up![]()
up![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
μπα,κυριε γατοαρχοντα υπαρχουν και θυληκα που καβαλανε ΤΟ οπλο???
ρε ποσο τυχεροι/ατυχοι ειστε που ζητε εκει περα...
δανειζετε SD ,αφορμη για να της πιασεις κουβεντα την επομενη φορα...
χμμμμ..... ματι πρασινο ειπες?
ισως μπορω να βοηθησω........
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Τι ξέθαψες ρε άνθρωπα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
![]()
Πέρασαν 2 χρόνια λέμε .. η γκόμενα θα πέταξε το κατέμι αφού σιχάθηκε τις Τρίτες στα συνεργεία , παντρεύτηκε και έχει 2 παιδιά, μαζεύεται με φίλες στο κομμωτήριο τις Παρασκευές ... καμιά φορά κοιτάζει στο φανάρι ( μέσα από το Ford Focus που οδηγεί ) κάνα τρελό με μοτοσυκλέτα στη βροχή και σκέφτεται τι μαλακίες έκανε ...![]()
Άκη, μπορεί να είναι ακριβώς έτσι όπως τα λές.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Πέρασαν 2 χρόνια λέμε .. η γκόμενα θα πέταξε το κατέμι αφού σιχάθηκε τις Τρίτες στα συνεργεία , παντρεύτηκε και έχει 2 παιδιά, μαζεύεται με φίλες στο κομμωτήριο τις Παρασκευές ... καμιά φορά κοιτάζει στο φανάρι ( μέσα από το Ford Focus που οδηγεί ) κάνα τρελό με μοτοσυκλέτα στη βροχή και σκέφτεται τι μαλακίες έκανε ...![]()
Αλλά πάλι, πάντα θα υπάρχει εκεί έξω ένα άλλο μωρό, με υπέροχα μάτια, θεικό σώμα, καβάλα σε δίτροχο,
που θα σε κάνει να ανοίξεις ένα παρόμοιο φρεντάκι εδώ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τι ξέθαψες ρε άνθρωπα ...![]()
![]()
αστα αυτα ρε μλκ. Πες οτι πηρες ΚΤΜ επειδη ειχες απωθημενο με την τυπισσα![]()
![]()
Μα δεν αγόρασα ΚΤΜ ρε μαν ... (το 525 μου το χάρισε ένας κολλητός γιατί σκόρπισε μοτέρ και πήρε άλλο εντούρο... θέλει κανα 2χίλιαρο και τα εργατικά -νταξει αυτά τα γλιτώνω - για να το μαζέψω ... )Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
αστα αυτα ρε μλκ. Πες οτι πηρες ΚΤΜ επειδη ειχες απωθημενο με την τυπισσα![]()
![]()
![]()
αυτή αγορίνα τη βλέπεις κάθε βράδυ 12παρά στο Ράδιο Αρβύλα :wacko:
Μπραβο ρε συ...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αυτή αγορίνα τη βλέπεις κάθε βράδυ 12παρά στο Ράδιο Αρβύλα :wacko:
Και ελεγα που διαολο την ξερω....![]()
![]()
![]()
γιαυτην και αλλη μια που εχω υποψη μου θυσιαζω χωρις δευτερη σκεψη το μεγαλυτερο αγαθο του καθε ανθρωπου απο τη γεννηση του
την ελευθερια μου..:wacko:
βεβαια και απο τις 2 τα @@ μου θα παρω![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Το ηξερα οτι εισαι κρυφο ΚΤΜακιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιαυτην και αλλη μια που εχω υποψη μου θυσιαζω χωρις δευτερη σκεψη το μεγαλυτερο αγαθο του καθε ανθρωπου απο τη γεννηση του
βεβαια και απο τις 2 τα @@ μου θα παρω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ας του περάσει κάποιος χειροπέδες επιτέλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτός ο τπαπ έχει βαλθεί να ξεθάψει όλα τα θρεντ?έχει παίξει κάποιο στοίχημα? αν ναι, count me in... έχω βρει κάτι θεματάκια 2-3ετίας, που σηκώνουν απάντηση, σκέεεεετη μούρλια!!:a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μα δεν αγόρασα ΚΤΜ ρε μαν ... (το 525 μου το χάρισε ένας κολλητός γιατί σκόρπισε μοτέρ και πήρε άλλο εντούρο... θέλει κανα 2χίλιαρο και τα εργατικά -νταξει αυτά τα γλιτώνω - για να το μαζέψω ... )
![]()
σου δινω 3Κ και τα εργατικά σου!
χωρια που θα σε βλεπω καθε Τριτη...
Τι λες?
:wacko: