Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 132 από 132

Θέμα: Ta fwta sas, ftew?

Παλαιό μέλος
    Κάνεις λάθος σε αυτό. Ψάξ' το. Άλλο να τον χτυπήσεις από πίσω, οπότε δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι προκάλεσε αυτός το ατύχημα και άλλο να τον βρείς στο πλάι οπότε φαίνεται ότι σου έκλεισε τον δρόμο με την αλλαγή της πορείας του.
    Δες το και αλλιώς: 2 αυτοκίνητα κινούνται στην εθνική, το ένα αριστερή λορίδα το άλλο στην μεσαία. Το πίσω μέρος του 1ου είναι στο ύψος της μούρης του 2ου. Το 1ο ανάβει φλας και κόβει απότομα δεξιά και το πίσω φτερό του βρίσκει στο μπροστά του δευτέρου. Φταίει ο "μπροστά". Αν είχε μπεί στην λορίδα και έσκαγε μετά ο άλλος πίσω του θα είχε την ευθύνη αυτός.
    Στο σχέδιο φαίνεται η μηχανή να προσπερνάει από αριστερά και να βρίσκει στο πλάι του αυτοκινήτου που της έκλεισε τον δρόμο. Η μηχανή λοιπόν πρέπει να ήταν δίπλα ή πολύ κοντά στο αυτοκίνητο. Γι' αυτό λέω ότι δεν φταίει. Αν ερχόταν βέβαια από μεγάλη απόσταση και "ξέχασε" να φρενάρει τότε φταίει, αλλά δεν το κατάλαβα έτσι εγώ.

Όπως και να έχει, έχω μια άποψη και την αιτιολογώ. Δεν κάθομαι να λέω ότι όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι άσχετος, δεν έχει δίπλωμα ή δεν θα έπρεπε να έχει... Αλλά δυστυχώς απ' ότι έχω δει τελευταία και σε άλλα post η ειρωνία και οι προσβολές πάνε σύνεφο. Αν διαφονούμε με κάτι το κράζουμε. Η ειρωνία όμως δεν είναι επιχείρημα. Το να προσβάλεις (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω) κάποιον διότι έχει διαφορετική άποψη από εσένα (ακόμα και αν είναι λανθασμένη) δείχνει απλά αδυναμία στο να κάνεις διάλογο. Εκτός αν ο σκοπός του forum είναι να βγάζει ο καθένας το άχτι του και όχι να γίνεται διάλογος...

Μπορεί να έχω άδικο. Πες μου το γιατί και επιχειρηματολόγησε για να στηρίξεις την θέση σου. Μπορεί να μην συμφωνήσουμε ποτέ... ε, και;! Μην με προσβάλεις όμως και μην μου μιλάς λες και με ξέρεις 10 χρόνια. Τόσο δύσκολο είναι; Τόσο ανάγκη έχετε να μειώνετε τους άλλους γύρω σας;

Αν αυτή είναι τελικά η φιλοσοφία του forum και δεν γουστάρετε να ακούτε άλλες απόψεις (όσο τρελές και αν σας φαίνονται) να φύγω ρε παιδιά, μην σας χαλάω και την παρέα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πάμε πάλι απο την αρχή γιατί δεν διαβάζετε ούτε εδώ αλλά και γενικότερα.

Είτε φταις είτε δεν φταις κακώς κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα.

Τώρα πληρώνεις την ζημιά που έγινε και δεν μιλάς και πολύ. Πάλι καλά που δεν χτύπησε και κανένας να πας να το συζητήσεις στο δικαστήριο και μετά να σου πάρουν μέχρι και τα σώβρακα.

Τι στο διάολο... Καθόλου μυαλό δεν κουβαλάτε και καβαλάτε χωρίς δίπλωμα;
    Να σαι σιγουρος οτι αν ειχε διπλωμα θα χε παρει την θεια φωτιση και θα καταλαβενε οτι ο ανθρωπος ηθελε να στριψει και δεν θα χε τρακαρει.....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    ...και αφού "υπάρχουν", ας τους κάνουμε 90%...

