Καλά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα.... δεν είναι όλοι φυτοφάγοι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν είναι ακριβώς έτσι..Αν ήταν για τη πάρτη μας, δεν θα βάζαμε καν μπρος να φτιάξουμε DVD.
Καλά.... και για να γυρίσουμε στο θέμα.... δεν είναι όλοι φυτοφάγοι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν είναι ακριβώς έτσι..Αν ήταν για τη πάρτη μας, δεν θα βάζαμε καν μπρος να φτιάξουμε DVD.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μη τη ξαναπηγαινουμε οφφ τοπικ τη κουβεντα γιατι παλι θα καταληξουμε να πουμε τα χιλιο-ειπομενα![]()
Απλα το θεμα ειναι Νικο οτι αμα δε προσεχει ο αλλος, και το ποιο απλο παραδειγμα, δε φοραει κρανος και του μπει μια σκονιτσα στο ματι και φυγει αλλου για αλλου και πεσει πανω σε καποιον αλλο, ε τοτε τι θα λεμε???![]()
Αρα δυστηχος η ευτηχος, δεν ειναι ο καθενας για τη παρτυ του, because in the end we are all interdependent in one way or another...![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Γιώργο, αντίθετα εγώ, είδα κόσμο στο τελευταίο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης.Τώρα αυτό γιατί μου το θύμισες? Δεν με πήρε κανένας να το παρακολουθήσω που ήμουν κουτσουλι.
![]()
Τουλάχιστον κανα ντιβιντι θα πάρουμε?
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
δε σου κανει εντυπωση ποσο ετοιμη και μασημενη θελει την τροφη ο κοσμος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή, αλλά θα μπορούσε να είναι και διαφορετική;Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
![]()
Τελικά εμμέσως κατι γινετε και βγαίνουν και πικρές αλήθειες που ενοχλούν την μακαριότητα της ευδαιμονίας μας
![]()
Ως «κυρίαρχα» όντα στον πλανήτη, επιβάλλουμε την τρέλλα μας πάνω σε άλλα πλάσματα (όπως ο καλλιτέχνης του πέοντα εδώ), και ως άτομα με μηδενική κοινωνική συνείδηση, αδιαφορούμε για ότι συμβάινει έξω απ΄το πόμολο της πόρτας μας.
Το μόνο που κερδίσαμε με την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου μας είναι να γίνουμε πορτάκηδες.
Μακάρι να ήταν αλλιώς, αλλά πόσους ξέρεις που δεν μπορούν να κοιμηθούν εξαιτίας της δυστυχίας που υπάρχει πλάϊ τους.;
Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις,
Τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στις πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πιαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κι εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
Είχε πει ο ποιητής.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
....
την καθημερινήν ανοησία,
....
Αυτό κάντο στίκυ στις Γενικές.....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δε σου κανει εντυπωση ποσο ετοιμη και μασημενη θελει την τροφη ο κοσμος ???
εσενα φιλε μου,δεν σου κανει εντυπωση γιατι ο κοσμος την θελει μασημενη και ετοιμη?δεν ειναι κοινωνικο-πολιτικο αποτελεσμα?εγινε απο μονο του ?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Δεν είναι έτσι.. Πρέπει να ενδιαφερθούμε και εμείς για τους υπόλοιπους. Εάν ενδιαφερόμασταν για τα σκυλάκια πραγματικά, δεν θα υπήρχε άνθρωπος να διανοηθεί να κάνει τέτοιο κακό σε μια ύπαρξη.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Αλλά μάλλον θέλουμε να είμαστε οι κοσμοκράτορες "άνθρωποι". Να τα έχουμε σκλαβάκια, να τα περιποιούμαστε, και όταν δεν μας κάνουν...δρόμο!!!
Ο εγωισμος μας έχει καλύψει τα πάντα από μιζέρια και δυστυχία...![]()
Νταξ για να επιστρέψουμε στο θέμα του μαλάκα....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτό κάντο στίκυ στις Γενικές.....![]()
![]()
Χάθηκε ένας χριστιανός να του δώσει ένα καρπούζι να πηδήξει, όπως έιχε κάνει ο άλλος καλλιτέχνης του φούτσου (κυριολεκτικά)
Στο άμοιρο το σκυλάκι βρήκε η λούγκρα να καταθέσει καλλιτεχνική άποψη;;![]()
προτεινω τον βυρωνα για μοντερειτινγκ νομπελ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις,
Τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στις πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
την καθημερινήν ανοησία,
Μοντερειτινγκ μαι αςς.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
προτεινω τον βυρωνα για μοντερειτινγκ νομπελ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Τα είχε πει ο άνθρωπος πριν 100 χρόνια και πόσο επίκαιρα είναι ΡΠΜ...![]()
σωστο...αν δεν ενδιαφερεσαι εσυ για σενα, πρεπει να ενδιαφερθω εγω.αλλα αν και παλι δεν ενδιαφερεσαι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δεν είναι έτσι.. Πρέπει να ενδιαφερθούμε και εμείς για τους υπόλοιπους. Εάν ενδιαφερόμασταν για τα σκυλάκια πραγματικά, δεν θα υπήρχε άνθρωπος να διανοηθεί να κάνει τέτοιο κακό σε μια ύπαρξη.
Αλλά μάλλον θέλουμε να είμαστε οι κοσμοκράτορες "άνθρωποι". Να τα έχουμε σκλαβάκια, να τα περιποιούμαστε, και όταν δεν μας κάνουν...δρόμο!!!
Ο εγωισμος μας έχει καλύψει τα πάντα από μιζέρια και δυστυχία...![]()
και φτανεις στα λογια μου.δεν ενδιαφερομαστε για τπτ περα απο τη παρτυ μας και αυτη οχι παντα.
αρα δε φταιει ο ενας αλλα οι πολλοι (μεσα στους πολλους μπορει να ειναι και αυτος ο ενας).το θεμα ειναι οτι οι πολλοι καπως πρεπει να αντιληφθουν οτι φταινε και τελικα δεν αρκει καμια φορα να ψιθυρισεις στο αυτι του κοσμου.πρεπει να παρεις μια βαρια και να τον χτυπησεις στο κεφαλι !!!!
ειτε βρω την απαντηση στο γιατι ειτε οχι το αποτελεσμα δεν αλαζει.και το αποτελεσμα ειναι που μενει.ο κοσμος θελει μασημενη τροφη.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
εσενα φιλε μου,δεν σου κανει εντυπωση γιατι ο κοσμος την θελει μασημενη και ετοιμη?δεν ειναι κοινωνικο-πολιτικο αποτελεσμα?εγινε απο μονο του ?
ο κοσμος ειναι αποβλακωμενος και καποιος πρεπει να τον ξυπνησει απο το ληθαργο του.
προτεινε τροπο να σε δω.
βυρων![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...
προτεινε τροπο να σε δω.![]()