Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 134 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Τώρα για τους.. ... που απάντησαν ναι μωρέ τράβα πάρτο, μην κολλάς, μην μασάς.. ε ναι αν είσαι εσύ ώριμος τα 160 άλογα τροχό δεν είναι τπτ, όλοι μαθαίνουν κτλπ..
    ...άσε σταματάω γιατί το βλέπω το ban να ρχεται..
    +1000
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Μέλος Το avatar του/της tsofras
    Φίλε μου γειά σου και απο εμένα.

Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ γιατί αν και έχω και εγώ τρέλλα με τις μηχανές απλά τώρα δεν έχω μηχανή.

Είμαι 25 χρονών και πήρα το δίπλωμα και την πρώτη μου μηχανή στα 23. Το όνειρο μου είναι η μηχανή που αναφέρεις , αλλά αν και είχα τα λεφτά και τα μυαλά μου στο κεφάλι μου , αποφάσισα αυτό που σου λένε οι περισσότεροι εδω μέσα , δλδ να ανέβω σταδιακά.

Δεν είχα οδηγήσει ούτε παπάκι και το πρώτο μου μηχανάκι ήταν το cbf 250. Δεν με τρέλενε σαν μηχανάκι όταν το έβλεπα, ήταν μικρό για τα κυβικά μου γιατί και εγώ είμαι 1.85, αλλά όταν το καβάλαγα αισθανόμουν απιστευτα γιατί απλά ένιωθα την αίσθηση της μηχανής.

Αποτέλεσμα , γλύτωσα ένα κάρω ατυχήματα μέσα σε σχεδόν 2 χρόνια μέχρι που έπεσα. Το μηχανάκι πίστευα ότι το είχα μάθει, είχα αρχίσει να ξενερώνω με το γκάζι του, και είχα κάνει σχεδόν 20.000Χλμ με το συγκεκριμένο. Σε αρκετές περιπτώσεις με έσωσε η εμπειρία απο το αμάξι που οδηγάω απο τα 18.

Γλύτωσα ένα κάρο ατυχήματα , και τελικά έπεσα γιατί ενώ δεν ένιωθα καλά τα λάστιχα , την πήγα για service και ο βλάκας εκεί που είπε ότι αντέχουν για άλλα 5.000 Χλμ. Αποτέλεσμα?

Την επόμενη εβδομάδα μου έκανε αμάξι σφήνα και με το που πάτησα μπροστινό φρένο σωριάστηκα. Ευτυχώς φορούσα καλό κράνος , μπουφάν και μπότες και το μόνο που έπαθα ήταν να χτυπήσω το πόδι μου που μου έπεσε η μηχανή επάνω του.

Την πούλησα γιατί έτυχε να χάσω τον αδερφό μου εκείνο τον καιρό (όχι απο μηχανη) απλά με έβαλε σε σκέψεις στο τι θα γίνει η οικογενειά μου αν χάσει και εμένα που τους έχω απομείνει.

Το έχω μετανιώσει, πήγα και πείρα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά αυτή την εβδομάδα έχω αυπνίες μόνο και μόνο που σκέφτομαι να ξαναπάρω μηχανή. Και ποιό σκέφτομαι? Το Ninja 250R.

Πάω στα 26 , έχω λεφτά για μεγαλύτερη, αλλά αν ξεπεράσω τον φόβο και άλλα προβλήματα, αυτό θα πάρω. Γιατί απλά η εμπειρια δεν είναι μόνο στο πέσιμο , είναι παντού.

Sorry αν σας κούρασα, απο ότι βλέπω την έχεις κάνει την επιλογή σου, απλά θέλω να τονίσω ότι ακόμα και όταν νιώσεις ότι την έχεις την μηχανή να μην είσαι τόσο σίγουρος.

