Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 183

Θέμα: Σχόλια & ευχές περί "ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας..."

Re: Stixiomeno

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    File kati exei ginei me ayto to simio. Exthes espase k emena o kinitiras ekei me to suzukaki mou k 'gw. den eisai o monos!! kati einai k ayto. Mporw na pw pws se katalabainw apolyta...
    καταρχην ....αφου γραφεις σημαινει οτι εισαι καλα ,αλλα δεν μας δινεις καποιες λεπτομεροιες πως εγινε?........

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    apla ta pragmata... To mixanaki poli kryo egw prwti fora pou den to zeztana o m@l@k@s!!! e den thelei kai poli.. anoigw deytera ola kala, anoigw triti ola kala.. tin tetarti ti tin ithela?? kai meta ta gnwsta, san na ginete seismos. enas paraksenos thoribos erxetai apo katw kai meta tremei olo to moter!! ypologizw gyrw sta 6rixter! eytyxws pou den kollise o troxos gia poli
    kai to isiosa. tsoulaei twra alla kanei san konservokouti..

apla ta pragmata... To mixanaki poli kryo egw prwti fora pou den to zeztana o m@l@k@s!!! e den thelei kai poli.. anoigw deytera ola kala, anoigw triti ola kala.. tin tetarti ti tin ithela?? kai meta ta gnwsta, san na ginete seismos. enas paraksenos thoribos erxetai apo katw kai meta tremei olo to moter!! ypologizw gyrw sta 6rixter! eytyxws pou den kollise o troxos gia poli
    Όχι ρε συ, πωπωπωπω

Προσοχή ρε παιδιά. Προσοχή για να είμαστε όλοι όρθιοι και υγιείς.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

κανενα νεο;;;

kala re pedes oloi emeis me ta suzuki kataramenoi eimaste?to ena meta to allo ginete komatia ti na pw.....to diko mou pantws bgenei olhkh,alla kai prin to athxhma akougontoustan kati periergoi thoriboi kai to gialaki gia thn stathmh tou kinithra exane adikeologita arketa ladia.......
    kamia ekdromh tha pame?

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    time for ...

HONDA!!!

(ναι,ναι το ΤΑ επωληθη,και το νεο μου ολοκαινουργιο μωρο ειναι αυτο που βλεπετε...)
    με γειες μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image(531).jpg 
Προβολές:	838 
Μέγεθος:	42,1 KB 
ID:	34035
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

kaloriziko kalotaksido kai panta orthio na eine!!!an ksanaeperna pantos kai egw honda tha eperna
    kamia ekdromh tha pame?

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    νασαι καλα,σ'ευχαριστω!
    Με το ΤΑ και 63500κμ δεν ειχα ουτε τουμπες (χοντρες) ουτε ζημιες...μακαρι να βγει ετσι και αυτο ...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrompanos
    kala re pedes oloi emeis me ta suzuki kataramenoi eimaste?to ena meta to allo ginete komatia ti na pw.....to diko mou pantws bgenei olhkh,alla kai prin to athxhma akougontoustan kati periergoi thoriboi kai to gialaki gia thn stathmh tou kinithra exane adikeologita arketa ladia.......

Διευκρίνισε τι ειδους θορύβους άκουγες γιατί και εγώ ακούω κάτι(νομίζω καμπάνα) και χάνω λάδια.Δες εδώhttp://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13585, και εδώhttp://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=16597
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    File kati exei ginei me ayto to simio. Exthes espase k emena o kinitiras ekei me to suzukaki mou k 'gw. den eisai o monos!! kati einai k ayto. Mporw na pw pws se katalabainw apolyta...
    Θα σου στείλω και πμ, αλλά θέλω τα στοιχεία σου για την δικογραφία μου, να φανεί ότι δεν έτυχε έχω ήδη άτομα που το χουν πάθει και στο παρελθόν... θα βοηθηθείς αν βγαλω και εγω ποιο γρήγορα αποτέλεσμα, αλλα και εγώ αναφέροντας ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά ατέλεια...

Φίλε Tropeas καλησπέρα...
    ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα ( και όλη την παρέα του ScooterClub Hellas), για όλη αυτήν την διαδικασία που έχεις βάλει μπροστά εδώ και τόσο καιρό ... Θέλει θάρρος και σωστές κινήσεις και εσύ φίλε μου ( σε θεωρώ φίλο μου γιατί καταλαβαίνω έστω και λίγο το τι έχεις περάσει) , έχεις χαράξει τον σωστό δρόμο σε αυτόν τον άνισο αγώνα ... (άνισο πλέον αγώνα για αυτούς) ...

Συνέχισε φίλε μου έτσι μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή και εμείς οι υπόλοιποι και καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε σαν αγοραστικό κοινό ....

Αυτό που πράττεις τώρα , είναι πολύ μεγάλο δώρο για όλους εμάς τους υπόλοιπους , οι οποίοι σε παρόμοιες καταστάσεις θα μπορούμε να στηριχτούμε στην απόφαση του δικού σου δικαστηρίου και να βγαίνουμε νικητές όπως θα βγείς και εσύ φίλε μου ( είμαι πεπεισμένος για αυτό) ...

Δυνατά λοιπόν και ενημέρωνε μας .. ( πιθανά να έρθουμε την Δευτέρα και από το Δέλεαρ )..
    Ομιλείτε την Ελληνικήν παρακαλώ
    εκ των ιδρυτών του
    ScooterClub Hellas
    http://scooterclub.x.am

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kscorpion
    Συνέχισε φίλε μου έτσι μπας και ξυπνήσουμε κάποια στιγμή και εμείς οι υπόλοιποι και καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε σαν αγοραστικό κοινό ....
    Είπες πολύ μεγάλη κουβέντα φίλε. Έχεις απόλυτο δίκιο

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Απο την άλλη βδομάδα ελπίζω να έχω εξελίξεις...

ασχετο, αλλα για ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα......
    θυμησου πριν μπεις στο δικαστηριο να βγαλεις την περουκα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Ανέβασε τους στο Σταυρό ρε Λάμπρο, και κάρφωσε τους με ηλεκτρόποντα, να κάνουν Πάσχα ένα μήνα νωρίτερα οι πούστηδες...

Καταναλωτής uber alles !!!

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  2. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 22:33
  3. Quote