Α! ξέχασα... φορέστε το σωσίβιο σας...
Launching......![]()
Είσαι γνωστό μέλος και σε άλλα φόρα... (ή φορά).Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειναι μοντεραιτορ αλλου![]()
Συγχώρεσε μου την αφέλεια, ω γνωστό μέλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε χωριατικα δεν εισαι ικανος να μιλησει παρολου που εισαι τσοπανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ποια δόξα θέε μου.....?![]()
![]()
![]()
Δοξάστι με, δοξάστι με.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
την δοξα αυτη που με νταβατζιλικι μου απαντας και μου σηκωνεις καρτες.αντε τωρα εισηγησου
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο 3 οι παραπονούμενοι, αλλά λέμε τώρα...
Απλά κάθε forum, ανεξάρτητα με το πως ξεκινά, έτσι καταλήγει... Μία μικρή ομάδα χ ατόμων να μονοπωλεί και άλλοι εκατοντάδες να παίζουν το ρόλο κομπάρσου... Οπότε δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι... Αν θες forum με τους όρους σου, κάνε ένα δικό σου!!!
Πάντως, κόβετε posts που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ spam, αλλά δε νομίζω τα δικά σας χιλιάδες posts να είναι πάντα εντός θέματος και χρήσιμα για τον αναγνώστη...
Και σε αυτό το thread, πάλι έχετε συσπειρωθεί ενάντια σε όποιον απειλεί το "κάστρο" σας...
Δε σας κατηγορώ, προσωπικά είμαι αδιάφορος, αλλά μην το παίζετε και παναγίες με παιδεία, αξιες και ιδανικά γιατί εκτίθεστε...
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Είσαι γνωστό μέλος και σε άλλα φόρα... (ή φορά).
Συγχώρεσε μου την αφέλεια, ω γνωστό μέλος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
σε συνχωρω
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εγώ λέω να μαζευτούμε σε κάνα βουνό να πούμε και σε δυο τρία άτομα ακόμα έχει τζερτελε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξουτ ξουτ Ορέστη απο μέσα μου!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;![]()
γι' αυτό και έφυγα απο μοντεράτορας :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Πιάνει όμως στις μανάδες τους....![]()
You BETA believe...
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Εδώ που τα λέμε δεν είναι μόνο 3 οι παραπονούμενοι, αλλά λέμε τώρα...
Απλά κάθε forum, ανεξάρτητα με το πως ξεκινά, έτσι καταλήγει... Μία μικρή ομάδα χ ατόμων να μονοπωλεί και άλλοι εκατοντάδες να παίζουν το ρόλο κομπάρσου... Οπότε δεν έχει νόημα να παραπονιέσαι... Αν θες forum με τους όρους σου, κάνε ένα δικό σου!!!
Πάντως, κόβετε posts που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ spam, αλλά δε νομίζω τα δικά σας χιλιάδες posts να είναι πάντα εντός θέματος και χρήσιμα για τον αναγνώστη...
Και σε αυτό το thread, πάλι έχετε συσπειρωθεί ενάντια σε όποιν απειλεί το "κάστρο" σας...
Δε σας κατηγορώ, προσωπικά είμαι αδιάφορος, αλλά μην το παίζετε και παναγίες με παιδεία, αξιες και ιδανικά γιατί εκτίθεστε...![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Δες παραπάνωω απάντηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όχι....![]()
γι' αυτό και έφυγα απο μοντεράτορας :rotflmao:![]()
βιάστηκες![]()
![]()
You BETA believe...
Μπορείς έστω μια φορά να προσέξεις λίγο πως μιλάς? ή γουστάρεις απλά να βάζεις λάδι στη φωτιά?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ουτε χωριατικα δεν εισαι ικανος να μιλησει παρολου που εισαι τσοπανος
την δοξα αυτη που με νταβατζιλικι μου απαντας και μου σηκωνεις καρτες.αντε τωρα εισηγησου
Άντε στα καβασάκια σου. & νταβάδες & άλλα σχετικά να λες σε κάποιον που το ξέρεις.
Άντε ΛΑΚΑΜΑ, ε λακαμά. Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
ΟΥΣΤ![]()
ε ναι μην κοιτας ο δικος μου ειχε φυγει απο μοντ απο εδω οταν τον γνωρισα αλλα οταν μου το ειπε +οτι ειχε 1000ρα και μακρυα μαλλια επαιζε και σε μεταλ συγκροτημα υπεκηψα...........:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πιανει στις γκομενες να λες οτι εισαι μοντερατορας στο μοτοgr;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
βιάστηκες![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
στη κρητη ειμαστε?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από όσο ξέρω τσοπάνους έχει στη Λάρισα, όχι στη κρήτη,εδώ μιλάμε αλλιώς.
ΟΥΣΤ[/B]
πιασε ενα ρακι μαζι με τα
![]()