@@....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α ένα ραβδωτό από τιμές που ξεκινάνε απο 1500Ε (στην ευρώπη, φαντάζομαι εδώ θα ξεκινάνε από τα 2.000 εάν ποτέ επιτραπούν)
Το ίδιο και χειρότερα τα πυρομαχικά....
Με 300-400? βρίσκεις ΑΚ-47 μούρλια![]()
@@....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α ένα ραβδωτό από τιμές που ξεκινάνε απο 1500Ε (στην ευρώπη, φαντάζομαι εδώ θα ξεκινάνε από τα 2.000 εάν ποτέ επιτραπούν)
Το ίδιο και χειρότερα τα πυρομαχικά....
Με 300-400? βρίσκεις ΑΚ-47 μούρλια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι αν απαγορευτεί το λειόκανο κι επιτραπεί το ραβδωτό:
1. Πολλοί θα παρατήσουν το κυνήγι
2. Θα μειωθούν οι θάνατοι ζώων από το κυνήγι
3. Θα αυξηθούν οι θάνατοι κυνηγών απο κυνηγούς![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Και που βλέπεις το κακό??Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
3. Θα αυξηθούν οι θάνατοι κυνηγών απο κυνηγούς![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Δες αυτό κι αυτό και θα καταλάβεις κάποιες βασικές διαφορές (το 2ο είναι το μονο που πρόχειρα βρήκα για να δεις πως γεμίζεις και ξαναρίχνεις με bolt action)Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
thanks... αν και εχω πολλές απορίες... (θα ψάξω στο net για λεπτομέρειες)
@ byron : Νομιμα λέμε μπαλούρδο!
@ marios : Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες. Τωρα είανι πολύ χειρότερα, ειδικά στο κυνήγι αγριόχοιρου.
Πέρα από όλα, θα πρέπει όσοι έχουν ή θέλουν να αποχτήσουν όπλο για κυνήγι ή σκοποβολή να εκπαιδεύονται... μεγαλώνει όμως η κουβέντα και πάει μακρυά....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εμένα σκέφτομαι, που θα μαζεύω καμιά ελιά και θα με φάνε λάχανοΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και που βλέπεις το κακό??![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
thanks snip!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δες αυτό κι αυτό και θα καταλάβεις κάποιες βασικές διαφορές (το 2ο είναι το μονο που πρόχειρα βρήκα για να δεις πως γεμίζεις και ξαναρίχνεις με bolt action)
@ byron : Νομιμα λέμε μπαλούρδο!
@ marios : Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες. Τωρα είανι πολύ χειρότερα, ειδικά στο κυνήγι αγριόχοιρου.
Πέρα από όλα, θα πρέπει όσοι έχουν ή θέλουν να αποχτήσουν όπλο για κυνήγι ή σκοποβολή να εκπαιδεύονται... μεγαλώνει όμως η κουβέντα και πάει μακρυά....![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Εγώ χαίρομαι και που ακούω τέτοιες απόψεις απο άτομα που έχουν ασχοληθεί με το κυνήγι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
Εγω χαιρομαι που εχουμε μονο 2 ατομα που διαφωνουν..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ πλέον δεν κυνηγάω όχι γιατί δεν μου αρέσει το κυνήγι αλλά αρνούμαι να είμαι μέρος ενός αγράμματου κι αμόρφωτου συνόλου που ονομάζονται Ελληνες κυνηγοί.
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο;Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Το κυνήγι είναι στυγνή δολοφονία κύριοι, το ιδιο και κάθε οι πράξη βίας σε ζώα, ότι ζώα και αν είναι αυτά. (Eχω δει πως σκοτώνουν οι ίδιοι οι κυνηγοί τα σκυλιά τους όταν δεν φέρνουν πουλιά). Αν είστε πράγματι sportsmen κύριοι κυνηγοί, βγείτε και κυνηγήστε με ακόντια, μαχαίρια και τόξα. Τότε να σας δώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο;![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Τουλάχιστον δεν εξαφανίζουν μαζικά και ανεξέλεγκτα ζώα που βρίσκονται σε "κίνδυνο εξαφάνισης" ή είναι κοντά, απο συγκεκριμένα οικοσυστήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σοβαρά;Ενώ οι τρόποι εκτροφής και το σφάξιμο των ζώων προς εκτροφή και η πώληση απ'τα κρεοπωλεία είναι καλύτερο;
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι κοινό έχουν οι κυνηγοί και οι ζωγράφοι ;;;
Και στους μεν και στους δε, αρέσει η νεκρή φύση !!!
![]()
![]()
![]()
θα συμφωνισω απολυτα και θα διαφωνισω με οσους αναφερουν πως η πλειοψηφια των κυνηγων αγαπανε τα ζωα.Ζωντας τους απο κοντα μου κανει φοβερη εντυπωση η απληστια τους,η εγκεφαλικη ουσια που απουσιαζει απο τα ημισφαιρια του κρανιου τους,η περισσευουμενη ψευτομαγκια τους(αλλα με το οπλο υπο μαλης παντα) αλλα και οι "εξυπνες" απαντησεις σε ερωτησεις του στυλ "μα γιατι σκοτωνετε τα ζαρκαδια αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ"?
-"μα γιατι γινανε πολλα....."
Ο σωστός κυνηγός χτυπά κάποια πουλιά,τα μαγειρεύει και τα τρώει...και δε χτυπά είδη υπό εξαφάνιση.Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Τουλάχιστον δεν εξαφανίζουν μαζικά και ανεξέλεγκτα ζώα που βρίσκονται σε "κίνδυνο εξαφάνισης" ή είναι κοντά, απο συγκεκριμένα οικοσυστήματα.
Είναι άδικο να χαρακτηρίζεται άσχημα η πράξη(κυνήγι)αυτή καθεαυτή εξαιτίας μερικών καραγκιόζηδων...
Θα σου άρεσε να χαρακτηρίζονταν η οδήγηση μοτοσυκλέτας ως πράξη αντικοινωνική και επικίνδυνη επειδή μερικοί μαλάκες που καβαλάνε δίνουν δικαιώματα;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
θα συμφωνισω απολυτα και θα διαφωνισω με οσους αναφερουν πως η πλειοψηφια των κυνηγων αγαπανε τα ζωα.Ζωντας τους απο κοντα μου κανει φοβερη εντυπωση η απληστια τους,η εγκεφαλικη ουσια που απουσιαζει απο τα ημισφαιρια του κρανιου τους,η περισσευουμενη ψευτομαγκια τους(αλλα με το οπλο υπο μαλης παντα) αλλα και οι "εξυπνες" απαντησεις σε ερωτησεις του στυλ "μα γιατι σκοτωνετε τα ζαρκαδια αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ"?
Προφανώς μιλάς για λαθροκυνηγούς.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Mάλλον δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς κυνηγούς ή έχεις γνωρίσει μόνο μαλάκες..Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Αυτοί που λες ΔΕΝ είναι κυνηγοί και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο ν'ασχολείσαι μαζί τους ούτε μέσω forum...γάμησέ τους,αξία τους δίνεις...