Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 142

Θέμα: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    εμενα παντως δεν μου λειπει καθολου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Os mhxanikos dikiklon sti thessaloniki, pou zo kathimerina autes tis mixanes pou paratheteis, sou leo oti kai oi 4 einai karkinos!!! Den exoun xamila, teliki peripou 160, mias kai einai street. Sigekrimena i bros anebazei poli thermokrasia, diladi meta apo kanena 20´ litourgeias tha kaigontai ta podia sou. Genika auta ta 400aria zorizontai poli. Sou protino na enebeis kaimia 200cc parapano (diladi sta 600cc) giati me autes tha trexeis kathimerina se ilektrologous kai mixnikous. Sketos karkinos, makria apo mas....!!!
    Na kaei to lastixo kai oxi esy...

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kaiser_vas
    Os mhxanikos dikiklon sti thessaloniki, pou zo kathimerina autes tis mixanes pou paratheteis, sou leo oti kai oi 4 einai karkinos!!! Den exoun xamila, teliki peripou 160, mias kai einai street. Sigekrimena i bros anebazei poli thermokrasia, diladi meta apo kanena 20´ litourgeias tha kaigontai ta podia sou. Genika auta ta 400aria zorizontai poli. Sou protino na enebeis kaimia 200cc parapano (diladi sta 600cc) giati me autes tha trexeis kathimerina se ilektrologous kai mixnikous. Sketos karkinos, makria apo mas....!!!
    Σε ευχαριστώ Kaiser_vas.. πρώτη γνώμη που ακούω από μηχανικό και είναι σημαντική.. βέβαια το είχα ήδη ξεχάσει το ζήτημα.. θα περιμένω ένα σεβαστό διάστημα με το ybr που έχω και μετά ή θα πάω στο ninja 250 καινούριο ή πολύ πιθανόν να κοιτάξω κάποιο ληστή 600 s μεταχειρισμένο..

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Re: Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Σε ευχαριστώ Kaiser_vas.. πρώτη γνώμη που ακούω από μηχανικό και είναι σημαντική.. βέβαια το είχα ήδη ξεχάσει το ζήτημα.. θα περιμένω ένα σεβαστό διάστημα με το ybr που έχω και μετά ή θα πάω στο ninja 250 καινούριο ή πολύ πιθανόν να κοιτάξω κάποιο ληστή 600 s μεταχειρισμένο..
    την καλυτερη δουλεια θα κανεις με το να παρεις κατι καινουργιο

α και για τα 160 που λεει ο φιλος μηχανικος θα διαφωνισω , το bross μπορει να παενε μονο 160 για το τσοντα δεν ξερω αλλα ο ληστης 180 αριζε κι αμα ειχε κατηφορα παενε στα 190

*οταν δουλευε

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

α και για τα 160 που λεει ο φιλος μηχανικος θα διαφωνισω , το bross μπορει να παενε μονο 160 για το τσοντα δεν ξερω αλλα ο ληστης 180 αριζε κι αμα ειχε κατηφορα παενε στα 190

*οταν δουλευε
    α ρε Χάμπο... μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.. :rotflmao: Δεν μπορώ άλλο να ταξιδεύω με 90.. :rotflmao:

*οταν δουλευε
    Nai, kai se gremo diakosarizei kiolas!!!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

Re: Re: Re: Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Nai, kai se gremo diakosarizei kiolas!!!!!
    180 αριζε σε ευθεια 190 αριζε σε κατηφορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    με κλειστα ματια το cb!

στα δικα μου χερια τομηχανακι μεχρι περσυ εγραψε 125.000 χιλ χλμ.

παρατημενο στο γκαραζ το εχω αλλα ειμαι σιγουος πωςμε 2,3 μιζιες και κανα λαδακι αλλαγη θα κελαηδησει παλι...

σκυλια, και δοκιμασμενα μοτερ!
    http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu

Τι να σου πω ρε ψηλέ , είσαι και μηχανικός δίκυκλων . Καρκίνοι αυτά τα μηχανάκια ? Μακάρι και τα καινούρια να είχανε την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση του Cb και του BROS . Καθημερινά θα τρέχει σε ηλεκτρολόγους και μηχανικούς ? Άραγε για αυτό ακόμα και σήμερα είναι γεμάτοι οι δρόμοι με τέτοια μηχανάκια ? Μήπως γι' αυτό το δικό μου κοντεύει τα 110.000 χλμ , κοντερισια τουλάχιστον , απροβλημάτιστα και ακούραστα ? Αλλο πράμα μας αρέσει ένα μοντέλο η όχι , άλλο πράμα αν ένα μοντέλο κάνει για αυτό που το θέλουμε , άλλο λέμε οτι ναναι και γενικεύουμε απροσδιόριστα . Επίσης αν ανεβεί στα 600 κυβικα , που και εγώ ίσως αυτό να πρότεινα , τα κυβικά είναι που θα τον σώσουν από τυχών μηχανικά και ηλεκτρικά προβλήματα . ?

Οντως στο BROS υπάρχει ένα θεματακι με ζεστή το καλοκαίρι μια και οι έξοδοι των 2 κυλίνδρων βγαίνουνε από δεξιά . Και αυτό ενοχλεί ΣΠΑΝΙΑ μέσα στην πολη , με 1ή -2α συνεχεία και όταν σταματήσεις σε κάνα φανάρι μπορεί να πάρει το βιντιλατερ . Εν κίνηση πότε δεν σε ενοχλεί ακόμα και με σορτσάκι να κατέβεις παράλια με 40 C (δοκιμασμένο) . Ετσι όπως το περιγράφεις θα έπρεπε όποτε πηγαίνω Κέρκυρα με το δικό μου κάνοντας μονοκοπανιά 480 χμλ Αυγουστο μηνά νταλα μεσημέρι κάθε χρόνο να πηγαίνω στο νοσοκομείο με εγκαύματα 3ου βαθμου . Ε οχι δα ....

Modenas Kriss 125

Os mhxanikos dikiklon sti thessaloniki, pou zo kathimerina autes tis mixanes pou paratheteis, sou leo oti kai oi 4 einai karkinos!!!
    ρε φίλε θα μας καραφλιάσεις τελείως;
    Δεν ξέρω τι γίνεται όσον άφορα τις άλλες μηχανές αλλά,3 χρόνια που έχω το super four είναι σκύλος,και ο αδερφός μου που έιχε το brosάκι 2 χρόνια και αυτό αποδείχθηκε άψογο!
    Και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά η μισοί Έλληνες μοτοσυκλετιστές.Τώρα πως τα καταφέρνουν οι πελάτες σου και τα διαλύουν ...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Os mhxanikos dikiklon sti thessaloniki, pou zo kathimerina autes tis mixanes pou paratheteis, sou leo oti kai oi 4 einai karkinos!!!

Ρε μαστορα τι μας λες??? Ότι τα κατεξοχήν MADE IN JAPAN (CB, BROS)ειναι καρκίνος???

Τότε πως κυκλοφορούν ακόμη μετα από 10 με 15 χρόνια από τότε που κυκλοφόρισαν???

για θυμίσου ότι το μοτερ του CBR400 δεν είχε ουτε καδένα εκκεντροφορων! Αυτο σήμαινει ότι σχεδόν μηδενικη συντηρηση σε επίπεδο χρονισμού βαλβίδων....
    μονο λαδάκι

Μήπως σα μηχανικός δεν τα προτείνεις γιατί δεν θα τους εχεις πελάτες??

:rotflmao: :rotflmao:
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Ντάξει ρε μαγκες μην αρπαζεστε όλοι .... ο καθένας έχει την άποψη του ....

Κάτσε να πω και εγώ την παπάτζα μου σαν "ειδικός"

Αν καταλάβουμε ότι συζητούμε για μηχανάκι που φτιάχτηκε τον προηγούμενο αιώνα που σημαίνει οτι οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις πάμε καλώς .... σε τελική αγοράζουμε πάντα με βάση τα φράγκα που έχουμε και τα "γούστα" που κάνουμε με ένα μηχανάκι (και εδώ θα έπρεπε να παίζουν και οι ικανότητές μας αλλά αυτό πάει αλλού μετά ... )

Το Brosaki είναι όμορφο (αντιγραφή monster πήγαν να κάνουν και τους βγήκε κάπως ... ) - υποκειμενικά

+ .... ωραίο σαν αίσθηση οδήγησης , έχει και τα κλιπονάκια του για να παίξεις λίγο γρήγορα , το φρένο του μια χαρά δουλεύει αν είναι σωστά συντηρημένο (όχι μόνο τακάκια εννοώ) και σε φρένο και σε ΑΝΑΡΤΗΣΗ, και η γεωμετρία του είναι φιλική για ένα νέο οδηγό που θέλει να μάθει λίγο στροφιλίκι ....

- ..... τα ανταλλακτικά σε βάζουν σε μια ταλαιπωρία να ψάχνεις , τα χέρια που έχει περάσει τα έχουν λιώσει

εγώ προσωπικά δεν έχω βρεί κανένα που να μην καίει ΠΟΛΥ λάδι (πάνω από 300 ml στα χίλια λέμε) .....

Το CB είναι περισσότερο φιλικό σαν all around commuter (γι' αυτό φτιάχτηκε κι' όλας ) .... έχει τιμονάκι - πιό ξεκούραστο για πόλη αλλά (όπως σχεδόν σε όλα τα γυμνά της Honda) είναι εντελώς λάθος σε γωνίες ... και δεν μπορείς να γαντζωθείς καλά στο ρίξιμο στη στροφή και τρώς πολύ ξύλο από αέρα ... το πετάς και καθαρίζεις ... (το τιμόνι, όχι το μηχανάκι)

Πιό άνετο για δικάβαλο ταξίδι από το Bros (και πιό έυκολο στο φόρτωμα ) παίρνει τρελό Tank bag λόγω μεγαλου μεγέθους ρεζερβουάρ ....

Από γκάζι είναι τάφος μέχρι τις εφτά χιλιάδες ... για να πάς κυνήγι πρέπει να είσαι εννιά με δέκα συνέχεια ... όχι ότι παθαίνει κάτι απλά μετά από λίγο καιρό μπορεί να το νιώσεις "λίγο" ... φοβερά ελαστικό μοτέρ όμως ... μπορεί να πηγαίνει με τρίτη και να ανεβάζει από 1000 στροφές ...

Η γεωμετρία του είναι μέτρια , έχει και μια τάση να ρίχνει τη ρόδα προς το εσωτερικό της στροφής όταν το πιέζεις αρκετά ... (μάλλον λόγω κακής κατανομής βάρους ? )

Ανταλλακτικά ότι και για το Bros , τα όργανα παίζουν γύρω στα 3 κατοστάρικα από μαγαζιά μετάχειρα ... (αν δηλαδή ζητήσει τη γάμησες απλά ... )

Κάτι ακόμη που έχει μεγάλη σημασία και έχει σαβουρώσει κόσμο .... δώστε προσοχή ...

Τα μηχανάκια αυτά τα υποτιμάς σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα λόγω κυβικών και λόγω σύγκρισης με τις νέες μηχανές που κυκλοφορούν πλέον .... δεν σημαίνει αυτό όμως ότι δεν πάνε ...

Τα παίρνουν λοιπόν τα παιδάκια και τα περισσότερα είναι κλασμένα σε αναρτήσεις και λάστιχα και τα έχουν για παπιά ... ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ !!!

Και τα δύο έχουν μηδέν ρυθμίσεις σε αναρτήσεις και επίσης θα χρειάζονται ΣΙΓΟΥΡΑ επισκευή (ειδικά για Cb που έχει 2 πίσω πας για αρκετά λ7 ... η βάζεις ενα σετ Koni και καθάρισες ... για μπροστινό πάιζεις κανα σετ Wp ελατήρια - λάδια και το σώζεις το πράμα ... αν βρείς ιδιοκτήτη που να τα έχει φτιάξει πάρτο και μην ρωτάς τίποτα ...)

Τα λάστιχα επίσης έχουν περιορισμό λόγω διαστάσεων (140 πίσω το παλιό cb και 150 στα πιό καινούργια ... ) εγώ έβαλα ένα σετ Pirelli Sport Demon στο CB που είναι το καλύτερο στην κατηγορία που μπορούσα να βρώ στην 140/17 διάσταση .... και όντως δουλεύει μια χαρά ...

Δεν θα πώ τίποτα για μηχανολογικά σε τελική έχουν γραφτεί πάρα πολλά και εδω μέσα και αλλού ...

Πάντως αν το Budget σου είναι γύρω στα 2-2,5 χιλιάρικά και θέλεις τετρακύλινδρο θα σου πρότεινα και εγώ το Fazer της προηγούμενης γενιάς ... (θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά είναι πολύ τίμιο μηχανάκι )

Αν πάλι θέλεις V-2 .... μονόδρομος είναι το Sv το 650 (σε λίγο καιρό θα δούμε ψεκαστά σε πολύ καλές τιμες) που είναι το καλύτερο V-2 για αυτά που σου προσφέρει , η κάνα παλιό monster 600 (με πααααρα πολύ καλο ψάξιμο όμως )

....αυτά ...

Re: Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

H texnologia einai pou tha ton sosei. D leo oti kai ta kainourgia den einai problimatika, kirios me ta reumata tous ( anorthotes, ilektronikes)... Apla tis exo kabalisei kai tis 4 kai den emeina ego prosopika euxristimenos. Lista anamonis gia antalaktika... Kai den exoun ropi sta xamila, kati pou xreiazesai mes stin poli. Den ginete na pigeneis sunexeia sumplektaristos! Ides ton kainourgio listi? 1200cc k.t.l Auton malista!! Alla ta 400cc einai pleon kseperasmena... Auti i eiani i apopsi mou panta, xoris pareksigisi....

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

H texnologia einai pou tha ton sosei. D leo oti kai ta kainourgia den einai problimatika, kirios me ta reumata tous ( anorthotes, ilektronikes)... Apla tis exo kabalisei kai tis 4 kai den emeina ego prosopika euxristimenos. Lista anamonis gia antalaktika... Kai den exoun ropi sta xamila, kati pou xreiazesai mes stin poli. Den ginete na pigeneis sunexeia sumplektaristos! Ides ton kainourgio listi? 1200cc k.t.l Auton malista!! Alla ta 400cc einai pleon kseperasmena... Auti i eiani i apopsi mou panta, xoris pareksigisi....

ρε μ'αυτα τα greeklish!!:hypnotize :hypnotize

βγαζουμε τα ματια μας
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Re: Re: Re: Re: Re: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    ρε μ'αυτα τα greeklish!!:hypnotize :hypnotize

βγαζουμε τα ματια μας
    Ti na kano re sy MG, den eimai tora ellada!! Otan gyriso tha grafo sta me ellinikous xaraktires..

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF