Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 135

Θέμα: Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος
    Η αντιμετώπιση ήταν πολύ καλή και τα σχόλια σωστά (παραξενεύτηκα που ήταν έτσι , αλλά , ευχάριστα ! )
    Καλο αυτο... Ισως να εχει παιξει ρολο και το οτι σε ενα βαθμο εχουμε βελτιωσει την εικονα μας σαν μοτοσυκλετιστες. Οδηγαω περιπου 10 χρονια και εχει βελτιωθει η κατασταση απο παλιοτερα, τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου. Εχουν μειωθει αρκετα νομιζω τα "κακα παραδειγματα" και αυτο βοηθαει στην γενικοτερη εικονα που δινουμε προς τα εξω.

θα συμφωνισω με τον αντονη σε ενα πραγμα....
    οτι ειναι στην αθηνα 150,000 μηχανακια.
    ισως ειναι και περισοτερα... ισος ειναι και 1,000,000.
    απο αυτα ομως πρεπει να ξεχωρισεις φιλε αντωνη σε καποιες κατιγωριες
    α) στους μοτοσικλετηστες.
    β) στους οδηγους δυκικλων...(που καμια σχεση δεν εχουν με την μοτοσικλετα απο το οτι την αγορασαν να πηγενουν μεχρη την δουλια τους και τιποτα περισοτερο.)
    γ) στους καγκουρες.......
    δ)στους κατα σηνηδηση αντιρισιες....

οσο αφορα την Α κατηγορια.....
    με την ελαχηστη ενιμεροση και με τα προτα δηλα βηματα της ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑΣ επιτρεψε μου να το θεωρισω επιτηχεια.
    αν δεν το πιστευης ...
    1) ας ησουν εκει να δης...
    2) θα δης την επομενη φορα το τι θα γηνη...
    γιωργος

ireneepi
    Εγω πιστευω οτι η εκδηλωση ητανε
    πολυ επιτυχημενη για τα αρχικα της βηματα....!!!!

χαρηκα και ειμαι πολυ περηφανη που εγινε ολο αυτο το σκηνικο...

Και θελω να ευχαριστησω πολυ τον φιλο
    μου jimbar που μου εδωσε την ευκαιρια να βρισκομαι εκει.

Ευχομαι αυτες οι προσπαθειες να
    γινουν ακομα περισσοτερες και εμεις ολοι παροντες για να τις στηριζουμε.

King of the Sky-Road Το avatar του/της Traveller

Talking Ki omws girizei... Ireneepiiii???

Roda einai kai girizei,

file Antoni, ean den anoikseis gkazi i roda den girizei...

Me alla logia, ean kaneis den endiaferthei, min perimenoume apo tous allous. Sigoura borousame na eimaste perrisoteri. Exoume dei kai xeirotera kai pistepse me oti i katastasi veltiwnetai. Elpizw na eisai mazi mas tin alli for.

P.S re ireneepi pou eisoun k me ti mixani?? Tes pa tin alli fora elpizw na ta poume. Take care and c u on-line
    "into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Organwtika Prwtoboulias

Den mas exei milhsei kaneis pantws gia ta organwtika ths prwtoboulias.
    Poios pou pote pws...?

An 0elete boh0eia peste mas.
    Peri krhtikhs, den exw polla na pw alla kai 30 na hmastan a htan mia andiaferousa afethria gia organwsh.
    Den ginontai ola automata estw kai na uphrxan kefalaia sthri3hs.
    0elei douleia, wraia tupografhmenes prokuri3eis, e0elontes na tis antigrafoun, na tis moirazoun, na tis toixokolloun...klp.

Fantasteite na uphrxe kai perissoterh organwsh posoi 0a hmastan. Fantasteite na htan ka0hmerinh sthn A0hna posos kosmos 0a to ma0aine.
    FANTASTEITE anti gia tis 10 na htan stis 12 posoi akoma 0a 3upnousan na er0oun....

Den klonisthkan oi upourgoi kai oi armodioi alla htan mia en0aruntikh arxh gia kati kalutero kai apodotikotero sto mellwn.

0elei douleia omws, kai de blepw oute poios thn kanei oute na zhtaei boh0eia!

