Κυριακη απογευμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Κυριακή πρωί ποιους θα ενοχλήσουμε??
το Σάββατο κατα της 10πμ για να γίνει της πουτάνας![]()
![]()
Κυριακη απογευμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Κυριακή πρωί ποιους θα ενοχλήσουμε??
το Σάββατο κατα της 10πμ για να γίνει της πουτάνας![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Κυριακη απογευμα?![]()
![]()
καλό, αλλά δεν θα το "δεί" κανένας στα κανάλια(θα ειναι στους δρόμους)
το ζητούμενο ειναι να μην το κάνουμε και το δούμε μονο εμεις και αυτοί που θα ειναι εκεί![]()
Ρε Χρηστο ειλικρινα πες μου ποιον θα πακετωσουμε περισσοτερο μ'αυτη την κινηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ωραία !!
αφου δεν θέλετε νομικά πιο αποτελεσματική κινητοποίηση,
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 /10 / 08 ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ![]()
Ασε να σου πω εγω, απ'οτι φαινεται μαζευτηκαμε (χλωμα) 30 μοτοσυκλετιστες και εχουμε και 3000 ευρα πανω μας, ποσο χρονο θα χρειαστει ο καθενας μας , με γαντια ,κρανη ,σερβιετες,μπιζου κτλ?
2 λεπτα? 5 λεπτα? 10 λεπτα? ωραια επι 30 ατομα δια τα γκισε των διοδιων, κουραφεξαλα, θα φαμε κανα μπινελικι απ'τους οδηγους και θα παμε πουθενα να στριψουμε.
Ειμαι της αποψης να βρουμε ενα μικρο δυνατο κειμενο που να γνωστοποιει καποια πραγματα οσο ν αφορα την παρανομη και αδικαιολογητη αυξηση της τιμης των διοδιων.
Κανουμε ενα μοιρασμα ειτε σαββατο πρωι, ειτε κυριακη , ειτε και της 2 μερες.
Για το θεμα του χρονου μπορουμε να το μοιρασουμε οπως μπορει ο καθενας.Φανταστητε μια συναντηση χωρις να παμε βολτα, θα εχουμε τα καφεδακια μας αν μπορουμε ενα τραπεζακι και ολοι θα ξερουν οτι θα ειμαστε εκει απ το πρωι στης 08:00 μεχρι πχ 14:00 το μεσημερι, ποιος δεν θα περασει μια βολτα? εγω παντως θα περναγα και αν ειχα χρονο θα βοηθουσα.
Δεστε τι γινεται , καθε μερα καποια ομαδα ανθρωπων αντιδρα για το συγκεκριμενο θεμα, ας βοηθησουμε αυτες οι ομαδες να γινουν πολυπληθεστερες μπας και την ''ακουσουν'' και αλλαξει κατι.
Ενα δυνατο και εξυπνο κειμενο.
Τουλαχιστον οσοι θελουν να συμμετασχουν ας εκφρασουν μια γνωμη για την προτιμηση τους σε καποια ιδεα.
Δεν καθυστερουμε, δεν βιαζομαστε.![]()
τι να πω....?
![]()
δε ξερω!
Και το ενα καλο ειναι (και ειμαι μεσα) και το άλλο καλο ειναι (και παλι ειμαι μεσα)
![]()
Εγω έγραψα αυτό
'“κατσε να απαντηθεί αυτο
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Από τότε που ανέλαβε η «Ολυμπία Οδός», οι υπάλληλοί της μας δίνουν να συμπληρώσουμε μια φόρμα αδυναμίας καταβολής των διοδίων, όμως σβήνουν την λέξη «αδυναμία» και γράφουν «άρνηση». Μετά την συμπλήρωση αυτής της φόρμας μας δίνουν ένα αντίγραφο με καταγεγραμμένα στοιχεία και, απ’ ό,τι μας λένε, δεν θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.
και βλέπουμε“”
ειδα αυτήν την άποψη.............
