγουρα θα βγουν και aftermarket (λέγε με touratech ) πάντως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    Το θεμα ειναι να το παραγειλεις με την σελλα που σε βολευει
    γιατι μετα αν μπεις στην διαδικασια της αλλαγης θα επιβαρυνθεις περισσοτερο!
    με την κανονικη σελλα παταω στις μυτες και με τα 2 ποδια! και ειμαι 1.72
    μου θυμισε λιγο κατι απο ενα κτμ 520 που ειχα παλια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Test ride αναφορά

Τι μπορείς να καταλάβεις σε 15 λεπτά; ε, αυτά που κατάλαβα θα σας γράψω. Πήρα το μηχανάκι απ΄την Motogenesis Mιχαλακοπουλου και πηγα μια μεχρι Ψυχικο απο Κηφισιας και μετα κατεβηκα από Μεσογείων. Εντυπώσεις. Από κοντά το μηχανάκι δείχνει μεγαλύτερο απ' οτι στις φωτο, πιο ψωμωμένο και πολύ όμορφο. (οδήγησα το γκρι το οποιο χρωματικα το προτιμω απ' το κιτρινο). Θέση οδήγησης: σέλα ολίγον σκληρή για τα γούστα μου στενή στο τελείωμα με το ψευδορεζερβουάρ. Πατούσα πολύ καλά κάτω. (Είμαι 1,83). Η θέση μου θύμισε ΚΤΜ 950. Το τιμόνι πολύ κοντά, σχεδον εντουράδικη κατάσταση. Ζυγίζοντας την στατικά δεν μου προκάλεσε καμία ανησυχία, το βάρος όποιο και αν είναι δεν φαίνεται και όταν ξεκινάς απλά εξαφανίζεται. Το τιμόνι κόβει αρκετά και γενικώς μες την κίνηση δεν σε προβληματίζει τίποτα. Ο κινητήρας βγάζει κάποια ζέστη η οποία το καλοκαίρι ίσως και να είναι ένα θέμα. Αλλά προέρχομαι απο Versys και είμαι καλομαθημένος! Από απόδοση το μηχανάκι έχει μια ροπάτη αίσθηση αλλά τα 85 άλογα δεν με εντυπωσίασαν. Τουλάχιστον για το λίγο που το οδήγησα. Έχει βέβαια και κάτι άλλο. Υπέροχο ήχο! Σαν του μεγαλου GS αλλά πιο μπάσο και στριγγός όσο ανεβάζει. Φρένα; Νομίζω για τον χαρακτήρα της μηχανής μια χαρά. Δεν περίμενα και καμιά απόδοση supersport. To ΑBS δεν χρειάστηκε να το δοκιμάσω μπροστα. Στο πίσω όμως μπαίνει εύκολα σε λειτουργία και σου κλωτσάει το πεντάλ. Στο χώμα οπωσδήποτε off λοιπόν αν θέλετε πλασαρίσματα πριν την στροφή όπως και στην άσφαλτο βέβαια. Αυτά. Αν θα τ' αγόραζα; 11.300 με ABS, λευκά φλας σταντ και υπολογιστή ταξιδιού μου είπαν για μια έκδοση 10.000 σκέτο. Παράδοση από Μαϊο και βλέπουμε. Καλό Ιούλιο θα λεγα εγώ!
    Στην παρούσα φάση είναι ακαδημαικό το ερώτημα γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Αν τα είχα θα το σκεφτόμουν σοβαρά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harrysvr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonisv
    Έδωσα προκαταβολή για το F 800 GS την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πωλητής μου είπε ότι θα το παραλάβω τον Ιούνιο. Παράγγειλα το κίτρινο με ABS, trip computer, συναγερμό, θερμαινόμενα grip και led φλασάκια. Η τιμή του είναι 11.400€.
    Υπάρχει κάποια φώτο απο το trip computer;
    ΑΕΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Πάντως κατι άφρικες τις βλέπω να φεύγουν σύντομα

Επίσης η γνώμη μου για το 650 είναι οτι ειναι ο φτωχός συγγενής του 800. Είναι 2,000 ευρώ πιο φτηνό και φαινεται αυτό...

Μου θύμισε τις παλιες φτηνες εκδόσεις των αυτοκινητων (1000αρια χωρις στροφόμετρο κλπ)

Θα συμφωνήσω για το 650

Όσο για την Άφρικα

Ωραίο μηχανάκι, δεν φαίνεται καθόλου το βάρος του και η ροπή του δεν σε τρομάζει. 11.550 χιλιάρικα πάντως και να τα είχα δεν τα έδινα. Θα ήθελα να το δοκιμάσω και στο χώμα, αλλά μόνο στην ιδέα ότι αν φας καμιά καλή τούμπα θα το χρυσοπληρώσεις...
    ---Dum spiro, spero---

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αφού ένα μηχανάκι καινούργιο έχει ζήτηση και θα πουλήσει γιατί δεν φροντίζουν για ποιο γρήγορη παράδοση?Τρίμηνο το λιγότερο. Όσο για την πολιτική της BMW για τα extra δεν την σχολιάζω....
    ---Dum spiro, spero---

Δεν μας ειπες, άμα ζητήσεις τη μηχανή χωρίς τα εξτρά σε πόσο χρόνο θα έρθει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Δεν μας ειπες, άμα ζητήσεις τη μηχανή χωρίς τα εξτρά σε πόσο χρόνο θα έρθει?
    Είπαν ότι θα αργήσει περισσότερο, δεν ξέραν πόσο ακριβώς. Και καλά έχουν πολλές παραγγελίες από τις άλλες και κολοκύθια.
    ---Dum spiro, spero---

Το είδα σήμερα και έκλεισα test-ride σε 1 εβδομάδα!!! Για αγορά ...4 μήνες!!! Ούτε AstonMartin να παράγγελνα Τεσπα από εμφάνιση πολύ καλό ούτε πολύ ογκώδες ούτε μικρό.Αρκετά ποιοτικό , κάθισα επάνω και ακουμπούσα στις μύτες τα 2 πόδια (είμαι 1,78).Σε 1 εβδομάδα περισσότερα. Ίσως του χρόνου να κάνω την κίνηση για την ώρα κρατάω την Βέφα:smilea:
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    3 - 4 μηνες;

ημαρτον...

Πήγα και το είδα και εγώ σήμερα .... είναι όντως πολύ όμορφο στο μαύρο κίτρινο....

αλλά σε κανα χρόνο θα μας έχει δείξει τα χούγια του... υπομονή μέχρι τότε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    εγώ είχα "κλείσει" test ride για σήμερα αλλά λόγω απεργίας ντεν ειχε πινακίδες καρδία μου...

το μοτόρι είναι πολύ ωραίο απο κοντά, σχετικά συμμαζεμένο, η απόσταση απο το έδαφοσ είναι αρχικά αυξημένη - είμαι 1.88 και ήμουν Ok αλλά για μικρότερα αναστήματα ίσως είναι πρόβλημα...

αλλά ρε παιδιά αυτός ο προβολέας μπροστά δύσκολα χωνεύεται και είναι τόσο άσχετος με τις
    κατα τα άλλα ωραία συνδυασμένες γραμμές...

απο βδομάδα λοιπόν για δοκιμή και επανέρχομαι...
    NeLSoN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

ψΗΦΙΖΩ 19αρα...

....ζαντα μπροστα . Νομιζω οτι αν την ειχε θα κλεινε το σπιτι του μεγαλυτερου αδερφου της του 1200. Ή τουλαχιστον να υπηρχε σαν επιλογη. Το 650 εχει 19αρα αλλα μοιαζει σαν φτωχος συγγενης μπροστα στο 800αρι. Εν τελει παντα υπαρχει κατι που σου τη σπαει σε ενα μηχανακι που γουσταρεις......

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F 800 Gs - Η προϊστορία
    από Anty12 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 15:09
  2. Bmw F-800 Gs
    από lv1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 00:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