Kozmas

Εγω αυτοπροσώπως !! Το avatar του/της Μανος
    Ενημερωτικά και μόνο και με δική μου πρωτοβουλία (γιατι δεν έχω την εξουσιοδότηση απο καμμία λέσχη) , η Πρωτοβουλία άρχισε να γεννιέται όταν τον περασμένο Οκτώβρη κάποιοι εκπρόσωποι μερικών λεσχών συναντήθηκαν για να κουβεντιάσουν τι μπορούν να κάνουν ΜΑΖΙ.
    Αυτή η συνάντηση είχε και δεύτερη και η πρώτη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας ήταν η εκδήλωση για το πάρκινγκ μοτο στην οδό Σκουφά.
    Έκτοτε έγιναν αρκετές συναντήσεις (κυκλικά σε κάθε μία απο τις συμμετέχουσες λέσχες). Ο πρώτος σκοπός ήταν να σπάσουμε την δυσπιστία που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει ανάμεσα στις λέσχες , ωστε να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε δυναμικό για δράση.

Έτσι , η εκδήλωση του Σαββάτου ήταν η δεύτερη εκδήλωση , και το κυριότερο... οι λέσχες πλέον δεν είναι κάποιες ταμπέλες , αλλά άνθρωποι με ονόματα και ιδιαιτερότητες που ο καθένας απο τους άλλους τις σεβεται και τις λαμβάνει υπ όψιν του.

Οργανωτικά δεν υπάρχει κανένα προεδρείο (δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αργότερα , αλλά στην παρούσα φάση πιστέψτε με , είναι όμορφο να λειτουργούμε έτσι , παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν).

Για την ιστορία , οι λέσχες που συμμετέχουν (και αν ξεχάσω καμμία , συχωρέστε με , δεν έχω πιεί ακόμη καφέ) , είναι :
    ΜΟΤΟ GUZZI , ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ , TDM , ΑΝΕΜΟΣ , ΛΕΦΚΑ , Ε-75 , VESPA CLUB , ΛΕΜΟΤ. Στην εκδήλωση είχαμε και την συμπαράσταση της ΑΧΛΕΜΟ (Αχαική Λέσχη Μοτοσυκλέτας) , όπως και η Λέσχη του Βόλου (ΜΟΤΟΛΕΒ) έχει παραστεί σε μία συνάντηση (παρότι και οι δυο είναι στην επαρχία ) και βεβαίως (ο κύριος στυλοβάτης κατα την άποψη όλων ) Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ !!
    Ενα μονο ξέρω , οτι δεν ξέρω τίποτε!

crs-k. την έχεις δει μηχανόβιος? ένας καινούριος μάρλον μπράντο? μήπως έπρεπε να παίξεις εσύ στα ημερ.μοτοσυκλέτας?
    έχεις αποθημένα? έχεις πρόβλημα μαζί μου? σε χαλάει η βέσπα μου? θεωρείς το μεταχιρισμένο 400άρι τσόπερ σου μηχανή? πρέπει ντέ και καλά να σχολιάσεις αρνητικά χιδεολογόντας ότι γράψω. μία φορά κάθε δύο μήνες γράφω, ήμαρτον παλικάρι μου.
    αν σου πώ πως ήμουν από αυτούς που διοργάνωσαν την διμαρτιρία θα με πηστέψεις?
    κάνε μου τη χάρη.
    a.ventouris

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί
    σας θαύμασα (δυστυχώς) από την τηλεόραση και από εδώ
    (γιατί μια ίωση από την Παρασκευή, με κρατά ακόμα άρρωστο )

Μάνο
    με κρατικούς φορείς Η με τον Άρη Σταθακη, έχετε έρθει ποτέ σε κάποια επικοινωνία ?
    (αναφέρω αυτόν γιατί όταν δεν ήταν βουλευτής, ασχολειτο συνέχεια, με τα στραβά και ανάποδα)

Επίσης έχετε έρθει σε επαφή με τα κανάλια, για φιλοξενία σε κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή? (Μιας και το θέμα είναι πρόσφατο)
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
    crs-k. την έχεις δει μηχανόβιος?
    ΝΑΙ !

ένας καινούριος μάρλον μπράντο? μήπως έπρεπε να παίξεις εσύ στα ημερ.μοτοσυκλέτας?
    Τωρα που το λες ...

έχεις αποθημένα?
    Ναι! Ενα με την Ναομι Καμπελ!

έχεις πρόβλημα μαζί μου?
    Εχω προβλημα με την λασπολογια και την παραπληροφορηση, γενικοτερα.

σε χαλάει η βέσπα μου?
    Με την βεσπα δεν εχω τιποτα.
    Η συντηρηση της ομως δειχνει και την αγαπη σου για την μηχανη.

θεωρείς το μεταχιρισμένο 400άρι τσόπερ σου μηχανή?
    Με μπερδευει με αλλον Χρηστο ...
    Παντως μια χαρα ειναι κι αυτο ...

πρέπει ντέ και καλά να σχολιάσεις αρνητικά χιδεολογόντας ότι γράψω.
    ΔΕΝ "χυδαιολογησα" ΠΟΤΕ εδω μεσα, σε αντιθεση με αλλους.
    Βεβαια μπορει να μην γνωριζεις καλα την Ελληνικη γλωσσα, οποτε και να μην καταλαβαινεις το νοημα των λεξεων που γραφεις ...
    Αν ειναι ετσι, εχεις μια δικαιολογια ...

μία φορά κάθε δύο μήνες γράφω, ήμαρτον παλικάρι μου.
    Γραφε καθε μερα αν θες ...
    Δεν εχω προβλημα ...
    Το τι λες και το πως το λες με ενοχλει !

αν σου πώ πως ήμουν από αυτούς που διοργάνωσαν την διμαρτιρία θα με πηστέψεις?
    Εδω μπορεις να πονταρεις ΟΛΑ σου τα λεφτα!
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

κάνε μου τη χάρη.
    Ηδη σου εκανα ΜΕΓΑΛΗ χαρη που απαντησα και δευτερη φορα!
    Ειμαι ανακολουθος!
    Μ' αρεσει που εδωσα και συμβουλες στον Μανο ...

Κανε μου κι εσυ μια χαρη ...
    Ξαναδιαβαζε αυτα που γραφεις και δες την εμπαθια, για αυτους που τουλαχιστον προσπαθουν, που βγαινει μεσα απο αυτα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Με τον Σταθάκη , βεβαίως (εδω και 3 χρόνια).
    Όμως μας έκανε μία πάσα που θα την ζήλευε και ο Ριβάλντο , σε "άλλους αρμοδίους" του Δ.Αθηναίων , οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν απάντησαν στις πάσης μορφής προσπάθειές μας για επικοινωνία (ήταν σχετικά με τα κάγκελα).

Βεβαίως τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η απολογιστική συνάντηση της Πρωτοβουλίας , σχετικά με την εκδήλωση , οπωσδήποτε θα έχει και προγραμματισμό των επόμενων βημάτων.
    Τώρα αν θα είναι επαφή με αρμοδίους φορείς , η μέσω ΜΜΕ (όπου εδω υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα γιατι πρέπει να είναι κανείς πολύ μπασμένος στα κόλπα μιας ζωντανής επικοινωνίας και των "κόλπων" των δημοσιογράφων για να περάσουν αυτά που θέλουν αυτοί και αυτά που "πουλάνε") , θα το αποφασίσει η πλειοψηφία.

Θα δούμε . Σίγουρα πάντως θα γίνει follow up της εκδήλωσης για να έχουμε κάποιο ουσιαστικπο αποτέλεσμα.