και σκεφτικα, οτι μιας και έγινε αποδεκτή, να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση πριν λακίσουν-βαρεθουν οι πολλοίΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Προσωπικά λοιπόν είμαι μέσα για οποιαδήποτε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οπουδήποτε, οποιασδήποτε μορφής, και χέστηκα αν θα είναι νόμιμη ή όχι...![]()
συμφωνοι,Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε Χρηστο
Δεν καθυστερουμε, δεν βιαζομαστε.![]()
αλλα να παίζει και αυτο
Τουλαχιστον οσοι θελουν να συμμετασχουν ας εκφρασουν μια γνωμη για την προτιμηση τους σε καποια ιδεα.
[/QUOTE]
ας παίξουν απαντήσεις για να βγάλουμε αποφαση
:ZZZ:
Λοιπον,καταρχας συμφωνω με την ιδεα του φιλου Χρηστου για την ημερομηνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ειμαι της αποψης να βρουμε ενα μικρο δυνατο κειμενο που να γνωστοποιει καποια πραγματα οσο ν αφορα την παρανομη και αδικαιολογητη αυξηση της τιμης των διοδιων.
Κανουμε ενα μοιρασμα ειτε σαββατο πρωι, ειτε κυριακη , ειτε και της 2 μερες.
Εχω να συμπληρωσω ομως τα εξης:
1. Το να δωσουμε 100αευρα δεν ειναι λυση. Μερικοι δεν εχουμε, και απο εκει και περα απλα θα εκνευρισουμε τους -πολλους- οδηγους αυτοκινητων που θα περιμενουν. Ακυρη κινηση γιατι Δεν θελουμε να τους εκνευρισουμε με εμας! Θελουμε να τους ξυπνησουμε!
2. Η λυση του φυλλαδιου με ενα καλο κειμενο ειναι καλη γιατι ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τους οδηγους ΧΩΡΙΣ να τους ενοχλουμε. Αυτο σε συνδιασμο με ενα πανο που να λεει ΟΧΙ στα διοδια και την κοροιδια τους, θα κανει τους οδηγους να σκεφτουν και να πραξουν αναλογως.
3. Επισης αυτη η λυση ειναι καλη διοτι δεν εχει αναγκη το να βρισκονται εκει 100αδες μηχανες... Ετσι μπορουμε καλλιστα να ειμαστε 2 ομαδες και ετσι να παμε εκει ΚΑΙ Σαββατο ΚΑΙ Κυριακη.
4. Και τελος, αυτη η λυση ειναι πολυ ειρηνικη και "ηπια". Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε σαν ΠΡΩΤΗ κινητοποιηση στο στυλ "το νου σας". Αν ΔΕΝ αποδωσει, τιποτα δεν μας εμποδιζει να προβουμε σε πιο δραστικες λυσεις οπως αυτη που προτεινει ο Χρηστος.
Τουλαχιστον αν κανουμε αυτο με τα 100αευρα ΜΕΤΑ τα φυλλαδια, τοτε οι οδηγοι θα ΞΕΡΟΥΝ γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος.![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Λοιπον,καταρχας συμφωνω με την ιδεα του φιλου Χρηστου για την ημερομηνια.
Εχω να συμπληρωσω ομως τα εξης:
1. Το να δωσουμε 100αευρα δεν ειναι λυση. Μερικοι δεν εχουμε, και απο εκει και περα απλα θα εκνευρισουμε τους -πολλους- οδηγους αυτοκινητων που θα περιμενουν. Ακυρη κινηση γιατι Δεν θελουμε να τους εκνευρισουμε με εμας! Θελουμε να τους ξυπνησουμε!
2. Η λυση του φυλλαδιου με ενα καλο κειμενο ειναι καλη γιατι ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τους οδηγους ΧΩΡΙΣ να τους ενοχλουμε. Αυτο σε συνδιασμο με ενα πανο που να λεει ΟΧΙ στα διοδια και την κοροιδια τους, θα κανει τους οδηγους να σκεφτουν και να πραξουν αναλογως.
