Μιλάμε για αντρικά οχήματα εδώ, χωρίς βοηθητικές.
Δεν σε ξέρω αλλά το New Year’s resolution μου για το 2026 ειναι να σε κάνω να αγαπήσεις τα αυτοκίνητα!
Πέρα απ την πλάκα αν και οι γραμμές είναι διαφορετικές (θα κάτσω αύριο να βγάλω τις γραμμές μου απ τις Σέρρες για να τις συγκρίνουμε με τις ιδανικές γραμμές για μηχανές) καποιες βασικές αρχές στα μάτια μου είναι παρόμοιες…
Το ξαναλέω είμαι άσχετος με τα μηχανάκια και κουλαντζα μεγάλη, τώρα μαθαίνω!
Longboard. Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω.
Life begins at 45°.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Οκ, μάλλον αναφέρεσαι στο σχόλιο του zephyr . Το καρυδωμα του γκαζιού όσο ακόμα είσαι μέσα είναι για εμένα μια αυτοκτονική διαδικασία, ιδιαίτερα σε μεγάλες μηχανές χωρις ηλεκτρονικά.
Ο στονερ εχει πει σε 4ωρη συνέντευξη του ότι σε πολύ συγκεκριμένες στροφές έμπαινε ντριφταροντας το πισω με το γκάζι για να εχει την κατεύθυνση που ήθελε στην έξοδο και γιαυτό τον ζόριζε ένα φρέσκο πισω λάστιχο , προτιμούσε τα λίγο φαγωμένα ! Αλλά μιλούσε για πολύ συγκεκριμένες στροφές.
Δε νομίζω πως η συμβουλή του στονερ θα ήταν "απλώς καρύδωσέ το" .
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Αυτο ακριβως. Το πλασαρισμα ντριφταρωντας ειναι διαφορετικο με καρυδωμα υπο κλιση. Προσωπικα το γουσταρω σε σημειο του να το κυνηγαω το ψιλομπλοκαρισμα με τις κατεβασιες πριν την εισοδο... Δεν το εχω δοκιμασει στην πιστα με την μηχανη αλλα στον δρομο για καποιο περιεργο λογο ειναι το "happy and safe place" μου. Το να βγεις με powerslide δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να το κανω... Βεβαια ποτε δεν ξερεις... ισως να γινει καταλαθος και ευελπιστω να μπορεσει να αποτυπωθει σε βιντεο η εστω φωτο ωστε να την κανω κορνιζα και να φλεξαρω στο moto.gr !![]()