Η έλλειψη εμπειρίας σε στερεί απο ταχύτατες αντιδράσεις σε διάφορα επικίνδυνα περιστατικά.Ο εγκέφαλος δίνει σήματα πανικού τα οποία μετα φράζονται σε ασταθείς και άγαρμπες κινήσεις.Ακόμη και πολύπειροι αναβάτες χτίζουν χιλιόμετρο με χιλιόμετρο τα αντανακλαστικά τους μιάς και ο δρόμος,η κατάσταση της μοτοσυκλέτας,η σωματική ευεξία,οι συνθήκες υγρασίας ή ξηρασίας δεν είναι ποτέ μα ποτέ ίδιες ακόμα σε κοντινές χρονικές στιγμές.
    Η έλλειψη της εμπειρίας οδηγεί σε έλλειψη αντανακλαστικών κινήσεων του δευτερολέπτου,όσο απέχει η ζωή απο το θάνατο
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

ΜΕΛΟΣ: WITHUS ORAGAINSTUS Το avatar του/της MIXALHS 400SF R
    ΕΓώ ως από τους μικρότερους εδώ μέσα (19 χρονών γαρ) δεν θα σου πρότεινα το Ninjaκι όσο κι αν το ονειρεύεσαι:
    α) βγάζει 200 χλμ τελική.... Υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα για τέτοιο μηχανάκι κοινώς σκοτώνει...
    β) Είναι η πρώτη σου μηχανή και θα γλυκαθείς το γκάζι του και αν το πατήσεις μια φορά και ξανοιχτείς μπορεί να είναι και η τελευταία σου αφού αντανακλαστικά λόγω εμπειρίας δεν έχεις να σταματήσεις την κατάλληλη στιγμή αν χρειαστεί...

πρωτοκαβάλησα την 400 κρυφά από όλους στα 15 μου. Από τότε την παίρνω φανερά που και που και πάντα μετρημένα και γκάζι και τρόπος οδήγησης και εξοπλισμός. Πέρυσι γλυκάθηκα μια φορά και προσπέρασα πολλά αμάξια και ένα φορτηγό (οκ κρυφό καμάρι μου ) με 170 χαω αλλά την τελευταία στιγμή σε διασταύρωση ανάβει κόκκινο. Ευτυχώς το είδα από πιο μακριά (όταν ήμουν δίπλα στον προφυλακτήρα του φορτηγού και κοντά 70 μέτρα από το φανάρι)και πρόλαβα να πατήσω φρένο και να σταματήσω ομαλά ακριβώς μπροστά από το φανάρι. Από τότε δεν την ξαναέτρεξα με πάνω από 120-130... Οδηγώ παρ αυτά από τα 13 μου μηχανάκια 50-110, 200 (τελυταία)cc και πρόσφατα το ATV της KTM και κανά δυο fazer 600 από φίλους και ας πούμε ότι έχω γράψει μέχρι τώρα πάρα πολλά πολλά χιλιόμετρα. Ποτέ δεν έκανα καγκουριά, σκέφτομαι όμως ότι θα γινόμουν κομμάτια για μια βλακεία της στιγμής.

έτσι σου προτείνω να πάρεις για πρώτο κάτι γύρω στα 125 άντε 150 (αφού δεν συζητάς για 50-80-100) και να γράψεις πολλά πολλά πολλά πολλά χιλιόμετρα πάνω του και αφού αποκτήσεις σχετική εμπειρία πάρε και το 250 σου αφού έχεις οδηγήσει και κάτι στα ανάλογα κυβικά κάμποσες φορές.

Να προσεχείς όποια απόφαση και να πάρεις και να σκέφτεσαι ότι η ταχύτητα είναι γλυκιά αλλά η ζωή είναι ακόμη πιο γλυκιά.

Αυτά φιλικά από μένα
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...

GIB MIR BENZIN

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
    Η έλλειψη εμπειρίας σε στερεί απο ταχύτατες αντιδράσεις σε διάφορα επικίνδυνα περιστατικά.Ο εγκέφαλος δίνει σήματα πανικού τα οποία μετα φράζονται σε ασταθείς και άγαρμπες κινήσεις.
    Εγραψες

Κι εγω ειμαι της αποψης παροτι με αποπηραν αρκετοι οτι δεν πρεπει να ξεκιναει κανεις με πρωτη μηχανη το νιντζακι κι οχι γιατι το ξερω σαν μηχανακι, δεν το ξερω. Αλλα ξερω τι μπορουσε να κανει το ZZR 250. Κι οι παλιοτεροι ξερετι τι εννοω.

Αποψη μου να ξεκινησεις με CBF, YBR
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αποψη μου ειναι να ξεκινησεις πρωτα με ενα ποδηλατο και οταν το μαθεις βλεπουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Αποψη μου ειναι να ξεκινησεις πρωτα με ενα ποδηλατο και οταν το μαθεις
    προχωρας σε μοτοποδηλατο :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Αποψη μου ειναι να ξεκινησεις πρωτα με ενα ποδηλατο και οταν το μαθεις βλεπουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βοηθητικούς τροχούς aftermarket πίσω βάζουμε μάστορα ή όχι;
    :rotflmao: :wacko:
    Ή να προτείνω κάτι που να είναι τελείως stock?
    Δηλαδή κάτι τέτοιο;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	toddlers-tricycle_tcm66-6091.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	19,9 KB 
ID:	138871

Επίσης κι από τέτοιο μπορείς να ξεκινήσεις...
    http://uk.youtube.com/watch?v=MlU7_VXsiXQ
    Αυτός δείχνει να γουστάρει την ταχύτητα και τα σκυφτάδικα, αλλά κοίτα με τι ξεκίνησε!
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    ΕΓώ ως από τους μικρότερους εδώ μέσα (19 χρονών γαρ) δεν θα σου πρότεινα το Ninjaκι όσο κι αν το ονειρεύεσαι:
    α) βγάζει 200 χλμ τελική.... Υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα για τέτοιο μηχανάκι κοινώς σκοτώνει...
    β) Είναι η πρώτη σου μηχανή και θα γλυκαθείς το γκάζι του και αν το πατήσεις μια φορά και ξανοιχτείς μπορεί να είναι και η τελευταία σου αφού αντανακλαστικά λόγω εμπειρίας δεν έχεις να σταματήσεις την κατάλληλη στιγμή αν χρειαστεί...
    Mιλάς για το 250;200 τελική!! Μην τρελλαθούμε !!!
    Μην είστε υπερβολικοί,αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου ξεκινάς κι από πιο μεγάλο.

200 τελική!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Mιλάς για το 250;200 τελική!! Μην τρελλαθούμε !!!
    Μην είστε υπερβολικοί,αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου ξεκινάς κι από πιο μεγάλο.

200 τελική!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κακοί άνθρωποι γιατί ρε, σε ελεύθερη πτώση δεν τα πιάνει?? λογικά στα 160 τερματίζει.. πολύ καλή πρώτη μηχανή, μην σου πω και δεύτερη.. θα ξεκινούσες και με ένα 400 αν είσαι ώριμος αλλά δεν βλέπω λόγο κάποιος να βιάζεται.. έχει χρόνια μπροστά του..

Εγώ το κοντέρ είδα τι γράφει αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα...οπότε... Ι say no more... να προσέχεις μόνο ότι και να επιλέξεις...

GIB MIR BENZIN

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
    Εγώ το κοντέρ είδα τι γράφει αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα...οπότε... Ι say no more... να προσέχεις μόνο ότι και να επιλέξεις...
    σε πιστεύω, μάλλον θα είχε μεγάλη απόκλιση από την πραγματική.. πάντως όπως και να έχει, ακόμα και τα 160-165 πραγματικά που πρέπει να έχει το ninjάκι είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη ταχύτητα για έναν καινούριο..

GIB MIR BENZIN

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