θα το δωσεις σ'αυτον τον μπεμβεδακια??Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Μόλις στρωθεί η πρώτη βόλτα είναι του caesarsk![]()
συνεχίστε να τσακώνεστε ελευθερα![]()
![]()
κριμα το μηχανακι και τις δυνατοτητες του.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα το δωσεις σ'αυτον τον μπεμβεδακια??Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
![]()
κριμα το μηχανακι και τις δυνατοτητες του.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει καλά τα λες ΑΛΛΑ ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
...Φαινεται ομως οτι τα παθη αναψαν ...
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΩΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΘΙΑ ΜΑΣ ;;;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!![]()
Ούτε να τσακωθούμε δεν μπορούμε πλέον σ' αυτό το μαγαζί !!!
![]()
![]()
![]()
ΜΠΑς ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΛΝΤΟΡΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΤΖΕΣ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ???
:rotflmao::rotflmao:
ελα μωρη αφρικανα λεμε με τα απροβληματιστα χιλιομετρα σου...:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΠΑς ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΛΝΤΟΡΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΤΖΕΣ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ???
:rotflmao::rotflmao:
ελα μωρη αφρικανα λεμε με τα απροβληματιστα χιλιομετρα σου...:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
& το Sachs του συγχωρεμένου του παππού μου, απροβλημάτιστα ταξιδεύει μέχρι σήμερα.......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πωλείται ο τελευταίος εν ζωή Πτεροδάκτυλος απο μαγαζί petshop στη Λάρισα. Θηλυκός, ηλικίας περίπου 65 εκατομμυρίων ετών, φιλικός κι εκπαιδευμένος.
Προλάβετε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korifeo!!!
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
καλορίζικο ρε Νικόλα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ειναι ωραίο πράγμα να σε αγαπάνε!!!! ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ Je Soui ΑΓΟΡΙ.....αντε καιρός ειναι εκτός απο το BLUE OYSTER CLUB να μπουμε και στο εδω club γλυκων αγοριών!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια ...
Δεν ξερω τι χρηματα διαθετω και ουτε ποσο μπορω να χρεωθω.![]()
Δεν ξερω τι ακριβως θελω να κανω με τη μηχανη.![]()
Θελω να κανω τεραστια ταξιδια που μαλλον ΔΕΝ εχω τη δυνατοτητα να κανω.
Αμεσως μετα να χανομαι καμμια βδομαδα σε "χωματα", αλλα μαλλον ΔΕΝ θα μου περισευει ποτε αυτη η βδομαδα.
Θελω να στριβει σαν τραινο, να πιανει πανω απο 300 και να μπορω να της φωρτωσω και τους καναπεδες στην μετακομιση.
Θελω να πηγαινω καθε μερα στη δουλεια και να περναω αναμεσα απ' τα κουτια καλυτερα απο παπι.
Θελω να ειναι "τουμπανο".
Θελω να μη παθαινει ΠΟΤΕ βλαβη.
Θελω, αν παρ' ελπιδα παθει κατι, να μπορει να τη φτιαξει ο μπακαλης της γειτονιας και ανταλλακτικα να παιρνα απο το περιπτερο.
Θελω να μην καιει καθολου.
Δεν θελω "στριταδικο", δε μ' αρεσουν τα "τουρινγκ", θελω να φυγω απο τα "ΟνΟφ", για "τσοπερ" ή "γυμνο" ΔΕΝ το συζηταω!
Μα γιατι ΔΕΝ παει πουθενα το μυαλο μου ???![]()
Βοηθατε ρε πατριωτες !!!
Έεεεεεεετσι...... Για ρωτήστε τον μετά απο τόσα χρόνια.....![]()
![]()
Φετος μαγκες στην εκθεση ειδαμε, ενα Yamaha Tenere που εμοιαζε με εξωγηινο,ενα V Strom Travel Edition με on-off λαστιχα που με επιασαν τα γελια(τι προσπαθουσε να μας πει ο ποιητης??),ενα KTM 990 Adv να κραταει γερα τα σκυπτρα στο οff(παρα στο on),ενα βαραντερο χωρις φαντασια και ανανεωση κρατα γερα στην κατηγορια του, ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),ενα τρανσαλπ(ο θεος να το κανει κατι)να το μαθουμε και εμεις.Δεν ειδαμε ομως κατι τοσο ομορφο σαν και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΑΜΕ????????????????????????????????????????????????
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εμένα πάντως με άρεσε γιατί είχε και φλόγες....![]()
υπονοεις κατι ?........
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Φετος μαγκες στην εκθεση ειδαμε, ενα Yamaha Tenere που εμοιαζε με εξωγηινο,ενα V Strom Travel Edition με on-off λαστιχα που με επιασαν τα γελια(τι προσπαθουσε να μας πει ο ποιητης??),ενα KTM 990 Adv να κραταει γερα τα σκυπτρα στο οff(παρα στο on),ενα βαραντερο χωρις φαντασια και ανανεωση κρατα γερα στην κατηγορια του, ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),ενα τρανσαλπ(ο θεος να το κανει κατι)να το μαθουμε και εμεις.Δεν ειδαμε ομως κατι τοσο ομορφο σαν και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΑΜΕ????????????????????????????????????????????????
AN και παλιος αφρικανός...και πάντα τρελαμένος με το Αφρικα (μόλις βρω χωρο για 2 μηχανές θα ξαναπάρω μια από τις παλιες μου...4 πέρασαν απο τα χερια μου)
ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
αστο καλύτερα γιατι ανοιγουμε καινουρια κουβέντα...ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
![]()
Έλεος ρε Φώτη, το μήνυμα είναι 3,5 χρόνων. Έχεις σκοπό να διαβάσεις 25000 μηνύματα του λατρεμένου μας Χρήστου ( ή μήπως το έχεις κάνει )Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Έεεεεεεετσι...... Για ρωτήστε τον μετά απο τόσα χρόνια.....![]()
![]()
Και εμείς αγαπήσαμε, δεν κάναμε όμως έτσι, κάναμε χειρότερα
Τεντώτιρας καδένας και δυο γλίστρες κόστος………Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
..........................ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),.........................
9 ευρω και κατι, κανονικη κλοπη
![]()
Και το παιδι που το εχει δεν παει ταξιδια, αντε καμια Σκωτία το πολυ
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
AN και παλιος αφρικανός...και πάντα τρελαμένος με το Αφρικα (μόλις βρω χωρο για 2 μηχανές θα ξαναπάρω μια από τις παλιες μου...4 πέρασαν απο τα χερια μου)
ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
αστο καλύτερα γιατι ανοιγουμε καινουρια κουβέντα...ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!
Εκφραζω προσωπικες αποψεις,τωρα αν καποιες ειναι ανακριβειες,ο καθενας εχει την αποψει του.Παντως νομιζω αν βγαζανε το αφρικα με ψεκασμο και περισσοτερα αλογα και μετην ιδια εμφανιση,νομιζω θα γινοτανε αναρπαστο!!!!!![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)