παντως τα κ8 και γ@μω τα μηχανακια ε?
imarton type, den palevesaiΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο τίτλος λέει Κ8.... δεν λέει chat with K8 owners.... Και που υπάρχουν τέτοια θρεντάκια (σε όλες τις κατηγορίες) υπέρβαση είναι.... Κανονικά στις γενικές θα έπρεπε να είναι...
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dionysis_750_k8
ilioupoliti!kai egw me k8 eimai alla to 750 kai menw dipla sou..argyroupoli!!!ara kapou tha se petixw!!!
Y.G re paidia exw 1 mina kai ti mixani kai akoma den exw brei tipota suzukakides gia kamia kali bolta,,mono me ena filaraki me CBR to voltarw!!!!
eeee kai meis ti kanoume edw k8 750 mavro 6974003068 mixalis
panagiwta k mixalis....
παιδες για γραψτε τελικες απο τα κ8 σας χτες πηγαμε μια βολτα το πρωι μεχρι ηρακλειτσα καβαλας και ειπα να το ανοιξω επιτελους το 600αρι μιας και εχω ξεπερασει το στρωσιμο και ευκαιρια για εγνατια δεν εβρισκα!
μου εβγαλε 288χλμ![]()
στο γυρισμο το ανοιξα αλλες 2 φορες και ειδα 283 αλλα ειχε πολυ αερα....δεν ξερω αν ανοιξει αλλο το μοτερ και ουτε ποσο κλεβει(μεχρι τα πρωτα 240χλμ πηγαινα μαζι με ενα bmw f800 και μετα τον ειπα ποσο εδειχνε το κοντερ του και μου ειπε τα ιδια 240!)
παντως με το ανοιγμα τις μηχανης το μηχανακι δουλευε με αλλον αερα χωρις πλακα![]()
για λετε
:rotflmao:
εγινα suzukakios
297 stin attiki odo eixe ki alo alla eixe kai amaksia dexia mou kai etsi ekopsa... den eimaste gia mpoum
panagiwta k mixalis....
aaaa re kavala... tha se dw arage fetos...???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
παιδες για γραψτε τελικες απο τα κ8 σας χτες πηγαμε μια βολτα το πρωι μεχρι ηρακλειτσα καβαλας και ειπα να το ανοιξω επιτελους το 600αρι μιας και εχω ξεπερασει το στρωσιμο και ευκαιρια για εγνατια δεν εβρισκα!
μου εβγαλε 288χλμ![]()
στο γυρισμο το ανοιξα αλλες 2 φορες και ειδα 283 αλλα ειχε πολυ αερα....δεν ξερω αν ανοιξει αλλο το μοτερ και ουτε ποσο κλεβει(μεχρι τα πρωτα 240χλμ πηγαινα μαζι με ενα bmw f800 και μετα τον ειπα ποσο εδειχνε το κοντερ του και μου ειπε τα ιδια 240!)
παντως με το ανοιγμα τις μηχανης το μηχανακι δουλευε με αλλον αερα χωρις πλακα![]()
για λετε
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
panagiwta k mixalis....
nirve εχεις καμια σχεση με καβαλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
aaaa re kavala... tha se dw arage fetos...???![]()
![]()
![]()
![]()
γαματα στροφιλικια εχει πανω απο την καβαλα αν εχεις ερθει και τα εχεις δει....
297 λεω και εγω,
με τα ειδα στο προφιλ το 750!![]()
εγινα suzukakios
eimai apo tin thaso!!!!!!!!! pws den ta kserw ta strofilikia
ta xw kanei me to rallaki mou!!!!
panagiwta k mixalis....
pianei toso to 750???
egw me to 1000 paw 299 alla gia parapanw oute koubenta![]()
ta strofilikia stin kavala ta exw perasei k egw panpolles fores me to rx8!
einai fia polla xiliometra omws oxi asteia..
299 και πολλα σου ειναι γτ σε βλεπω για τροπετο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
pianei toso to 750???
egw me to 1000 paw 299 alla gia parapanw oute koubenta![]()
kai to 750 vgazei 299 teliki, apo ekei kai pera exei ton klasiko kofti twn 299 an ton vgaleis pianei mexri kai 310 peripou
panagiwta k mixalis....
ta strofilikia stin kavala ta exw perasei k egw panpolles fores me to rx8!
einai fia polla xiliometra omws oxi asteia..
mono polla??? kai tin teleftaia fora pou piga paides, ekatsa 3 wres kai efyga pali gia athina, eixe tyxei kati sovaro kai anagastika eliwsa sto timoni... kyriolektika!!!
panagiwta k mixalis....
NIRVE eimai athina kai pempti fevgw gia karpenisi gia 1 mina peripou.opwsdipote otan gyrisw tha kanonisoume kali voltoula.kai opoios allos goustarei!autes tis meres tha sou steilw kai minima me ton arithmo mou na ton exeis!!!KALO KALOKAIRI PAIDIA SE OLOUS KAI PROSEXTIKA giati yparxoun polloi gidia odigoi ekei eksw kai den mas prosexoun katholou!!!
310 pragmatika??san polla na mou fainontai..
to 1000 tote posa bgazei xwris kofti?320?kai to busa 330?