3. Επισης αυτη η λυση ειναι καλη διοτι δεν εχει αναγκη το να βρισκονται εκει 100αδες μηχανες... Ετσι μπορουμε καλλιστα να ειμαστε 2 ομαδες και ετσι να παμε εκει ΚΑΙ Σαββατο ΚΑΙ Κυριακη.
4. Και τελος, αυτη η λυση ειναι πολυ ειρηνικη και "ηπια". Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε σαν ΠΡΩΤΗ κινητοποιηση στο στυλ "το νου σας". Αν ΔΕΝ αποδωσει, τιποτα δεν μας εμποδιζει να προβουμε σε πιο δραστικες λυσεις οπως αυτη που προτεινει ο Χρηστος.
Τουλαχιστον αν κανουμε αυτο με τα 100αευρα ΜΕΤΑ τα φυλλαδια, τοτε οι οδηγοι θα ΞΕΡΟΥΝ γιατι γινεται ολος αυτος ο ντορος.![]()
+1
μ'αρέσειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
για να πω κ εγω την αποψη μου ειμαι 100% θετικος για την διανομη φυλλαδιων και για ενα τραπεζακι (μπορει και ενα πανο για να το βλεπουν ολοι?)που θα μπορουν να ερχονται και αλλοι δικυκλιστες-και οχι μονο-να συμμετεχουν στο εγχειρημα.
οσον αφορα τα 100ευρα,ειμαι επιφυλακτικος,γιατι τετοιες ωρες η ουρες για τα αμαξια ειναι μεγαλες και θα ειναι αρκετα δυσκολο εως ακατορθωτο να μπορεσουμε ταυτοχρονα ολοι να μπουμε στα κισε και να κανουμε το ιδιο πραγμα.
Αφετερου,ειμαι αντιθετος στο να προκαλεσουμε εστω και την πιο μικρη δυσφορια των υπολοιπων οδηγων(του στυλ "ειναι κατι μ@λ@κες μηχανοβιοι και καθυστερουν ολα τα κισε")γιατι καθε μετεπειτα καλη προθεση μπορει να παει στραφι λογω του αρχικου εκνευρισμου.
παντως το σιγουρο ειναι οτι ειμαι μεσα σε οτι αποφασιστει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ωραία !!
αφου δεν θέλετε νομικά πιο αποτελεσματική κινητοποίηση,
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 /10 / 08 ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
τα κατοσταρικα απο ποιον θα τα παραλαβουμε ?? μαλλον απο τον βυρον σαν τα αυτοκολητα ενα πραμα ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεσα ......![]()
που σημαινει οτι ισχυει τελικα για σαββατο 1000 το πρωι?αν ναι ειμαι μεσα
για την ωρα αναβάλλεται για περαιτέρω συζήτηση (μάλλον)![]()
εγω προτεινω κατι αλλο...
ξεκιναμε απο ελευσινα...περναμε ΟΛΟΙ μαζι απο διοδια ελευσινας τζαμπα απο διαφορους γκισεδες διασκορπισμενοι ΣΦΑΙΡΑ...βγαινουμε απο την πρωτη εξοδο και γυρναμε ελευσινα απο παλιο...ξαναμπαινουμε εθνικη και ΞΑΝΑ το ιδιο...και ξανα και ξανα μεχρι να τους σπασουμε τα νευρα ή να ζαλιστουμε απο το γυρω γυρω...μολις βαρεθουμε παμε Στορκ για καφε και μετα Ναυπλιο για παγωτο...
το αποτελεσμα..............θα ριξουμε γαμω τα γελια, θα κανουμε το ελευσινα-μ.πευκο πιστακι, θα φαμε, θα πιουμε...
και το συμαντικοτερο...θα τους σπασουμε τοσο την ψυχολογια που στο τελος θα σηκωσουνε τις μπαρες μονοι τους![]()
![]()
![]()
**εναλλακτικα γυρναμε απο εθνικη ωστε να βλεπουμε τις απογοητευμενες φατσες των υπαλληλων που θα μας βλεπουν και θα ξερουν οτι...we'll be back...![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!