![]()
Απίστευτο!
![]()
Απίστευτο!
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
makari na ftasei egairos k as perasei 40 kimata![]()
Ηλία, (αν διαβάζεις) το δεμα δειχνει να ειναι ακομα στο Λονδίνο στο διαμεταγωγικο κέντρο της dhl.
Είχες εσυ καμιά οχληση/ενημερωση απο τους dhl-αδες στο Ουζμπεκιστάν?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Στο τελος θα αναγκάσω τον πατέρα μου να πάρεις κάνα δρομολόγιο για το μέρος που βρίσκεσαι μπας και φτάσουν τα πράγματα που σου στέλνουμε....
Δημήτρη μήπως θα πρέπει να ενοχλήσει και ο Ηλίας λίγο την εταιρεία??![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Κατ' αρχην μια μεγααλη συγγνωμη απο μενα, δεν ειχα δει το ποστ και αναρωτιομουν πως τα βγαζει περα και δε τολμαγα να ρωτησω !
Θαμαι 29-30 Ιουλιου Ελλαδα. Χρειαζεστε κατι να φερω αν ειναι ακομα στο δρομο και πρεπει να το στειλετε η να το στειλω σε 2η αποστολη ??
Απο Ολλανδια ερχονται ολα τα ανταλλακτικα και μετα πανε σε ολη την Ευρωπη επειδη η εισαγωγες γινονται στο Ροττερνταμ.
![]()
Σε 3D να το παιζουμε εδω τις κρυες νυχτες του χειμωνα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Να το κάνουμε παιχνίδι? ποιος θα ανακαλύψει την επόμενη χώρα? και σύνολο χωρών μέχρι να τα πάρει στα χέρια του ο Ηλίας?
![]()
![]()
Eida oti molis exthes, 15 tou minos, efyge apo to Londino. Eimai idi stin Taskendi kai to perimeno. Den eixa kamia enimerosi apo tin DHL, alla afou i istoselida leei oti efyge ap' to Londino elpizo na erthei edo pleon.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Ηλία, (αν διαβάζεις) το δεμα δειχνει να ειναι ακομα στο Λονδίνο στο διαμεταγωγικο κέντρο της dhl.
Είχες εσυ καμιά οχληση/ενημερωση απο τους dhl-αδες στο Ουζμπεκιστάν?
Molis patisei Ouzbekistan tha tous tilefoniso na pao na to paro epitopou.
Perissotera entos tis imeras (elpizo).
Ε ε έφτασε!
Ιούλιος 16, 2008 16:00 Tashkent - Uzbekistan Έφθασε στο κέντρο διαμετακόμισης της DHL στο/στη Tashkent - Uzbekistan
Ιούλιος 16, 2008 16:33 Tashkent - Uzbekistan Τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Tashkent - Uzbekistan
Ιούλιος 16, 2008 19:40 Tashkent - Uzbekistan Ενημερώθηκε ο εκτελωνιστής για να φροντίσει τον εκτελωνισμό
Ιούλιος 17, 2008 14:08 Tashkent - Uzbekistan Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στη/στο Tashkent - Uzbekistan
Ιούλιος 17, 2008 15:12 Tashkent - Uzbekistan Η αποστολή έφθασε στις εγκαταστάσεις της DHL στο/στη
Ιούλιος 17, 2008 15:15 Tashkent - Uzbekistan Αναμένεται ο προγραμματισμός της παράδοσης
Απίστευτο!!! Μόνο μία μέρα έκανε στο τελωνείο! Γεια σου ρε div400! Οι δηλώσεις που συμπλήρωσες και όλα όσα περιποιήθηκες έπιασαν τόπο! Αύριο πρωί πάω να το πάρω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Ε ε έφτασε!
Απίστευτο!!! Μόνο μία μέρα έκανε στο τελωνείο! Γεια σου ρε div400! Οι δηλώσεις που συμπλήρωσες και όλα όσα περιποιήθηκες έπιασαν τόπο! Αύριο πρωί πάω να το πάρω!
Αυτα ειναι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Νίκο στο μόνο που ίσως να μπορούσες να βοηθήσεις αφού όλα τα ανταλλακτικά περνάνε από Ολλανδία είναι η μεμβράνη του καρμπιρατέρ, που άμα διάβασες τα παραπάνω ποστ έχει γίνει σίριαλ. Η Honda την είχε παραγγείλει από Ολλανδία, αλλά κάτι τους πήγε στραβά και ακυρώθηκε. Τώρα παραγγέλθηκε από Ιαπωνία, αλλά θα κάνει πολύ καιρό να φτάσει με το παπόρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κατ' αρχην μια μεγααλη συγγνωμη απο μενα, δεν ειχα δει το ποστ και αναρωτιομουν πως τα βγαζει περα και δε τολμαγα να ρωτησω !
Θαμαι 29-30 Ιουλιου Ελλαδα. Χρειαζεστε κατι να φερω αν ειναι ακομα στο δρομο και πρεπει να το στειλετε η να το στειλω σε 2η αποστολη ??
Απο Ολλανδια ερχονται ολα τα ανταλλακτικα και μετα πανε σε ολη την Ευρωπη επειδη η εισαγωγες γινονται στο Ροττερνταμ.
![]()
Άμα μπορείς να τη βρεις θα 'ταν τέλεια. Είναι η μεγάλη μεμβράνη, που έχει από κάτω τη βελόνα. Βρίσκεται στο επάνω μέρος του καρμπιρατέρ και ανοίγει με 4 σταυρόβιδες. Το μηχανάκι είναι Honda XR 250S. Προσοχή στο S, γιατί ίσως τα R και L να φοράνε άλλη μεμβράνη (αν και δε νομίζω). Το S είναι η αμερικάνικη έκδοση με τη μίζα. Άμα δώσεις αριθμό πλαισίου στην αντιπροσωπεία θα σιγουρευτείς ποια είναι η σωστή: MD30 100 25 87
Στέλνω και φωτογραφία (το σελοτέιπ είναι δική μου προσθήκη, αλλά φυσικά δεν έπιασε)
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, άσχετα από το αποτέλεσμα.
![]()
Αυτες την ημερες πρεπει να την παραλαβουμε την μεμβρανη![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ρε Ηλία ακόμα και τις μεμβράνες καρπυρατερ βγάζεις και γ@μω τις φωτό!![]()
![]()
Σοβαρά; Μια χαρά είμαστε τότε! Ίσως, δηλαδή, κάνω μέρος των βουνών με πλήρη ισχύ, ε; Στα 4.000 μέτρα υψόμετρο χρειάζεται. Θα είναι πολύ περίεργο μετά από 5.000 χλμ. με σκισμένη μεμβράνη καρμπιρατέρ. Με 50-60 χλμ./ώρα πάω τώρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Αυτες την ημερες πρεπει να την παραλαβουμε την μεμβρανη![]()