xa xa xa xa xa
Kalo
Mia tatiana
Αρχικά δημιουργήθηκε από mesh
xa xa xa xa xa
Kalo
Mia tatiana
για μενα παει αυτο???
![]()
Δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω,η καρτελα της ducati στον firefox θα μεινει ανοιχτη μεχρι αυριο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νταξ, τότε ρε φίλε. Και στο track day που πήγαμε τι έγινε δλδ; Και στη βόλτα που πήγανε τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δλδ τι λέει ρε συ;
Ηρθε το DD στην Ελλάδα..... ε και; ήρθε... το πήρε ένα παλικάρι και καλά έκανε και..... τι;
Αμα είναι να κλείσει κιόλας το πράμα αφού είναι και στα @@ μας όλα και δεν μας συγκινεί τπτ.
Προσωπικά δεν το κόβω. Αν θέλει ο δημιουργός του να φύγει, ας το ζητήσει.
Εγω παλι παρακαλω πολυ να σβηστουν τουλαχιστον οι φωτο του ιδιοκτητη γιατι δεν φταιει σε τιποτα να γινεται αντικειμενο χλευασμου, θαυμασμου η οτιδηποτε αλλο απο οποιονδηποτε.
Επειδη ημουν εκει και τον γνωρισα, το παιδι δεν δικαιουται τετοιας μεταχειρισης.
Duc 999 '07 Black
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
Εγω παλι παρακαλω πολυ να σβηστουν τουλαχιστον οι φωτο του ιδιοκτητη γιατι δεν φταιει σε τιποτα να γινεται αντικειμενο χλευασμου, θαυμασμου η οτιδηποτε αλλο απο οποιονδηποτε.
Επειδη ημουν εκει και τον γνωρισα, το παιδι δεν δικαιουται τετοιας μεταχειρισης.
+660
Οποιος μπορει ας κανει μια ωραια παρουσιαση με χαρακτηριστικα και φωτο....![]()
Τέτοιου είδους θρεντ εχει νόημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
+660
Οποιος μπορει ας κανει μια ωραια παρουσιαση με χαρακτηριστικα και φωτο....![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonos1
Done
Θερμή παράκληση.
Μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να σβήσει το δεύτερο ποστ με την πρόσωπο του ιδιοκτήτη?
Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να υπάρχει εκεί χωρίς να το ξέρει και μάλλον δεν έχει ιδέα για το γίνεται εδώ, ας το σεβαστούμε αυτό. (το ίδιο έγινε και στο desmoriders.gr)
Ducati S2R 1000
Εχει φύγει ήδη φίλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Ducati992
Θερμή παράκληση.
Μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να σβήσει το δεύτερο ποστ με την πρόσωπο του ιδιοκτήτη?
Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να υπάρχει εκεί χωρίς να το ξέρει και μάλλον δεν έχει ιδέα για το γίνεται εδώ, ας το σεβαστούμε αυτό. (το ίδιο έγινε και στο desmoriders.gr)
Ευχαριστώ (δεν τα είδα τα παραπάνω post).
Ducati S2R 1000
Για οσους ενδιαφερονται........http://www.robotpig.net/automotive/desmosedici.php
ThanksΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Done
Duc 999 '07 Black
ΩραίοςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Για οσους ενδιαφερονται........http://www.robotpig.net/automotive/desmosedici.php![]()
Όποιος θέλει να γράψει για το DD ας το κάνει εδώ
Το παρόν thread μετα την τροπή που πήρε μεταφέρεται στις Αντιπαραθέσεις.
Οπως και να εχει παιδες , μακαρι να βλεπουμε τετοια μηχανηματα στον δρομο μονο και μονο για να τα χαζευουμε ... Δηλαδη ολοι οσοι εχουν SS μηχανακια τα βαζουν ολοι τελεια και αψογα και σουπερ ή τα μεταφερουν με trailer μονο σε πιστες ... ?
Υπαρχουν πολλα δυνατα "μηχανακια" με λαστιχο τετραγωνο πισω ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ! αυτο τους εκφραζει , ή μαλλον αυτοι πληρωνουν την π@αυλα τους αρα εμας δεν μας πεφτει λογος ...
Μακαρι ολοι μας να χαιρομαστε οτι εχουμε απο μοτοποδηλατο μεχρι SBK χωρις να μπαινουμε στα δυσαρεστα ...
Απλο ειναι !
Καλοταξιδο το θηριο !
www.fazerclub.gr