siokata και milaber....
Μιλάω καταρχάς απο προσωπικές εμπειρίες...
Και milaber , δεν είπα οτι η υπόλοιπη Ελλάδα είναι κομπλεξικοί..μην βάζεις λόγια στο στόμα μου... Είπα ξεκάθαρα οτι...
Απο εκεί και πέρα φίλε Siokata...δεν είπα οτι όλοι είναι έτσι... αλλά αυτό το πράγμα είναι έντονα εκδηλωμένο στην Θεσσαλονίκη ακόμα και στην τροχαία...Μην με κάνετε να αρχίσω γιατί λόγω δουλειάς , έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα πλέον και τέτοια κολήματα , μόνο στην Θεσσαλονίκη έχω δεί και κυρίως απο άτομα της δικιάς μου γενιάς 30αρηδες που νομίζουν οτι η δική τους ζωή εξαρτάται απο το πως θα κλάσει ο αντίστοιχος Αθηναίος...
Πάρα πολλοί φίλοι που ανεβαίνουν με το αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη , έχουν εισπράξει κλήσεις για αστείες υποθέσεις , απλά και μόνο επειδή έφεραν πινακίδα Αττικής...
Δεν είπα οτι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.... αλλά σε γενικές γραμμές , αυτό που λέω υφίσταται.... και φαίνεται πιο εκδηλωτικό , όταν ο άλλος μόλις σε γνωρίσει και ανοιχτεί κουβέντα...
Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εδώ τώρα που όντως δεν περιέχονται σε αυτά που λέω... Και μπορεί να ακούγεται περίεργα στα αυτιά τους , αλλά δυστυχώς είναι έτσι...
Milaber, μπορεί να μένω Αθήνα , αλλά η καταγωγή μου είναι απο Ιμβρο, ...απλά και μόνο για να σου πω οτι δεν είμαι ο γνήσιος "Αθηναίος" και φυσικά καμία παρωπίδα και κόμπλεξ δεν κουβαλώ...
Gandalf