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Μάνο συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους συμμετείχαν οργανωτικά και με την παρουσία τους

είναι γεγονός ότι ακόμα και ο Καββαθάς και ο Χαντζάρας με έχουν απογοητεύσει λίγο, με κάποιες εμφανίσεις τους
    ο Ιαβέρης όμως εμφανίζεται συχνά και είναι αρκετά δεικτικός
    ίσως να σας βοηθήσει όπως μπορεί
    (και πάλι λεω ότι λυπάμαι,
    πυρετός και απαιτούμενο ταξίδι από την επαρχία, δεν με άφησαν να είμαι εκεί )
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Mano allh mia erwthsh

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος

Οργανωτικά δεν υπάρχει κανένα προεδρείο (δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αργότερα , αλλά στην παρούσα φάση πιστέψτε με , είναι όμορφο να λειτουργούμε έτσι , παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν).
    Ki egw kai polloi alloi, kaloproaireta h" kakoproaireta apenanti apo tis lesxes, den anoikoume se kammia lesxh.
    Auth h prwtoboulia toulaxistwn proswpika me endiaferei na asxolh0w giati exoume polla kai diafora problhmata na lusoume kai m'aresei kai h odos epilushs.
    Oi megalolesxes kanoun tis epafes tous me politika proswpa na lusoun kapoia ap'ta problhmata. Emena m'aresei na erxontai autoi se mas kai na mas parakalane na 3emplokaroume thn A0hna.

Auto pou den akouw na les einai PWS mporoume emeis oi ap'e3w an 0eloume na sumetasxoume sta organwtika. Den akouw prosklhsh gia thn epomenh sunanthsh!
    An den uparxei tetoia anagkh gia boh0eia aplws xreiazeste swmata na kanoun mpougio, egw toulaxistwn 0a apexw.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη.

Θα ενημερωθείτε πιστεύω όταν οριστικοποιηθεί η συνάντηση.

(Απλά να έχουμε όλοι υπ όψη μας πως ήδη η συνεννόηση είναι δύσκολη αν δεν είμαστε ΛΑΚΩΝΙΚΟΙ στις τοποθετήσεις μας , γιατι κινδυνεύουμε να πάμε σπίτια μας το πρωι !!!!!).

εγω οπως ξερετε εχω ειμαι απογοητευμενος με της λεσχες.
    την προτοβουλια την στηριζω οσω μπορω γιατι δεν εχει να κανει με λεσχες αλλα με τον απλο μοτοσηκλετηστη που αγανακτησμενος απο οσα σημβενουν γιρο του και απο την αδιαφορια που υπαρχει απο τους υπευθηνους αλλα και απο της περισοτερες λεσχες. ειμαι παντα σε επαγρηπνηση και εχω επαφες με ανθρωπους που δεν επαναπαβοντε αλλα ενδιαφεροντε για ενα καλυτερο αυριο.
    νε το που βλεπω ενα ποστ η μαθενω καποια πληροφορια οτι υπαρχη καποια σκεψη για να γινη κατι καλο κηνητοποιουμε και μαθενω το τι γηνετε.
    αλοστε εχω δηλοσει επανηλιμενα σε ολους οτι ειμαι εδω οποτε με χρηαστη οποιοσδηποτε να βοηθησω και με το που σκευτη καποιος κατι μου ριχνη τηλεφωνο για να βρεθουμε να βαλω και εγω ενα χερι βοηθειας.
    αρκη να ξερουμε οτι ειναι 5-10-20 ατομα προθημα να βοηθησουν.
    με την βαση αυτη ξεκηναει και μπενη το τσουκαλι στην φωτια και αρχηζη το μαγηρεμα.
    αρκη να ξερεις οτι εχεις καποια υλικα να βωηθησουν.
    μαλιστα θα βαλω ενα ποστ για το ποιοι ειναι προθημοι να βωηθησουν στην επομενη κηνηση της προτοβουλιας.
    νομιζω οτι ειναι μια καλη σκεψη αυτη για να εχουμε μια βαση που θα ενδιαφερετε να κηνηση τα νιματα. τι λετε?
    γιωργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000
    :ZZZ: H ΜΟΤΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Κ Ε Ρ Δ Ο Σ......ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ....ΠΑΡΕΑ!
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΕΛΟΤΟΙ!.-
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ) Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΤ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΕ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ 60+ ΛΕΣΧΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΕΜΠΟΡΟΙ .
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΕ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ?
    ΥΓ. sorry για τα κεφαλαια , τωρα το καταλαβα.

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 16:53
  2. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 16:16
  3. Ενωση Χριστιανων Μοτοσυκλετιστων
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 17:38
  4. Φιλία; Ποιά φιλία μεταξύ μοτοσυκλετιστών;
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα