Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ότι αποσύρει την κατάργηση του αφορολόγητου
και ότι αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, όπου θα συνυπολογίζεται
και η ρύπανση που προκαλεί το όχημα, παράλληλα με "κίνητρα" απόσυρσης.
και ότι αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, όπου θα συνυπολογίζεται
Ξέρω από βέσπα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
αυτό ο σοφός λαός το λέει χρυσώνω το χαπι........
mipos ksereis apo vespa????
Άμα είναι έτσι, τότε έχεις δίκιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η κουβέντα ενδιαφέρει πολλούς και είναι αρκετά σοβαρή. Το να μπαίνεις σε μια κουβέντα και να αποκαλείς τον έναν κομματικό μέλος και στον άλλο να παει να μαζέψει ελιές προσβάλλει και δείχνει αγένεια προς όσους έχουν αντίθετη άποψη απ΄τη δική σου.
Και επειδή τα σχόλια σου ΕΙΝΑΙ υβριστικά και το θέμα θα γίνει μπάχαλο, βγάζω από τώρα την κίτρινη γιατί δεν σου μίλησε κανείς με τον τρόπο που απάντησες.
Προληπτική καταστολή δεν είναι, γιατί αν ήταν θα σου ξύριζα με τη μία τα προσβλητικά ποστ. Αλλά μην ξεχνάς κιόλας ότι ισχύει η δικτατορία των mods.![]()
«Ρε συ ,Αλογοσκούφη για ρίξε εκατό φόρους και πάρε πίσω τους δέκα …
Κάποιοι θα νομίζουν ότι τους κάνουμε και φοροαπαλλαγές…τόσο ζώα είναι …»
Σε τρεις μέρες είναι η Δ.Ε.Θ…..φαντάζομαι ότι θα χειροκροτηθεί θερμά ο …prime minister …
![]()
Όχι για όλους. Όχι γι' αυτούς που κόβουν δελτία παροχής υπηρεσιών.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
...........
Ωραία .... επειδή το βλέπω μισογεμάτο το ποτήρι και είμαι και καλό επιχειρηματικό κεφάλι![]()
![]()
..... πάω να κρύψω στο κατώι το Ζούπερ Φόρ και το Rvf .....![]()
.... (θα τα μοσχοπουλήσω σε κάνα - δυό χρόνια ) ....
![]()
![]()
![]()
το τραγικο καραγκιοζολικι ειναι η εκφραση "παταξη της φοροδιαφυγης"...
παρα πολυ απλα η οικονομικη δυναμη,ανα μοναδα, των κατω του ενος 1000αρικου ειναι μηδαμινη,οποτε κατ επεκτασιν και η κοινωνικη "φωνη" τους ειναι μηδαμινη...
συσπειρωση δεν παιζει οποτε τα παιρνουμε απο αυτον που θα βγαλει τον σκασμο...
ο μικρος βγαζει 20 και δηλωνει 5 ,ενω ο καρχαριας βγαζει 1000000 και δηλωνει 100...ελατε πειτε μου ποιου η φοροδιαφυγει πληττει περισσοτερο...
απλως το ελλειμμα εχει χτυπησει ρεκορ ολων των εποχων και πρεπει να μπει κανα ψιλο στα ταμεια για να βουλωθουν οι τρυπες απο τις μιζες...ο καρχαριας αν τον τσιγκλησεις θα σου κοψει τα @@ εν ριπη οφθαλμου...η αθερινα ομως δεν θα πει κουβεντα...απλα πραγματα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Εγώ αμφιβάλλω αν μέτρα όπως το τεκμήριο είναι ποτέ δυνατόν να αποδώσουν.
Προσωπικά με το που θα ανακοινωθούν θα πάρω μολύβι και χαρτί και αν δεν βγαίνω
![]()
και βαρκά και αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και ποδήλατα και όλα.
Οι μεγαλοέχοντες θα τα μεταβιβάσουν στις εταιρείες τους, οπότε οι μόνοι που θα πάνε κατά διαόλου είναι οι έμποροι μεταχειρισμένων.
Δεν την αποσυρει.Απλα λεει (για να προστατεψει τη γενια των 700€ , και εχει το θρασος να την αποκαλει ετσι ο γελοιος) οτι εφοσον εισαι μισθωτος με μπλοκακι και μπορεις να αποδειξεις οτι εχεις εναν εργοδοτη , τοτε και μονο τοτε θα ισχυει το αφορολογητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Χμμμ.....
Για να δουμε......
Πρεπει λοιπον να αποδείξεις οτι το αφεντικο σου ειναι παρανομο και εισφοροδιαφευγει διοτι οταν κοβεις ΑΠΥ ως ΕΕ πρεπει να κοβεις σε δυο και πανω , αλλιως ειναι υποχρεωμενος να σε προσλαβει ως μισθωτο και να σε εχει στο ΙΚΑ (με αφορολογητο 12.000€), πραγμα που ευκολως αποδεικνυεται απο τους ελεγχους του ΙΚΑ (τους ποιους ; ) οταν οι ΑΠΥ ειναι αριθμημενες 32,33,34,35... και οχι 33,36,38,41....
Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα. Αντι να στειλει ελεγχους στις επιχειρησεις και να κοψει κωλους σε τετοιες περιπτωσεις , το παραδεχεται επισημα και το περναει ως de facto.
Οσον αφορα τα τεκμηρια δεν διαφωνω πληρως. Απλα πιστευω οτι δεν θα φερουν αποτελεσμα. Διοτι οποιος εχει να παρει Cayene δεν καθεται να φορολογηται ως μισθωτος , αλλα εχει εταιρια και τα παιρνει με leasing για να μπαινουν και στα εξοδα και αλλα ωραια λογιστικα που βαριεμαι να αναλυσω τωρα.
Καποιος ειπε οτι ειναι φοιτητης η ανεργος , δεν θυμαμαι , και πηρε μηχανη και φοβαται οτι θα πληρωσει φορο τωρα με τα κριτηρια και αυτο του φαινεται αδικο.
-Sorry αλλα που τα βρηκες τα 9000€.
-Μου τα δωσε ο πατερας μου
-Ε ας πληρωσει ο πατερας σου τον φορο που εχει
-Δουλευα το καλοκαιρι στην Παρο ως μπαρμαν
-Τα δηλωσες ; Πληρωνε τωρα
κλπ κλπ
Keep on rocking in a free world !!!
+10000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Απλα λεει (για να προστατεψει τη γενια των 700€ , και εχει το θρασος να την αποκαλει ετσι ο γελοιος)
Αισχος.............
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Καποιος ειπε οτι ειναι φοιτητης η ανεργος , δεν θυμαμαι , και πηρε μηχανη και φοβαται οτι θα πληρωσει φορο τωρα με τα κριτηρια και αυτο του φαινεται αδικο.
κλπ κλπ
+990
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Το κλειδί εδώ είναι να ανακοινωθούν τα ποσά που πρόκειται να κυμανθούν τα τεκμήρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
κλπ κλπ [/B]
Πχ έχεις ένα αυτοκίνητο 1600 και μια μηχανή 1000cc = βγάζεις 15.000?
Αν το βάλει πχ 25000? ε συγνώμη αλλά είναι παράλογο.
Αν δεν δούμε αυτά τότε νόημα δεν βγαίνει.
Για τα πρώτα που έγραψες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο έχεις!
![]()
Φανταζομαι οτι τα τεκμηρια θα εχουν μια λογικη (αν και ποτε δεν ξερεις με δαυτους)Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Το κλειδί εδώ είναι να ανακοινωθούν τα ποσά που πρόκειται να κυμανθούν τα τεκμήρια.
![]()
Φανταζομαι οτι τα τεκμηρια θα εχουν μια λογικη (αν και ποτε δεν ξερεις με δαυτους)Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Το κλειδί εδώ είναι να ανακοινωθούν τα ποσά που πρόκειται να κυμανθούν τα τεκμήρια.
![]()
Τα τεκμήρια δεν εχουν καμμια λογική ετσι κι αλλιώς και ειναι μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Φανταζομαι οτι τα τεκμηρια θα εχουν μια λογικη (αν και ποτε δεν ξερεις με δαυτους)
Απλά ειναι ενας βολικός τρόπος γι αυτούς να γεμίζουν τα ταμεία που αδειάζουν υπογείως.
Εγω μπορεί να ειμαι μουρλός και να μαζευω μοτοσυκλέτες (που είμαι), δεν πάει να πει οτι ειμαι σωνει και καλά εκατομμυριούχος (δεν ειμαι).
Θα βρεθω ξαφνικά να πληρώνω τώρα σαν να ειμαι όμως...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957