αν δε σε προβληματιζει ουτε αυτο, τοτε ξερουμε γιατι η αριστερα εχει πατωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
βρεθηκε και ενας που δεν με ειρωνευτηκε.............
αν δε σε προβληματιζει ουτε αυτο, τοτε ξερουμε γιατι η αριστερα εχει πατωσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
βρεθηκε και ενας που δεν με ειρωνευτηκε.............
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε drow, σορυ κιόλας, αλλα 23 χρονών παιδάκι δεν έχεις ΙΔΕΑ τι θα πει πραγματικά κομμουνισμός...
Ρωτα καμια κυρια μεσης ηλικίας (και καλής - συνήθως - μόρφωσης) που ξεβράστηκαν στην Ελλάδα και αλλού να ξεσκατώνουν γέρους και άρρωστους και μετά τα ξαναλέμε
Μην κοπιάρεις τη κασέτα που σου βάζουν να παίζει
Πήγαινε και μια απο την Κουβα να διαπιστώσεις τα καλα![]()
(το μεγαλύτερο πορνείο της Καραϊβικής - ελέω ανέχειας)
Ειναι πολύ εύκολο σε καπιταλιστική χώρα να είσαι (δηλώνεις) κομμουνιστής![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
κκε μλ να υποθέσω;![]()
![]()
![]()
...
...
ΜΛ-Κκε :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ειδικα με bmw !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειναι πολύ εύκολο σε καπιταλιστική χώρα να είσαι (δηλώνεις) κομμουνιστής![]()
![]()
Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο επί του θέματος νομίζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1. Μην κοπιάρεις τη κασέτα που σου βάζουν να παίζει
2. Ειναι πολύ εύκολο σε καπιταλιστική χώρα να είσαι (δηλώνεις) κομμουνιστής![]()
Τα δύο παραπάνω αρκούν.
Δε θέλω μ@λακιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειδικα με bmw !!!
![]()
BMW έχει κι ο Αλεξης (ένας ειναι ο Αλέξης)
Αλλα, ξεχασα, αυτός ειναι παλιορεβιζιονιστής :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
συμφωνω απολυτα μαζι σου για την βαρκιζα.θα γνωριζεις ομως οτι το κακο ειχε ξεκινησει απο την γκαζερτα και το λιβανο.και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν αναγνωριζει οτι η βαρκιζα ηταν λαθος?οτι η τακτικη που ακολουθηθηκε ηταν οπουρτινιστικη?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Το να ειναι καποιος αριστερος σημαινει πως αφουγκραζεται την εποχη του,αναθεωρει καθημερινα τη σκεψη και την πρακτικη του και δουλευει για την ανατροπη της ολιγαρχιας.Τουλαχιστον ετσι ειχε πει ο Λεννιν.Τωρα αν το ΚΚΕ μονοπωλει το προνομιο της ταμπελας του αριστερου στην Ελλαδα ειναι ενα αλλο θεμα.
Καποιοι παληοι μου φιλοι στο ΕΚΚΕ,στους Τροτσκιστες και στα Μ-Λ θεωρουσαν (και εξακολουθουν) τους εαυτους τους αριστερους.
Η τηλεοραση δεν ειναι καν διπολο.Αν σ αυτα τα χαλια που βλεπουμε καθε μερα υπαρχει και κατι καλο αυτο πρεπει να επικροτειται και να προβαλλεται.Επιτρεψε μου στην ηλικια που ειμαι να ξερω καλυτερα απο σενα να "διαβαζω"τι λεει ο καθε Κουλογλου και ποιους σκοπους εξυπηρετει.
Στη δημοκρατια ομως καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις.
Οσο για την απαντηση σου στον ματς 8237563489(αλλαξε το ρε Κωστα,σαν κωδικος ανταλλακτικου ειναι :rotflmao: ) σοβαρεψου.Οταν το ΚΚΕ ειχε την ευκαιρια να κατακτησει την εξουσια παρεδωσε τα οπλα στην γαμημενη συνθηκη της Βαρκιζας.
Σ αυτη τη ζωη ολοι συντροφοι ημαστε.
και ποιος ηταν ο ρολος του σιαντου?
συνεχιζω να μην αποδεχομαι το οτι ολοι ειμαστε συντροφοι.αλλα τελος παντων.
να σαι καλα![]()
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε θέλω μ@λακιες
BMW έχει κι ο Αλεξης (ένας ειναι ο Αλέξης)
Αλλα, ξεχασα, αυτός ειναι παλιορεβιζιονιστής :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε να αλλάξει η κατάσταση, και έχεις να φάς μια καρφάρααααα να με το συμπάθειο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλα, ξεχασα, αυτός ειναι παλιορεβιζιονιστής :rotflmao:
Παλιονοσταλγέ της αποικιοκρατίας...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
συμφωνω απολυτα μαζι σου για την βαρκιζα.θα γνωριζεις ομως οτι το κακο ειχε ξεκινησει απο την γκαζερτα και το λιβανο.και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν αναγνωριζει οτι η βαρκιζα ηταν λαθος?οτι η τακτικη που ακολουθηθηκε ηταν οπουρτινιστικη?
να σαι καλα![]()
![]()
Ω, ρε π**στη μου, σε λίγο θ' αρχίσουμε και για το αν ήταν προδότης ο Δαμασκόπουλος κι ο Πλουμπίδης![]()
ρε παίδες, δεν το σταματάμε εδώ καλύτερα;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ (χαρακτηρισμος, βαλε οτι θελεις), ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ.ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
συνεχιζω να μην αποδεχομαι το οτι ολοι ειμαστε συντροφοι.
ΓΚΕΓΚΕ???
Μιλησε το πουλημένο όργανο της μπουρζουαζίας τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παλιονοσταλγέ της αποικιοκρατίας...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μηπως ξερεις ποτε αναγνωρισε το ΚΚΕ τον ΑΡΗ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
συμφωνω απολυτα μαζι σου για την βαρκιζα.θα γνωριζεις ομως οτι το κακο ειχε ξεκινησει απο την γκαζερτα και το λιβανο.και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν αναγνωριζει οτι η βαρκιζα ηταν λαθος?οτι η τακτικη που ακολουθηθηκε ηταν οπουρτινιστικη?
να σαι καλα![]()
Παιδι μου Μαρινα κανουμε μεγαλο λαθος που παραδινουμε τα οπλα(ειπε ο παππους μου στη γιαγια μου).
Οσο για σας τους δυο τι να πω.Ο ενας λορδος(ουστ μεγαλοαστε) κι ο αλλος αποικιοκρατης βαρκαρης.Οταν σηκωσουμε με το καλο τον Ιωσηφ απο το μαυσωλειο θα σπατε αλατι στην ερυθρα θαλασσα με ψυχιατρικο σφυρακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related