Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 185

Θέμα: Κλείνει η πίστα των Μεγάρων, προβληματισμοί κι άλλα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Νίκο γιατί να πληρώνεις ??

....

Δεν ξέρω.... την ίδια ερώτηση κάνουμε και για το Κτηματολόγιο και μας λένε "αυτοχρηματοδοτούμενο έργο".....

Έχετε καμιά ιδέα το πόσο κοστίζει να φτιάξεις από το μηδέν ένα πάρκο πρασίνου σε έναν χώρο τίγκα στο τσιμέντο; Και πόσο θες για να τον συντηρήσεις;

Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν εχουμε τόσο νερό....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν ξέρω.... την ίδια ερώτηση κάνουμε και για το Κτηματολόγιο και μας λένε "αυτοχρηματοδοτούμενο έργο".....

Έχετε καμιά ιδέα το πόσο κοστίζει να φτιάξεις από το μηδέν ένα πάρκο πρασίνου σε έναν χώρο τίγκα στο τσιμέντο; Και πόσο θες για να τον συντηρήσεις;

Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν έχουμε τόσο νερό....
    Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο, αλλά με ένα κονδύλι από την ΕΟΚ δε θα μπορούσε να δοθεί λύση?
    Τώρα για το νερό, με κάποια τρόπο δε θα μπορούσαν να παίρνουν από τη θάλασσα και να κάνουν αφαλάτωση ?

Επίσης αν πούμε ότι συνδυάζει και πίστα τα ιδιωτικά κεφάλαια δε θα μπορούσαν να βοηθήσουν??

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν εχουμε τόσο νερό....

+ 1137 ρε Νίκο ....

.....αλλά στα @@ μου .... να κόψουν το λαιμό τους και να τα φτιάξουν από αυτά που έχουν φάει η να πουλήσουν το μισό για να μπαίνει ο κόσμος τσάμπα ...

για να το θέσω αλλιώς , θα είναι το πρώτο μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο στην Ευρώπη που θα έχει είσοδο ...

(βάλτε τους Αγγλάρες να πληρώσουν την είσοδο στο Hyde Park να δούμε απάντηση που θα δώσουν... )

Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο, αλλά με ένα κονδύλι από την ΕΟΚ δε θα μπορούσε να δοθεί λύση?
    Και τι είναι η ΕΕ; κουμπαράς μας;

Τώρα για το νερό, με κάποια τρόπο δε θα μπορούσαν να παίρνουν από τη θάλασσα και να κάνουν αφαλάτωση ?
    Μια εγκατάσταση αφαλάτωσης..... κι άλλο καυσαέριο δίπλα στον πνεύμονα....

Επίσης αν πούμε ότι συνδυάζει και πίστα τα ιδιωτικά κεφάλαια δε θα μπορούσαν να βοηθήσουν??
    Θα μπορουσαν αλλά δεν θα γινει ποτέ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ....
    .....αλλά στα @@ μου .... να κόψουν το λαιμό τους και να τα φτιάξουν από αυτά που έχουν φάει η να πουλήσουν το μισό για να μπαίνει ο κόσμος τσάμπα ...

....

(βάλτε τους Αγγλάρες να πληρώσουν την είσοδο στο Hyde Park να δούμε απάντηση που θα δώσουν... )
    Και στα δικά μας αλλά ξέρεις πως πάει το σενάριο....

Οι άγγλοι; Σαν να το βλέπω μπροστά μου.... θα πουν: Πόσο έχει; και θα πληρώσουν....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Και τι είναι η ΕΕ; κουμπαράς μας;
    Όχι, αλλά τόσα και τόσα παίρνουμε για άλλα...

Μια εγκατάσταση αφαλάτωσης..... κι άλλο καυσαέριο δίπλα στον πνεύμονα....
    Μια σκέψη ήταν

Θα μπορουσαν αλλά δεν θα γινει ποτέ....

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Θα ήθελα να ξέρω πόσες φορές έχετε πάει σε αυτό το πάρκο στο Ζάπειο, και θέλετε και μητροπολιτικό πάρκο.

Και στα δικά μας αλλά ξέρεις πως πάει το σενάριο....

Οι άγγλοι; Σαν να το βλέπω μπροστά μου.... θα πουν: Πόσο έχει; και θα πληρώσουν....

και όμως δεν θα πληρώσουν .... γιατί ξέρουν ότι όταν υπάρχει φορολογικός μηχανισμός που δουλεύει πάνω στο κεφάλι μου χρόνια και με αρμέγει ΑΠΑΙΤΟΥΝ ένα μεγάλο έργο μια στα είκοσι χρόνια που θα δωθεί στον κόσμο ....

όχι σαν την Α.Ο. και το Ελ.Βενιζέλος που πληρώνουμε από το 1960 και θα πληρώνουμε άλλα τόσα χρόνια ...

τες πα όλοι δίκιο έχουμε αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα ....

Γνώμη μου είναι πίστα στο Ελληνικό δεν θα ευδοκιμήσει γιατί δεν έχουμε ακόμη αποκτήσει αυτό το είδος παιδείας που χρειάζεται ώστε να απαιτήσω κάτι τέτοιο....

μακάρι να γινόταν αλλά δεν το βλέπω εφικτό (και όχι για οικονομικούς λόγους ... )

ας γίνει μια πίστα με κάποιες βασικές προδιαγραφές ασφαλείας κάπου έξω από την Αθήνα που δεν τραβάει τα βλέμματα για να μπορώ να πάω να παίξω στο track day μου χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...

και έχουμε χρόοοοοοονια για μελέτες στο Ελληνικό , ορχομενό , κλπ κλπ κλπ ..... (γέρασα να περιμένω )

...

ας γίνει μια πίστα με κάποιες βασικές προδιαγραφές ασφαλείας κάπου έξω από την Αθήνα που δεν τραβάει τα βλέμματα για να μπορώ να πάω να παίξω στο track day μου χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...

και έχουμε χρόοοοοοονια για μελέτες στο Ελληνικό , ορχομενό , κλπ κλπ κλπ ..... (γέρασα να περιμένω )

Συμφωνώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Θα ήθελα να ξέρω πόσες φορές έχετε πάει σε αυτό το πάρκο στο Ζάπειο, και θέλετε και μητροπολιτικό πάρκο.

Σωστό!Άντε να έχω πάει 3 φορές στην ζωή μου,ενώ στην πίστα πολλές περισσότερες.Άσε τα πάρκα για όταν γεράσουμε να ταϊζουμε τις πάπιες ,τώρα να ρίξουμε καμιά στροφή να ούμε!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
    Σωστό!Άντε να έχω πάει 3 φορές στην ζωή μου,ενώ στην πίστα πολλές περισσότερες.Άσε τα πάρκα για όταν γεράσουμε να ταϊζουμε τις πάπιες ,τώρα να ρίξουμε καμιά στροφή να ούμε!

ωπα!!!

πλακωσανε οι γρηγοροι!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...

Μ'αυτη την γυναικα τελικα εγινα διασημος.:a44:

:a31:

:hypnotize

... αλλά πλέον όλοι αυτοί θα βγούν στους δρόμους ... με τις γνωστές συνέπειες ....
    χμμ...

νομίζω....

ότι υπάρχει μια κάποια λύση.... μιλάω για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να μη παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους...

motard και βουρ για πίστες καρτ

το κέφι είναι ίδιο (μπορεί και καλύτερο)
    η αδρεναλίνη ανεβαίνει
    αλλάζει λίγο ο τρόπος οδήγησης, αλλά η χαρά και οδηγική απόλαυση, η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικής κλπ κλπ... και η πρίζα της πίστας, παραμένουν...

ασε που τα μοταρντ είναι πιο φτηνά.... τα λάστιχα αντέχουν περισσότερο... κλπ κλπ

θα μου πεις τώρα "δλδ να μπει κανείς και σε άλλα έξοδα για αγορα μοταρντ?"

δεν ξέρω, μια σκέψη κάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    χμμ...

νομίζω....

ότι υπάρχει μια κάποια λύση.... μιλάω για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να μη παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους...

η αδρεναλίνη ανεβαίνει
    αλλάζει λίγο ο τρόπος οδήγησης, αλλά η χαρά και οδηγική απόλαυση, η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικής κλπ κλπ... και η πρίζα της πίστας, παραμένουν...

ασε που τα μοταρντ είναι πιο φτηνά.... τα λάστιχα αντέχουν περισσότερο... κλπ κλπ

Σωστά ρε Γιάννη αλλά με τέτοια διαόλια μπαίνεις σε τελείως διαφορετικό στυλ οδήγησης ....

(άσε που θα μετρήσουμε τις τούμπες της αρκούδας .... και τα κόκκαλα δεν κολλάνε πια όπως παλιότερα ).....

Το πολύ -πολύ να βρώ κανα παπί με 3-4 κατοστάρικο να το φτιάξω και να μπαίνω με κρούκι ,τροπέα και μερικούς άλλους τελειωμένους σε τίποτα έρημες πίστες ....

(το είχαν κάνει παλιά στο Bikenet τα παιδιά .... γαμώ τα γέλια ... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    χμμ...

νομίζω....

η αδρεναλίνη ανεβαίνει

ki edw δεν μπορω να αφησω την ευκαιρια να πεσει στην ασφαλτο αλλα να κανω τριπλα και να τη στειλω στο χωμα

μπορει να ειναι παρεμφερες το σμσ, αλλα ειναι διαφορετικο... τα εξοδα δε ειναι τοσο λιγα οσο νομιζετε... οι γομες εχουν ιδιες τιμες με των ΣΣ. οι πιστες ειναι ελαχιστες... δεν ειναι καλων προδιαγραφων (εκτος απο επαρχια -πατρα και καλαματα και κρητη) οι τραυματισμου ειναι πιο ευκολοι απο οτι στα ΣΣ μιας και δεν υπαρχουν αμμοπαγοδες και στην ουσια ειναι πιο συχνα τα high-sides

ηθελα να το πω νωριτερα, αλλα μου πετας το γαντι γιανναρε... χωμα κυριες και κυριοι... να γιατι χωμα!

ειναι δωρεαν... τα μηχανακια ειναι low baudget κτησης και συντηρησης. δεν κινδυνευεται, με λιγοτερα απο τα μισα χιλομετρα εκρυγνετε την ιδια ποσοτητα αδρεναλινης.

απομακρυνεσται ελαχιστα απο τα μερη διαμονης σας και νομιζετε οτι εχετε φυγει εκτος.

αθλειστε πολυ πιο εντονα...

και πολλα ακομα τα οποια μπορω να κατσω να σας αναλυσω αν θελετε

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2012, 14:11
  2. αποχή από την πίστα των Μεγάρων !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 15:20
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 16:46