Στα γυμνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα......Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εσυ ειπες ειτε εχει φερινγκ ειτε οχι
Στα γυμνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα......Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εσυ ειπες ειτε εχει φερινγκ ειτε οχι
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ti λες ρε φιλαράκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στα γυμνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα......![]()
Σε λίγο θα μας πεις ότι με πάνω από 200 πραγματικά σε γυμνό μπορείς να μπεις σε τροχιά.![]()
Αϊντε λέμε με τις φαιριγκάτες φλορέτες σας![]()
Οχι να μην τα αντιπαρερχεσαι...Εκτος αν θεωρεις καποιον που μετραει 27 χρονια και εχει δικη του δουλεια μωρο...Πες οτι θες δεν εχω κανενα προβλημα...Εδω με θεωρεις,σαφως, ψευτη και μαλακα,σαν τον αλλο που πουλαει μουσια σε παιδακια,ποσο να πειραχτω ακομα....Ο αλλος με λεει Πινοκιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αντιπαρέρχομαι τα σχόλιά σου λογω του νεαρού της ηλικίας σου.
Φιλαράκο, αν βγάλεις με 210 σώμα, θα σε πάρει ο αέρας και θα σε ξεκολλήσει απο το μηχανάκι.... είτε έχει fairing είτε όχι. Ειδικά κάποιον 1,85 με 95 κιλά βάρος. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.
ΥΓ. Να και τα 246 του GSR![]()
Αν θεωρεις οτι σε ενα γυμνο μηχανακι εχει τεραστια διαφορα να εισαι πανω ή εξω απο αυτο τι να πω....Εγω δεν καταλαβα διαφορα τουλαχιστον σε αυτα τα χλμ....Στην τελικη του δεν ειμαι αρκετα χαζος να το στριψω ουτε καν στην Υλικη....
Και επαναλαμβανω οτι δεν ειπα πουθενα οτι εξυσα γονατα...Ισως το κρεμασμενος που ειπα να ειναι λιγο υπερβολη και να φανταστηκες xtreme καταστασεις με γονατα κατω...Και σπιθες κτλ κτλ...
ΥΓ Δες και το βιντεακι με GSR απο Monza με ποσα στριβει ο ανθρωπος σε αρκετα πιο κλειστες στροφες απο Υλικη με 200....Λες να μην βγαινει απο την μοτο??
ΥΓ2 Κανεις λαθος,στο παραδειγμα,με το αλεξιπτωτο...Τον αερα τον τρως ετσι και αλλιως σε γυμνο μηχανακι χωρις ουτε καν ζελατινουλα...
Εγώ πάντως όταν έξυνα γόνατα στον Μπράλο πηγαίνοντας 230 το GS, δεν είχα πρόβλημα. :a47:
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Γενικά όσο νεαρότεροι είμαστε τόσο έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Οχι να μην τα αντιπαρερχεσαι...Εκτος αν θεωρεις καποιον που μετραει 27 χρονια και εχει δικη του δουλεια μωρο...Πες οτι θες δεν εχω κανενα προβλημα...Εδω με θεωρεις,σαφως, ψευτη και μαλακα,σαν τον αλλο που πουλαει μουσια σε παιδακια,ποσο να πειραχτω ακομα....Ο αλλος με λεει Πινοκιο...
Αν θεωρεις οτι σε ενα γυμνο μηχανακι εχει τεραστια διαφορα να εισαι πανω ή εξω απο αυτο τι να πω....Εγω δεν καταλαβα διαφορα τουλαχιστον σε αυτα τα χλμ....Στην τελικη του δεν ειμαι αρκετα χαζος να το στριψω ουτε καν στην Υλικη....
Και επαναλαμβανω οτι δεν ειπα πουθενα οτι εξυσα γονατα...Ισως το κρεμασμενος που ειπα να ειναι λιγο υπερβολη και να φανταστηκες xtreme καταστασεις με γονατα κατω...
Κοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....) είναι μακράν πολύ υψηλά.
Τεσπα... αν εσυ μπορεις να πας με 210 κρεμασμένος ή μη με το gsr μπράβο σου.
για πολλά χλμ λέτε ρε σεις και ζαλίστηκα.. :hypnotize
ευτυχώς που ειναι κοντερίσια :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
E, τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....)
Τα έχουν για πλάκα;
Δεν τα είδαν ποτέ;
Γράφε ολοκληρωμένα ρε να γίνει αντιπαράθεση της προκοπής!
Αααααααααααααααααααααααα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
είναι μακράν πολύ υψηλά.
Τώρα μάλιστα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γενικά όσο νεαρότεροι είμαστε τόσο έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε....
Κοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....) είναι μακράν πολύ υψηλά.
Τεσπα... αν εσυ μπορεις να πας με 210 κρεμασμένος ή μη με το gsr μπράβο σου.
Δηλαδή θεωρείς αξιόπιστη πηγή κάποιον που είχε Tuono και πήγε σε GSR ?![]()
ΥΓ: Επειδή έχει ξαναγίνει η κουβέντα για κρέμασμα με πολλά (αν και το παιδί μιλάει μάλλον για κορμό μόνο), δεν είναι κάτι που συνηθίζεται μεν, αλλα ότι στην περιοχή των 200 βγαίνει γόνατο σε πίστα, βγαίνει....![]()
(Σε δρόμο έτσι κι αλλιώς το θεωρώ μαλακία να ξύνεις)
Άμα σου ρίξω φαγουρόσκονη στο jacket να δω που θα βρεις πίστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
(Σε δρόμο έτσι κι αλλιώς το θεωρώ μαλακία να ξύνεις)
Ε πες το ντε....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
....
(Σε δρόμο έτσι κι αλλιώς το θεωρώ μαλακία να ξύνεις)![]()
![]()
![]()
![]()
loipon, εγω αφου εριξα 3 κολωνες στην πορσε με το vfr στην κατεχακη, εστιψα δεξια στη μεσογειων και βρηκε το μαρσπιε στο δρομο. πρεπει να ημουν με 245+
κοντερισια παντα αλλα πηγαινε κι αλλο![]()
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
εσύ έχεις VFR... Λογικό είναι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
loipon, εγω αφου εριξα 3 κολωνες στην πορσε με το vfr στην κατεχακη, εστιψα δεξια στη μεσογειων και βρηκε το μαρσπιε στο δρομο. πρεπει να ημουν με 245+
![]()
ετσι ετσι...![]()
![]()
![]()
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
Μονο με 245 απο Κατεχακη-Μεσογειων???Πολυ μουφα το VFR τελικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
Μπας και ειναι μπλε?