εντάξει
    Ωραια μπορει να χουν διπλωμα το 99 τα εκατο αλλα σιγουρα το 90% ειναι η λαδωμα η τελειως ασχετοι.....μα τελειωσ και δημοσιοι κινδυνοι

Αμαν πια με τα διπλωματα τα ελληγνικα

Τι σκατα πια σου μαθαινουν....ελαχιστα...αν δεν εισαι συνιδιτοποιημενοσ και αν δεν ''το χεις'' δεν προκοπτεισ///

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Το να προσβάλεις (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάω)
    κοιτα, και σε μενα παει και το δεχομαι, γιατι οντως και το σχολιο μου ηταν ειρωνικο
    απλα, ο λογος που απαντησα και με ειρωνεια ειναι αυτος

Αν ο δρόμος ήταν μονής κυκλοφορίας ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ!! Αυτός άλλαξε πορεία, το ότι είχε βγάλει φλας ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Αν, δηλαδή έβγαζε το πουλί του θα έπρεπε να κάτσεις να σε γ@μήσει;;;
    το παιδι πηγε να προσπερασει σε ΜΙΑ λωριδα απο αριστερα και τον εφαγε ο αλλος που στριβει.
    αυτο ειναι αντικανονικο, αυτο επρεπε να ξερεις γιαυτο ειπα ποιο πριν για το διπλωμα

φιλικα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

1. Το παλικάρι εδώ καθαρά έφταιγε
    Δηλ ο αλλος ειχε παρει θεση αριστερα πολυ ωρα πριν και ειχε αναψει φλας παλι πολυ ωρ πριν για να προειδοποιησει και ο φιλοσ μασ με το μηχανακι ηταν τοσο χαζοσ που δεν ειχε δει τπτ και πηγαι νε σφηνωθει απο τα αριστερα???

Για να ξεπερασει απο αριστερα σημαινει οτι ειχε αρκετο χωρο....δηλαδη οτι ο τυποσ-φονιασ δεν ειχε παρει αριστερη θεση στο δρομο για να στριψει παρα οποτε του σηκωθηκε αποφασισε να στριψει

Κορίτσια,

με την ίδια λογική, δεν έχω άδεια οπλοφορίας αλλά επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο θα κουβαλάω πλέον μαζί μου και την καραμπίνα.... Σωστά;
    Ναι βεβαια....

μα και στο λεξικο να πας στην λεξη μηχανη εχει = την λεξη οπλο...

πολυ καλη παρομοιωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Δηλ ο αλλος ειχε παρει θεση αριστερα πολυ ωρα πριν και ειχε αναψει φλας παλι πολυ ωρ πριν για να προειδοποιησει και ο φιλοσ μασ με το μηχανακι ηταν τοσο χαζοσ που δεν ειχε δει τπτ και πηγαι νε σφηνωθει απο τα αριστερα???

Για να ξεπερασει απο αριστερα σημαινει οτι ειχε αρκετο χωρο....δηλαδη οτι ο τυποσ-φονιασ δεν ειχε παρει αριστερη θεση στο δρομο για να στριψει παρα οποτε του σηκωθηκε αποφασισε να στριψει
    ρε παιδια ΕΛΕΟς

δεν εχει σημασια αν εχει <<αρκετο χωρο>> η ο φιλος μας ειναι χαζος

σημασια εχει οτι ειναι ΜΙΑ λωριδα, και εκει επιτρεπετε να κινηται ΕΝΑ οχημα, και οχι ΟΣΑ ΧΩΡΑΝΕ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε παιδια ΕΛΕΟς

δεν εχει σημασια αν εχει <<αρκετο χωρο>> η ο φιλος μας ειναι χαζος

σημασια εχει οτι ειναι ΜΙΑ λωριδα, και εκει επιτρεπετε να κινηται ΕΝΑ οχημα, και οχι ΟΣΑ ΧΩΡΑΝΕ..
    Συμφωνω αλλα εγω ειδα 2 λωριδες στο σκιτσο γι αυτο το πα....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    [B]Κάνεις λάθος σε αυτό. Ψάξ' το. Άλλο να τον χτυπήσεις από πίσω, οπότε δεν μπορεί να αποδειχτεί ότι προκάλεσε αυτός το ατύχημα και άλλο να τον βρείς στο πλάι οπότε φαίνεται ότι σου έκλεισε τον δρόμο με την αλλαγή της πορείας του.
    Δες το και αλλιώς: 2 αυτοκίνητα κινούνται στην εθνική, το ένα αριστερή λορίδα το άλλο στην μεσαία. Το πίσω μέρος του 1ου είναι στο ύψος της μούρης του 2ου. Το 1ο ανάβει φλας και κόβει απότομα δεξιά και το πίσω φτερό του βρίσκει στο μπροστά του δευτέρου. Φταίει ο "μπροστά". Αν είχε μπεί στην λορίδα και έσκαγε μετά ο άλλος πίσω του θα είχε την ευθύνη αυτός.
    Στο σχέδιο φαίνεται η μηχανή να προσπερνάει από αριστερά και να βρίσκει στο πλάι του αυτοκινήτου που της έκλεισε τον δρόμο. Η μηχανή λοιπόν πρέπει να ήταν δίπλα ή πολύ κοντά στο αυτοκίνητο. Γι' αυτό λέω ότι δεν φταίει. Αν ερχόταν βέβαια από μεγάλη απόσταση και "ξέχασε" να φρενάρει τότε φταίει, αλλά δεν το κατάλαβα έτσι εγώ.

Οταν δυο οχηματα εχουν παραλληλη πορεια και συγκρουστουν (πλαγια εννοω)τοτε υπαρχει συνυπαιτιοτητα.Αυτο ελεγχεται απο την τροχαια με τα σημαδια που αφησε το ενα οχημα στο αλλο.Χωριζουν (χοντρικα το λεω) το αυτοκινητο στα τρια και αναλογα με το σημειο επαφης υπαρχει και το ποσοστο συνυπαιτιοτητας(τι λεξη ρε γμτ).
    Το φλας ειναι προειδοποιηση.Αν ο φιλος μας με την μηχανη ηταν στην αριστερη λωριδα και προσπερνουσε το αυτοκινητο,τοτε εχει δικηο.Φταιει το αυτοκινητο γιατι δεν ηθελε να αλλαξει λωριδα μονο(και τοτε θα εφταιγε βεβαια),αλλα ηθελε να στριψει αριστερα,κοβοντας ουσιαστικα την πορεια της μηχανης.
    Πολυ μπερδεμενο ποστ,ελπιζω να μην το μπερδεψα κι αλλο.
    Οσον αφορα το διπλωμα :
    1.Δεν οδηγαμε χωρις διπλωμα ΠΟΤΕ.Αν χτυπησεις καποιον την Γ-ΜΗΣΕΣ.
    2.Αν οδηγας χωρις διπλωμα και φταιει ο αλλος αποζημιωνεσαι και πληρωνεις το προστιμο.Αν μετα σε κυνηγησει η ασφαλιστικη που σε αποζημιωσε δεν το ξερω αλλα μου ακουγεται πολυ πιθανο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    [B]

1.Δεν οδηγαμε χωρις διπλωμα ΠΟΤΕ.Αν χτυπησεις καποιον την Γ-ΜΗΣΕΣ.
    βασικα παιδια, αυτο ειναι το ποιο σημαντικο..
    εκτος απο τυψεις(αυτο βεβαια εχει να κανει και με την ευαισθησια του καθενος)
    φανταστειτε τις αποζημιωσεις για σωματικες και ηθικες βλαβες που θα σου ζητησει ο αλλος..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Νομίζω ότι αυτό που είπα κι εγώ είναι στο μήκος κύματος του φίλου srx400.
    Βέβαια akatanomaste έχεις ένα δίκιο στο ότι το έγραψα αρχικά λίγο χοντρά και χώρις πολλή αιτιολόγηση.
    Δεν ήξερα ότι μπορεί να πάει συνυπαιτιότητα, καθώς τα περιστατικά που έχω δει βγήκαν σε ευθύνη αυτού που έστριβε (ειδικά για αυτό με τις 2 μηχανές αφού αυτός που την έφαγε ήταν φίλος μου).
    Είναι περιέργη κατάσταση...
    Για το δίπλωμα δεν λέω τίποτα καθώς είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε όλοι!:rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Να σαι σιγουρος οτι αν ειχε διπλωμα θα χε παρει την θεια φωτιση και θα καταλαβενε οτι ο ανθρωπος ηθελε να στριψει και δεν θα χε τρακαρει.....
    δεν σου λεει αυτο.λεει οτι αφου δεν εχεις διπλωμα δεν εχεις δικαιωμα να οδηγεις.κατανοητο νομιζω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. TDM 850 Ta fwta sas please !!
    από The_Scientist στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 09:31
  2. Versys h TDM?Dwste mou ta fwta sas
    από 700_Thespieis στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2007, 09:55
  3. Ta fwta sas
    από xtrm600 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:58
  4. Gia dwste ta fwta sas oi taxidiwtes...
    από o_gavros στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2005, 06:54
  5. ta fwta sas!!!
    από NIKOS_21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 22:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας